Breda University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

La 1 septembrie 2018 , numele nostru a fost schimbat la Breda University of Applied Sciences . În acest an universitar ne-am așezat și într-o mănăstire frumos cotată și complet renovată la Mgr. Hopmansstraat din Breda, care face parte din campusul nostru nou.

Breda University of Applied Sciences este un institut de învățământ superior de nivel mediu, finanțat de guvern. Peste 7.000 de studenți olandezi și internaționali din aproximativ 100 de țări studiază la institutul nostru. Oferim programe de licență și masterat la nivel profesional ("hbo") și academic ("wo") în domeniile Jocuri, Media, Hotel, Facilități, Logistică, Mediu construit, Turism și agrement

Organizare

Breda University of Applied Sciences are legături strânse cu domeniul profesional, concentrându-se pe activități antreprenoriale și orientate către afaceri. În acest proces, căutăm inovații, adoptăm o perspectivă internațională și facem alegeri responsabile și durabile din punct de vedere social.

Un mediu inspirator

Strategia noastră descrie, printre altele, modul în care vom dedica o mai mare concentrare asupra educației internaționale, sinergiei dintre diferitele discipline și cooperării cu partenerii din industrie. Elevii sunt încurajați să-și cultive talentele, dar și să-și dezvolte ingeniozitatea și inventivitatea.

Programele de diplomă de hotel, facilități și turism s-au mutat la fosta mănăstire la începutul anului universitar 2018-2019. Noul campus se dezvoltă treptat într-un loc de întâlnire inspirat pentru persoanele cu diferite domenii de expertiză și din diverse medii culturale.

În acest mediu inspirator, pregătim studenții noștri pentru cariere internaționale. Majoritatea programelor noastre de licență sunt predate în limba engleză, însă programele predate în limba olandeză acordă o atenție sporită afacerilor internaționale și cooperării.

O jumătate de secol de experiență

BUas, anterior NHTV, este cel mai mare și mai important institut de educație din lume, care oferă programe de studii în domeniul turismului, timpului liber și ospitalității. Cu mai mult de o jumătate de secol de experiență în învățământul superior bazat pe practică și cooperarea internațională, programele noastre de licență au înregistrat niveluri înalte în mod constant în "Keuzegids HBO" de mulți ani.

Sigiliile de calitate

  • Elsevier Cea mai bună specialitate Universitatea de Științe Aplicate 2018
  • Elsevier Cea mai bună specialitate Universitatea de Științe Aplicate 2017-2018

Bachelor of Science Tourism

Keuzegids Universiteiten Programul cel mai votat 2019

Jocuri

  • Keuzegids Hbo Program de top 2019
  • Keuzegids Hbo nr.1 în categoria proprie 2019
facilitate

Keuzegids Hbo No. 1 în categoria proprie 2019

Keuzegids Hbo Program de evaluare 2019

Hotel

Keuzegids Hbo Program de top 2019

Mass-media

Keuzegids Hbo nr.1 în categoria proprie 2019

Logistică

Keuzegids Managementul logisticii Hbo: nr.1 în categoria proprie 2019

Keuzegids Hbo Logistică Inginerie: Top 3 în propria categorie 2018 2019

Mediu construit

Keuzegids Hbo Top 3 în propria categorie 2019

Locații

Breda

Address
Monseigneur Hopmansstraat,1
4817 JT Breda, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră