Citește Descrierea Oficială

Prezentare generală:

Universitatea de Drept (ULaw) este una dintre cele mai lungi instituții din Marea Britanie, specializate în educația juridică. De fapt, am pregătit mai mulți avocați în Marea Britanie decât oricine altcineva.

Cu legături atât de strânse între lege și afaceri, este logic ca un specialist în educația juridică să fie bine pregătit pentru a dezvolta o școală de afaceri excelentă, The University of Law Business School .

Cu o concentrare fermă asupra învățării practice, Școala noastră de Business își propune să facă studenții angajați și pregătiți să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu adecvat de învățare pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri. De aceea am adaptat tehnicile utilizate în cursurile noastre juridice, în scopul de a dezvolta o experiență de învățare de specialitate care să vă pregătească pentru o carieră în lumea afacerilor.

Universitatea de Drept a obținut o notă de argint în cadrul Cadrului de Excelență în Predare și Rezultate Studențești (TEF) în iunie 2019. S-a găsit că oferim predare, învățare și rezultate de înaltă calitate pentru studenții noștri de licență și depășesc constant cerințele naționale riguroase de calitate pentru Marea Britanie. educatie inalta.

locaţii:

Școala noastră de afaceri funcționează în campusurile Universității de Drept din Londra Bloomsbury, Birmingham, Leeds, Manchester și Nottingham pentru cursuri de licență. Cursurile postuniversitare sunt predate la campusul nostru din Londra Moorgate sau la Berlin prin parteneriatul cu GISMA Business School. Fiecare este un hub comercial înfloritor, situat ideal pentru a vă oferi un acces excelent la sălile de muzică, teatre, cinematografe, baruri și restaurante. Unele dintre cursurile noastre postuniversitare sunt de asemenea disponibile 100% online.

76783_ScreenShot2018-05-21at10.50.04PM.png

Proiectare curs:

Cu o concentrare fermă asupra învățării practice, Școala noastră de Business își propune să facă studenții angajați și pregătiți să reușească la locul de muncă. Ne mândrim cu crearea unui mediu adecvat de învățare pentru a vă atinge aspirațiile de afaceri. De aceea am adaptat tehnicile utilizate în cursurile noastre juridice, în scopul de a dezvolta o experiență de învățare de specialitate care să vă pregătească pentru o carieră în lumea afacerilor. Toți instructorii noștri din Business School au experiență reală în afaceri.

Ofertă gratuită de masterat (numai pentru studenți)

The University of Law Business School se angajează să vă susțină fiecare pas al drumului spre destinația dvs. de carieră. Ne străduim să vă asigurați că sunteți complet echipat în ceea ce privește calificările, abilitățile și contactele din industrie pentru a vă îndrepta direct spre cariera aleasă. Prin urmare, suntem încântați să oferim tuturor studenților care încep un curs de licență la Școala de Afaceri cu noi, în septembrie 2019 sau 2020, oportunitatea de a avansa la un curs de masterat de afaceri cu privire la finalizarea cu succes a gradului lor de licență, fără costuri suplimentare. Pentru mai multe informații despre cursurile disponibile și criteriile de eligibilitate, vizitați www.law.ac.uk/business/freemasters

Cariere și angajare:

Capacitatea de angajare este în centrul tuturor lucrurilor pe care le facem la Școala de Afaceri. Echipa noastră de angajare vă va oferi consultanță individuală cu privire la modul de angajare cu succes a contactelor de afaceri de la majoritatea angajatorilor britanici, cum ar fi IBM, Lloyds of London și Price Waterhouse Coopers (PwC), pe care le veți întâlni prin evenimente, ateliere și vizite la organizații, permițându-vă să vedeți din prima manieră cum funcționează afacerea în lumea reală. De asemenea, desfășurăm evenimente de antreprenoriat care implică vorbitori invitați și experți în inovare pentru a sprijini studenții noștri în demararea propriilor afaceri și în dezvoltarea spiritului antreprenorial. Sprijinul pe care îl veți primi, condus și informat de practica angajatorului va maximiza capacitatea dvs. de a depune cereri de locuri de muncă de succes, de a vă asigura stagii și de a vă perfecționa abilitățile de interviu în centrul nostru de testare martor.

Școala de Vară de Leadership Internațional (pentru studenți):

Ca parte a angajamentului nostru continuu de a vă susține ambițiile, oferim studenților noștri 2019 de studenți posibilitatea de a participa la Școala de Vară Internațională de Leadership din Berlin, unde puteți dezvolta abilitățile soft-cheie și puteți explora acest oraș interesant împreună cu colegii dvs. studenți ULaw. Mai multe informații despre site-ul Universității de Drept la: law.ac.uk/undergraduate/llb/summer-school/

Institutul de Management Chartered (CMI):

Întrucât unele cursuri de la Business School sunt acreditate de Chartered Management Institute (CMI), studenții de la aceste cursuri speciale pot obține membru gratuit automat pe durata cursului lor și timp de un an după finalizare.

Beneficiile includ accesul la ManagementDirect; cea mai mare bibliotecă de management din Marea Britanie, împreună cu accesul la portalul de resurse online, inclusiv e-reviste, rapoarte ale companiilor și industriei, precum și consiliere din partea a peste 300 de angajatori prin intermediul Centrului de dezvoltare a carierei.

Veți avea acces la listările curente de locuri de muncă prin baza de date Job Search și o multitudine de videoclipuri, tutoriale și articole pentru a vă dezvolta cariera și abilitățile de afaceri. Comunitatea de mentorat CMI online cuprinde peste 120.000 de membri, unde puteți fi corelați în funcție de abilitățile, experiența și industria de interes, precum și de a afla despre evenimentele de rețea CMI la care puteți participa.

La finalizarea cu succes a unuia dintre cursurile noastre acreditate de CMI, veți primi și o calificare de la CMI în plus față de gradul dvs.

Mediu de susținere:

Scopul nostru este de a sprijini mai mulți studenți dintr-o varietate de medii decât oricând înainte pentru a-și atinge ambițiile de carieră, motiv pentru care oferim burse de studiu și burse.

Toți elevii au posibilitatea de a profita din plin de facilitățile și serviciile noastre. Serviciul de asistență pentru persoanele cu handicap este dedicat gestionării oricăror cerințe pe care le aveți în timpul studiilor, inclusiv asistență temporară datorată vătămării sau bolii.

Facilitati sportive:

Există o mulțime de oportunități de a te ridica și de a se potrivi în toate campusurile noastre, dacă vrei să-ți exerciți atât corpul, cât și mintea. Activitățile populare includ Zumba, fotbal, netball, rugby și tenis.

Cluburi și societăți:

Cu o serie de societăți, echipe sportive și evenimente sociale disponibile în fiecare dintre campusurile noastre, sunteți obligat să găsiți o mulțime pentru a vă menține ocupat și distracție între prelegeri. Și, la începutul cursului, puteți să vă înscrieți într-o societate, club sau eveniment la alegerea dvs. sau să vă creați una prin intermediul Asociației Studenților.

Cursuri:

The University of Law Business School oferă o serie de programe de licență și postuniversitare în Marea Britanie. Unele dintre cursurile noastre postuniversitare sunt de asemenea disponibile 100% online.

Întrucât Școala de Afaceri este acreditată de Institutul de Management al Carierei (CMI), elevii obțin calitatea de membru gratuit pe durata cursului și timp de un an de la finalizare.

Multe dintre cursurile noastre au fost acreditate de Institutul de Management al Calității (CMI), singurul organism profesional din Regatul Unit, care oferă carieră foarte bine răsplătită a Managerului Chartered (CMgr). La finalizarea cu succes a cursurilor noastre, veți primi, de asemenea, o diplomă de la CMI în plus față de gradul dumneavoastră.

Cursuri de afaceri online:

Oferim învățare online de clasă mondială pentru cursurile noastre postuniversitare:

• Metode de studiu pentru toate tipurile de învățare: există o metodă de studiu potrivit stilului dvs., cu e-cărți, i-Tutoriale, webinarii, studii de caz, cărți flash, fișiere audio, și altele.

• Suport pentru tutore dedicat: Veți primi suport și feedback în legătură cu munca dvs. de la un tutore program dedicat pe durata cursului.

Cerințe de intrare și taxe:

Cerințele și taxele de intrare variază în funcție de curs - pentru mai multe informații despre cerințele de intrare, taxe, opțiuni de finanțare și, Burse și Burse, accesați site-ul web al Universității de Drept.

Studenti internationali:

V-ați alătura elevilor din peste 120 de naționalități diferite, care contribuie la o comunitate internațională înfloritoare în toate campusurile ULaw.

Avem o echipă de servicii de asistență pentru studenți, care este aici pentru a oferi sfaturi și îndrumări legate de bunăstare.

Informatii despre cerintele Visa pot fi gasite pe site-ul Universitatii de Drept.

Cazare:

Pentru studenții noștri, am stabilit cazare cu furnizori specializați de studenți din Marea Britanie, pentru a vă asigura că aveți un loc confortabil de trăit în timp ce studiați cu noi. Cazarea este, de obicei, în apartamente comune sau, în unele cazuri, studiouri autonome.

Pentru studenții de licență, vă garantăm o ofertă de cazare în primul an al gradului dvs., dacă ne-ați acceptat ca opțiune fermă și ați solicitat cazare până la data de 30 martie a anului de intrare * (* T

Pentru studenții postuniversitari, dacă alegeți un campus departe de casă, baza noastră de date de cazare vă poate ajuta să găsiți un loc de trai, cu opțiunea de a găsi proprietate închiriată închiriată sau cazare comună cu alți studenți din ULaw.

76782_ScreenShot2018-05-21at10.49.54PM.png

Zile și evenimente deschise:

Zilele noastre deschise sunt o modalitate excelentă de a afla despre cursurile noastre de afaceri, de a verifica facilitățile noastre și de a ne întâlni cu tutorii și studenții actuali. Vor fi discuții, sesiuni de degustare și turnee și veți avea șansa să vă adresați întrebările. Vă vom face ziua cât mai interesantă și mai interactivă.

Dacă nu reușiți să faceți acest lucru la unul din campaniile Open Days, atunci, din când în când, oferim, de asemenea, Zilele Open Open pentru cursurile noastre - deci aveți ocazia să aflați ce înseamnă să studiezi la The University of Law Business School , și pune întrebările dvs. online.

Pentru studenții internaționali, vă recomandăm să aflați mai multe despre studierea cu noi, vizitând-ne la un eveniment de peste mări.

The University of Law Business School locations:

Cursurile disponibile diferă în funcție de locație. Mai multe detalii despre locațiile noastre se află pe site-ul Universității de Drept, pagina Locații.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

The University of Law Business School

Programul BA (Hons) Business Management (Marketing) are un accent puternic pe angajabilitate și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în afac ... [+]

BA (Hons) Managementul Afacerilor (Marketing)

Programul BA (Hons) Business Management (Marketing) are un accent puternic pe angajabilitate și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în afaceri și marketing. Pathway marketing se adresează studenților cu un interes să urmeze o carieră în marketing sau management de afaceri și oferă o legare la sol în ambele domenii. Veți afla despre natura relațională a marketingului și despre modul în care planificarea și comunicarea strategică de marketing contribuie la succesul organizațiilor la nivel internațional. Acest curs vă va dezvolta abilitățile în planificare, prezentare, comunicare și muncă în echipă.... [-]

Regatul Unit Londra Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BA (Hons) Managementul Afacerilor (Marketing) cu Anul Fundației este destinat studenților care au interesul de a dezvolta o cunoaștere și de înțelegere a aspectelor cheie ... [+]

BA (Hons) Managementul Afacerilor (Marketing) cu Anul Fundației

BA (Hons) Managementul Afacerilor (Marketing) cu Anul Fundației este destinat studenților care au interesul de a dezvolta o cunoaștere și de înțelegere a aspectelor cheie ale managementului de afaceri și de marketing, și în special, care doresc să urmeze o carieră în acest camp.

Anul de înființare este parte integrantă a programului de afaceri universitar. Acesta vă va oferi cunoștințele și cunoștințele de studiu necesare pentru a vă pregăti pentru studii universitare și pentru a vă ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a aspectelor cheie ale managementului de afaceri și de marketing. După finalizarea cu succes a anului de înființare, anul 1 va acoperi principalele domenii ale managementului afacerilor. Ani 2 și 3 vor explora aceste teme în detaliu împreună cu opțiunile opționale de marketing.... [-]

Regatul Unit Londra Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

Managementul Afacerilor BA (Hons) cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea unei cunoștințe și înțelegeri a aspectelor cheie ale aface ... [+]

BA (Hons) Managementul Afacerilor cu Anul Fundației

Managementul Afacerilor BA (Hons) cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea unei cunoștințe și înțelegeri a aspectelor cheie ale afacerilor și managementului și, în special, care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu.

Anul de înființare este parte integrantă a programului de afaceri universitar. Acesta vă va oferi cunoștințele și cunoștințele de studiu necesare pentru a vă pregăti pentru studii universitare și pentru a vă ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a principalelor domenii ale afacerii. După finalizarea cu succes a anului de înființare, anul 1 va acoperi elementele-cheie ale managementului afacerilor. Anii 2 și 3 vor explora mai detaliat aceste teme, împreună cu opțiunile opționale, permițându-vă să vă concentrați asupra unor domenii specifice de interes.... [-]

Regatul Unit Londra Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

Programul BA (Hons) Business Management with Law este conceput pentru studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele de management de afaceri, împreună cu o înțeleger ... [+]

BA (Hons) Managementul afacerilor cu drept

Programul BA (Hons) Business Management with Law este conceput pentru studenții care doresc să își dezvolte cunoștințele de management de afaceri, împreună cu o înțelegere a cadrului legal în care organizațiile operează.

După ce ați acoperit domeniile esențiale ale managementului afacerii în primul an, veți continua să dezvoltați aceste domenii în profunzime în anii 2 și 3 împreună cu domeniile de drept.

După absolvire, veți avea la dispoziție o varietate de opțiuni de carieră, inclusiv roluri precum un consultant de conducere, un analist de afaceri, un manager de operațiuni sau un antreprenor.

De asemenea, vă recomandăm să continuați studiile cu una dintre următoarele opțiuni postuniversitare: Masterat în Administrarea Afacerilor (MBA), Master în Managementul Strategic al Afacerilor sau în calificările postuniversitare ale Institutului Chartered Management Institute.... [-]

Regatul Unit Londra Birmingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BA (Hons) Management de afaceri (Legea), cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea unei cunoștințe și înțelegere a aspectelor cheie al ... [+]

BA (Hons) Managementul afacerilor cu drept cu Anul Fundației

BA (Hons) Management de afaceri (Legea), cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea unei cunoștințe și înțelegere a aspectelor cheie ale managementului afacerilor și a dreptului, și în special, care doresc să urmeze o carieră în acest camp.

Anul de înființare este parte integrantă a programului de afaceri universitar. Acesta vă va oferi cunoștințele și cunoștințele de studiu necesare pentru a vă pregăti pentru studii universitare și pentru a vă ajuta să obțineți o mai bună înțelegere a aspectelor cheie ale managementului de afaceri și de marketing. După finalizarea cu succes a anului de înființare, anul 1 va acoperi principalele domenii ale managementului afacerilor. Ani 2 și 3 vor explora aceste teme în detaliu împreună cu opțiunile opționale de marketing.... [-]

Regatul Unit Londra Manchester Birmingham
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

Programul de management al afacerilor BA (Hons) se concentrează puternic pe capacitatea de angajare și vă va oferi cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în ... [+]

Managementul afacerilor BA (Hons)

Programul BA (Hons) de gestionare a afacerilor se concentrează puternic pe angajabilitate și vă va dota cu cunoștințele și abilitățile necesare pentru a excela în topul industriei alese. Acest grad este acreditat de Chartered Management Institute (CMI), ceea ce înseamnă că, ca absolvent, veți primi o diplomă, precum și o diplomă de nivel 5 în Management și Conducere de la CMI. Puteți alege să studiați cursul online sau pe campus în campusurile noastre din Londra Bloomsbury, Birmingham sau Leeds.

Acest curs este conceput pentru studenții care ar dori să urmeze o carieră în afaceri sau management. Veți dezvolta competențele care generează un comportament managerial eficient în cadrul diferitelor organizații în mediul de afaceri în schimbare. Veți câștiga atât cunoștințele și abilitățile pe care angajatorii le caută, inclusiv cercetarea, prezentarea, analiza critică, rezolvarea problemelor, munca în echipă și spiritul antreprenorial.... [-]

Regatul Unit Londra Manchester Leeds Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

Acest curs este conceput ca un grad de top pentru studenții internaționali care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor lor de management de afaceri. Cu un accent pute ... [+]

Managementul afacerilor internaționale (Top Up)

Acest curs este conceput ca un grad de top-up pentru studenții internaționali care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor lor de management de afaceri. Cu un accent puternic pe capacitatea de angajare, acest program oferă suporturile intelectuale necesare pentru o carieră într-un mediu de lucru în continuă schimbare, precum și o abordare riguroasă a conștiinței de sine și a dezvoltării personale. Veți avea, de asemenea, expunere la lumea muncii și cerințele sale actuale prin oportunități de experiență profesională care lucrează cu organisme profesionale și angajatori și care desfășoară activități antreprenoriale.... [-]

Regatul Unit Londra
Septembrie 2020
Engleză
La zi
1 an
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

The University of Law Business School

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor-cheie de contabilitate și de finan ... [+]

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor-cheie de contabilitate și de finanțare, și în special, care doresc să urmeze o carieră profesională în contabilitate și finanțe. Acesta urmărește să ofere studenților o experiență de învățare care să le permită să dezvolte competențe care să creeze profesioniști contabili eficienți în mediul de afaceri în schimbare. Curriculum-ul și strategia de învățare și predare sunt completate de prelegeri invitate și ateliere de lucru "live" pentru a promova învățarea independentă și pentru a-și spori abilitățile de angajare pentru viitor... [-]

Regatul Unit Londra Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSC (Hons) de contabilitate și finanțe cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor cheie de cont ... [+]

BSC (Hons) Contabilitate și Finanțe cu Anul Fundației

BSC (Hons) de contabilitate și finanțe cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor cheie de contabilitate și de finanțare, și în special, care doresc să urmeze o carieră profesională în contabilitate și finanțe. Acesta urmărește să ofere studenților o experiență de învățare care să le permită să dezvolte competențe care să creeze profesioniști contabili eficienți în mediul de afaceri în schimbare. Curriculum-ul și strategia de învățare și predare sunt completate de cursuri de oaspeți și de ateliere "live" pentru a promova învățarea independentă și pentru a-și spori abilitățile de angajare pentru viitor. Aceste cunoștințe și competențe vor fi dezvoltate și extinse în anii care urmează încheierii cu succes a Anului Fundației.... [-]

Regatul Unit Londra Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSc International Business este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerii aspectelor cheie ale afacerii și managementului și, în ... [+]

BSc (Hons) Managementul afacerilor internaționale

BSc International Business este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerii aspectelor cheie ale afacerii și managementului și, în special, care doresc să urmeze o carieră la nivel internațional în managementul afacerilor.

Primul an acoperă elementele de bază ale managementului afacerilor. Anul 2 este petrecut la nivel internațional la una dintre organizațiile GUS din Dublin, Toronto, Vancouver sau Berlin. Ani 3 acoperă o disciplină de management, pe care ați descoperit-o în mod special în timpul experienței dumneavoastră de lucru în profunzime și, în special, vă dezvoltă în continuare abilitățile de angajare. Programul oferă suporturile intelectuale necesare pentru o carieră într-un mediu de lucru în rapidă schimbare, o abordare riguroasă a conștiinței de sine și a dezvoltării personale, precum și o expunere semnificativă la lumea muncii și cerințele sale actuale prin oportunități de experiență profesională.... [-]

Regatul Unit Londra Leeds
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSC International Business cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor cheie ale afacerii și man ... [+]

BSc (Hons) Managementul afacerilor internaționale cu anul fundației

BSC International Business cu Anul Fundației este destinat studenților care au un interes în dezvoltarea cunoștințelor și înțelegerea aspectelor cheie ale afacerii și managementului și, în special, care doresc să urmeze o carieră la nivel internațional în managementul afacerilor.

Programul de diplomă este conceput astfel încât Anul Fundației să furnizeze un an de bază, încorporând atât învățarea academică, cât și cea profesională / profesională, pentru solicitanții care au nevoie să-și îmbunătățească cunoștințele și înțelegerea afacerilor și a competențelor asociate acestora. Anul oferă studenților cunoștințe și înțelegere a aspectelor cheie ale managementului afacerii, împreună cu competențele necesare necesare pentru a participa la programele de licență de afaceri la nivelurile 4, 5 și 6.... [-]

Regatul Unit Londra Leeds
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management se adresează celor interesați de domeniul în continuă schimbare al managementului afacerilor digitale. Elevii vor dezvolta abilitățile nec ... [+]

BSc Digital Business Management

BSc Digital Business Management se adresează celor interesați de domeniul în continuă schimbare al managementului afacerilor digitale. Elevii vor dezvolta abilitățile necesare pentru a analiza rolul modelelor de afaceri digitale bazate pe tehnologii perturbatoare, marketing digital și social media, transformare digitală, management de proiect și sisteme informatice.

Cerințe de cursBBC la un nivel și gradul C sau gradul 4 sau mai mult în matematică GCSE și limba engleză sau calificări echivalente.Studenții internaționali necesită, de asemenea, un nivel de limbă engleză echivalentă cu IELTS 6.0 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă.... [-]
Regatul Unit Londra Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSc Digital Business Management se adresează celor interesați de domeniul în continuă schimbare al managementului afacerilor digitale. Elevii vor dezvolta abilitățile nec ... [+]

BSc Managementul afacerilor digitale cu Anul Fundației

BSc Digital Business Management se adresează celor interesați de domeniul în continuă schimbare al managementului afacerilor digitale. Elevii vor dezvolta abilitățile necesare pentru a analiza rolul modelelor de afaceri digitale bazate pe tehnologii perturbatoare, marketing digital și social media, transformare digitală, management de proiect și sisteme informatice.

Cerințe de curs32 puncte UCAS din echivalentul a un nivel A sau 40 de puncte UCAS din echivalentul a două niveluri A5 GCSE la AC (9-4), inclusiv limba engleză, și gradul D (4) sau mai mare în matematică sau calificări echivalenteUn nivel de limba engleză echivalentă cu IELTS 5.5 sau mai mare, cu un minim de 5,5 în fiecare componentă... [-]
Regatul Unit Londra Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSC Digital Marketing cu anul de fundație este destinat celor interesați în domeniul marketingului digital și căutând, de asemenea, să dezvolte o înțelegere a aspectelor ... [+]

BSc Marketing Digital cu Anul Fundației

BSC Digital Marketing cu anul de fundație este destinat celor interesați în domeniul marketingului digital și căutând, de asemenea, să dezvolte o înțelegere a aspectelor cheie ale afacerii și managementului. Elevii vor dezvolta o apreciere a progreselor tehnologice și a digitalizării în lumea afacerilor. Veți învăța despre tehnici și concepte de marketing digital care vă vor permite să dezvoltați strategii eficiente de marketing digital utilizând platforme media digitale și sociale.

În plus față de cunoștințele pe care le veți câștiga, veți dezvolta, de asemenea, abilitățile pe care angajatorii le caută, inclusiv cercetarea, prezentarea, analiza critică, rezolvarea problemelor, team building-ul și antreprenoriatul.... [-]

Regatul Unit Londra Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
The University of Law Business School

BSC Digital Marketing cu anul de fundație este destinat celor interesați în domeniul marketingului digital și căutând, de asemenea, să dezvolte o înțelegere a aspectelor ... [+]

Marketing digital BSc

BSC Digital Marketing cu anul de fundație este destinat celor interesați în domeniul marketingului digital și căutând, de asemenea, să dezvolte o înțelegere a aspectelor cheie ale afacerii și managementului. Elevii vor dezvolta o apreciere a progreselor tehnologice și a digitalizării în lumea afacerilor. Veți învăța despre tehnici și concepte de marketing digital care vă vor permite să dezvoltați strategii eficiente de marketing digital utilizând platforme media digitale și sociale.

În plus față de cunoștințele pe care le veți câștiga, veți dezvolta, de asemenea, abilitățile pe care angajatorii le caută, inclusiv cercetarea, prezentarea, analiza critică, rezolvarea problemelor, team building-ul și antreprenoriatul.... [-]

Regatul Unit Londra Leeds Manchester Birmingham Nottingham  + 2 Mai mult
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

ULaw Bloomsbury Open Day Centre Visit

The University of Law Business School: We’re in Business

James Walters, student at The University of Law Business School

Connecting you to the real world of Business: Events at The University of Law Business School

Jo Lozinska, Employability Manager at The University of Law Business School

Location address
The University of Law
14 Store Street

London, Anglia, WC1E 7DE GB
Location address
The University of Law
15-16 Park Row

Leeds, Anglia, LS1 5HD GB
Location address
The University of Law
2 New York Street

Manchester, Anglia, M1 4HJ GB
Location address
The University of Law
133 Great Hampton Street

Birmingham, Anglia, GB