University of York

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre universitate

Bazată pe principii de excelență, egalitate și oportunitate pentru toți, University of York deschis în 1963 cu doar 230 de studenți. De atunci am devenit una dintre cele mai importante universități din lume, care și-a dat o reputație de centru de învățământ academic, unde un accent clar pe excelență a asigurat recunoașterea națională și internațională alături de instituțiile de lungă durată.

Excelenta academica

Membru al grupului de universități de elită Russell, suntem o universitate dinamică, intensă în cercetare, angajată în dezvoltarea descoperirilor care economisesc vieți și a noilor tehnologii pentru a face față uneia dintre cele mai presante provocări globale.

Acum există peste 30 de departamente academice și centre de cercetare, iar corpul studenților s-a extins la peste 18.000.

Strategia universitară

În 2014, în consultare cu întregul personal și studenți, vice-cancelarul Koen Lamberts a condus la dezvoltarea unei noi strategii universitare. Această strategie va ghida și informa informațiile noastre până în 2020.

Obiectivele cheie

  1. Pentru a fi lider mondial în cercetare
  2. Pentru a oferi învățătură și învățare excepționale
  3. Sa oferim tuturor studentilor nostri o experienta deosebita si valoroasa

Obiectivele de sprijin

  1. A fi suficient de mare pentru a fi excelent, rezistent și durabil financiar
  2. Să fie organizat în cel mai eficient și eficient mod
  3. Pentru a lucra eficient cu alte organizații și părți interesate

Premii și realizări

University of York este una dintre poveștile de succes din învățământul superior din Marea Britanie. De la fondarea noastră în 1963, ne-am îndreptat către un clasament înalt în Marea Britanie și suntem una dintre cele doar șase universități postbelice care au apărut în top 100 mondial.119039_photo-1460518451285-97b6aa326961.jpg

Campusul și orașul

Situat la distanță de mers pe jos de centrul orașului York, campusul nostru Heslington sigur și atractiv găzduiește cele nouă colegii și majoritatea departamentelor noastre. Avem, de asemenea, mai multe departamente situate în centrul orașului la King’s Manor istoric.

În ultimii ani, extinderea campusului nostru de 500 de lire sterline a înregistrat deschiderea a șapte noi clădiri, crescând capacitatea noastră de număr de studenți și oferind mai multe facilități de clasă mondială pentru secolul XXI. Durabilitatea joacă un rol cheie în această dezvoltare ambițioasă.

Cum conduce Universitatea

Când descriem modul în care este condusă Universitatea, este important să înțelegem că există o diferență între modul în care este guvernată și modul în care este gestionată.

guvernare

Toate universitățile au un organ de conducere care este responsabil pentru supravegherea activităților lor, determinarea direcției lor viitoare și monitorizarea progresului împotriva ambițiilor strategice. Consiliul de conducere al Universității este Consiliul.

Consiliul este, de asemenea, responsabil pentru a ne asigura că rămânem sustenabili financiar și că ne îndeplinim obligațiile legale. Acesta ia decizia finală cu privire la problemele care au un impact semnificativ asupra universității

administrare

În timp ce Consiliul preia un rol de monitorizare și supraveghere ca organ de conducere, acesta delegă funcționarea operațională a Universității în funcția de vice-cancelar și președinte interimar.

Vice-cancelarul și președintele interimar își asumă responsabilitățile cu sprijinul colegilor săi superiori care se întâlnesc de două ori pe lună în calitate de consiliu executiv al universității.

Locații

York

Address
University of York
York
YO10 5DD

York, Anglia, Regatul Unit