Avans University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

131254_7696.jpg foto cu amabilitatea Avans University of Applied Sciences

Studierea la Avans University of Applied Sciences înseamnă dobândirea de cunoștințe de ultimă generație. Dar asta nu este tot. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați aceste cunoștințe în proiecte reale de afaceri sau profesionale. Studiile noastre sunt orientate perfect la cerințele organizațiilor și companiilor care operează pe plan internațional. Universitatea a fost din nou în 2020 clasată în topul 1 mare universitate de științe aplicate din Olanda de către ghidul de învățământ superior „Keuzegids Hbo” pentru a șasea oară consecutiv! Avans este în top 3 de 9 ani, ceea ce arată că am setat bara înaltă, așa cum se reflectă în propria noastră marcă de calitate.


Simte-te ca acasa

Și mai mult, ne asigurăm că, în calitate de student străin, vă veți simți ca acasă în Olanda. Una dintre modalitățile pe care le facem este să organizăm cazare de înaltă calitate și să vă ajutăm cu documentele privind vizele (Agenția Olandeză pentru Imigrație și Naturalizare). Vă oferim o primire caldă, grijuliu și personală. Când ajungeți, veți primi o introducere extinsă la Avans și la oraș. Te vei întâlni cu alți studenți străini. Vă oferim, de asemenea, toate oportunitățile de a vă alătura vieții studențești.

A sustine

Avans oferă o echipă profesională de consilieri de studenți care vă susțin cu toate întrebările legate de studiul dumneavoastră și de viața studenților. Facem acest lucru pentru că suntem convinși că puteți să faceți performanțe academice numai dacă vă simțiți confortabil în mediul dvs.

Ești în mâini bune

Actualii și foștii studenți consideră Avans University of Applied Sciences ca fiind cea mai bună universitate de acest tip din Olanda. Suntem foarte mândri de această realizare și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că acest lucru continuă să fie cazul.

Locații

Hertogenbosch

Address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

5223 DE Hertogenbosch, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Breda

Address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1


4818 CR Breda, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră