Citește Descrierea Oficială

Bine ati venit pe site-ul web al Universității din Colima, instituție de învățământ situată în regiunea de vest centrul Mexicului. Aici vei găsi informații cu privire la viața de zi cu zi, oportunități educaționale, academice, culturale și infrastructura științifică.

Universitatea au fost de acord că este timpul să accepte responsabilitatea socială, mai degrabă decât ca o filozofie, ca un mod de viață care ne permite să oferim servicii educaționale de promovare a schimbării și progresului, contribuind astfel la construirea unei societăți mai drepte și transparentă.

Pentru a realiza acest lucru, ne reînnoim sentimentul nostru de apartenență la universitate pentru a elevilor, cadrelor didactice, cercetători, personal de deservire, administratorii și funcționarii reaprinde dragostea și respectul pentru munca pe care o face și mai presus de toate, de către instituție.

Universitatea Colima este o instituție lider care formează profesioniști și oameni de știință cu simț creativ, inovativ, umanist și extrem de competitiv, angajat la dezvoltarea armonioasă a societății, mediului național și internațional.

Strategia pe care vom promova, pentru administrarea parohiala prezent, se bazează pe Educație pentru responsabilitatea socială, prin care se urmărește ca instituția noastră poate dura mai puternic funcția sa socială într-un cadru de responsabilitate care promovează dezvoltarea umană, atât universitare și de societatea însăși. Aceasta implică sprijin și încredere în oameni, să respecte drepturile lor și să se extindă spațiul de abilitățile lor, astfel încât acestea să poată fi stăpânii propriului destin, pentru propriul lor beneficiu și mediul lor. Prin urmare, va invitam sa vizitati acest site pentru a împărtăși cu voi activitatea de comunitatea noastră și a pus la dispoziție un spațiu de comunicare cu universității noastre.

Un copil de 75 ani la Universitatea din Colima au fost fondate, angajamentul nostru față de societate și a studenților este mai mare pentru că noi trăim într-o eră în care noile tehnologii sunt în continuă evoluție, astfel încât Universitatea din Colima a decis să se aventureze în rețele sociale, în scopul de a sparge barierele de spațiu și timp, realizând o abordare și o mai mare raport cu elevul, societatea și lumea.

Curriculum Vitae sintetic

formare academică

Rectorul este Contabil Public și a obținut gradul de Master in Business Administration de la Universitatea din Colima care a culminat cu Premiul Colorada Peña.

performanta de locuri de muncă

El a participat în calitate de auditor intern în diverse agenții ale guvernelor federale si de stat, precum si de la Universitatea din Colima. El a servit ca full-time cercetator profesor la Facultatea de Contabilitate și Administrarea Campus Colima, Director Regional, Coordonator General Administrativ și Management Financiar și secretar al Universității din Colima.

Cheltuieli și distincții

 • Operatorul responsabil pentru starea de Mexic Colima instanță Conectat la Secretariatul de Comunicații și programului de transport.
 • membru al consiliului Asociației Naționale a Sistemului Educațional Distanță.
 • Președinte adjunct al Comisiei de Planificare de Stat pentru învățământ superior în statul Colima.
 • membru cu drepturi depline de Coordonare de Stat a Copilului Suport Grant Program, înainte de PRONABES.
 • Președinte al Comitetului Premiilor al Regiunii Centrale de Vest din ANUIES.
 • Președinte al 1. reuniune parlamentară regională, realizat de Asociația și instituțiile de învățământ superior, în colaborare cu Regiunea Vest ANUIES Centrală și Camera Deputaților Naționale, a avut loc în Manzanillo, Col. o iulie 2013.
 • El a fost distins cu "Medalia parlamentară" a Senatului Federației Ruse în cadrul XXII Asia-Pacific Forumul Parlamentar, a avut loc în Puerto Vallarta, Jalisco, ianuarie 2014.
 • Numire în calitate de membru al Consiliului de Stat al statului Colima transplanturilor și Centrul de Transplant de Stat. Eliberat de Ministerul Sănătății și Guvernul de stat privind protecția socială. 10 aprilie 2014. Colima, Col.
 • Secretar al "Provocări și perspective ale învățământului superior" worktable la reuniunea specială a Centrului de Vest Consiliul Regional ANUIES a avut loc în Guanajuato, la 4 iulie 2014.

în scopuri de componente

Componenta de integrează scopurile subcomponente de predare, științifice difuzie, culturale și servicii de extindere.

Învățătura subcomponenta, se stabilește drept cadru pentru planificarea și dezvoltarea instituțională prin încorporarea unor teorii de interacțiune socială, umaniste, behavioristă, cognitiviste și constructiviste, printre altele, pe care se întemeiază și servește drept bază pentru învățământul universitar

Programe predate în:
 • Engleză
 • Spanish (Mexican)

Această școală oferă și:

Licenţă

University Of Colima

Burlaci în Afaceri Internaționale de la Universitatea din Colima, își propune să ofere studenților cu un set de afaceri, teorii economice și administrative și financiare, ... [+]

Burlaci în Afaceri Internaționale de la Universitatea din Colima, își propune să ofere studenților cu un set de afaceri, teorii economice și administrative și financiare, precum și metode și tehnici pentru dezvoltarea și extinderea afacerilor în domeniul afacerilor internaționale, precum și ca o limbă conceptuală indispensabilă în educația profesioniștilor din acest domeniu.

Mision:

Educația de calitate de profesioniști în domeniul afacerilor internaționale cu cunoștințe vaste în manipularea tranzacțiilor internaționale, care va permite profesională în propunere, dezvoltare și asistență în luarea deciziilor de afaceri naționale într-o lume globalizată dominată de tehnologia informației. ... [-]

Mexic Colima
Iulie 2020
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Colima

Bachelor (a) în Știința Mediului și Managementul Riscului are cunoștințele teoretice și practice în spectrul larg de științele pământului și științele sociale, care vă pe ... [+]

Bachelor (a) în Știința Mediului și Managementul Riscului are cunoștințele teoretice și practice în spectrul larg de științele pământului și științele sociale, care vă permite să evalueze impactul asupra mediului al oricărui scenariu și să înțeleagă procesele implicate în condiții factori de risc, cum ar fi geologice, condițiile meteorologice, sociale, economice, tehnologice, culturale și politice. Ea are, de asemenea, capacitatea de a înțelege mecanismele de relația dintre activitățile umane și a mediului, permițându-vă să exercite o judecată critică, cu un angajament și responsabilitate socială pentru a analiza procesele de fenomene naturale implicate în dezastre. Este creativ și umanist, cu care se confruntă și abordate holistic și de conduită profesională a mediului de proces, de risc sau de dezastru, îmbunătățirii raportului cost-beneficiu al dezvoltării sociale.... [-]

Mexic Colima
Contactează şcoala
Spanish (Mexican)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Colima

Inginer (a) sisteme de navigatie inteligente are generice și specifice pentru a proiecta, gestioneze și să evalueze servicii și rețele de telecomunicații în competențe na ... [+]

Inginer (a) sisteme de navigatie inteligente are generice și specifice pentru a proiecta, gestioneze și să evalueze servicii și rețele de telecomunicații în competențe naționale și organizațiile internaționale. De asemenea, are abilități de a proiecta și de a dezvolta software de comunicații și sisteme distribuite, exploatează și întreține infrastructura tehnologică, să inoveze și să se adapteze tehnologia informației și comunicațiilor (TIC) pentru procesele de afaceri productive, implementează standarde și protocoale de securitate, în conformitate cu normele și orientările stabilite și efectuează proiecte de dezvoltare tehnologică, pentru a rezolva problemele în mod flexibil și creativ. Acesta acționează cu etica profesională și responsabilitatea socială, de lucru cu conducerea, spirit critic, antreprenorial și inovator.... [-]

Mexic Colima
Contactează şcoala
Spanish (Mexican)
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Colima

Arhitect (a) este un profesionist care are cunoștințele științifice și tehnice care vă permit să planificați, proiect, să se adapteze, să construiască și să evalueze clăd ... [+]

Arhitect (a) este un profesionist care are cunoștințele științifice și tehnice care vă permit să planificați, proiect, să se adapteze, să construiască și să evalueze clădiri și toate tipurile de medii arhitecturale și urbane; Ea are abilități și competențe generale pentru proiectarea arhitecturală, pâine de construcție și generarea de pâine și difuzarea cunoștințelor arhitecturale. De asemenea, este capabil să găsească soluții creative și inovatoare la problemele de habitat, cu o atitudine și valori care vă permit să le facă față într-o manieră etică holistică, profesional și durabil umaniste.

Lucru pe câmp

Arhitect (a) s-ar putea exercita profesia în următoarele domenii:... [-]

Mexic Colima
Contactează şcoala
Spanish (Mexican)
La zi
10 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
University Of Colima

Bachelor (a) în managementul turismului are abilități de a gestiona și organizațiile de plumb angajate în operațiuni de turism cu nivel regional, național și internaționa ... [+]

Bachelor (a) în managementul turismului are abilități de a gestiona și organizațiile de plumb angajate în operațiuni de turism cu nivel regional, național și internațional, prin intermediul serviciului, planificarea, conducerea și activitatea de colaborare, de asemenea, este capabil genera proiecte de turism profitabile într-un mod durabil, prin identificarea potențialelor resurse naturale și culturale, eficiente și cu care teritoriu cont; tot sprijinit de cercetare, de marketing și utilizarea tehnologiilor actualizate, în conformitate cu un sentiment de responsabilitate socială.

Lucru pe câmp

Bachelor (a) în managementul turismului se pot practica în următoarele domenii: ... [-]

Mexic Colima
Contactează şcoala
Spanish (Mexican)
La zi
9 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză