Citește Descrierea Oficială

La 1 septembrie 2018 , numele nostru a fost schimbat la Breda University of Applied Sciences . În acest an universitar ne-am așezat și într-o mănăstire frumos cotată și complet renovată la Mgr. Hopmansstraat din Breda, care face parte din campusul nostru nou.

Breda University of Applied Sciences este un institut de învățământ superior de nivel mediu, finanțat de guvern. Peste 7.000 de studenți olandezi și internaționali din aproximativ 100 de țări studiază la institutul nostru. Oferim programe de licență și masterat la nivel profesional ("hbo") și academic ("wo") în domeniile Jocuri, Media, Hotel, Facilități, Logistică, Mediu construit, Turism și agrement

Organizare

Breda University of Applied Sciences are legături strânse cu domeniul profesional, concentrându-se pe activități antreprenoriale și orientate către afaceri. În acest proces, căutăm inovații, adoptăm o perspectivă internațională și facem alegeri responsabile și durabile din punct de vedere social.

Un mediu inspirator

Strategia noastră descrie, printre altele, modul în care vom dedica o mai mare concentrare asupra educației internaționale, sinergiei dintre diferitele discipline și cooperării cu partenerii din industrie. Elevii sunt încurajați să-și cultive talentele, dar și să-și dezvolte ingeniozitatea și inventivitatea.

Programele de diplomă de hotel, facilități și turism s-au mutat la fosta mănăstire la începutul anului universitar 2018-2019. Noul campus se dezvoltă treptat într-un loc de întâlnire inspirat pentru persoanele cu diferite domenii de expertiză și din diverse medii culturale.

În acest mediu inspirator, pregătim studenții noștri pentru cariere internaționale. Majoritatea programelor noastre de licență sunt predate în limba engleză, însă programele predate în limba olandeză acordă o atenție sporită afacerilor internaționale și cooperării.

O jumătate de secol de experiență

BUas, anterior NHTV, este cel mai mare și mai important institut de educație din lume, care oferă programe de studii în domeniul turismului, timpului liber și ospitalității. Cu mai mult de o jumătate de secol de experiență în învățământul superior bazat pe practică și cooperarea internațională, programele noastre de licență au înregistrat niveluri înalte în mod constant în "Keuzegids HBO" de mulți ani.

Sigiliile de calitate

  • Elsevier Cea mai bună specialitate Universitatea de Științe Aplicate 2018
  • Elsevier Cea mai bună specialitate Universitatea de Științe Aplicate 2017-2018

Bachelor of Science Tourism

Keuzegids Universiteiten Programul cel mai votat 2019

Jocuri

  • Keuzegids Hbo Program de top 2019
  • Keuzegids Hbo nr.1 în categoria proprie 2019
facilitate

Keuzegids Hbo No. 1 în categoria proprie 2019

Keuzegids Hbo Program de evaluare 2019

Hotel

Keuzegids Hbo Program de top 2019

Mass-media

Keuzegids Hbo nr.1 în categoria proprie 2019

Logistică

Keuzegids Managementul logisticii Hbo: nr.1 în categoria proprie 2019

Keuzegids Hbo Logistică Inginerie: Top 3 în propria categorie 2018 2019

Mediu construit

Keuzegids Hbo Top 3 în propria categorie 2019

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Breda University of Applied Sciences

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează minunatele concepte media? Vă interesează ultimele tendințe media? Esti curios sa-ti creezi singur produse media? La Breda Univer ... [+]

Te-ai întrebat vreodată cum funcționează minunatele concepte media? Vă interesează ultimele tendințe media? Esti curios sa-ti creezi singur produse media? La Breda University of Applied Sciences , puteți descoperi lumea mass-media.

Doriți să aflați totul despre utilizarea, structurarea și aplicarea unor medii precum televiziunea, radio, evenimentele, publicitatea în aer liber, marketingul online și marketingul bazelor de date? Veniți și studiați Managementul Media și Divertisment Internațional și veți învăța să dezvoltați concepte, programe și producții orientate spre piață, folosind tehnici media și tehnologia informației și comunicațiilor (TIC).

Prezentarea studiuluiPractic, bazat pe industrie... [-]
Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Vreți să știți cum poate contribui turismul la dezvoltarea durabilă a unei destinații? Curios cum puteți îmbunătăți experiența vizitatorilor într-un parc de atracție? Man ... [+]

Vreți să știți cum poate contribui turismul la dezvoltarea durabilă a unei destinații? Curios cum puteți îmbunătăți experiența vizitatorilor într-un parc de atracție? Managementul turismului ar putea fi pentru tine !

Companiile de turism și recreere se confruntă cu provocarea de a-și menține poziția în lumea rapidă a e-business-ului. Ea cere companiilor tradiționale să dezvolte noi produse și abordări alternative ale clienților. Aceasta este ceea ce veți învăța în timpul programului de studii de Turism la Breda University of Applied Sciences .

Prezentarea studiului

Programul de management al turismului te pregătește să devii un manager profesionist în industria turismului și a recreației. În timpul programului, veți lucra la probleme din practică, legate de cursuri de bază cum ar fi marketingul on-line și offline, e-business, managementul financiar și comportamentul consumatorilor. În programul de studiu, teoria și practica sunt atent integrate. Veți lucra în grupuri de proiect împreună cu colegii. În plus, cursurile, programele de pregătire a abilităților, prelegerile clienților, vizitele companiei, călătoriile de studiu și locurile de muncă vă vor ajuta să dezvoltați competențele de care aveți nevoie ca profesionist calificat.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Acest program de licență profesională în limba engleză vă pregătește pentru o carieră în industria internațională de petrecere a timpului liber. În 3 sau 4 ani, veți învă ... [+]

Acest program de licență profesională în limba engleză vă pregătește pentru o carieră în industria internațională de petrecere a timpului liber. În 3 sau 4 ani, veți deveni un profesionist în această industrie creativă și dinamică. În acest program de învățare veți învăța cum să creați experiențe memorabile și semnificative, care contribuie la o lume mai frumoasă.

Programul de studiu

Timp liber

Timp liber

Anul 1

Timp liber

Anul 2

Timpul liber este un termen foarte larg. În al doilea an aveți posibilitatea să vă concentrați pe:

Management de evenimenteatracţiiInovația socialătimp liber

Anul 3

Cea mai mare parte a celui de-al treilea an este ocupată de un plasament la locul de muncă. Puteți efectua plasarea în muncă fie pentru o companie preferată în străinătate. În acest an veți avea de asemenea posibilitatea de a urma un program de schimb de jumătate de an la una dintre universitățile partenere, urmate sau precedate de o plasare de lucru mai scurtă.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

Breda University of Applied Sciences

Sunteți un real-getter cu oameni și abilități manageriale? Doriți să creați un mediu bun pentru clienți și angajați? Facility Management ar putea fi pentru tine! ... [+]

Sunteți un real-getter cu oameni și abilități manageriale? Doriți să creați un mediu bun pentru clienți și angajați? Facility Management ar putea fi pentru tine!

Ne petrecem o mare parte din viețile noastre în zonele publice. Gândiți-vă la centrele comerciale, la școli și la companiile pentru care lucrăm. Un manager de instalații asigură faptul că facilitățile din aceste spații îndeplinesc toate cerințele, astfel încât clienții să se simtă confortabil și angajații productivi. În calitate de manager de instalații, sunteți un lider inspirat și un partener sparring la nivel strategic.

Prezentarea studiului

În patru ani, veți învăța cum să vă dezvoltați într-un manager de infrastructură. Unde vă veți găsi locul de muncă visat? Gândește-te mare, gândește-te oriunde, pentru că studenții noștri lucrează în întreaga lume. Dar mai întâi de toate. Trebuie să vă dezvoltați, pentru a ajunge acolo. Vă vom ajuta să învățați lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți, să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă oferim cursuri de formare la locul de muncă. Cu programul nostru, vă vom oferi tot ce aveți nevoie pentru a-ți obține viitorul loc de muncă!... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Puteți transforma un hotel într-o experiență de neuitat? Combinați servicii excelente, durabilitate și maximizarea profitului? Dacă doriți să faceți o diferență, acest pr ... [+]

Puteți transforma un hotel într-o experiență de neuitat? Combinați servicii excelente, durabilitate și maximizarea profitului? Dacă doriți să faceți o diferență, acest program este pentru dvs.!

În ospitalitate, crearea unei experiențe pentru oaspeți este importantă. Cum răspunzi la individualizarea societății și cum te confrunți cu un client din ce în ce mai critic? Veți învăța în programul nostru de management hotelier. După absolvire, veți fi gata să faceți pasul extra cu profesionalismul, creativitatea și ideile inovatoare.

Prezentarea studiului

În patru ani, veți învăța cum să vă dezvoltați într-un manager hotelier complet. Unde vă veți găsi locul de muncă visat? Gândește-te mare, gândește-te oriunde, pentru că studenții noștri lucrează în întreaga lume. Dar mai întâi de toate. Trebuie să vă dezvoltați, pentru a ajunge acolo. Vă vom ajuta să învățați lucrurile pe care trebuie să le cunoașteți, să vă îmbunătățiți abilitățile și să vă oferim cursuri de formare la locul de muncă. Cu programul nostru, vă vom oferi tot ce aveți nevoie pentru a-ți obține viitorul loc de muncă!... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Vedeți că iPad-urile fac din rafturile magazinelor la timp? Îți împiedici spitalele să aibă liste lungi de așteptare? Sau sunteți responsabil de fluxul de vizitatori pe u ... [+]

Vedeți că iPad-urile fac din rafturile magazinelor la timp? Îți împiedici spitalele să aibă liste lungi de așteptare? Sau sunteți responsabil de fluxul de vizitatori pe un aeroport? Totul este posibil!

Logistica vizează organizarea și planificarea fluxurilor de bunuri, informații și persoane într-o manieră eficientă din punct de vedere al timpului și la cele mai mici costuri posibile, ținând cont de problemele legate de durabilitate. Programul Logistic Management se concentrează pe aspectele economice și financiare ale logisticii.

Prezentarea studiului

În plus față de dobândirea de cunoștințe de specialitate, în timpul programului, veți dezvolta tot felul de competențe care va fi nevoie mai târziu pentru a putea să-ți îndeplinească bine munca. Veți face acest lucru, printre altele, lucrând pe baza unui proiect cu privire la "misiuni reale de viață" din industrie. Alături de proiecte, veți urma cursuri, prelegeri și seminarii pentru oaspeți, cursuri, sesiuni de formare și coaching. De asemenea, veți întreprinde o serie de stagii de lucru și veți participa la excursii și călătorii de studiu. Întregul program de studiu se bazează în mare măsură pe practici. Pachetul total este legat în mod optim de cerințele profesiei și de posibilitatea continuării studiilor.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Breda University of Applied Sciences

Ești responsabil de furnizarea unui depozit într-un mod mai eficient? Doriți să organizați lanțul de la materii prime până la finalul produsului eficient și eficient? Sau ... [+]

Ești responsabil de furnizarea unui depozit într-un mod mai eficient? Doriți să organizați lanțul de la materii prime până la finalul produsului eficient și eficient? Sau vrei să fii responsabil pentru procesele logistice într-o zonă a portului?

Logistica se referă la organizarea și planificarea fluxului de bunuri, informații și persoane într-un mod cât mai rapid posibil pentru costurile cele mai scăzute și în care sustenabilitatea joacă un rol major. În programul de studiu Logistics Engineering, accentul se pune pe aspectele tehnice și IT bazate pe logistică.

Prezentarea studiului

În plus față de dobândirea de cunoștințe de specialitate, în timpul programului, veți dezvolta tot felul de competențe care va fi nevoie mai târziu pentru a putea să-ți îndeplinească bine munca. Veți face acest lucru, printre altele, lucrând pe baza unui proiect cu privire la "misiuni reale de viață" din industrie. Alături de proiecte, veți urma cursuri, prelegeri și seminarii pentru oaspeți, cursuri, sesiuni de formare și coaching. De asemenea, veți întreprinde o serie de stagii de lucru și veți participa la excursii și călătorii de studiu. Întregul program de studiu se bazează în mare măsură pe practici. Pachetul total este legat în mod optim de cerințele profesiei și de posibilitatea continuării studiilor.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Este visul tău să lucrezi în industria jocurilor? În programul nostru de jocuri, unul dintre cele mai bune din lume, învățați cum să faceți jocuri interesante, atractive ... [+]

Este visul tău să lucrezi în industria jocurilor? În programul nostru de jocuri, unul dintre cele mai bune din lume, învățați cum să faceți jocuri interesante, atractive și, mai presus de toate, jucabile.

Fie ca vrei sa fii cel mai bun programator de jocuri, un artist de caractere premiat sau un producator de titlu Triple-A, calea spre succes incepe la International Game Architecture and Design din Breda.

Prezentarea studiului

În acest program, veți fi instruiți în abilități creative, tehnologice și comerciale. Jocurile de carieră necesită o cunoaștere largă a dezvoltării jocului și a competențelor profunde în domeniul dvs. de specialitate, cum ar fi artele vizuale 3D, dezvoltarea de jocuri video high-end, animație, audio, gameplay, design nivel, producție sau programare.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Vrei să afli cum poți să-ți menții țara și orașele în viitor? Vreți să identificați problemele din districtele defavorizate? Și doriți să proiectați zona rezidențială ide ... [+]

Vrei să afli cum poți să-ți menții țara și orașele în viitor? Vreți să identificați problemele din districtele defavorizate? Și doriți să proiectați zona rezidențială ideală a viitorului? Built Environment este programul pentru tine.

Dezvoltarea spațială internațională

În lumea globalizării și urbanizării, o importanță tot mai mare se acordă orașelor construite pentru bunăstarea umană, medii atractive de viață și de lucru, accesibilitate, siguranța traficului și durabilitate. În programul de studiu "Dezvoltarea spațială internațională", o zonă de diferențiere a Mediului Construit, veți explora dezvoltarea spațială dintr-o perspectivă integrată, bazată pe planificarea urbană, designul urban și mobilitatea - vizând frontierele țării.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Bachelor of Science Studii de petrecere a timpului liber este un program academic în limba engleză. În trei ani, veți deveni un expert în găsirea și înțelegerea răspunsur ... [+]

Cum putem anticipa tendințele în modul în care oamenii își petrec timpul liber? Cum pot companiile tradiționale de petrecere a timpului liber să utilizeze mai eficient mediul social pentru a se conecta la clienții lor? Și ce noi modele de afaceri și strategii sunt necesare într-un sector din ce în ce mai complex și mai dinamic al timpului liber? După absolvire, veți putea răspunde la toate aceste întrebări și multe altele.

Prezentarea studiului

Studiile universitare de licență științifică pentru studiile în domeniul științei sunt "orientate spre cunoaștere". În timpul studiilor dumneavoastră dezvoltați o serie de competențe academice și de management prin analiza cunoștințelor academice. Pentru a face acest lucru, veți lucra adesea în mod independent și, uneori, în grupuri mici, pe cazuri și sarcini. În domeniul libertății, diferitele linii de abordare oferite, de exemplu, de psihologie, sociologie și antropologie, oferă doar explicații parțiale despre ceea ce oamenii doresc - și sunt capabili să facă - în timpul lor liber. Aceasta înseamnă că, dacă doriți să înțelegeți timpul liber, va trebui să vă adaptați la situații noi și neașteptate, folosind idei vechi, teorii și metode în noi moduri sau dezvoltând noi idei proaspete - care apoi pot fi evaluate și cercetate. Acesta este modul în care împingem granițele și facem noi contribuții cruciale la cunoștințele existente în industrie.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Breda University of Applied Sciences

Într-o diplomă comună cu Universitatea Wageningen oferim un program de licență academică în care veți cerceta evoluțiile în turism și impactul său asupra societății, medi ... [+]

Într-o diplomă comună cu Universitatea Wageningen oferim un program de licență academică în care veți cerceta evoluțiile în turism și impactul său asupra societății, mediului și economiei. Bachelor of Science Tourism este singurul program academic în domeniul turismului din Olanda.

În acest program de licență academică veți combina științele economice, sociale și de mediu. Veți studia teoriile și conceptele, veți primi instruire intensă cu privire la metodele de cercetare și veți învăța cum să evaluați critic aceste aspecte. Veți obține, de asemenea, experiență practică.

Prezentarea studiului

Bachelor of Science Tourism este un program de trei ani de studii comune, realizat de personalul de la Breda University of Applied Sciences și de la Universitatea Wageningen. Anul 1 și 2 au loc în Breda. În primul an, explorați fenomenul turistic complex și multiplu din diferite unghiuri. În cel de-al doilea an, vă aprofundeți cunoștințele despre dezvoltarea turismului durabil. Anul acesta include un proiect internațional de teren în Asia de Sud-Est. Al treilea an are loc la Wageningen și constă dintr-un minor de alegerea ta și teza de licență.... [-]

Ţările de Jos Breda
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Video on new strategy, name and logo (English subtitles)

Location address
Monseigneur Hopmansstraat,1
Breda, North Brabant, 4817 JT NL
Social Media