Citește Descrierea Oficială

Fontys este una dintre cele mai mari universități de științe aplicate din Olanda și oferă o varietate de programe de burlaci și masterat în limba engleză. Avem cel mai mare număr de studenți internaționali decât orice altă universitate din Olanda, cu studenți de peste 80 de naționalități din întreaga lume.

În ciuda numărului mare de studenți, educația la Fontys este organizată la scară mică. La Fontys, internaționalizarea este o chestiune esențială. Oferim cursuri de limbă engleză studenților străini care doresc să urmeze programe complete de curs și / sau studenți străini care ne vizitează ca studenți de schimb. Calitatea este caracteristica cheie a viziunii Fontys. Ne străduim să obținem un nivel de calitate care să se potrivească cu cel al oricărei instituții de învățământ superior în contextul european.

Fontys acordă o atenție specială parametrilor necesari pentru asigurarea unei bune desfășurări a studiilor, cum ar fi supravegherea carierei de studiu, coaching-ul și un sistem "buddy", calendare de educație și examinare, feedback privind evaluările și alocările, înregistrarea progresului studiului, din cadrele didactice.

Ne străduim să fim o instituție educațională care "inspiră creșterea prin sprijin

Cine suntem noi

Fontys oferă educație și cercetare. Ca o universitate largă, suntem cel mai mare institut de cunoaștere publică din sudul Olandei. Fontys dorește să fie un motor de inovare prin conectarea educației și cercetării sale la procesele de inovare din interiorul și din afara regiunilor. Fontys are un impact mare datorită educației și cercetării sale în aproape toate sectoarele societății. Datorită reprezentării noastre în poziții cheie în aproape fiecare domeniu, toți cei care trăiesc și muncesc în Olanda de Sud intră în contact cu Fontys, fie direct, fie indirect. Educăm grupuri mari de tineri talentați într-o mare varietate de profesii. După antrenament, le întâlnim ca colegi, ca antrenori de stagiu, ca parteneri în cooperare și / sau cercetare sau ca profesioniști care doresc să-și îmbogățească sau să-și aprofundeze cunoștințele.

Organizația noastră este în ordine. Elevii și angajații sunt satisfăcuți și ne dau "șapte minus" și, respectiv, "șapte plus". Fontys este sănătoasă din punct de vedere financiar, iar calitatea educației noastre este, de asemenea, bună. Calitățile de bază pe care le cerem de la noi înșine sunt ancorate în mod durabil în ciclurile de control și de însoțire. Ne considerăm un partener de cunoaștere și inovare a regiunilor și a domeniilor profesionale.

Viziune educațională

Evoluțiile tehnologice, societale și economice influențează și schimbă lumea din jurul nostru, acum și în viitor. Fontys aduce o contribuție importantă la aceste schimbări necesare, satisfăcând mai mult decât nevoile elevului și ale lumii viitorului. Semnificația noastră se află, de asemenea, în efectul nostru asupra implementării schimbărilor în societate - regionale, naționale și internaționale. Valoarea noastră adăugată constă în rolul nostru proactiv - în conceperea și dezvoltarea unei societăți durabile și echitabile.

Oferim această valoare adăugată prin corelarea dezvoltării talentelor cu schimbarea în sectoarele societale și domeniile de activitate. Funcția noastră de institut deschis de cunoaștere este de a furniza forma prin legarea educației și cercetării de problemele actuale ale societății. Acesta este modul în care contribuim la inovarea în domeniul muncii, al contextului profesional și al sectoarelor sociale. Formăm agendele regionale, naționale și internaționale în cooperare cu partenerii noștri sociali. Suntem proactivi și orientați spre viitor, astfel încât să putem avea impactul necesar asupra societății, astăzi și în viitor.

Oferim această valoare adăugată investind în talente. Pentru noi, talentul este o aptitudine sau o caracteristică personală care vă permite să contribuiți la societate. Talentul permite oamenilor să-și folosească forțele. Fontys este disponibil pentru oricine dorește să-și descopere și să-și dezvolte talentele la nivel profesional superior și oricine dorește să-și continue dezvoltarea profesională. Oferim spațiu pentru toate mediile culturale și sociale.

Ambitia noastra

Miezul misiunii pe care ni-l acordăm și promisiunea că acest lucru presupune studenților, domeniului profesional și societății constă în două elemente:

  1. Oferim studenților perspectiva de a-și putea descoperi propriile talente și de a deveni profesioniști gata de a începe să accepte responsabilitatea socială, să contribuie la inovațiile din domeniul lor profesional și să continue să se dezvolte optim în felul lor.
  2. Lucrăm la inovațiile din domeniul profesional pe teme relevante pentru regiuni. Aici, lucrăm împreună cu guvernul, institutele și firmele pentru cercetare și dezvoltare pentru inovare în regiune și investim în ecosistemul în care studenții și angajații pot (să continue) să se profesionalizeze.

Fontys are o misiune socială clară: oferind educație vocațională de înaltă calitate, inspiratoare, provocatoare și de înaltă calitate, și realizarea unor cercetări practice, de o importanță pentru societate. Educația și cercetarea sunt adecvate pentru întrebările actuale și viitoare, precum și pentru nevoile studenților, domeniului profesional și societății (regionale). Dorim să formulăm, să acordăm prioritate, să cercetăm și, dacă este posibil, să rezolvăm problemele viitorului împreună cu partenerii noștri.

Misiunea noastră

Calitatea este elementul cheie

Fontys își propune să fie o instituție de învățământ care "inspiră creșterea prin sprijin

Obiectivul principal este de a promova o mentalitate la nivel de organizație, care va duce la o atenție continuă pentru îmbunătățirea calității în ceea ce privește educația, conținutul și procesele. Fontys se concentrează asupra programelor de licență și masterat finanțate de guvernul olandez. Educația este bine organizată și asigurată în medii profesionale de învățământ. Fontys se străduiește să obțină o înaltă calitate, încorporând activitățile sale în mod solid în societate, asigurând în același timp o poziție de lider ca instituție de cunoaștere atât la nivel național, cât și în mediul său regional.

Calitatea este caracteristica cheie a viziunii Fontys. Fontys se străduiește să obțină un nivel de calitate care să se potrivească cu cel al oricărei instituții de învățământ superior în contextul european.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:


Fontys University of Applied Sciences

În calitate de student, sunteți instruiți să deveniți un inginer electronic în designul produselor. Proiectarea are un caracter intrinsec multidisciplinar și necesită cun ... [+]

Studiați-vă și începeți cariera în cea mai dinamică regiune de tehnologie din Europa situată în sud-estul Olandei: Eindhoven - BrainportProgram pe scurt

Electric

Conținutul programului

Primul și al doilea an al programului de licență EEE vă oferă o gamă largă de discipline care aparțin domeniului larg al domeniului electric

Ce să ne așteptăm de la noi

Echipamentul electric

Ce așteptăm de la tine

În calitate de viitor inginer electronic, puteți lucra în echipe. Cu alte cuvinte: esti un adevarat jucator de echipa. Mai mult, trebuie să înțelegeți cum să utilizați cunoștințele de înaltă tehnologie în situații în timp real. De aceea, clasele teoriei sunt întotdeauna susținute de sarcini practice. Ca student, căutați și cunoștințe și abilități suplimentare pentru a vă îmbunătăți propria dezvoltare. Acest lucru necesită un înalt simț al responsabilității, un nivel ridicat de gândire analitică și calități de conducere. Este de la sine înțeles că abilitățile de comunicare și nivelul de engleză sunt foarte bune. În învățământul secundar, notele pentru matematică și fizică trebuie să fie foarte bune. Trebuie să cheltuiți în jur de 40-45 de ore pe săptămână pentru activitățile de studiu.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Campusul ICT Fontys Eindhoven oferă 4 programe BSc: TIC ... [+]

Structura și curriculumul studiului

Toate programele sunt de 4 ani de predare engleză de programe de studiu BSc oferite la Fontys Campus Eindhoven. Cu cunoștințele și abilitățile dobândite, puteți lucra ca ingineri la nivel înalt în sectorul vast al TIC. În primul semestru, vă veți concentra pe subiecte legate de TIC; din al doilea semestru, vă veți concentra pe mai multe subiecte care se referă fie la TIC

În al doilea an, veți petrece 3 zile de cursuri în programul dvs. de studiu ales și 2 zile în 1 sau 2 specializări alese de dvs. Gândiți-vă la specializări precum: Cyber ​​Security, Game Design

În al treilea an, veți face primul stagiu timp de șase luni. Ultimul semestru al celui de-al patrulea an va fi semestrul de absolvire într-o companie. Toate clasele sunt oferite în limba engleză. Programul de studiu ICT Campus Eindhoven are un număr total de aproximativ 600 de studenți internaționali.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

De la platformele petroliere până la industria materialelor plastice, de la pioni în parcuri de distracții până la dispozitive și mașini, oriunde te vei întâlni cu ingine ... [+]

Inginerie Mecanică

De la platformele petroliere până la industria materialelor plastice, de la pioni în parcuri de distracții până la dispozitive și mașini, oriunde te vei întâlni cu inginerii mecanici.

El este un tovarăș cu un background tehnic. Un designer, care știe și cum funcționează procesele. Inginerii mecanici se concentrează asupra proiectării, fabricării și introducerii pe piață a echipamentelor, instalațiilor și mașinilor. Ele fac lucrurile "mai bune". Doriți să faceți, de exemplu, o mașină mai eficientă din punct de vedere energetic? Sau asigurați-vă că un proces de producție produce mai puține deșeuri? Cu Ingineria Mecanică vei reuși!... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Mechatronica este o combinație de inginerie electrică, inginerie mecanică și informatică. În acest program, sunteți un gânditor și un făcător. Aflați cum puteți face apar ... [+]

Mecatronică

Mechatronica este o combinație de inginerie electrică, inginerie mecanică și informatică. În acest program, sunteți un gânditor și un făcător. Aflați cum puteți face aparatele mai sigure și mai ușor de utilizat. Și bineînțeles: le proiectați! Gândiți-vă la o mașină automată de spălare, la un robot de producție sau la asistență medicală, la un scaun cu rotile sau la înlocuirea brațului robotului.

Mechatronica a devenit un domeniu de lucru indispensabil. Te învățăm teoria și cunoștințele practice și te învață să fii specialist în tehnicile sistematice de proiectare, inclusiv în controlul produselor și mașinilor robotizate.

... [-]
Ţările de Jos Eindhoven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Brainport Regiunea Eindhoven este un mediu splendid pentru studierea Ingineriei Industriale ... [+]

Program pe scurt

Doriți să deveniți directorul unei companii tehnice? Ingineria industrială Bachelor

Conținutul programului

Programul de licență IEM conține toate aspectele legate de gestionarea unei companii de tehnologie într-un mod coerent. Veți obține experiență reală prin realizarea de proiecte reale în companii. În concret, educația se concentrează pe rezolvarea problemelor în domeniile producției, logisticii și achizițiilor, cum ar fi reducerea costurilor, îmbunătățirea calității, livrarea rapidă a mărfurilor și sporirea fiabilității.

Ce să ne așteptăm de la noi

Studenții noștri sunt instruiți să devină experți în domeniul ingineriei de afaceri. Cu cunostintele si abilitatile obtinute la Universitatea Fontys, studentii pot gasi locul de munca ca manageri sau consultanti in companii de productie mari si mijlocii, dar absolventii nostri pot fi de asemenea gasiti in industria serviciilor sau in munca pentru autoritatile locale. Alternativ, există posibilitatea de a face un master sau MBA, iar unii studenți ar putea lua pasul pentru a începe o companie proprie. La sfârșitul studiilor, sunteți pregătit pentru afaceri!... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Academia de Arte Frumoase și de Artă (ACaPA) a Academiei de Arte Frumoase și Spectacole de la Fontys oferă un program de studii cu durata completă de patru ani, cu o form ... [+]

Academia pentru Arte Circulare și Performanță (ACaPA)

Academia de Arte Frumoase și de Artă (ACaPA) a Academiei de Arte Frumoase și Spectacole de la Fontys oferă un program de studii cu durata completă de patru ani, cu o formă artistică distinctă de pionierat. Studiul orientat internațional conduce la o diplomă de licență academică recunoscută la nivel internațional de educație profesională ca interpret de circ și are o echipă de înaltă calificare și o lipsă clară. De asemenea, oferim facilități de pregătire excepționale.

Circ contemporan

De mai bine de două decenii, circul revitalizează ca o artă autentică, care se inspiră din alte arte spectacolice și de artă. În același timp, circul îmbogățește aceste forme de artă și stimulează creația contemporană contemporană în artele spectacolului. Termenul de "circ contemporan" include nu numai așa-numitul "Circ nou" (care este adesea asimilat teatrului de circ), dar toate tipurile de circ în prezent.... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

IB este un program larg de studii de afaceri care acoperă toate departamentele unei companii: de la management general la resurse umane, marketing și finanțe. ... [+]

Program pe scurt

În perioadele de creștere a concurenței globale, multe companii operează la nivel global sau consideră că fac afaceri pe plan internațional. Dar cum decideți ce piețe să funcționeze? Cum finanŃești astfel de întreprinderi? Cum angajați angajații potriviți la nivel internațional? Cum îți faci produsul sau serviciul să iasă din mulțime? Acestea sunt câteva dintre problemele cu care se confruntă managerii de la companii internaționale și pentru care veți fi pregătiți în timpul Business International (sau IB). Studiile de afaceri internaționale sunt oferite fie la Campusul Venlo, fie la Campusul Eindhoven.

Conținutul programului

IB este un program larg de studii de afaceri care acoperă toate departamentele unei companii: de la management general la resurse umane, marketing și finanțe. Programul vizează pregătirea pentru o poziție de conducere în cadrul unui mediu de afaceri internațional. Exemple de proiecte pe care veți lucra sunt: scrierea unui plan de afaceri pentru o companie, gestionarea achiziționării unei companii străine sau consilierea organizațiilor pentru a rămâne sau a părăsi o piață. După studiile dvs., veți putea fie să conduceți o companie, să gestionați unul dintre numeroasele sale departamente sau să vă înființați propria companie.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven Venlo
Septembrie 2020
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Programul pentru acest program de licență de patru ani este divers. Odată cu schimbarea mass-media și noile tendințe în societate, ea este, de asemenea, în continuă dezvo ... [+]

Programul pentru acest program de licență de patru ani este divers. Odată cu schimbarea mass-media și noile tendințe în societate, ea este, de asemenea, în continuă dezvoltare. Copywriting, Storytelling, dezvoltarea unei strategii (creative) sau organizarea de evenimente. Împreună cu profesorii, colegii și managerii companiilor externe, descoperiți care sunt talentele tale.

Descrierea cursului

Împreună cu profesorii, colegii și managerii companiilor externe, descoperiți ce trebuie să știți și cum veți putea obține o înțelegere profundă a talentelor tale. Începeți să vă construiți CV-ul cu experiențe relevante din primul moment al carierei studențești cu noi. Vă oferim nu numai cunoștințe teoretice, ci și abilități practice pentru a avea succes.... [-]

Ţările de Jos Eindhoven
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Finante Internationale ... [+]

Ce învăț în Finanțele Internaționale

Finante Internationale

În program veți învăța cum să răspundeți la următoarele întrebări:

Cum gestionez o întreprindere?Unde pot obține profituri mari?Cum pot păstra costurile în control?Cum mă comport într-un context internațional?Ce influență au legea fiscală internațională și piața mondială de finanțe și comerț?Urmărit în cariera ta viitoare

Finante Internationale Pentru a putea învăța și a experimenta aceste competențe cât mai realiste și mai practice posibil, fiecare semestru va acoperi o trăsătură specifică a profesiei tale ulterioare. Veți învăța una sau mai multe sarcini profesionale tipice pe semestru, pe care le veți putea aplica pentru viitorul loc de muncă. În primul an, veți avea funcția de controlor asistent și de un consilier responsabil. În timpul fazei principale a cursului de studiu, aceste posturi vor aparține domeniului operațional și vor include poziții cum ar fi costurile și managerul contabil și managerul fiscal și due diligence. După această etapă, veți învăța cum să deveniți consultant sau analist responsabil cu gestionarea riscurilor, cu comunicarea internă și cu managementul. Piatra de temelie a cursurilor de la Venlo este internaționalizarea, durabilitatea și responsabilitatea corporativă în contextul globalizării. Pentru a oferi grade universitare de licență, noi includem și competențele de comunicare, sociale și interculturale, tehnologia informației și orientarea profesională în toate cursurile noastre.... [-]

Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2020
Engleză,Germană
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

În studiul Logistică, vă specializați fie în Logistică și Economie (L ... [+]

Introducere în Ingineria Logistică

Hamburgerul pe care îl cumperi, acele blugi noi, o mașină; toate produsele sunt precedate de procese logistice majore. Complexitatea acestor procese și relațiile dintre producție, depozitare și distribuție necesită crearea inteligentă a rețelelor.

Ca logistică

Unele teme despre care veți afla în acest program de studiu:

Stocarea inteligentă este o garanție pentru un serviciu de relații cu clienții.Procesele de producție inteligente conduc la economii de costuri.Sistemele informatice aplicate (WMS)Cercetări operaționaleTransportul rapid (livrarea în aceeași zi) prin transport aerian, feroviar, rutier sau transport maritim asigură că produsele dvs. ajung la cerere.Specificarea nevoilor logistice pentru departamentul IT... [-]
Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2020
Engleză,Germană
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

În timpul fazei comune propaedeutice, veți dezvolta cunoștințe de bază despre IT. Veți lua apoi o decizie. ... [+]

Programați pe scurt

Locuim într-o "lume conectată". Oamenii sunt conectați prin intermediul rețelelor sociale și dispozitivele sunt conectate între ele (Internetul obiectelor). Viețile noastre devin mai dependente de computere. Nu mai conștientizăm numărul de dispozitive pe care le folosim. Gândiți-vă la aplicații pe dispozitive mobile, aplicații web, jocuri grave și mașini; toate exemplele de produse bazate pe software. Sunt necesare persoane inteligente pentru a dezvolta aceste sisteme. Persoanele cu abilități tehnice care sunt conștiente de sfera și potențialul acestor aplicații

Conținutul programului

În timpul fazei comune propaedeutice, veți dezvolta cunoștințe de bază despre IT. Veți lua apoi o decizie:... [-]

Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2020
Engleză,Germană
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

A găsi produse proaspete în supermarketurile de astăzi este considerată absolut normală. Dar cum își găsesc drumul la coșurile de cumpărături ale consumatorilor? Cum sunt ... [+]

Ce este Fresh Business?

A găsi produse proaspete în supermarketurile de astăzi este considerată absolut normală. Dar cum își găsesc drumul la coșurile de cumpărături ale consumatorilor? Cum sunt produse, ambalate, comercializate, transportate și vândute? Cine "dezvoltă" noi concepte alimentare? Și, foarte important, cum se garantează că totul este în stare bună, sănătoasă și "valoare pentru bani"? Toate aceste întrebări și multe altele trebuie să răspundă de către profesioniști în lumea afacerilor proaspete.

Lumea afacerilor internaționale proaspete acoperă întreaga producție primară de produse proaspete în toate domeniile care pot fi văzute: de la carnea peste lapte, flori, plante, ciuperci și nuci la tot felul de fructe și legume. Pe lângă producție, și primii pași de procesare a produselor primare fac parte din lumea noastră de afaceri proaspete. Dar nu uitați întregul mediu înconjurător al furnizorilor, consultanților și furnizorilor de servicii logistice, care fac parte integrantă din acest domeniu dinamic al afacerilor. Da, se ocupă de produse și servicii, dar linia de jos este, întotdeauna se referă la oameni. Persoanele care o văd ca provocare pentru a îndeplini nevoile reale ale consumatorilor din întreaga lume: alimente sănătoase și sigure și un "spațiu de locuit" frumos și personal decorat.... [-]

Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2020
Engleză,Germană
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

După un an de studii de logistică de bază, vă puteți specializa fie în logistică (Economics) (LM), fie în logistică (LE). Cu LM alegeți pentru partea managerială a logist ... [+]

Program pe scurt

Jeans, telefoane mobile, mașini, produse alimentare; în spatele fiecărui produs există un lanț de aprovizionare provocator. Stocarea inteligentă este o garanție pentru un serviciu de relații cu clienții. Procesele de producție inteligente conduc la economii de costuri. Transportul rapid prin aer, pe calea ferată, pe șosea sau pe transport maritim vă asigură că produsele dvs. ajung la cerere. Logistica inteligentă face din regiunea Venlo punctul hotspot logistic în Europa. Ca un sector de top european, logistica asigură o cerere tot mai mare de angajați cu înaltă calificare.

Conținutul programului

După 1,5 ani de studii de logistică de bază, vă puteți specializa fie în Logistică și Economie (L... [-]

Ţările de Jos Venlo
Septembrie 2020
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Managementul marketingului este un program larg de 4 ani de licență. Te pregătește să reacționezi la nevoile clienților dintr-un mediu internațional, oferind subiecte pre ... [+]

Descrierea cursului

Managementul marketingului este un program larg de 4 ani de licență. Te pregătește să reacționezi la nevoile clienților dintr-un mediu internațional, oferind subiecte precum cercetarea de piață, dreptul marketingului, comportamentul consumatorilor și e-marketing. De asemenea, veți găsi propria companie într-un proiect numit Mini Company. În acest proiect veți lucra în diferite poziții într-o companie reală. Un marketer bun este un networker excelent. De aceea, veți face o mulțime de sarcini de grup în timpul cursului. Până la urmă, este vorba despre calitățile tale, așa că vei fi testat individual la examene. În calitate de student în management de marketing, vă veți transforma treptat într-un expert de marketing cu experiență în lucrul într-un mediu internațional. Programul de studiu include două stagii pe care le puteți finaliza în Olanda sau în străinătate. Veți câștiga experiență internațională suplimentară în campusul nostru, unde veți întâlni o mulțime de studenți din peste 50 de țări!... [-]

Ţările de Jos Venlo
Februarie 2020
Engleză,Germană
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Managementul nostru de marketing BBA - Concepte digitale de afaceri (DBC) se distinge de alte programe de marketing pe mai multe puncte. ... [+]

Program

Managementul nostru de marketing BBA - Concepte de afaceri digitale (DBC) se distinge de alte programe de marketing pe mai multe puncte:

Studenții noștri sunt bine pregătiți să se ocupe de inovațiile digitale atât practic, cât și la nivel consultativ. Absolvenții noștri sunt în măsură să consilieze start-up-uri și corporații mari cu privire la strategiile lor online. În calitate de student DBC, vă puteți aștepta să dezvoltați experiență într-o gamă largă de discipline. Cursurile noastre acoperă diverse teme precum creativitatea, antreprenoriatul și designul și includ câteva subiecte tehnice, cum ar fi dezvoltarea web-ului, analiza datelor și economie. Odată ce elementele de bază ale acestor domenii au fost stăpânite, studenții sunt capabili să se specializeze într-un subiect ales în care doresc să exceleze.Fiecare perioadă de studiu se concentrează pe o temă specială în care elevii lucrează pe proiecte pentru clienți și companii reale. Aceste teme includ, de exemplu, discipline precum cercetarea pieței, creativitatea și spiritul antreprenorial. Studenții DBC se pot aștepta să lucreze la o serie de proiecte de inspirație. Aceste sarcini practice oferă studenților instrumentele, cunoștințele și experiența practică pentru a gestiona o serie de procese profesionale. Fiecărui grup de proiect i se atribuie un antrenor personal care să monitorizeze dezvoltarea studenților și să încurajeze reflecția critică asupra procesului de învățare.Săptămâna de studiu este împărțită în patru teme; Personalitate, digitale, proiect și economie comercială. În fiecare zi de studiu, sunt oferite cursuri tematice în jurul fiecăreia dintre cele patru teme. Elevii sunt înzestrați cu cunoștințe curente, care sunt cele mai recente.... [-]
Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Academia de Muzică și Arte Plastice (AMPA) este un program ambițios, inovativ, care consolidează performanța de înaltă calitate, muzica de cameră și creativitatea. Academ ... [+]

Program pe scurt

Academia de Muzică și Arte Plastice (AMPA) este un program ambițios, inovativ, care consolidează performanța de înaltă calitate, muzica de cameră și creativitatea. Academia aduce studenților la un nivel înalt de excelență, conectând muzica cu alte forme de artă, cum ar fi dansul, teatrul și artele plastice. Componentele programului nostru de bază sunt excelența artistică, mediul internațional, munca intensă cu ansamblurile de reședință și oportunitățile interdisciplinare. Instruim studenții să devină lideri în domeniul lor și să joace roluri importante în dezvoltarea de noi viziuni asupra profesiei de muzică.

Conţinut

Fontys AMPA face parte din Școala de Arte Frumoase și Performante (FHK), care are 15 programe de artă (licențiat și master) sub un singur acoperiș. AMPA oferă un program Bachelor de Muzică de 4 ani. Este un studiu orientat internațional pentru a educa elevii la cel mai înalt nivel al capacităților lor ca artiști. În acest scop deschidem ușile frumoasei noastre clădiri FHK; colaborăm intens cu experții în muzică, ansambluri și alte programe de artă din cadrul FHK. AMPA este susținută de o platformă de ansambluri olandeze și internaționale în reședința... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Fontys University of Applied Sciences

Acest program internațional de licență pe patru ani constă dintr-o fază de fundație cuprinzătoare, de doi ani și jumătate, în care elevii învață despre sectoarele de viaț ... [+]

Program

Acest program internațional de licență pe patru ani constă dintr-o fază de fundație cuprinzătoare, de doi ani și jumătate, în care elevii învață despre sectoarele de viață (sănătate, hrană, mișcare umană, timp liber, aspect, muncă și viață). Fiecare componentă implică o sarcină practică legată de domeniul său de activitate; fie un raport de tendință, fie un concept pentru o companie care operează în acest domeniu.

Începând cu prima zi, studenților le sunt încredințate sarcini pentru companiile din industria stilului de viață. Ele sunt predate și instruite de lectori profesioniști care lucrează de cele mai multe ori în industrie. Elevii din primul an au sediul în Tilburg.... [-]

Ţările de Jos Tilburg
Contactează şcoala
Engleză
La zi
48 luni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Fontys University of Applied Sciences

Address
Rachelsmolen 1, 5612 MA Eindhoven Postbus 347, 5600 AH
Eindhoven, Brabantul de Nord, Ţările de Jos
Address
Bs. Zwijsenstraat 11
Tilburg, Brabantul de Nord, Ţările de Jos
Address
Tegelseweg 255
Venlo, Limburg, Ţările de Jos