HAN University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

HAN se străduiește să fie una dintre universitatile de top ale Științe Aplicate În Țările de Jos. Cu campusuri în ambele Arnhem și Nijmegen, În partea de est a Țările de Jos, HAN are peste 30.000 de studenți.

Domenii HAN Universitatea de Stiinte Aplicate ofera aproape orice tip de curs profesional cu privire la următoarele domenii: educație, studii sociale, comerț, comunicare, administrarea afacerilor, drept, economie, inginerie, mediu construit, științe aplicate, IT și comunicații, sănătate, asistență medicală, Și sport si exercitii fizice. Elevii pot alege dintr-un total de 65 Bachelors și cursuri de schimb și 21 cursuri de master.

Institute de renume HAN are patru facultăți, care sunt împărțite în numeroase institute. Două dintre aceste institute au pus HAN pe hartă pe plan internațional: Arnhem Business School și HAN Automotive Institute. Aceste institute arată puterea de un curriculum care combina componente orientată spre practică cu cercetarea aplicată, o caracteristică care este încorporată în toate cursurile predate la HAN Universitatea de Stiinte Aplicate.

CALITATE HAN ofera educație de înaltă calitate și un mediu în care studiul este inspirat, inovatoare și internațional.

Locații

Nijmegen

Address
International Office: Nijmegen campus
Kapittelweg 33 (B 0.02)

6525 EN Nijmegen, Gelderland, Ţările de Jos

Arnhem

International Office: Arnhem campus

Address
International Office: Arnhem campus
Ruitenberglaan 31 (E1.01)

6826 CC Arnhem, Gelderland, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: