Al Akhawayn University (in Ifrane)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre Al Akhawayn

Inaugurat în 1995 de Majestatea Sa, regele Hassan al II-lea și prințul Abdallah bin Abdel-Aziz din Arabia Saudită, Universitatea Al Akhawayn redefinește experiența educațională clasică a artelor liberale americane într-un campus modern, uimitor, arhitectural, în mijlocul frumuseții Munților Atlasului Orientului Maroc.

Se mândrește:

  • Un program unic internațional comun pentru toți studenții, care oferă baza pentru o educație globală bine rotunjită.
  • Bogați cadre universitare, în limba engleză, încurajând alegerea și experimentarea în toate școlile și programele de studiu.
  • O viață confortabilă, sigură și interesantă a studenților rezidenți în campus, cu sute de activități desfășurate de studenți universitari, cu peste 96% dintre studenții care trăiesc în campus cu colegii de cameră din jurul Marocului și din cele patru colțuri ale lumii.
  • Păcii și plăcerile din Ifrane, un centru de explorare în aer liber a munților, a cursurilor de apă, a lacurilor și multe altele, cu multe opțiuni de divertisment și acces ușor în orasele mari precum Rabat, Casablanca, Fez, Meknes și multe altele.
Priscilla Du Preez / Unsplash

De ce AUI?

Universitatea Al Akhawayn din Ifrane (AUI) educă viitorii lideri-cetățeni ai Marocului și ai lumii printr-un curriculum de arte liberale orientat la nivel global, bazat pe sistemul nord-american. Comunitatea academică formată din studenți, cadre didactice și personal lucrează împreună pentru a promova excelența și identitatea prin predare și învățare favorabile dezvoltării echității și responsabilității sociale. Acasă la 2135 de studenți din întreaga lume, campusul de 75 de hectare cuprinde facilități pentru studenți, inclusiv 7 clădiri academice, o bibliotecă, 21 de reședințe de studenți, 4 săli de mese, magazine, centre sportive și laboratoare de cercetare.

Prima universitate non-americană acreditată în Africa

În 2017, AUI a fost acreditată de către Comisia de Angajare în Învățământul Superior (NECHE, fostă NEASC), una dintre cele mai prestigioase instituții de acreditare din întreaga lume. Acreditarea servește ca mijloc de recunoaștere globală a valorii unei instituții. În cazul NECHE, ștampila lor greu de câștigat de aprobare semnifică standarde ridicate la toate nivelurile de învățământ, acordând diplomele Universității echivalența celor emise în Statele Unite. Acreditarea AUI marchează încheierea unui proces de nouă ani în care am încercat să creștem calitatea întregii noastre instituții, de la clasă până la dormitoare. De asemenea, marchează angajamentul nostru de a se auto-actualiza, de a îmbunătăți și de a ne asigura că beneficiați de cea mai bună educație posibilă pe care o poate oferi instituția noastră.

John Schnobrich / Unsplash

Profitați de o educație de calitate

Modelul american de arte liberale există pentru a oferi studenților atât lățimea, cât și adâncimea: vă permite să vă specializați după ce vă înscrieți pentru a vă dezvolta pasiunile, urmărind în același timp și alte căi ale mediului academic. De aceea, am introdus "cerințele esențiale" în curriculum: să încurajăm studenții noștri să urmeze o pluralitate de educație. În timp ce îi împingem pe studenții noștri să-și lărgească orizonturile, punem accentul pe a le lăsa să aleagă cum se definește pluralitatea. Ascultarea noastră asupra artelor liberale abordează mediul academic într-o manieră practică: noi credem că toate subiectele sunt interdependente și că se informează reciproc. Sălile noastre de clasă sunt găzduite de o diversitate de minți, permițând o singură clasă să fie populată de studenți, ingineri și filosofi de afaceri. În modelarea elevilor, sperăm că vor învăța atât de la profesori cât și de la ceilalți, creând în campusul nostru o rețea integrată de intelectualism.

suportabilitate

Taxele, taxele și spațiul / bordul AUI sunt evaluate pentru a fi competitive atât pe piața marocană, cât și pe cea internațională, în special pentru o educație de înaltă calitate acreditată de SUA.

Persoanele care solicită cetățenie marocană sau care au un părinte marocan se califică pentru rata de școlarizare națională deoarece AUI este o universitate publică marocană.

Locații

Ifran

Al Akhawayn University (in Ifrane)

Număr de telefon
+212 (0)-535-862-000

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră