LCI Monterrey

Introducere

Citește Descrierea Oficială

50 de ani de sprijin internațional

Monterrey LCI LCI face parte din Educație, care a fost fondată în 1959 în Montreal, Canada. De peste 50 de ani am lucrat pentru a crea un model educațional care trece dincolo de granițe, care vă oferă mai multe opțiuni creative și vă permite pentru a obține recunoașterea internațională cu sprijinul instituției noastre.

Scopul nostru este de a instrui profesioniștii creativi și sa angajat, astfel încât acestea să aibă cunoștințele și entuziasmul de a oferi o abordare inovatoare a pieței forței de muncă.

Noi pregătim oameni cu principii etice și estetice, care să respecte mereu alții și mediul lor, capabile să interpreteze lumea schimbările profunde și propunerile și să răspundă cu original și eficient.

MISIUNE

Noi căutăm să formeze profesioniști integrale, persoane fizice autorizate, cu proiecție; oameni cu principii etice și estetice, care să respecte întotdeauna ceilalți și mediul lor.

Noi genera un proces de transformare a fost actualizat în mod constant, cu scopul de excelență academică axat pe plan național și internațional și, prin urmare, generând procese de cercetare, de mobilizare și de progres, principiile filozofia instituției noastre.

VISION

Vom fi recunoscuți pe termen mediu, ca o instituție emblematică a comunității educaționale mexican care interpretează schimbările profunde în mediul intern și internațional și să răspundă la propunerile de educație și inovații.

Prin urmare, acesta este un exemplu de dezvoltare educațională în domeniul artelor aplicate, bazată pe calitate, corectitudine și respect.

Locații

Monterrey

Address
LCI Monterrey
Hidalgo 380 Pte. Centro

Monterrey, Nuevo Leon, Mexic

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră