University of Mauritius

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Despre noi

University of Mauritius (UoM) se află la Reduit, un oraș mic din inima Mauritius. UoM a fost fondată în 1965 cu o perspectivă esențială națională. La început, universitatea avea trei școli, și anume Agricultură, Administrație și Tehnologie industrială. Cu timpul s-a extins pentru a cuprinde cinci Facultăți, și anume Agricultură, Inginerie, Drept și Management, Știință și Studii Sociale

Viziune și misiune a Universității

Viziune

Pentru a poziționa UoM ca o universitate implicată în cercetare și antreprenoriat.

Această nouă viziune împuternicește UoM să joace un rol activ în construirea capitalului uman, intelectual, de afaceri și social necesar țării noastre pentru a dezvolta o economie bazată pe inovare.

Pentru a realiza această viziune, UoM nu numai că a dezvoltat relația tripartită (UoM-Guvern-Industrie), dar, de asemenea, se angajează îndeaproape cu comunitatea în ceea ce este conceput ca o helix cvadruple de inovare, așa cum este prezentat mai jos:

117248_ScreenShot2019-06-25at10.41.20AM.png

Declarația de misiune

Dezvoltarea eco-sistemului de învățare de clasă mondială, cercetarea impresionantă și inovativă care să prospere, precum și promovarea unei culturi antreprenoriale în beneficiul Mauritiusului și al societății în general.

Locații

Reduit

Address
80837
Reduit, Raionul Moka, Mauriţius

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră