Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Universitatea Wrexham Glyndŵr a început în 2008, astfel că suntem încă unul dintre cele mai tinere universități din Marea Britanie. Este un loc vibrant, prietenos, în care învățarea și viitorul fiecărui elev îi este acordată o atenție personală.

Inspirația noastră

Numele nostru vine de la cărturarul și eroul Owain Glyndŵr și ne străduim să promovăm unele filosofii ca și el.

Suntem mândri să numim universitatea noastră după ce un om care a prețuit învățarea, și-a iubit țara, a îmbrățișat o perspectivă internațională și a demonstrat în mod constant o abordare inspirată și întreprinzătoare a vieții.

Spiritul său se află în inima Universității Wrexham Glyndŵr, unde ne-am propus să fim îndrăzneți, întreprinzători și deschisi tuturor în tot ceea ce facem.

Noi oferim educație la campusul principal Wrexham din 1887 când eram cunoscuți drept Școala de Științe și Artă Wrexham. Inițial am început să oferim diplome în 1924, dar am parcurs un drum lung de atunci.

Conexiunile noastre

Astăzi, cursurile conduse de industrie se află în centrul ofertei noastre. Ne mândrim cu legăturile noastre cu liderii locali și regionali, cum ar fi Airbus, Kellogg, JCB și BBC. Cunoștințele și expertiza lor sunt reintroduse în cursurile noastre, asigurându-ne că studenții noștri beneficiază de competențele cele mai relevante pentru cariera lor viitoare.

Comunitatea noastra

Suntem extrem de mândri de oportunitățile pe care le oferim celor care provin din medii netradiționale pentru a intra în învățământul superior. Mai mult de jumătate dintre studenții noștri studiază cu jumătate de normă și suntem una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie pentru sprijinirea studenților din medii socio-economice mai mici prin universitate datorită programului nostru cuprinzător de acces la extinderea din comunitatea locală. Universitatea este, de asemenea, prima instituție de învățământ superior din nordul Țării Galilor pentru a deveni un campion Diversity din Stonewall.

Locația noastră

Am început doar cu cele două campusuri din Wrexham (Plas Coch și Regent Street), dar de atunci am crescut pentru a include campusurile din St Asaph și Northop din nordul Țării Galilor, precum și un campus satelit din Kingston-upon-Thames din Londra. Suntem o mică universitate în comparație cu mulți alții, dar cu aceasta vine un mare simț al comunității cu o rețea fantastică de sprijin pentru toți studenții și personalul nostru.

Dacă sunteți interesat să studiați la Wrexham Glyndwr sau sunteți o afacere locală care ar dori să se implice, aruncați o privire în jurul site-ului nostru pentru a vedea ce avem de oferit.

Declarația noastră de misiune

Misiunea noastră este să lucrăm în parteneriat pentru a inspira și educa studenții noștri și pentru a permite succesul social și economic.

Viziunea noastra

Visionul cuprinde șapte angajamente care se desfășoară în corpul principal al documentului Vision și Strategy 2025 și susținute de o serie de acțiuni.

Activitatea noastră ...

este susținută de valorile noastre:

 • Accesibil în învățarea pe care o oferim studenților, personalului și comunității noastre, fiind pro-activă în promovarea valorii învățământului superior. Aceasta se bazează pe o dedicație în a fi incluzivă și corectă în modul în care oferim serviciile noastre
 • Sprijinirea cursanților și personalului nostru, precum și a regiunii, ajutându-i pe toți să câștige încrederea și să-și atingă potențialul. Acest lucru implică un accent de parteneriat pentru a aduce valoare și a împărtăși înțelegerea - lucrăm mai bine și mai eficient împreună, fie că este vorba despre studenți, personal, industrie sau alte părți interesate
 • Inovatoare în furnizarea și gestionarea furnizării noastre academice și a serviciilor profesionale, precum și în relațiile noastre cu partenerii de colaborare și de reglementare. Acest lucru permite culturii, structurii, politicilor și oamenilor noștri să conducă excelență, să răspundă nevoilor și să ducă la îndeplinire ceea ce ne-am propus să realizăm.
 • Ambițios în ceea ce căutăm să oferim elevilor, personalului și partenerilor noștri, precum și modul în care facem acest lucru, recunoscând că nu există limite pentru învățare și cunoaștere. Aceasta implică o abordare inovatoare, întreprinzătoare și flexibilă; o dorință de a explora idei noi.

Are o atenție aplicată

Conducerea excelenței, prin furnizarea unui portofoliu de angajatori și a unui curs orientat spre industrie, pentru a oferi profesioniști pregătiți în carieră pentru a sprijini și a răspunde nevoilor economiei regionale, naționale și internaționale.

Plasează elevii în centrul a ceea ce facem

Oferind o comunitate vibrantă, prietenoasă și de susținere, axată pe inspirarea fiecărei persoane prin intermediul tutorilor personali, pentru a sprijini și a răspunde nevoilor individuale pentru a-și atinge potențialul prin excelență academică.

Cum lucrăm

 • Implicăm și ascultăm studenții în tot ceea ce facem
 • Construim parteneriate reciproc avantajoase
 • Noi livrăm ceea ce promitem
 • Păstrăm procesele simple și eficiente
 • Anticipem și acționăm
 • Comunicăm deschis și regulat
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Wrexham Glyndwr University

BA Business acreditat recunoaște cerințele angajatorilor în lumea afacerilor contemporane oferind studenților noștri o bază excelentă pentru a construi o carieră de aface ... [+]

De ce să alegi acest curs?

BA Business acreditat recunoaște cerințele angajatorilor în lumea afacerilor contemporane oferind studenților noștri o bază excelentă pentru a construi o carieră de afaceri de succes.

În timpul cursului, veți obține o perspectivă largă asupra mediului de afaceri și management de la cadre universitare și profesioniști din industrie cu o bogată experiență în organizații și afaceri. Acestea vor inspira abilitățile comerciale și de management în timp ce dezvoltați cunoștințele și abilitățile necesare pentru a avea succes în lumea afacerilor moderne. Pe lângă dezvoltarea abilităților personale și profesionale, veți dobândi cunoștințele și abilitățile nu numai pentru a deveni un manager de afaceri eficient, ci și pentru antreprenoriatul pentru a vă dezvolta propria afacere.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wrexham Glyndwr University

Diploma noastră specializată în contabilitate și finanțe vizează îmbunătățirea capacității de angajare prin concentrarea pe aplicațiile practice ale teoriilor contabile ș ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Diploma noastră specializată în contabilitate și finanțe vizează îmbunătățirea capacității de angajare prin concentrarea pe aplicațiile practice ale teoriilor contabile și financiare.

Gradul nostru de contabilitate și finanțe este furnizat de specialiștii în domeniul contabilității și se concentrează puternic pe dezvoltarea dumneavoastră ca absolvent de "pregătire profesională". În plus, învățarea la locul de muncă este inclusă în program, astfel încât toți absolvenții să fie echipați cu cunoștințe și abilități pentru a răspunde nevoilor actuale și viitoare ale pieței și pentru a fi "pregătiți pentru lucru". Aceasta include o bază largă de aplicații din studii de caz, de rezolvare a problemelor și de oportunități de plasare în muncă. Acest program este clasat pe locul 15 în Marea Britanie pentru satisfacția studenților în Ghidul Universității 2018 complete.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wrexham Glyndwr University

Dezvoltați abilități practice alături de cunoștințele vitale necesare pentru o carieră în industria ospitalității, turismului și managementului evenimentelor, pe baza dip ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Dezvoltați abilități practice alături de cunoștințele vitale necesare pentru o carieră în industria ospitalității, turismului și managementului evenimentelor, pe baza diplomei noastre dedicate.

Modulele stimulează și provoacă gânduri. Acestea acoperă subiecte de afaceri esențiale, înainte de a avansa pe module avansate, oferind o gamă largă de cunoștințe și experiență, cum ar fi gestionarea și executarea evenimentelor, managementul atractivității vizitatorilor, marketingul de servicii și relații, responsabilitatea socială corporativă și managementul resurselor umane.

Ca parte a gradului, vom oferi tuturor studenților experiență directă, practică, inclusiv managementul evenimentelor reale. Aceasta ar putea include, de asemenea, posibilitatea de a lua o plasare de lucru care va spori semnificativ CV-ul și perspectivele de angajare.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Wrexham Glyndwr University

Evaluat primul în Țara Galilor pentru satisfacția generală și predare, acest curs este conceput pentru a dezvolta abilități tehnice puternice de dezvoltare a jocului și d ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Evaluat primul în Țara Galilor pentru satisfacția generală și predare, acest curs este conceput pentru a dezvolta abilități tehnice puternice de dezvoltare a jocului și de management de proiect pentru a vă îmbunătăți capacitatea de angajare.

Echipa lucrează îndeaproape cu organizații precum UK Games Fund, Games Wales și BAFTA Cymru pentru a ne asigura că studenții noștri au întotdeauna acces la instruire și cunoștințe de ultimă generație legate de industrie. Cursul este, de asemenea, pe deplin acreditat de British Computing Society.

Suntem acasă la programul inovator Games Talent Wales și un hub regional Tranzfuser regional din Marea Britanie, care este sponsorizat și susținut de către UK Games Fund și UK Games Talent. Centrul nostru de incubație de afaceri găzduiește mai multe studiouri de jocuri deținute de studenți.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wrexham Glyndwr University

Computingul este un domeniu interesant, provocator și dinamic. Calculatoarele fac parte integrantă din toate aspectele societății, iar viața modernă și noile tehnologii d ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Computingul este un domeniu interesant, provocator și dinamic. Calculatoarele fac parte integrantă din toate aspectele societății, iar viața modernă și noile tehnologii de calcul sunt introduse cu o rată enormă. Ca rezultat, domeniul informaticii se dezvoltă și se schimbă continuu și rapid.

Cererea de absolvenți cu cunoștințele, înțelegerea și abilitățile necesare pentru a analiza, proiecta, dezvolta, testa și întreține sisteme moderne de calculatoare este mare.

Acest grad se va referi la știința informaticii în centrul tehnologiilor care stau la baza, care infiltrează din ce în ce mai mult fiecare element al societății noastre.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wrexham Glyndwr University

Tehnologiile și serviciile digitale acceptă majoritatea aspectelor vieții moderne. Asigurarea informațiilor în condiții de siguranță și păstrarea serviciilor sunt respons ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Tehnologiile și serviciile digitale acceptă majoritatea aspectelor vieții moderne. Asigurarea informațiilor în condiții de siguranță și păstrarea serviciilor sunt responsabilitatea practicanților în domeniul securității informatice și a experților în securitatea calculatoarelor.

Cursul este primul în Țara Galilor și al treilea în Regatul Unit pentru oportunități de învățare și al optulea în Regatul Unit pentru sprijin academic (analiza WGU a datelor nepublicate din 2019 privind NSS).

Acest curs:

abordează progresele în securitatea cibernetică printr-o înțelegere aprofundată a securității IT, hacking-ului, criminalisticilor și a tehnologiilor viitoare și emergente asociate cu acest domeniu în rapidă schimbareoferă oportunități de a întreprinde proiecte reale, pregătindu-vă să lucrați în cadrul industrieioferă oportunități de a construi și configura un sistem informatic și de rețea, precum și sistemele de suport necesare, pentru a le permite să lucreze eficient într-o serie de medii de angajareexplorează problemele asociate gestionării acestor tipuri de sisteme și, în special, aspectele necesare privind securitatea rețeleioferă opțiunea unui an industrial de plasare... [-]
Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Licenţă

Wrexham Glyndwr University

Numărul unu în Marea Britanie pentru satisfacerea cursului (Guardian University Liga Tabelul 2019), acest curs vă va asigura că aveți cunoștințe cheie și cunoștințe aprof ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Numărul unu în Marea Britanie pentru satisfacerea cursului (Guardian University Liga Tabelul 2019), acest curs vă va asigura că aveți cunoștințe cheie și cunoștințe aprofundate necesare pentru o carieră de succes în aeronave și inginerie modernă.

Cursul este conceput pentru a îndeplini cerințele industriilor și beneficiază de legături industriale puternice.

Curs orientat pe curs: dezvoltă o înțelegere deplină a conceptelor de proiectare inginerească și a procesului de proiectare inginerie.Obțineți cunoștințe transferabile și abilități de afaceri pentru a vă pregăti pentru o piață de muncă mai largă.Veți fi instruiți să utilizați o varietate de instrumente de proiectare asistate de calculator, inclusiv instrumente de analiză a elementelor finite (FEA) și instrumente de calcul dinamică computerizată (CFD).... [-]
Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wrexham Glyndwr University

Expansiunea rapidă a tehnologiei necesită ingineri electronici și electrici calificați și calificați. Studiind ingineria electrică și electronică vă pregătește pentru o g ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Expansiunea rapidă a tehnologiei necesită ingineri electronici și electrici calificați și calificați. Studiind ingineria electrică și electronică vă pregătește pentru o gamă largă de cariere interesante, echipându-vă cu abilități de inginerie tehnică, precum și cu tehnologie, comunicare și expertiză de proiectare.

Pe acest grad practic, hands-on, veți folosi facilitățile avansate de la fața locului pentru a vă ajuta să vă pregătiți pentru cerințele de a lucra în această industrie.

Folosind designul nostru de calculator (CAD), laboratoarele de electronică și inginerie, veți fi instruiți în pachete software standard pentru a vă echipa cu toate abilitățile tehnice de care aveți nevoie.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wrexham Glyndwr University

Gradul nostru de inginerie regenerabilă și durabilă abordează unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi omenirea - energia accesibilă, schimbările ... [+]

De ce să alegi acest curs?

Gradul nostru de inginerie regenerabilă și durabilă abordează unele dintre cele mai mari provocări cu care se confruntă astăzi omenirea - energia accesibilă, schimbările climatice, încălzirea globală și controlul poluării.

Pentru studenții care doresc să se afle în fruntea noilor soluții inginerești și eficiente din punct de vedere al costurilor, care vor ajuta la satisfacerea nevoii de energie regenerabilă, acest grad ar putea fi următorul pas.

Dezvoltat de personal activ în cercetare, cu o experiență profesională și academică puternică, cursul se concentrează pe oferirea de competențe și experiență studenților necesare pentru carieră, lucrul cu și dezvoltarea de tehnologii inovatoare într-o varietate de sectoare, inclusiv energia regenerabilă, tehnologie durabilă, Inginerie Mecanică, Construcții și multe altele.... [-]

Regatul Unit Wrexham
Septembrie 2020
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Wrexham Glyndwr University, Mold Road
LL11 2AW Wrexham, Țara Galilor, Regatul Unit