Citește Descrierea Oficială

Elevii se află în centrul a tot ce facem la University Centre Reaseheath .

Facultatea de Științe Agricole și Veterinare este un loc în care excelența academică și satisfacția studenților merg mână în mână pentru a oferi o experiență unică de învățământ superior studenților noștri.

Portofoliul nostru de programe a fost conceput în consultare cu industria, asigurându-ne că diplomele noastre oferă cunoștințele academice și abilitățile practice pe care angajatorii au nevoie și le doresc. Acest lucru asigură că absolvenții noștri au un mare succes pe piața locurilor de muncă, mulți dintre ei mergând să lucreze pentru companiile de tip blue-chip.

În ultimii ani, campusul a înregistrat investiții de peste 50 de milioane de lire sterline în investiții în facilități de predare de ultimă oră și în resurse ale studenților, cum ar fi cazarea la fața locului cu mai mult planificată în următorii ani.

În ultima noastră revizuire a calității învățământului superior din Reaseheath, Agenția de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior (QAA) a apreciat calitatea și sporirea oportunităților de învățare a studenților. Nu au găsit zone de îmbunătățire și au identificat multe dintre cele mai bune practici.

Experiența "Reaseheath" este ceva ce mulți dintre foștii noștri studenți ne spun că a fost cel mai plăcut moment din viața lor. Vrem ca studenții noștri să aibă succes în cariera pe care au ales-o și recunoaștem că elevii de înaltă performanță învață atât prin experiență, cât și prin învățare formală.

De ce University Centre Reaseheath ?

Situat în mediul rural Cheshire, campusul nostru are clasă de vârf, standard industrial, facilități de predare, dar își păstrează încă atmosfera prietenoasă, de susținere - o combinație care oferă atât excelență academică, cât și satisfacție studențească.

 • Programele noastre de studii vă oferă posibilitatea de a studia o serie de calificări secundare recunoscute în industrie.
 • 87% dintre studenții noștri spun că personalul este entuziasmat de ceea ce predau. Studiul privind experiența studenților 2016
 • Obțineți informații despre industrie prin plasamentele de lucru, prin cercetări științifice și prin excursii și excursii de studiu în Regatul Unit și în străinătate.
 • Anul trecut, 1 din 5 studenți de la Reaseheath a obținut o diplomă cu onoruri sau distincții de primă clasă.
 • "Programele de învățământ superior de la Reaseheath sunt remarcabile, iar calitatea și îmbunătățirea oportunităților de învățare a studenților au depășit așteptările din Regatul Unit".
 • Agenția de Asigurare a Calității (QAA) pentru revizuirea învățământului superior 2014
 • Gradul de satisfacție generală a elevilor pentru cursurile noastre de învățământ superior este de 83%. Studiul privind experiența studenților 2016

Facilitățile noastre

În ultimii ani, 50 milioane de lire sterline au fost investite în facilități de campus, inclusiv un centru de echitație, un centru alimentar de vârf, facilități sportive, o unitate științifică horticolă unică în Regatul Unit și un centru de animație și grădina zoologică.

O investiție suplimentară de 31 milioane de lire sterline pentru studenții noștri, centrul de agro-tehnologie și facilitățile sportive este planificată pentru următorii patru ani.

Experiența dvs. de învățare

Reaseheath oferă un mediu de învățare de susținere, cu accent pe oferta vocațională. Cursurile noastre asigură absolvenții să plece cu cunoștințele, aptitudinile și calificările pe care le caută angajatorii.

Sprijinim studenții noștri cu:

 • Învățarea în grupuri mici, cu un nivel ridicat de sprijin individual
 • Lectori cu experiență vastă în domeniu
 • Numărul mare de ore de predare cu tutori
 • Facilități specializate
 • Oportunități pentru excursii de studiu în străinătate
 • Legături puternice cu angajatorii
 • Programe relevante pentru industrie care oferă abilități transferabile
 • Calificări suplimentare pentru a vă spori perspectivele de carieră.

Calificări suplimentare

Programele noastre de studii vă oferă posibilitatea de a studia o serie de calificări secundare. Aceste calificări specifice sunt luate alături de cursul dvs. și oferă o oportunitate de a obține calificări recunoscute de industrie.

Calificările suplimentare sunt specifice pentru fiecare domeniu. Atunci când este posibil, ne propunem să le furnizăm ca parte a programului dvs. de studiu, dar pentru unii dintre aceștia se poate percepe un cost subvenționat.

Angajatorii de multe ori solicită o calificare specifică industriei în plus față de un grad, astfel încât aceste calificări practice pot spori perspectivele de carieră și capacitatea de angajare. Acestea oferă abilități și pregătire relevante pentru industrie, pe care angajatorii o caută și oferă absolvenților o poziție de lider pe o piață competitivă de locuri de muncă.

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BSc

University Centre Reaseheath

Cursul include module de specialitate și experiență practică cu o gamă largă de specii de animale domestice și de companie, permițând elevilor să înțeleagă comportamentul ... [+]

Diplomă de licență în comportamentul și bunăstarea animalelor poate fi urmată de efectuarea de studii în învățământul post-universitar sau, alternativ, de angajare în cadrul industriei.

Cursul include module de specialitate și experiență practică cu o gamă largă de specii de animale domestice și de companie, permițând elevilor să înțeleagă comportamentul și bunăstarea multor animale diferite, atât în ​​captivitate, cât și în sălbăticie. Elevii sunt predate la Reaseheath pe tot parcursul anului 1, folosind facilitățile pentru grădinile zoologice din campus, iar studiile ulterioare în anii 2 și 3 se desfășoară exclusiv la Universitatea din Chester.... [-]

Regatul Unit Nantwich
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Centre Reaseheath

Cursul include module de specialitate și experiență practică în care elevii vor dobândi abilități și cunoștințe în domenii precum identificarea speciilor, tehnicile de ca ... [+]

Diplomă de licență în conservarea vieții sălbatice și ecologie este destinat celor care doresc să dezvolte o carieră în conservarea faunei sălbatice și oferă o combinație unică de studiu academic cu hands-on de formare și experiență în conservare, ecologie și faunei sălbatice.

Cursul include module de specialitate și experiență practică în care elevii vor dobândi abilități și cunoștințe în domenii precum identificarea speciilor, tehnicile de capturare vii, managementul populației și strategiile prin care să se conserve efectiv speciile și biodiversitatea.

Lucrul în domeniu vă va extinde cunoștințele privind conservarea, ecologia și fauna sălbatică și există o oportunitate pentru activitatea de disertație în ultimul an pentru a include lucrări ecologice pe teren. Acest lucru permite studenților să lucreze cu personalul de predare pe experiențe relevante de cercetare unică.... [-]

Regatul Unit Nantwich
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Centre Reaseheath

Acest program a fost dezvoltat cu o contribuție extinsă a industriei pentru a se asigura că absolvenții vor avea combinația necesară de cunoștințe, abilități și experienț ... [+]

Acest curs se concentrează pe performanța atletică a calului și a călărețului, pregătindu-i pe elevi pentru o carieră în performanța ecvestră, coaching sau managementul performanței echipei.

Acest program a fost dezvoltat cu o contribuție extinsă a industriei pentru a se asigura că absolvenții vor avea combinația necesară de cunoștințe, abilități și experiență pentru a contribui la succesul și creșterea industriei ecvestre.

Cursul se concentrează pe factorii care afectează performanța, adoptă metode cantitative pentru a evalua performanța și apoi evaluează o serie de tehnici pentru a spori performanța și a evalua impactul factorilor externi asupra succesului.... [-]

Regatul Unit Nantwich
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Centre Reaseheath

Programul încorporează module cheie științifice veterinare, cum ar fi Biochimia mamiferelor și Microbiologie și Imunologie veterinară, care permite absolvenților să aibă ... [+]

Cursul se concentrează pe știința din spatele ultimelor progrese în industria ecvină.

Programul încorporează module cheie științifice veterinare, cum ar fi Biochimia mamiferelor și Microbiologie și Imunologie veterinară, care permite absolvenților să aibă acces la o gamă largă de cursuri postuniversitare paraveditare și oportunități de angajare. Modulele includ abilitățile esențiale de laborator care sunt dezvoltate pe parcursul cursului și culminează cu posibilitatea studenților de a se angaja în proiecte de colaborare cu parteneri din industrie.

Legăturile cu proiectele de cercetare "live" și oportunitățile de utilizare a noilor facilități de laborator științific îmbunătățite creează un mediu vibrant și bine pregătit pentru realizarea disertațiilor de licență.... [-]

Regatul Unit Nantwich
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Centre Reaseheath
Website
Număr de telefon
(+44)1270 613284