Citește Descrierea Oficială

Despre noi

 • O universitate de top 50 din Ghidul Universității Guardian din 2019.
 • Clasat ca cea mai mare universitate modernă din Londra. *
 • Times Award pentru Învățământul Superior 2018 nominalizat la Universitatea "Anului"
 • Universitatea de top din Londra pentru Student Satisfaction **

Universitatea din West London nu numai că oferă o educație de înaltă calitate strâns legată de ocuparea forței de muncă, dar pune studentul în centrul unei comunități prietenoase și de susținere. Universitatea a investit 150 milioane de lire sterline într-un campus nou la site-ul său din Ealing, pentru a îmbunătăți experiențele de învățare și de experiență socială ale elevilor; dezvoltarea a inclus o nouă bibliotecă, o reînnoită Uniune Studențească, noi unități de învățământ și noi studiouri pentru stația de radio studențească.

 • Situat în vestul Londrei, universitatea se află pe marginea uneia dintre regiunile de afaceri cele mai de succes din Marea Britanie, "The Golden Mile", precum și o legătură excelentă cu orașul. O călătorie cu 20 de minute sau cu trenul vă va duce la / de la centrul Londrei sau de la / de la aeroportul Heathrow.
 • Universitatea din West London , Universitatea de Carieră, este cea mai modernă universitate modernă din Londra pentru ocuparea forței de muncă: 98% dintre studenți sunt în câmpul muncii sau în învățământul superior în termen de șase luni de la absolvire.
 • UWL are legături strânse cu industria, inclusiv organizațiile naționale și multinaționale.
 • Toate școlile au personal de înaltă calificare, care au o vastă experiență în industrie în domeniul ales și se angajează să dezvolte abilitățile și aspirațiile profesionale ale studenților.
 • Universitatea se mândrește cu spații de cazare construite în destinația lor din Brentford, cu un autobuz gratuit de transfer între campusuri și Ealing Broadway.
 • Universitatea are o comunitate de studenți vibranți și toți studenții au ocazia să se implice în Uniunea Studenților, care au o gamă variată de societăți și evenimente speciale pentru toți.

UWL oferă două prize principale; în fiecare lună și septembrie, precum și în mai pentru programele de master extins. Pentru studenții din primul an de studiu UG sau PG, universitatea oferă de asemenea până la 100 de burse internaționale de ambasadori (în valoare de până la 5.000 de lire sterline) în fiecare an - oferindu-vă toate motivele pentru a vă aplica pentru studii în vestul Londrei.

Locație plină de viață

Universitatea este situată în zone vibrante și sigure din vestul Londrei, unde studenții se pot aștepta la comunitățile multinaționale aflate la domiciliu. Există legături excelente de transport public și, de asemenea, un autobuz de transfer gratuit între siturile UWL din vestul Londrei și stația Ealing Broadway. Este mai puțin de 30 de minute pe Underground până la inima orașului, cu Cross Rail în curând pentru a îmbunătăți legăturile de transport în continuare.

UWL are un total de trei site-uri. Două site-uri pot fi găsite în vestul Londrei - Brentford și Ealing - și al treilea în Reading, care găzduiește în mod specific studenții Nursing și Urbanism. Site-ul Ealing se află într-un cartier istoric atractiv, cu numeroase cafenele și parcuri, și este aproape de centrul comercial Ealing Broadway (casa de modă, frumusețe, electrice, telecomunicații și băcănie). Site-ul în sine este spațiul de învățământ primar al UWL , dar găzduiește, de asemenea, diferite cafenele și restaurante, sala de gimnastică a studenților și bar. Alte facilități sportive, cum ar fi un teren de fotbal și un verde de cricket, pot fi găsite, de asemenea, la nivel local în Ealing.

Situl Brentford este o unitate modernă de 11 etaje, ușor de recunoscut atunci când călătoriți de-a lungul coridorului M4 și este, de asemenea, acasă la Paragon Lets; unitatea de cazare a universității. Stația de tren Brentford - la mai puțin de cinci minute de mers pe jos, oferă legături directe de tren spre London Waterloo sau spre orașul Windsor.

În și în jurul campusului

Facilități noi

Ca parte a proiectului de reamenajare pe care UWL terminat recent, au fost create o varietate de noi facilități de predare și învățare în ambele locații Ealing și Brentford. Printre acestea se numără o bibliotecă de acces 24 de ore din 24, o sală de judecată, o sală de judecată specializată, studiouri radio specializate, un teatru complet echipat și centre de simulare specializate pentru studenții care studiază la Colegiul de Nursing, Urbanism și Healthcare. Un laborator de inovare alimentară a fost recent lansat, la fel ca și Westmont Enterprise Hub - un incubator de pornire, și Centrul Faringdon care găzduiește tehnologie radar penetrantă. Un nou simulator de zbor (Flight Pad) se deschide, de asemenea, iminent.

Uniunea Studentilor

UWL Student's Union (UWLSU) a fost recunoscută ca cea mai bună echipă studențească din Anglia în 2017 **. Scopul principal al Uniunii Studenților este reprezentarea atât a studenților individuali cât și a corpului elevilor în ansamblu. Elevii se pot alătura, de asemenea, oricărei societăți studiate de studenți în campus, cu o varietate de a alege. UWLSU are, de asemenea, propriul bar, cafenea și sală de gimnastică la care studenții pot beneficia pe tot parcursul anului.

carcasă

Locuința sigură și sigură este o necesitate pentru studenții internaționali în timpul studiilor la universitate. Există numeroase opțiuni disponibile studenților străini care studiază în Londra, inclusiv cazare privată, locuințe comune sau Paragon Lets.

Paragon Lets este site-ul de studenți UWL , organizat de Notting Hill Housing și este foarte recomandat pentru studenții de anul întâi. Această locuință rezidențială destinată studenților este situată pe site-ul Brentford. Fiecare dintre camere are acces la internet în bandă largă și facilități de toaletă și duș cu articole de toaletă. Bucătăriile comune și zonele de luat masa sunt amenajate pentru fiecare grup de opt camere.

Autobuz expres

Universitatea recunoaște că studenții vor dori să exploreze ceea ce oferă Londra în timp ce studiază și facilitează acest lucru prin asigurarea unui serviciu gratuit de transfer cu autobuzul pentru conectarea site-urilor la principalele linii de transport. Serviciul UWL Shuttle Bus leagă Ealing Broadway (linia centrală, linia centrală, linia Circle, trenul Cross Rail și linia principală) spre zona Brentford (la 5 minute de mers pe jos de gara principală Brentford). Între timp se oprește și la stația Ealing și la stația South Ealing (linia Piccadilly), oferind studenților posibilitatea de a-și folosi cât mai mult timp în oraș.

Arii de studiu

Universitatea din West London este o instituție publică oficială recunoscută în Marea Britanie, care oferă cursuri acreditate la următoarele niveluri de studiu:

 • student
 • Postuniversitare.

Cursuri integrate de Fundație (ca parte a unui grad), Masters Extins și cursuri de limba engleză pre-sesiune sunt, de asemenea, oferite.

Universitatea oferă un portofoliu variat de cursuri universitare și postuniversitare în următoarele școli academice:

 • Colegiul de muzică din Londra
 • London School of Film, Media
 • Școala de Științe Umane și Sociale
 • Colegiul de Nursing, Urbanism și Asistență Medicală
 • Claude Littner Business School
 • Școala de Drept și Criminologie
 • Londra Geller College of Hospitality and Tourism
 • Școala de Calcul și Inginerie

Calea de intrare

Echipa de cercetători de la Universitatea din West London este întotdeauna disponibilă pentru a ajuta elevii să aleagă cursul potrivit dintr-un spectru complet de cursuri de arte, afaceri, sănătate și mass-media - aceasta include o fundație adecvată sau un curs de limba engleză dacă studentul nu are grade pentru a merge direct într-o anumită măsură.

Studii de licență

Studenții internaționali care solicită cursuri de licență pot aplica direct UWL utilizând formularul de cerere online al Universității . Alternativ, studenții pot aplica utilizând serviciul de admitere la universități și colegii (UCAS).

Aplicații postuniversitare

Solicitanții de cursuri postuniversitare trebuie să se adreseze direct Universității folosind formularul online . Aplicațiile postuniversitare vor fi luate în considerare împreună cu rapoartele arbitrilor (dacă este necesar), iar studenții pot fi nevoiți să participe la un interviu.

Taxe și burse

Taxe de școlarizare

Studenții străini de la Universitatea din West London vor trebui să plătească costul total al studiului lor. Nivelul taxei pe care studentul trebuie să-l plătească variază în funcție de anumite cerințe. Cerințele vor varia, de asemenea, în funcție de nivelul de studiu și de cursul ales.

Elevii trebuie să plătească 3.000 de lire sterline din taxa lor ca un depozit nerambursabil atunci când acceptă o ofertă din partea Universității. Pentru cei ale căror taxe sunt plătite de un sponsor de peste mări, plata integrală a taxelor în timpul sau înainte de înscriere este obligatorie.

Mai multe informații despre taxele de școlarizare pot fi găsite pe site-ul universității.

Ambasadorul Burse

Universitatea din West London oferă până la 100 de burse internaționale de ambasadori în fiecare an universitar pentru studenți în primul an de studiu UG sau PG. Aceste burse oferă sprijin financiar (prin reducerea taxelor de școlarizare de primul an) pentru studenții restanți care doresc să devină ambasadori ai universității.

caveats:

* Ghidul universitar Times 2018 / Good Times.
** Studiul național al studenților (NSS) 2017.
Acestea sunt cele mai recente cifre în conformitate cu Indicatorii de performanță a ocupării forței de muncă (EPI) eliberați de Agenția pentru Statistică în Învățământul Superior HESA în 2018.
NB: Universitățile moderne sunt definite ca instituții de învățământ superior cărora li sa acordat statutul de universitate în și ulterior anului 1992. UWL primit clasamentele enumerate mai sus în comparație cu toate celelalte universități moderne clasate în ghidurile / sondajele citate.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

UWL University of West London

Acest curs dinamic vă oferă șansa de a învăța despre brandingul și marketingul de modă, pregătindu-vă pentru o carieră de succes care lucrează în industria modei globale, ... [+]

Prezentare generală

Acest curs dinamic vă oferă șansa de a învăța despre brandingul și marketingul de modă, pregătindu-vă pentru o carieră de succes care lucrează în industria modei globale, în domeniile specializate în managementul mărcii și Marketing.

Veți avea acces la o serie de facilități, cum ar fi cele nou echipate:birou digital de imprimarestudio fotograficstudio de tipărire(cu o gamă foarte largă de baze de date, cărți și jurnale pentru a vă susține cercetarea).De ce să alegi acest curs?Veți dezvolta o înțelegere a strategiilor de marketing pentru toate tipurile de comercianți cu amănuntul, de la sectoare de valoare de la stradă la cele de lux. Acesta va ghida elevii prin intermediul unor specializări, cum ar fi cercetarea pieței, comportamentul consumatorilor, comunicările strategice de marketing strategic, mediile de marketing digital, managementul mărcii și brandingul de lux. Veți avea o apreciere a marketingului într-un context mai larg, luând în considerare aspecte precum etica, marketingul social și responsabilitatea socială corporativă.Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a cerceta tendințele actuale pe piețele internaționale globale și va explora comunicările de marketing. Veți învăța să folosiți mediile creative actuale, precum și să dezvoltați un ochi puternic pentru tendințele de modă contemporane și viitoare.Veți învăța activ folosind:Studii de caz din industrieechipamente de studio practicestudiouri digitalerevistebaze de dateSuport pentru cursuriVLE cu BlackboardAdobe SuiteLynda.com.Pregatirea pentru un viitor profesionist in domeniul ales de brand-ul de moda si domeniile de marketing pe parcursul celui de-al doilea an va va permite sa alegeti sa lucrati pentru o companie sau sa lucrati independent in dezvoltarea de... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Pe acest BA în contabilitate și finanțe, veți învăța principiile de contabilitate și de finanțare, în timp ce dezvoltarea competențelor cheie aveți nevoie pentru a reuși ... [+]

Acest curs a obținut o satisfacție generală de 100% în Studiul Național al Studenților din 2017

Prezentare generală

În acest curs, veți învăța principiile de contabilitate și de finanțare, dezvoltând în același timp competențele cheie de care aveți nevoie pentru a reuși pe piața financiară.

Acest curs vizează să vă realizați potențialul, sporind în același timp abilitățile și perspectivele de angajare. Vă oferim toate instrumentele, tehnicile și experiența de care aveți nevoie pentru a reuși într-o lume financiară extrem de competitivă.

Tutorii noștri sunt calificați profesional și au lucrat în industrie, oferindu-vă beneficiul experienței și cunoștințelor lor.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Acreditat de Institutul de Turism și Turism și predat de cadre didactice cu experiență, acest curs este cu adevărat un curs orientat profesional pentru a vă lansa cariera ... [+]

Potrivit Ghidului Universității Guardian din 2019, am fost clasat pe locul doi la egal la Londra și pe cel de-al 26-lea egal în Marea Britanie pentru ospitalitatea, managementul evenimentului și cursurile de turism.

Prezentare generalăÎncepeți o carieră! Acest curs interesant este conceput pentru a construi abilitățile și experiența de care aveți nevoie pentru a lucra în poziții de conducere în industria aviatică. Acreditat de Institutul de Turism și Turism și predat de cadre didactice cu experiență, acest curs este cu adevărat un curs orientat profesional pentru a vă lansa cariera.De ce să alegi acest curs?Veți fi poziționat la doar 12 kilometri de Londra Heathrow, unul dintre cele mai aglomerate aeroporturi internaționale din lume. Legăturile noastre puternice cu Heathrow Airport Limited și cu alte companii aeriene ne permit să organizăm lectori invitați de la practicieni de top din industrie. Acest lucru vă ajută să vă dezvoltați înțelegerea în domeniul aviației și vă expune la diversitatea industriei. În ultimul an de studiu, veți întreprinde un proiect de cercetare pe care ați ales-o în legătură cu industria aviatică, punând în practică teoria academică pe care ați obținut-o și experiența dumneavoastră de lucru.Dezvoltarea carierei și a studiului Gradul te poate duce oriunde, dar unele dintre cele mai populare cariere pentru absolvenți includ o gamă de roluri de conducere în domeniul aviației și turismului.Absolvenții noștri continuă să lucreze pentru o gamă largă de companii aeriene internaționale, aeroporturi, agenții de aviație, companii de catering cu zboruri și organizații internaționale de marfă. Acestea au inclus:căile aeriene britaniceVirgin Atlantic... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Pregătiți-vă pentru o carieră într-un mediu de afaceri internațional cu o diplomă în Managementul Afacerilor Internaționale. Acest curs a fost conceput pentru a vă ajuta ... [+]

Am fost plasați în primele zece universități moderne din Anglia pentru satisfacția studenților cu cursurile noastre de Business Studies din Studiul Național al Studenților 2016. *

Prezentare generală

Pregătiți-vă pentru o carieră într-un mediu de afaceri internațional cu o diplomă în Managementul Afacerilor Internaționale. Acest curs a fost conceput pentru a vă ajuta să întâlniți numeroasele provocări ale lumii complexe, dinamice și interesante ale afacerilor. Am dezvoltat acest curs în parteneriat cu organizațiile de afaceri publice și private locale pentru a vă oferi o înțelegere reală a peisajului contemporan de afaceri.

De ce să alegi acest curs?... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Acest curs încurajează interogarea intelectuală și practică a teatrului muzical, precum și dând actorului / cântărețului un respect pentru diferitele cerințe ale textului ... [+]

Am fost pe locul 5 la Londra pentru cursuri de muzică de către Ghidul Universității Guardian 2019.

Prezentare generalăAcest curs încurajează interogarea intelectuală și practică a teatrului muzical, precum și dând actorului / cântărețului un respect pentru diferitele cerințe ale textului scris și scorului muzical.De ce să alegi acest curs?

Acest curs este destinat acelor studenți care au o experiență practică în performanță și doresc să dezvolte aceste abilități în formarea actor-cântăreț în continuare pentru a permite intrarea în lumea profesională a performanței. Explorarea individuală a "sensului asupra sunetului" este o trăsătură notabilă și distinctivă a acestui curs.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

UWL University of West London

Abilitățile IT nu au fost niciodată în cerere mai mare, așa că am dezvoltat acest grad pentru a vă ajuta să câștigați aptitudinile cheie și cunoștințele evaluate de aface ... [+]

Potrivit Ghidului Universității Guardian din 2019, am fost clasați pe locul 2 în Londra și pe locul 21 în Marea Britanie pentru cursurile noastre de informatică.

Nr.1 pentru satisfacția studenților pentru cursurile de informatică din Londra - Ghidul universitar complet 2018.

Prezentare generală

Abilitățile IT nu au fost niciodată în cerere mai mare, așa că am dezvoltat acest grad pentru a vă ajuta să câștigați aptitudinile cheie și cunoștințele evaluate de afacerile de astăzi. Pentru a vă pregăti pentru angajare, acest curs se concentrează pe aptitudinile practice, influențate de cele mai recente cercetări și de cerințele industriei.

Acest curs a fost acreditat de către Institutul de Inginerie și Tehnologie (IET) cu stadiul complet de inginerie (IEng).De ce să alegi acest curs?Acest curs acoperă teoria și practica, variind de la abilități esențiale la teme interesante, cum ar fi Inteligența artificială. Veți învăța despre elementele fundamentale și știința din spatele calculării și dezvoltării de software. Învățarea practică include proiectarea și dezvoltarea de sisteme software pentru o varietate de aplicații, de la sisteme mobile la aplicații de mari dimensiuni pentru întreprinderi. Suntem membri ai programului Academic Developer Program și alianței firmelor de vârf. Suntem, de asemenea, în curs de căutare a British Computer Society Accreditation.Dezvoltarea carierei și a studiuluiAbsolvenții în domeniul tehnologiei informației au, în general, rezultate bune în ceea ce privește obținerea unui loc de muncă și progresul în activitatea lor profesională. Căile populare pentru absolvenții acestui curs includ dezvoltarea web și arhitectura software. Cariere pentru absolvenții acestui curs includ:designer de interacțiunesoftware arhitectinginer de softwareanalist... [-]
Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Vreți să știți ce face oamenii să se comporte și să gândească în felul în care o fac? Dacă sunteți interesat să înțelegeți procesele care influențează modul în care oamen ... [+]

Nr.2 la Londra pentru satisfacția elevilor pentru cursurile de psihologie - Ghidul universitar complet 2018.

Am fost clasat pe locul 2 la Londra pentru cursuri de psihologie de către Ghidul Universității Guardian din 2019.Prezentare generală

Vreți să știți ce face oamenii să se comporte și să gândească în felul în care o fac? Dacă sunteți interesat să înțelegeți procesele care influențează modul în care oamenii gândesc, se comportă, se simt și interacționează, atunci acesta este cursul pentru voi.

Avem o gamă largă de echipamente și software specializate, precum și camere dedicate, disponibile pentru a sprijini studenții atunci când își desfășoară proiectele de disertație și sunt folosiți în timpul predării acolo unde este cazul.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

UWL University of West London

Acest curs acreditat profesional vă va oferi abilitățile analitice și practice cheie și cunoștințele necesare pentru a deveni un inginer civil sau structural autorizat. ... [+]

Potrivit Ghidului Universității Guardian din 2019, am fost clasați pe locul 2 în Londra și în primele 10 universități din Anglia pentru cursurile noastre de Inginerie Civilă.

Nr.1 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților pentru cursuri de Inginerie Civilă - Ghidul universitar complet 2018.Prezentare generală

Acest curs acreditat profesional vă va oferi abilitățile analitice și practice cheie și cunoștințele necesare pentru a deveni un inginer civil sau structural autorizat.

Experiența consultanților industriali de vârf și a întreprinderilor se alimentează direct în gradul dvs. acreditat. Veți obține o înțelegere deplină a principalelor discipline de inginerie civilă ale structurilor, geotehnicii, ingineria apei și ingineria autostrăzilor.... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
UWL University of West London

Acest curs interesant a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei muzicale actuale. Este destinat muzicienilor care doresc să-și dezvolte propriile performanțe, abi ... [+]

Am fost pe locul 5 la Londra pentru cursuri de muzică de către Ghidul Universității Guardian 2019.

Prezentare generală

Acest curs interesant a fost dezvoltat ca răspuns la nevoile industriei muzicale actuale. Este destinat muzicienilor care doresc să-și dezvolte propriile performanțe, abilități de scriere și cunoștințe tehnice pentru a susține înregistrarea muzicii și pentru a câștiga "know-how-ul" industriei esențiale pentru a lansa o carieră de succes.

De ce să alegi acest curs?

În timpul cursului, veți avea o serie de opțiuni interesante pentru a studia, inclusiv sunet live, educație muzicală sau sunet experimental. Veți câștiga experiență valoroasă în:... [-]

Regatul Unit London
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of West London
Address
St Mary’s Road, Ealing
W5 5RF London, England, Regatul Unit
Website
Număr de telefon
+44 (0) 20 8231 2440