Citește Descrierea Oficială

Studierea la Avans University of Applied Sciences înseamnă dobândirea de cunoștințe de ultimă generație. Dar asta nu este tot. Veți învăța, de asemenea, cum să aplicați aceste cunoștințe în proiecte reale de afaceri sau profesionale. Studiile noastre sunt orientate perfect la cerințele organizațiilor și companiilor care operează pe plan internațional. Universitatea a fost din nou în 2018 clasată în top 1 marea universitate de științe aplicate din Olanda de către ghidul de învățământ superior „Keuzegids Hbo” pentru a cincea oară consecutiv! Avans este în top 3 de 8 ani, ceea ce arată că am setat bara înaltă, așa cum se reflectă în propria noastră marcă de calitate.


Simte-te ca acasa

Și mai mult, ne asigurăm că, în calitate de student străin, vă veți simți ca acasă în Olanda. Una dintre modalitățile pe care le facem este să organizăm cazare de înaltă calitate și să vă ajutăm cu documentele privind vizele (Agenția Olandeză pentru Imigrație și Naturalizare). Vă oferim o primire caldă, grijuliu și personală. Când ajungeți, veți primi o introducere extinsă la Avans și la oraș. Te vei întâlni cu alți studenți străini. Vă oferim, de asemenea, toate oportunitățile de a vă alătura vieții studențești.

A sustine

Avans oferă o echipă profesională de consilieri de studenți care vă susțin cu toate întrebările legate de studiul dumneavoastră și de viața studenților. Facem acest lucru pentru că suntem convinși că puteți să faceți performanțe academice numai dacă vă simțiți confortabil în mediul dvs.

Ești în mâini bune

Actualii și foștii studenți consideră Avans University of Applied Sciences ca fiind cea mai bună universitate de acest tip din Olanda. Suntem foarte mândri de această realizare și vom face tot ce putem pentru a ne asigura că acest lucru continuă să fie cazul.

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BBA

Avans University of Applied Sciences

Priviți dincolo de frontiere și sunteți interesați de economie, marketing și afaceri. Programul de studiu Business International vă va pregăti pentru un rol de conducere ... [+]

Licențiat în Afaceri Internaționale

Privești dincolo de granițe și ești interesat de economie, marketing și afaceri. Programul de studiu International Business vă va pregăti pentru un rol managerial într-o organizație internațională.

O mare companie multinațională dorește să profite de o nouă piață în Brazilia. Acordați consiliere de gestiune pentru marketing. Sau un producător de telefoane mobile vrea să-și mute o parte din producția sa în Europa de Est. Investigați opțiunile și scrieți un plan de afaceri.

În calitate de manager de afaceri internațional, puteți consilia cu privire la tot felul de probleme de afaceri. Ca comunicare, marketing, comerț, vânzări sau finanțe. Abordați problemele de afaceri internaționale din diverse perspective și le rezolvați.... [-]

Ţările de Jos Breda
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avans University of Applied Sciences

Afacerile internaționale vă pregătesc pentru o carieră într-un mediu global. Vei deveni un expert în a face afaceri în cadrul unor medii interculturale. ... [+]

Licențiat în Afaceri Internaționale

Afacerile internaționale vă pregătesc pentru o carieră într-un mediu global. Vei deveni un expert în a face afaceri în cadrul unor medii interculturale.

O companie olandeză produce cereale pentru persoanele cu alergii alimentare și își exportă produsele în diferite țări din Europa. Din păcate, cota sa de piață în Europa de Est nu crește așa cum a fost planificat. În calitate de ofițer internațional de informații pentru piață, analizați piața actuală, industria cerealelor și mediul economic pentru a identifica factori care pot limita creșterea companiei dvs.

Tu

În calitate de persoană întreprinzător, îți place să-ți stabilești propriile obiective de învățare. Ești deschis, independent și aventuros, un cetățean global dornic să descopere alte moduri de a lucra, de a trăi și de a face afaceri. Munca ta are un impact în timp ce respecti oamenii și planeta. Discernant și creativ, ești un comunicator născut și un pasionat de limbă. Îți îmbrățișezi provocările și îți place să lucrezi în echipă.... [-]

Ţările de Jos Hertogenbosch
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Avans University of Applied Sciences

Finanţa ... [+]

Licențiat în Finanțe

Finanţa

Angajatorul dvs. produce biciclete și vrea să înființeze o instalație de producție în Taiwan. Este sarcina ta de a calcula fluxurile de venituri viitoare, costurile de producție și valoarea actuală netă a proiectului.

Sau compania dvs. vrea să preia unul dintre concurenții săi, iar sarcina dvs. este să cercetați bilanțul pentru a determina valoarea acestei companii.

În calitate de controlor internațional, știți totul despre planificarea și monitorizarea fluxurilor de bani într-un mediu de lucru internațional.

Tu

Ești un student ambițios, cu abilități analitice și numerice bune. Doriți să începeți o carieră într-un mediu financiar internațional, în interiorul sau în afara Olandei. Îți place să lucrezi cu diferite naționalități și să vorbești și să scrii engleză de afaceri fluent.... [-]

Ţările de Jos Breda
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avans University of Applied Sciences

Crezi mare, mai mare, mai mare. În Ingineria Industrială ... [+]

Licențiat în Inginerie Industrială și Management

Crezi mare, mai mare, mai mare. În Ingineria Industrială

În fiecare zi, sute de persoane se îmbarcă în avioane. Sunteți responsabil să vă asigurați că aceste avioane sunt într-o stare bună de reparație. Gestionați întreținerea navelor mari, generarea de energie durabilă sau a mașinilor din fabrici. Nu doar pentru companiile tehnice, ci și în sectorul de îngrijire și pentru guvern. Nu efectuați singur întreținerea, dar asigurați-vă că aceasta are loc. Și convinge managementul că este necesar.

Tu

Ai un fler pentru tehnologie. Îți place să lucrezi cu oameni din întreaga lume. Vedeți rapid cum funcționează mașinile sau procesele. Înțelegeți ce pași trebuie să faceți. De asemenea, sunteți dornici să priviți dincolo de granițe. Ești încrezător, ai credință de sine și puteri persuasive. Și vă apropiați de sarcinile dvs. în mod responsabil.... [-]

Ţările de Jos Breda
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Avans University of Applied Sciences

Planeta are nevoie de soluționări pentru probleme. Programul Știința Mediului pentru Energie și Tehnologie Durabilă (ESSET) vă va transforma într-un profesionist ambițios ... [+]

Licențiat în științe de mediu pentru energie și tehnologie durabilă

Planeta are nevoie de soluționări pentru probleme. Programul Știința Mediului pentru Energie Durabilă și Tehnologie (ESSET) vă va transforma într-un profesionist ambițios de mediu cu o diplomă de licență.

O municipalitate vrea să fie neutră de carbon până în 2040. Ca parte a unei echipe de consultanță, găsiți modalități de a reduce consumul de energie și de a implementa surse de energie durabile. Cercetați randamentele panoului solar și dezvoltați strategii pentru reutilizarea CO2 pentru o creștere eficientă a culturilor alimentare. Soluțiile dvs. sunt viabile din punct de vedere financiar și sunt acceptate atât de industrie cât și de public, luând în considerare evoluțiile viitoare, tehnicile și politicile. ESSET a fost votată cea mai bună diplomă de licență în domeniul științelor mediului de către Keuzegids hbo 2019 și Elsevier's Best Studies 2018.... [-]

Ţările de Jos Breda
Septembrie 2020
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Location address
Avans University of Applied Sciences
's-Hertogenbosch Campus
Onderwijsboulevard 215

's Hertogenbosch, Brabantul de Nord, 5223 DE NL
Social Media
Location address
Avans University of Applied Sciences #2
Breda Campus
Hogeschoollaan 1

Breda, Brabantul de Nord, 4818 CR NL
Social Media