University of Bradford

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Inspirat de trecutul nostru pentru a vă ajuta să vă modelați viitorul

Cu 50 de ani de excelență academică în spatele nostru ca o universitate, am continuat să ne dezvoltăm reputația internațională și oferirea de cursuri. Am fost întotdeauna pionieri în dezvoltarea de noi discipline de curs, reflectând și anticipând nevoile angajatorilor, studenților noștri și ale societății în ansamblu.

Bradford a fost prima universitate din afara Londrei care oferă cursuri cu diplomă parțială, iar cursurile noastre sunt concepute ca răspuns la peisajul schimbător de afaceri, social, științific și de mediu.

De la prima școală modernă de afaceri, care are o reputație internațională, până la prima diplomă de studii pentru pace, continuăm să oferim învățării relevante, practice și utile tuturor studenților noștri.

Astăzi, asociațiile noastre cu angajatorii s-au extins pe tot globul. Colaborările noastre variază de la asociațiile cu angajatorii locali prin inițiativele noastre de implicare a angajatorilor, până la parteneriatele de peste mări, inclusiv cele din Singapore, Brunei, Malaezia, Pakistan și India.

"Puteți avea încredere în dezvoltarea universității în viitor, cu același dinamism cum a fost demonstrat în trecut - educarea bărbaților și femeilor care primesc educație și formare relevantă pentru nevoile societății noastre în schimbare".

Harold Wilson

fostul prim-ministru și primul nostru cancelar

Strategii, politici, misiune și valori

Tot ceea ce face Universitatea, indiferent cât de mic, face parte din misiunea noastră ca instituție și strategia noastră corporativă.

Valorile și politicile noastre sunt în vigoare pentru a ne asigura că, în realizarea obiectivelor noastre, facem cât mai corect și cât mai bine posibil.

Viziunea noastră despre un campus durabil

La University of Bradford ne-am angajat în sustenabilitate și am câștigat recunoașterea pentru campusul nostru durabil și suntem una dintre cele mai importante Ecoversități din lume.

Viziunea noastră include îndeplinirea a patru obiective principale:

Lucrul pentru o educație durabilă

Modelarea unui viitor mai durabil prin angajarea studenților, a personalului, a comunității locale și a angajatorilor cu privire la abilitățile și cunoștințele necesare în vederea dezvoltării durabile.

Lucrul pentru un mediu sănătos

Protejarea mediului prin minimizarea utilizării resurselor și a emisiilor, îmbunătățind în același timp mediul înconjurător.

Lucrul pentru bunăstarea socială

Crearea unui mediu mai ecologic și mai sigur, în care studenții, personalul și comunitatea locală pot trăi, interacționa, studia și pot fi activi.

Lucrăm spre o economie înfloritoare

Dezvoltarea cercetării, a inovării și a transferului de cunoștințe pentru a aduce o mai mare prosperitate studenților noștri, universității, orașului și regiunii.

Cercetare

University of Bradford este o universitate de tehnologie cu peste 50 de ani de experiență de cercetare de vârf.

Cercetarea noastra este clasata in top 50 in Marea Britanie (HEFCE, 2014) pentru calitatea cercetarii, cu trei sferturi fiind clasificate fie ca fiind lider mondial sau excelent la nivel international.

Locații

Bradford

Address
BD71DP Bradford, Anglia, Regatul Unit

Dubai

Address
University of Bradford Regional Hub, Dubai Block 2A - F164 Dubai Knowledge Village P.O. Box 501723 Dubai, U.A.E
Dubai, Dubai, Emiratele Arabe Unite