Read the Official Description

DESPRE NOI

Unitec este cel mai mare institut de tehnologie din Noua Zeelandă, cu peste 20.000 de studenți care studiază peste 150 de programe orientate spre muncă. Oferim educație orientată spre ocuparea forței de muncă la cele două campusuri din Mt. Albert și Waitākere.

Învățare și predare

Învățarea și predarea sunt în centrul transformării noastre.

Învățarea și predarea sunt principalele noastre afaceri și ne angajăm să o facem mai bine, astfel încât absolvenții noștri să obțină locuri de muncă mai bune, o carieră mai bună și o viață mai bună.

Cum ne schimbăm?

În ultimii câțiva ani, mulți dintre profesorii noștri au folosit noi metode de predare, care includ învățarea bazată pe muncă, noile tehnologii și stiluri diferite de lucru cu studenții.

Noi numim asta Curriculum de viață.

Aceste abordări sunt concepute pentru a face pe absolvenții noștri mai ocupabili.

Acum, accentul nostru este pus pe aplicarea acestor noi abordări în cadrul fiecărui program de la Unitec, astfel încât fiecare student să poată fi sigur că educația lor Unitec le pregătește cu adevărat pentru cariera aleasă.

În următorii trei ani (2015-2017), fiecare program este revizuit și remodelat pentru a avea componente de învățare la locul de muncă, învățare online, învățare față în față și muncă independentă / în grup.

Cum se schimbă profesorii noștri?

Investim foarte mult în dezvoltarea profesională, astfel încât profesorii noștri să poată profita la maximum de noile tehnologii și de timpul față în față cu studenții.

Decanul de predare și învățare Linda Keesing-Styles spune: "Solicităm profesorilor să se confrunte cu abordările lor actuale de învățare și predare și să-și extindă practica în noi abordări care sunt aliniate la tendințele contemporane. Aceasta include practicile centrate pe studenți, utilizarea unor componente importante ale învățării bazate pe web și folosirea unor noi practici, cum ar fi jocurile de gamificare și de formare. "

Cum pregătim absolvenții noștri pentru muncă?

Închidem decalajul dintre educație și industrie.

Știm din studiul nostru că angajatorii din Noua Zeelandă doresc ca studenții noștri să aibă mai multe oportunități de învățare integrate în timpul muncii în timpul studiilor, astfel încât aceștia să aibă acces la un grup de absolvenți de înaltă calificare și pregătiți pentru muncă.

Ne mutăm la niveluri mai înalte de învățare practică în toate programele noastre. Pentru a realiza acest lucru, căutăm relații mai profunde și mai profunde cu partenerii din industrie. Vrem să facem mai ușor și mai benefic pentru întreprinderi și alte organizații să lucreze cu noi, astfel încât să le putem conecta cu programa noastră, cu personalul nostru și cu studenții noștri - și, în cele din urmă, să le dăm acestora și industriei lor mari absolvenți de angajare.

Cum ne schimbăm spațiile?

Un alt factor de dezvoltare a absolvenților experimentați și gata de lucru este să vă asigurați că au spațiile adecvate pentru a învăța cu cea mai bună tehnologie disponibilă pentru a le sprijini.

Am dezvoltat un spațiu de învățare prototip la Mt. Campusul Albert, care permite studenților și cadrelor didactice să experimenteze noi abordări inovatoare pentru învățare și predare, cu cele mai bune tehnologii și facilități educaționale noi. Noul spațiu îi încurajează pe elevi să colaboreze, să împărtășească idei, să lucreze împreună cu studenții din alte programe și să învețe abilități valoroase ca munca în echipă.

Colectăm feedback-ul utilizatorilor și datele de utilizare în acest spațiu și îl folosim pentru a îmbunătăți mediile de învățare și predare și pentru a crea spații noi.

Vedeți mai jos pentru un videoclip al profesorilor care învață în noul nostru spațiu de învățare și predare:

Citiți mai multe despre revoluția noastră de predare

Programs taught in:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Unitec Institute of Technology

Contabilii înțeleg impactul financiar al operațiunilor și joacă un rol vital în succesul unei afaceri. Obțineți o înțelegere clară a principiilor de contabilitate și de f ... [+]

Bachelor of Business Accounting

Contabilii înțeleg impactul financiar al operațiunilor și joacă un rol vital în succesul unei afaceri. Obțineți o înțelegere clară a principiilor de contabilitate și de finanțare și învățați să aplicați cunoștințele tehnice de contabilitate într-o varietate de setări de afaceri.

Prezentare generală a programului

Gradul Bachelor of Business (Contabilitate) vă va dezvolta abilitățile de contabilitate pentru a lucra într-o varietate de roluri într-o gamă diversă de organizații. Gradul vă oferă flexibilitate și alegere și vă pregătește pentru muncă în aproape orice organizație din lume. Contabilii furnizează numerele pentru a analiza problemele și oportunitățile de afaceri și pentru a menține sistemele și procesele contabile pentru a asigura că cerințele de raportare fiscală și financiară sunt îndeplinite. Contabilii pot verifica, de asemenea, situațiile financiare ale organizațiilor (audit) și oferă consiliere cu privire la o gamă largă de aspecte, de la planificarea fiscală la achiziționarea și vânzarea de întreprinderi. Studiați la Unitec și aflați platformele software, contabilitatea dublă și competențele de luare a deciziilor pentru a analiza și interpreta situațiile financiare.... [-]

Noua Zeelandă Auckland
March 2019
La zi
3 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză