University of Lincoln – Lincoln International Business School

Introducere

Citește Descrierea Oficială

De lucru bazat grade de învățământ la distanță în Management

Odată cu creșterea cererii de calificări flexibile și accesibile, la Universitatea din Lincoln înțelege că nu toată lumea este capabil de a studia pentru o diplomă în mod tradițional. Programele noastre de învățământ la distanță va ajuta sa coordoneze studiile în jurul angajamentele de locuri de muncă existente. Folosind cele mai recente evoluții tehnice, programele de lucru pe bază de Învățământ la Distanță de la Lincoln ajuta să vă atinge obiectivele carierei tale și de a obține o diplomă cu un accent la nivel mondial.

Oferim următoarele grade prin intermediul acestui traseu: - BA (Hons) de management de afaceri - lucru bazat învățământ la distanță - BSC (Hons) de management Inginerie - Lucrări în funcție de distanța de învățare - BSC (Hons) de management logistic - lucrare bazată Distanța de învățare - BSC (Hons) umanitare Supply Chain management - lucrare bazată învățământ la distanță - BSC (Hons) Retail management - lucrare bazată învățământ la distanță - BSC (Hons) Managementul Resurselor umane, cu un program de învățare la distanță mult timp stabilit, la Universitatea din Lincoln este cu experiență în sprijinirea studenților prin intermediul programelor lor la nivel global .

Vă rugăm să întrebe despre următoarea aportul pentru programele de lucru în funcție de distanța de învățare în 2015.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea BAs » Vedea BScs »

Programe

Această școală oferă și:

BA

BA (Hons), Managementul Afacerilor

Online Cu jumătate de normă 13 - 24 luni March 2019 Regatul Unit Lincoln

Programul de management de afaceri BA (Hons) oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cariera prin angajarea în dezvoltarea personală și profesională, potențialul de creștere a competențelor manageriale și sporirea capacității de angajare. [+]

Managementul afacerilor BA (Hons)

Programul de management de afaceri BA (Hons) oferă studenților posibilitatea de a-și dezvolta cariera prin angajarea în dezvoltarea personală și profesională, potențialul de creștere a competențelor manageriale și sporirea capacității de angajare.

BA (Hons) Business Management gradul încurajează dezvoltarea de cursanți pe tot parcursul vieții și oferă următoarele caracteristici cheie:

O abordare de învățare mixtă, bazată pe expertiza Universității Lincoln în furnizarea de programe online studenților cu fracțiune de normă cu normă întreagă. O abordare inovatoare și creativă în predare, învățare și evaluare, bazându-se pe o gamă de instrumente de învățare digitale și tehnologice. O experiență de învățare, oferind elevilor o perspectivă critică mai largă asupra consecințelor deciziilor și acțiunilor individuale și asupra eticii de a fi responsabil social, inclusiv responsabilitatea socială a întreprinderilor, parte a "principiilor futures responsabile" ale Lincoln International Business School. Concentrarea clară asupra experienței studenților și a suportului și îngrijirii academice, pastorale și profesionale. ... [-]

BSc

BSc (Hons) Human Resource Management

Online Cu jumătate de normă 13 - 24 luni March 2019 Regatul Unit Lincoln

[+]

Disertație Cerințe de intrare

Evaluările sunt concepute pentru a aborda rezultatele învățării tuturor modulelor individuale, utilizând o serie de metode de evaluare, inclusiv eseuri, portofolii, jurnale reflectorizante și rapoarte. Există oportunități pentru feedback-ul formativ pentru a ajuta la învățare și pentru a pregăti studenții pentru depunerea evaluărilor pe o bază continuă pe tot parcursul programului.

[-]

BSc (Hons) Logistics Management

Online Cu jumătate de normă 18 - 24 anii March 2019 Regatul Unit Lincoln

[+]

Evaluarea feedbackului

Modul în care veți fi evaluat pe acest curs va varia pentru fiecare modul. Ar putea include cursuri, cum ar fi o disertație sau un eseu, examene scrise și practice, dezvoltarea de portofolii, lucrări de grup sau prezentări pentru a menționa câteva exemple.

[-]

Bsc (hons) Managementul Ingineriei

Online Cu jumătate de normă 13 - 24 luni March 2019 Regatul Unit Lincoln

Universitatea din Lincoln BSc (Hons) gradul de inginerie de management este un program de învățare pe bază de muncă la distanță, care vă oferă posibilitatea de a obține o calificare universitară recunoscut în timp ce rămân în ocuparea forței de muncă. [+]

BSc (Hons) Managementul ingineriei - învățarea la distanță bazată pe muncă

Universitatea din Lincoln BSc (Hons) gradul de inginerie de management este un program de învățare pe bază de muncă la distanță, care vă oferă posibilitatea de a obține o calificare universitară recunoscut în timp ce rămân în ocuparea forței de muncă.

Programul de învățare la distanță bazat pe muncă (WBDL) este conceput pentru a oferi celor care lucrează în mediul tehnic și care dețin deja de obicei calificări tehnice, abilitățile de management pentru a-și gestiona eficient și eficient domeniile de lucru. Managementul ingineriei are paralele cu ingineria industrială și a sistemelor care se ocupă de proiectarea, îmbunătățirea și instalarea sistemelor integrate de oameni, materiale, informații, echipamente și energie. Gradul se bazează pe cunoștințe și abilități de specialitate în științele matematice, fizice și sociale, împreună cu principiile și metodele de analiză și proiectare a ingineriei, de specificare, prezicere și evaluare a rezultatelor obținute din astfel de sisteme (IISE, 2017).... [-]