Citește Descrierea Oficială

Despre noi

Kings Bible and Business College (KBBC) este o instituție mică de învățământ condusă cu scopul de a oferi teologie creștină și educație contemporană de afaceri prin predare și cercetare. Intenția strategică a KBBC este de a-și educa și echipa studenții cu cunoștințe profunde în teologia creștină. Mai mult, el învață în același timp teoriile de afaceri moderne și aplicarea practică a acestora, care sunt pertinente pentru rezolvarea problemelor copleșitoare ale afacerilor și, de asemenea, pentru depășirea provocărilor de afaceri care se întâlnesc zilnic.

De ce KBBC?

Educația sub orice formă (formală sau informală) este dată, este cheia dezvoltării umane. În consecință, educația este o necesitate pentru dezvoltarea generală a oamenilor. Biblia afirmă explicit în Osea 4: 6 că poporul meu va pieri din cauza lipsei cunoașterii. Cu alte cuvinte, fără cunoștințe, dezvoltarea umană este constrânsă. Cu toate acestea, visurile multor oameni care doresc și aspiră să dobândească cunoștințe pentru dezvoltarea de sine nu au fost actualizate în majoritatea cazurilor, datorită enormității costurilor financiare pe care le implică educația formală. Pentru a ajuta la atenuarea problemelor financiare imense care devin albatros pentru studenti la finalizarea programelor academice respective, KBBC a ales sa ofere programe academice prin invatare la distanta, invatare online si setari bazate pe clasa. Astfel, KBBC utilizează atât metode convenționale, cât și neconvenționale, de a transmite cunoștințe în principal cu ajutorul și suportul tehnologiei informatice.

KBBC este de părere că combinarea acestor metode diferite de educare a studenților asigură și permite flexibilitatea și minimizează presiunile pe care mulți studenți le întâlnesc în realizarea unui domeniu de studiu ales. În plus, experiența a arătat că mulți oameni preferă să lucreze cu normă întreagă și să urmeze programe academice cu frecvență redusă și că este preferat ceea ce înseamnă KBBC. Prin urmare, la KBBC ne angajăm să învățăm într-un mediu flexibil și dinamic. KBBC atrage studenți din toate țările lumii și din toate popoarele din toate domeniile vieții. Personalul și facultatea noastră sunt instruiți de unele dintre prestigioasele seminarii și colegii teologice din SUA. În afară de educația teologică de calitate pe care au dobândit-o membrii facultății KBBC, o mare majoritate au acumulat experiențe practice în calitate de pastori și lideri ai bisericii în denominațiunile lor.

Facultatea de Afaceri este formată din lectori cu diplome de înaltă calitate, de asemenea, obținute de la unele dintre prestigioasele universități din Europa și au obținut în egală măsură câțiva ani de experiență și experiență de predare din unele dintre aceste universități.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Calitatea de membru și afiliere

KBBC este membru al Asociației de Școli Creștine Internaționale (ACSI) și a Rețelei Europene de Distanță și E-învățare (EDEN), afiliat la WWE Nova Scotia Canada și membru al Academiei Britanice de Management (BAM) .

Kings Bible and Business College (KBBC) este o instituție de învățământ condusă cu scopul de a oferi teologie creștină și educație contemporană de afaceri prin predare și cercetare. Intenția strategică a KBBC este de a-și educa și echipa studenții cu cunoștințe profunde în teologia creștină. Mai mult, el învață în același timp teoriile de afaceri moderne și aplicarea practică a acestora, care sunt pertinente pentru rezolvarea problemelor copleșitoare ale afacerilor și, de asemenea, pentru depășirea provocărilor de afaceri care se întâlnesc zilnic.

Declarația de viziune a KBBC

Pentru a oferi o educație de înaltă calitate în domeniul teologiei creștine accesibile tuturor persoanelor de vârstă care doresc să aibă o cunoaștere profundă și intimă a teologiei creștine.

Sub teologie, KBBC are următoarele valori fundamentale:

 1. Pentru a pregăti și a pregăti creștinii pentru conducerea în bisericile lor respective, cu cunoștințe teologice și interpretări biblice solide.
 2. Pentru a încuraja creștinii să dobândească abilități în administrarea bisericii
 3. Pentru a împuternici liderii bisericii și creștinii, în general, să fie motoare ale evanghelizării prin cunoașterea dobândită.
 4. În ceea ce privește businessul, KBBC trebuie să pregătească și să pregătească lideri de afaceri care ar fi capabili să identifice oportunitățile de afaceri de a exploata și de a aduce sub control provocările care trebuie să aibă loc în mediul de afaceri imprevizibil.

În ceea ce privește educația în afaceri, KBBC aduce în prim-plan următoarele valori fundamentale:

 1. KBBC se străduiește să maximizeze dezvoltarea aptitudinilor de afaceri individuale și să se străduiască prin dimensiuni de clasă mică, care promovează o relație bogată și intimă dintre facultate și student
 2. Valorile KBBC și prețuiește o abordare holistică a învățării în care atât teoria cât și practica sunt urmărite viguros și, astfel, promovează activitatea și bursa, care sunt instrumente esențiale pentru dezvoltarea și poziționarea eficientă a liderilor de afaceri de mâine în mediul de afaceri
 3. Furnizarea de educație de afaceri accesibilă și accesibilă tuturor popoarelor, culturilor, vârstelor, sexelor, precum și a diversității socio-economice. Respectul, toleranța și acceptarea de către și pentru toți sunt valori cheie care promovează învățarea.

Declarația de misiune a KBBC

KBBC este o instituție terțiară locală cu accent global care asigură activități de învățare de înaltă calitate, care în cele din urmă formează și pregătesc cursanții pentru o conducere viitoare în domeniul lor de cercetare. Descoperiți și dezvoltați talentele și abilitățile prin educație și pentru slujirea umanității.

Facultatea de Afaceri

Introducerea flexibilității în programele educaționale ale KBBC promovează profunzimea academică și sporește, de asemenea, lărgimea intelectuală, care în cele din urmă oferă cunoștințelor adecvate individului. Programele de certificare KBBC se pot realiza într-o perioadă scurtă de 2 săptămâni până la 6 luni, în funcție de natura și conținutul cursului. Programele de diplomă au de obicei o durată cuprinsă între 9 luni și 1 an (aproximativ 2 semestre). Programele de licență de licență durează până la 3 ani pentru a finaliza. În cazuri rare, studenții ar putea finaliza programele în 4 ani.

KBBC oferă următoarele programe în Business

 • Certificat Social Media
 • Diploma de marketing
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS Contabilitate
 • BS Finance
 • BA Relații internaționale
 • BA Media Communications

ACCA Conturile de calificare profesională

Oferim cursuri de contabilitate ACCA. Obținerea calificării ACCA Contabilitate vă face un contabil global. În prezent, ACCA are 503.000 de studenți în 179 de țări din lume. Cu alte cuvinte, ACCA este cel mai recunoscut și credibil program de contabilitate profesională din lume.

Calificările inițiale pentru a urma cursuri de contabilitate ACCA;

 1. Persoanele fără experiență și calificările necesare pot începe cu cursurile de fundație (A se explica mai departe atunci când vă contactați administrația)
 2. Cei cu 3 niveluri GCE și 2 A în 5 subiecte separate, inclusiv matematică și engleză sau echivalentul acestora. În plus, este nevoie de 3 ani de experiență profesională pentru a finaliza 13 examene (dacă nu se acordă scutiri), ceea ce ar putea dura până la 3 sau 4 ani pentru a realiza.

Beneficii:

 1. Deveniți membru al ACCA
 2. Flexibilitate în studierea programului
 3. Calificarea este recunoscută la nivel global
 4. ACCA UK este întotdeauna gata să ofere sprijin atunci când este necesar
 5. Numai plata pentru examenele înregistrate

Pentru mai multe detalii despre ACCA Accountancy Qualification, contactați KBBC.

CLICK AICI:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Kings Bible Business College

Acest program se bazează pe programul Diploma, adăugând cursuri care îi mută pe un student într-o direcție mai profesionistă. Cu un mentor local adecvat, un student poate ... [+]

Prezentare generală

Acest program se bazează pe programul Diploma, adăugând cursuri care îi mută pe un student într-o direcție mai profesionistă. Cu un mentor local adecvat, un student poate fi pregătit pentru poziția de pastor asociat.

Cursurile adăugate la programele de Diplomă sunt următoareleBI-4103 Biblia ca Istorie, 3crBI-4203 - Teologia Bibliei, 3crCH-4002 Istoria Bisericii, 2cST-4102 Primer la Apologetică și Etică, 2cMI-4002 Misiune și minister, 2crMI-4102 Predarea și predicarea în biserică, 2cMI-5002 Leadershipul Bisericii, 2cMI-4010 Internship III-predare și predicare, 10crElevii NN-X00X, 16 cr. (sau după cum este necesar)

Un student nu poate aplica direct acestui program. B. Programul începe cu cursuri de nivel de diplomă (vezi mai sus).... [-]

Ţările de Jos Haga
Septembrie 2020
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haga, Olanda de Sud, Ţările de Jos