Keiser University Latin American Campus

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Keizer

Fondată în 1977, Keizer University este cea de-a doua cea mai mare universitate independentă non-profit din Florida, care deservește mai mult de 20.000 de studenți care obțin diplome de doctorat, masterat, licențiat și asociați în mai mult de 90 de domenii de carieră.

Universitatea este formată din 18 locații din campusul din Florida, o divizie internațională, o școală universitară, un colegiu de golf și de management sportiv, o divizie online, un campus în afara orașului Shanghai, China, campusul latino-american și Institutul lingvistic din Nicaragua.

Campusul latino-american

Keizer University - Campusul latino-american este o instituție de învățământ superior care acordă diplome americane în Nicaragua și în cea mai mare parte a regiunii. Campusul rezidențial, situat în San Marcos, Nicaragua, funcționează pe calendarul academic american și oferă cele mai multe instrucțiuni în limba engleză, atât în ​​formate de livrare tradiționale, cât și online.

În campusul nostru intim, studenții vin din întreaga lume pentru a se dezvolta cu profesori de clasă mondială, în clase mici, într-un cadru pașnic, pitoresc și istoric. Avem un registru de facultate calificat cu doctorat. și de masterat de la universități de prestigiu din SUA și Europa.

Lucrăm împreună cu dvs. la fiecare pas, de la aplicare până la finanțare și chiar de aplicare a vizelor.

Tot ce trebuie să faceți este să studiați și să realizați. Planificați-vă viitorul astăzi și luați provocarea KU!

O scrisoare de la cancelar

Dragi prieteni, colegi și vizitatori celebri,

În numele familiei Keizer, consiliul de administrație, facultatea, personalul și studenții noștri: întâmpinați sărbătoarea Universității Keizer de aproape 40 de ani de excelență în educație! Când familia noastră a început prima noastră școală în Ft. Lauderdale în 1977 - cu un student și mai multe săli de clasă - nu aș fi putut imagina la acel moment că, după 40 de ani, am avea campusuri în statul Florida, acorduri de cooperare cu sistemele universitare din China și Moldova, împreună cu un campus din Nicaragua pentru a servi studenții internaționali, aproape 3.800 de angajați și aproximativ 20.000 de studenți cu programe asociate, burlaci, masterat și doctorat în mai multe domenii de carieră.

Și totuși, aceasta este tocmai ceea ce am realizat.

Această creștere dramatică poate fi urmărită direct înapoi la angajamentul nostru inițial față de filosofia noastră, conform căreia elevii sunt primii. Pur și simplu afirmăm că acestea sunt motivul pentru care există. Misiunea noastră, și angajamentul nostru de zeci de ani față de aceasta, este să fim responsabili față de studenții noștri prin oferirea unei abordări educaționale inovatoare, cu o dimensiune de clasă mică, o predare foarte personalizată, o practică practică practică și un program flexibil de planificare a studenților noștri. Și sunt foarte mândru că acest model are ca rezultat o rată ridicată de absolvire și de plasare a unui loc de muncă în domeniul studiilor studenților noștri. În plus, am învățat mereu importanța conducerii și a servirii comunităților în care trăim și lucrăm. Acest angajament se extinde dincolo de clasă, în timp ce studenții, facultatea și personalul nostru caută continuu oportunități de a-și oferi voluntar timpul și resursele organizațiilor caritabile. Știm că acest lucru contează elevilor noștri, deoarece absolvenții noștri ne spun că acest aspect al educației lor nu numai că a beneficiat de cariera lor, dar și-a îmbogățit viețile și familiile.

Eu personal vă invit să vizitați unul sau mai multe campusuri universitare Keizer. Vă asigur că veți experimenta un mediu prietenos și prietenos pe care credem că îl conduce la învățarea reușită. Acest mediu, cultura noastră de "primii studenți" și angajamentul nostru față de calitate sunt rețeta succesului nostru și este ceea ce îi ajută pe absolvenții noștri să intre în forța de muncă cu un înalt grad de încredere personală și profesională.

Cu stimă,

Arthur Keizer, Ph.D.

Cancelar

Universitatea Keizer

Locații

San Marcos

Address
Gasolinera UNO 2c. al Sur
San Marcos, Carazo

San Marcos, Departamentul Carazo, Nicaragua

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră