Citește Descrierea Oficială

Inspirat de trecutul nostru pentru a vă ajuta să vă modelați viitorul

Cu 50 de ani de excelență academică în spatele nostru ca o universitate, am continuat să ne dezvoltăm reputația internațională și oferirea de cursuri. Am fost întotdeauna pionieri în dezvoltarea de noi discipline de curs, reflectând și anticipând nevoile angajatorilor, studenților noștri și ale societății în ansamblu.

Bradford a fost prima universitate din afara Londrei care oferă cursuri cu diplomă parțială, iar cursurile noastre sunt concepute ca răspuns la peisajul schimbător de afaceri, social, științific și de mediu.

De la prima școală modernă de afaceri, care are o reputație internațională, până la prima diplomă de studii pentru pace, continuăm să oferim învățării relevante, practice și utile tuturor studenților noștri.

Astăzi, asociațiile noastre cu angajatorii s-au extins pe tot globul. Colaborările noastre variază de la asociațiile cu angajatorii locali prin inițiativele noastre de implicare a angajatorilor, până la parteneriatele de peste mări, inclusiv cele din Singapore, Brunei, Malaezia, Pakistan și India.

"Puteți avea încredere în dezvoltarea universității în viitor, cu același dinamism cum a fost demonstrat în trecut - educarea bărbaților și femeilor care primesc educație și formare relevantă pentru nevoile societății noastre în schimbare".

Harold Wilsonfostul prim-ministru și primul nostru cancelar

Strategii, politici, misiune și valori

Tot ceea ce face Universitatea, indiferent cât de mic, face parte din misiunea noastră ca instituție și strategia noastră corporativă.

Valorile și politicile noastre sunt în vigoare pentru a ne asigura că, în realizarea obiectivelor noastre, facem cât mai corect și cât mai bine posibil.

Viziunea noastră despre un campus durabil

La University of Bradford ne-am angajat în sustenabilitate și am câștigat recunoașterea pentru campusul nostru durabil și suntem una dintre cele mai importante Ecoversități din lume.

Viziunea noastră include îndeplinirea a patru obiective principale:

Lucrul pentru o educație durabilă

Modelarea unui viitor mai durabil prin angajarea studenților, a personalului, a comunității locale și a angajatorilor cu privire la abilitățile și cunoștințele necesare în vederea dezvoltării durabile.

Lucrul pentru un mediu sănătos

Protejarea mediului prin minimizarea utilizării resurselor și a emisiilor, îmbunătățind în același timp mediul înconjurător.

Lucrul pentru bunăstarea socială

Crearea unui mediu mai ecologic și mai sigur, în care studenții, personalul și comunitatea locală pot trăi, interacționa, studia și pot fi activi.

Lucrăm spre o economie înfloritoare

Dezvoltarea cercetării, a inovării și a transferului de cunoștințe pentru a aduce o mai mare prosperitate studenților noștri, universității, orașului și regiunii.

Cercetare

University of Bradford este o universitate de tehnologie cu peste 50 de ani de experiență de cercetare de vârf.

Cercetarea noastra este clasata in top 50 in Marea Britanie (HEFCE, 2014) pentru calitatea cercetarii, cu trei sferturi fiind clasificate fie ca fiind lider mondial sau excelent la nivel international.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

University of Bradford

Acest nou program inovator vă va oferi o înțelegere riguroasă a relațiilor și politicilor internaționale și a problemelor de conflict și securitate - la nivel mondial și ... [+]

Acest nou program inovator vă va oferi o înțelegere riguroasă a relațiilor și politicilor internaționale și a problemelor de conflict și securitate - la nivel mondial și regional în întreaga lume.

În timp ce plasează evoluțiile internaționale într-un context istoric, ea se concentrează în special pe procesele, tendințele și problemele recente și contemporane: examinarea eforturilor de a răspunde provocărilor internaționale și regionale în sfera politicii și a practicilor.

Programul combină formarea academică aprofundată cu concepte-cheie, teorii și studii de caz, alături de un proces structurat de angajare în dezbaterile și experiențele contemporane ale factorilor de decizie, diplomați și practicieni. Veți avea oportunități de a învăța dincolo de sala de clasă prin exerciții de simulare politică, excursii pe teren și ateliere de specialiști care creează noi punți între dimensiunile academice și practice ale domeniului.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

University of Bradford

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a gestiona operațiunile de afaceri în economia globală. Veți explora chestiuni cheie corporatiste și economice internaț ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru a gestiona operațiunile de afaceri în economia globală.

Veți explora chestiuni cheie corporatiste și economice internaționale și veți obține instrumentele și cunoștințele comerciale de care aveți nevoie pentru a lansa o carieră managerială oriunde în lume sau pentru a întreprinde oportunități antreprenoriale.

Programul examinează subiecte precum:

cum funcționează multinaționalele în economiile emergenteimplicațiile Brexit pentru afacerile și managementul europeanprovocări de gestionare a diverselor culturifundamentale ale managementului strategicdreptul de afaceri și etica... [-]
Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră managerială în orice sector, atât în Marea Britanie, cât și pe plan internațional. Veți construi o bază vastă ... [+]

Prezentare generală

Dezvoltați abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră managerială în orice sector, atât în ​​Marea Britanie, cât și pe plan internațional.

Veți construi o bază largă de cunoștințe despre toate aspectele afacerii și managementului, asigurându-vă că ați absolvit un profesionist bine rotunjit, cu o conștientizare comercială excelentă.

Programul acoperă conceptele principale de afaceri în primul an de studiu, incluzând:

contabilitatemarketingeconomie de afacerioperațiunile și gestionarea sistemelor informatice

Apoi, puteți personaliza studiile în zonele de interes sau în aspirațiile de carieră emergente, printr-o gamă largă de module de specialitate.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Animația este o parte esențială a industriei creatoare în valoare de 84 miliarde de lire sterline. Pe parcursul acestui curs, veți dezvolta abilitățile și înțelegerea pen ... [+]

Animația este o parte esențială a industriei creatoare în valoare de 84 miliarde de lire sterline. Pe parcursul acestui curs, veți dezvolta abilitățile și înțelegerea pentru a face o carieră de succes în acest domeniu interesant și dinamic.

În plus față de utilizarea proceselor și tehnologiilor de ultimă oră pentru a crea animații digitale, veți obține o bază solidă în tehnicile clasice de animație, desen, cinematografie, povestiri și înțelegerea conceptuală pentru a vă asigura că deveniți creativi, competenți și încrezători profesionist.

Echipa noastră cu experiență în domeniu vă va ajuta să deveniți un animator realizat printr-o combinație de activități practice și teoretice. Accentul nostru este acela de a crea cât mai multe animații pe măsură ce le plasăm în context cultural și industrial.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Ca student de chimie University of Bradford , veți avea posibilitatea de a alege și flexibilitatea în gradul dumneavoastră. În primii doi ani, veți dezvolta o înțelegere ... [+]

Prezentare generală

Ca student de chimie University of Bradford , veți avea posibilitatea de a alege și flexibilitatea în gradul dumneavoastră.

În primii doi ani, veți dezvolta o înțelegere solidă a aspectelor teoretice și practice ale chimiei, cu conținut de bază livrat în zonele tradiționale de chimie organică, anorganică și fizică.

Pentru a vă oferi o experiență completă intelectuală, cursurile noastre de chimie vă permit să luați 20 de credite din modulele elective în etapele 1 și 2, cu subiecte oferite de la universitate, cum ar fi matematică, inginerie, economie și multe altele.

Al treilea an vă va prezenta conținutul specializat în medicină, materiale și chimie analitică. Veți avea, de asemenea, posibilitatea de a studia un anumit subiect, alegând o profunzime mai mare în timpul unei disertații extinse.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

BSC (Hons) în contabilitate și finanțe (cu un an de plasare) vă pregătește pentru o carieră în contabilitate sau în sectorul financiar și vă oferă o înțelegere puternică ... [+]

BSC (Hons) în contabilitate și finanțe (cu un an de plasament) vă pregătește pentru o carieră în contabilitate sau în sectorul financiar și vă oferă o înțelegere puternică a principiilor și practicilor de bază ale afacerii.

Veți dezvolta o înțelegere aprofundată a modului în care contabilitatea și finanțele se încadrează în contextul mai larg al afacerilor și al managementului și vor studia subiecte precum:

Piețe de capital, investiții și finanțeAuditRaportări corporativeimpunereDreptul și administrarea afacerilor

Programul vă oferă fundații teoretice solide și aplică aceste cunoștințe în situațiile comerciale din lumea reală.

Veți fi învățați de cadre universitare cu experiență vastă în sectorul contabil și financiar. Veți învăța cum să dezvoltați și să aplicați strategii de contabilitate și de finanțare care să sporească valoarea corporativă și să dezvoltați tehnicile și înțelegerea bazelor de date specializate de care aveți nevoie pentru o carieră în sectorul contabil și financiar.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Aplicarea tehnologiilor financiare adecvate și a competențelor analitice reprezintă o prioritate crescândă, în special pentru profesioniștii din domeniul financiar. În me ... [+]

Prezentare generală

Aplicarea tehnologiilor financiare adecvate și a competențelor analitice reprezintă o prioritate crescândă, în special pentru profesioniștii din domeniul financiar. În mediile din ce în ce mai competitive, profesioniștii din sectorul financiar necesită o imagine mai detaliată a datelor financiare ale organizației.

Acest program este conceput cu ajutorul unor specialiști din industria de profil și înregistrează un echilibru între mecanica metodelor analitice și procesul decizional dinamic legat de finanțe. Scopul nostru este de a dezvolta studenții noștri ca profesioniști în domeniul financiar al viitorului care, dotați cu abilități analitice, au atributele corespunzătoare pentru a reduce riscurile prin luarea unor decizii financiare mai inteligente, mai timpurii și mai precise.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Bursa noastra BSc (Hons) de Finante si Economie ofera o puternica cunostinta de lucru in domeniul contabilitatii, pietelor financiare, evaluarii investitiilor, management ... [+]

Prezentare generală

Bursa noastra BSc (Hons) de Finante si Economie ofera un cunostinte puternice de lucru in:

contabilitatepiețele financiareevaluarea investițiilormanagementul riscurilor

Cu o serie de module opționale disponibile alături de curriculum-ul de bază, veți putea adapta programul la domeniile de interes academic și aspirațiile tale de carieră.

Acesta include un stagiu plătit de un an; o oportunitate neprețuită de a-ți dezvolta abilitățile și cunoștințele și de a-ți crește șansele de angajare. Puteți face un stagiu ca parte a schemei de plasare a serviciilor economice guvernamentale, în cadrul unor organizații precum:

HM TrezorerieDepartamentul pentru Muncă și PensiiDepartamentul sănătațiiOficiul pentru Statistica Națională... [-]
Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Aflați cum să dezvoltați următoarea generație de instrumente și sisteme software și să dobândiți cunoștințele și tehnicile necesare pentru proiectarea și exploatarea tehn ... [+]

Aflați cum să dezvoltați următoarea generație de instrumente și sisteme software și să dobândiți cunoștințele și tehnicile necesare pentru proiectarea și exploatarea tehnologiei informatice.

Acest program este conceput pentru cei care au un interes pasionat de tehnologie și doresc să avanseze în carieră, cum ar fi inginer software, administrator de sistem, om de știință, analist financiar, dezvoltator de aplicații sau consultant IT.

Anul de plasare în industrie vă permite să construiți contacte în timp ce vă dezvoltați abilitățile și încrederea profesională.

BSC (Hons) în Informatică (cu anul de plasament) se bazează pe punctele forte de cercetare și expertiză remarcabile. Fiind una dintre cele mai vechi departamente de calcul din Marea Britanie, avem o moștenire puternică în cadrul subiectului.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Programul nostru de patru ani de la BSc (Hons) în Managementul Resurselor Umane vă oferă abilitățile necesare pentru a funcționa eficient în mediul de afaceri contemporan ... [+]

Prezentare generală

Programul nostru de patru ani de la BSc (Hons) în Managementul Resurselor Umane vă oferă abilitățile necesare pentru a funcționa eficient în mediul de afaceri contemporan global.

În calitate de absolvent, veți fi pregătit să:

asigură conducerea eticăsă genereze o valoare durabilă prin intermediul oamenilor atât pentru afaceri, cât și pentru societatesă prospere într-o serie de medii și sectoare de afaceri

Veți obține o imagine de ansamblu a disciplinelor principale de afaceri în primul an, oferindu-vă o bază solidă pentru gradul dumneavoastră. Apoi, veți fi specializați în Managementul Resurselor Umane prin intermediul modulelor de bază de specialitate. Veți avea, de asemenea, flexibilitatea de a alege module suplimentare opționale legate de interesele și aspirațiile dvs. de carieră.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Analiza de afaceri este utilizată zilnic pentru organizații de toate dimensiunile și a devenit o abilitate necesară pentru absolvenți și angajatori. ... [+]

Prezentare generală

Analiza de afaceri este utilizată zilnic pentru organizații de toate dimensiunile și a devenit o abilitate necesară pentru absolvenți și angajatori. Cu toate acestea, aplicarea unor tehnici adecvate de analiză, gestionarea personalului tehnic, alinierea analizei de afaceri la strategia organizațională, gestionarea proiectelor de analiză a datelor și analiza interpretării rămâne o provocare cheie.

Având în vedere toate acestea, acest program a fost conceput în mod unic pentru a echipa studenții cu abilitățile tehnice și non-tehnice necesare pentru a reuși ca manageri de afaceri ai viitorului.

Prin intermediul unor contribuții neprețuite din partea profesioniștilor din industria de profil, avem module adaptate acestui program pentru a oferi un echilibru între mecanica metodelor analitice de afaceri și dinamica proceselor de luare a deciziilor în afaceri și management. Prin urmare, elevii din acest program vor fi temeinic fundamentați în management și analiză de afaceri și subiecte relevante, susținute de principalele concepte, teorii și cele mai recente tehnici în domeniu.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest nou program BSc (Hons) în realitate virtuală și augmentată (cu un an de plasare) este unul dintre primele de acest gen din Marea Britanie. Acesta este alături de de ... [+]

Acest nou program BSc (Hons) în realitate virtuală și augmentată (cu un an de plasare) este unul dintre primele de acest gen din Marea Britanie.

Acesta este alături de designul nostru de jocuri, animație, efecte vizuale și programe de producție de filme, care reprezintă direcția viitoare a acestor industrii

Acesta vă va oferi abilitățile tehnice și de creație necesare pentru a deveni un artist profesionist virtual / augmented / mixat, echipat pentru a intra într-un sector în creștere și incredibil de interesant.

Veți învăța tehnici cum ar fi:

Modelare 3Dmișcare de mișcarecompoziția digitalăprogramaredesignul de jocuri și dezvoltarea aplicațiilor... [-]
Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

University of Bradford

Software Engineering este în centrul tuturor tehnologiilor moderne și joacă un rol-cheie în fiecare industrie. ... [+]

Prezentare generală

Software Engineering este în centrul tuturor tehnologiilor moderne și joacă un rol cheie în fiecare industrie. Include discipline precum:

MatematicăInformaticăadministrareSecuritate cibernetică

Dacă aveți o pasiune pentru tehnologie, BEng noastre în Inginerie Software (cu anul de plasare) vă va învăța să creați și să inoveze prin intermediul tehnologiilor informaționale și de programare pe calculator. Acesta este conceput pentru rezolvarea problemelor, în căutarea de a aborda provocările în societatea noastră interconectată, orientată spre tehnologie.

Veți învăța mai întâi principiile care stau la baza științei informaticii, oferindu-vă o bază tehnică puternică pe care să o construiți. Programul împarte un prim an comun cu programele noastre de informatică, permițându-vă să transferați între programe la sfârșitul primului an dacă interesele sau aspirațiile de carieră apar în alte domenii.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

BEng (Hons) în inginerie chimică (cu un an de plasament) este modelată de nevoile actuale ale industriei, concentrându-se în același timp pe disciplinele tradiționale ale ... [+]

Prezentare generală

BEng (Hons) în inginerie chimică (cu un an de plasare) este modelată de nevoile actuale ale industriei, concentrându-se în același timp pe disciplinele tradiționale ale producției de petrol, gaze și petrochimie.

Veți obține cunoștințele și experiența practică pe care trebuie să o desfășurați într-o gamă largă de sectoare industriale, învățând într-un mediu informațional multidisciplinar informat în domeniul cercetării.

Studiile dvs. vă vor oferi o înțelegere profundă a principiilor tehnice fundamentale și avansate, cum ar fi:

mecanica fluidelortermodinamicătransferul de masă și căldurăreacții chimicecontrolul proceselorsiguranța, sănătatea și mediul... [-]
Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Acest program BEng vă echipează cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni un inginer civil și structural creativ, capabil să planifice, să proiecte ... [+]

Acest program BEng vă echipează cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru a deveni un inginer civil și structural creativ, capabil să planifice, să proiecteze și să supravegheze construcția de structuri durabile și sisteme de infrastructură de transport.

Ingineria civilă și structurală implică infrastructurile de proiectare, construcție și întreținere și reparații, cum ar fi drumurile și podurile, clădirile și sistemele de transport subteran.

Veți dezvolta o cunoaștere largă a aspectelor geotehnice, structurale, de mediu și de management ale ingineriei civile și veți obține abilitățile de calcul, matematică, de desen și de comunicare de care aveți nevoie ca inginer.... [-]

Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University of Bradford

Ingineria mecanică este cea mai versatilă dintre disciplinele de inginerie și există o cerere ridicată și în creștere de la industria de Ingineri mecanici absolvent. ... [+]

Prezentare generală

Ingineria mecanică este cea mai versatilă dintre disciplinele de inginerie și există o cerere ridicată și în creștere de la industria de Ingineri mecanici absolvent.

Gradul nostru acreditat vă va pune în centrul industriei moderne, oferind oportunități de carieră în sectoare precum:

Industria aerospațială, auto și feroviarEnergie și generare de energieInginerie de producție; proiectarea produselor, materiale, producție și prelucrare.

Veți combina mecanica, știința materialelor, termofluidurile și metodele computaționale pentru a proiecta, analiza și implementa sisteme complexe care sunt economice, fiabile, eficiente și durabile.

... [-]
Regatul Unit Bradford
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză