University for the Creative Arts

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prezentarea University for the Creative Arts

 • Oferim educație creativă de 160 de ani
 • Suntem al doilea mare furnizor de educație creativă din Europa
 • Cu sediul în Surrey și Kent, avem campusuri în Canterbury, Epsom, Farnham și Rochester
 • Oferim educație preuniversitară, universitară și postuniversitară generației următoare de reclame
 • Școala noastră de afaceri pentru industriile creative este prima de acest fel din Marea Britanie.

În centrul industriilor creative

Ca instituție specializată în arte, suntem 100% creativi. Studenții noștri își dezvoltă abilitățile și gândirea în medii care reproduc studiourile găsite în industriile creative, alături de colegii de la cursuri care acoperă arte, afaceri și tehnologie.

Cineaști și animatori câștigători la Oscar, designeri de modă de renume mondial, prezentatori de televiziune și nominalizați la Premiul Turner sunt doar câțiva dintre absolvenții cu profil înalt ai UCA, care au îmbogățit lumea cu talentele lor creative. Studiați și îndrumați de personalul nostru academic cu experiență, conectat la industrie, studenții noștri profită de beneficiile studierii la cel mai bine clasat specialist în Marea Britanie.

Reputația noastră

În ultimul an, ne-am consolidat poziția ca cel mai bine clasat specialist în Marea Britanie:

 • Am fost numiți Modern University of the Year de The Times and Sunday Times Good University Guide 2019.
 • Clasat pe locul 25 în „Tabelul tabelelor”, care identifică primele treizeci de instituții din Marea Britanie pe baza unui clasament mediu pe mai multe tabele ale ligii.
 • The Guardian League Table 2020 ne poziționează pe locul 13 din toate universitățile din Marea Britanie.
 • Suntem cea mai bine plasată universitate creativă specializată în toate cele trei mese din liga britanică (The Times and Sunday Times Good University Guide, Guardian League Table și Ghidul complet al universității).
 • Suntem universitatea creativă specializată în Marea Britanie nr.1 pentru angajabilitate în cele mai recente Destinații ale Leavers in Higher Education (DLHE) 2018. 96.9% dintre absolvenții noștri sunt fie la angajare, fie studiază în termen de șase luni de la absolvire.
 • Biroul pentru Studenți a recunoscut calitatea învățământului nostru și ne-a acordat „Aurul” în Cadrul de Excelență în Predare.
 • Studenții noștri câștigă în mod regulat premii la toate subiectele creative. În ultimul an, studenții noștri au câștigat premii prestigioase în sectoarele creative, inclusiv arhitectură, design grafic, arte plastice, fotografie, film, animație și meserii.
 • Cel mai recent Cadru de exerciții de cercetare (REF 2014) confirmă poziția noastră ca una dintre cele mai importante zece comunități de cercetare în domeniul artei și designului , cu 93% din cercetările noastre desemnate drept recunoscute la nivel internațional pentru calitate, iar 64% dintre trimiterile noastre de cercetare sunt clasate drept lider mondial. și la nivel internațional excelent din punct de vedere al originalității, semnificației și temeiniciei.

The Handheld Shooter

Cancelar - doamna profesor Magdalena Odundo DBE

Profesoara Dame Magdalene Odundo este o ceramică de renume internațional, a cărei activitate se află în colecții publice și private din întreaga lume. A devenit cel de-al doilea cancelar al UCA în iunie 2018, urmând-o pe Dame Zandra Rhodes care devine cancelar Emerita.

După ce a absolvit campusul UCA din Farnham, cunoscut apoi ca West Surrey College of Art & Design, Dame Magdalene a dezvoltat tehnica cu care își construiește piesele, bazându-se pe practica tradițională din Uganda și alte surse, inclusiv olăria mexicană și sculptura cicladică greacă.

Dame Magdalene a fost profesor de ceramică la UCA Farnham din 2001 până în 2016, înainte de a fi inaugurată ca profesor Emerita și a primit onoruri din partea instituțiilor culturale și de învățământ din Marea Britanie, Africa și SUA.

Cancelar Emerita - Dame Zandra Rhodes DBE RDI

Dame Zandra Rhodes este cancelarul Emericii UCA, care a ocupat anterior ca primul cancelar al nostru din 2010 până în 2018.

Dame Zandra este unul dintre cei mai recunoscuți, distincți și interesanți designeri de modă din lume. Și-a construit cariera pe temelia muncii grele și a hotărârii care credem că va ajuta să inspire și să-i motiveze pe studenții noștri să reușească în cariera aleasă.

Dame Zandra are o relație specială cu UCA, participând la una dintre instituțiile noastre fondatoare, Colegiul de Proiectare Medway. Mama ei a fost și lector la colegiu.

Viziune strategică

Să fie recunoscut ca o autoritate globală pentru arte creative, tehnologii creative și afaceri pentru industriile creative.

Behind the scenes shot from Martas Martinsones films last shooting day, I got on the production only for the last day to shoot some BTS and help out as 2nd AC

De ce să studiezi la UCA?

Cineaști câștigători la Oscar, designeri de modă de renume mondial, prezentatori de televiziune, bijutieri celebri și nominalizați la Premiul Turner sunt doar câțiva dintre absolvenții cu profil înalt de la University for the Creative Arts .

În calitate de universitate specializată în arte creative, am creat o comunitate unică pentru studenții noștri, unde oamenii cu gândire similară se pot împărtăși în procesul creativ și se pot inspira unii pe alții. Colaborarea dintre cursuri este încurajată, artiștii frumoși studiând alături de cineaști și designeri de modă care lucrează alături de arhitecți. În acest fel, studenții noștri beneficiază de expunerea la o serie de discipline.

Alegerea studierii cu noi vă va oferi libertatea de a vă descoperi propriul stil personal printr-o combinație câștigătoare de cursuri axate pe industrie, facilități de ultimă generație și personal de inspirație inspirat.

Viața de student la UCA

Creativitatea este energia care îi determină pe toți să inventeze, să exploreze și să colaboreze. Când studiați la UCA, veți avea ocazia să vă cufundați într-o atmosferă creativă de neegalat, să găsiți propriul stil și să creați extraordinarul.

La UCA vei fi înconjurat de oameni cu aceleași pasiuni ca și tine. Campusurile noastre oferă medii creative de ultimă oră, la pachet cu cele mai noi echipamente și resurse. Fiecare reflectă domeniile studiate acolo, creând comunități unice de artiști, designeri, creatori, scriitori și cercetători.

Locații

Canterbury

Address
UCA Canterbury,
New Dover Road

CT1 3AN Canterbury, Anglia, Regatul Unit

Epsom

Address
UCA Epsom,
Ashley Road

KT18 5BE Epsom, Anglia, Regatul Unit

Farnham

Address
UCA Farnham,
Falkner Road

GU9 7DS Farnham, Anglia, Regatul Unit

Rochester

Address
UCA Rochester,
Fort Pitt

ME1 1DZ Rochester, Anglia, Regatul Unit

Maidstone

Address
The Maidstone Studios,
Vinters Park

ME14 5NZ Maidstone, Anglia, Regatul Unit

Molesey

Address
Royal School of Needlework,
Apartment 12a,
Hampton Court Palace

KT8 9AU Molesey, Anglia, Regatul Unit

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

BA