King's College of the Netherlands

Introducere

Citește Descrierea Oficială

King’s College of the Netherlands (KCN), după cum îi spune numele, este o mică instituție de învățământ condusă cu scopul de a oferi teologie creștină, precum și educație de afaceri contemporană prin predare și cercetare. Intenția strategică a KCN este de a-și educa și dota elevii cu cunoștințe profunde în teologia creștină. Mai mult decât atât, învață în egală măsură teoriile moderne ale afacerilor și aplicarea lor practică, pertinente pentru rezolvarea problemelor copleșitoare ale afacerii și, de asemenea, pentru a depăși zilnic provocările de afaceri pe care le întâmpină întreprinderile.

De ce KCN?

Educația sub orice formă (formală sau informală) pe care o oferă, este cheia dezvoltării umane. În consecință, educația este o necesitate pentru dezvoltarea generală a oamenilor. Biblia afirmă în mod explicit în Osea 4: 6 că poporul meu piere din cauza lipsei de cunoștințe. Cu alte cuvinte, fără cunoaștere, dezvoltarea umană este constrânsă. Cu toate acestea, visele multor persoane care doresc și aspiră să dobândească cunoștințe pentru auto-dezvoltare prin nu au fost realizate în majoritatea cazurilor, din cauza enormității costurilor financiare pe care le presupune educația formală. Pentru a ajuta la ameliorarea problemelor financiare uriașe care devin albatros pentru studenți la finalizarea programelor lor academice respective, KCN a ales să ofere programe academice prin învățare la distanță, învățare online și setări bazate pe clasă. Astfel, KCN folosește atât metode convenționale, cât și neconvenționale de a transmite cunoștințe în principal cu ajutorul și suportul tehnologiei computerizate.

KCN consideră că combinarea acestor metode diferite de educare a studenților asigură și permite flexibilitate și minimizează presiunile pe care mulți studenți le întâmpină în urma unui domeniu de studiu ales. Mai mult, experiența a arătat că mulți oameni preferă să lucreze cu normă întreagă și să urmărească programe academice cu fracțiune de normă și că este preferat este ceea ce înseamnă KCN. Prin urmare, la KCN ne-am angajat la o educație într-un mediu flexibil și dinamic. KCN atrage studenți din toate țările lumii și popoare din toate punctele de viață. Personalul și facultatea noastră sunt instruiți de unele seminarii prestigioase și colegii teologice din SUA. În afară de educația teologică de calitate, membrii facultății KCN au dobândit, o majoritate considerabilă dintre ei au câștigat experiențe practice ca pastori și lideri ai bisericii în confesiunile lor.

Facultatea de Afaceri este formată din lectori cu diplome de înaltă calitate, de asemenea, obținute de la unele dintre prestigioasele universități din Europa și au obținut în egală măsură câțiva ani de experiență și experiență de predare din unele dintre aceste universități.

114542_photo-1543269865-cbf427effbad.jpgBrooke Cagle / Unsplash

Calitatea de membru și afiliere

KCN este membru al Asociației Christian Schools International (ACSI) și al rețelei europene de învățare la distanță și e-învățare (EDEN), afiliat al Seminarului Evanghelic Mondial (WWES) Nova Scotia Canada și, de asemenea, membru al Academiei Britanice de Management (BAM) .

King’s College of the Netherlands (KCN), așa cum îi spune numele, este o instituție de învățământ condusă cu scopul de a oferi teologie creștină, precum și educație de afaceri contemporană prin predare și cercetare. Intenția strategică a KCN este de a-și educa și dota elevii cu cunoștințe profunde în teologia creștină. Mai mult decât atât, învață în egală măsură teoriile moderne ale afacerilor și aplicarea lor practică, pertinente pentru rezolvarea problemelor copleșitoare ale afacerii și, de asemenea, pentru a depăși zilnic provocările de afaceri pe care le întâmpină întreprinderile.

Declarația de viziune a KCN

Pentru a oferi o educație de înaltă calitate în domeniul teologiei creștine accesibile tuturor persoanelor de vârstă care doresc să aibă o cunoaștere profundă și intimă a teologiei creștine.

În teologie, KCN are următoarele valori de bază:

 1. Pentru a pregăti și a pregăti creștinii pentru conducerea în bisericile lor respective, cu cunoștințe teologice și interpretări biblice solide.
 2. Pentru a încuraja creștinii să dobândească abilități în administrarea bisericii
 3. Pentru a împuternici liderii bisericii și creștinii, în general, să fie motoare ale evanghelizării prin cunoașterea dobândită.
 4. Pe planul afacerii, KCN urmează să instruiască și să pregătească lideri de afaceri care ar fi capabili să identifice oportunitățile de afaceri care să fie exploatate, precum și să controleze provocările care trebuie să apară în mediul de afaceri imprevizibil.

În ceea ce privește educația pentru afaceri, KCN aduce în prim-plan următoarele valori de bază:

 1. KCN se străduiește să maximizeze dezvoltarea abilităților și a acumulării individuale a afacerilor prin dimensiuni mici de clasă care favorizează o relație bogată și intimă între facultatea și studenții
 2. KCN apreciază și prețuiește o abordare holistică a învățării, în care atât teoria cât și practica sunt urmărite cu tărie și astfel promovează activitatea și bursele, care sunt instrumente esențiale pentru dezvoltarea și poziționarea eficientă a liderilor de afaceri de mâine în mediul de afaceri.
 3. Furnizarea de educație de afaceri accesibilă și accesibilă pentru toate popoarele, culturile, vârstele, sexele, precum și diferite contexte socio-economice. Respectul, toleranța și acceptarea de către toți sunt valori cheie care promovează învățarea.

Declarația de misiune a KCN

KCN este o instituție terțiară locală cu accent global care asigură activități de învățare de înaltă calitate, care în cele din urmă modelează și pregătește elevii pentru conducerea viitoare în domeniul ales al activității lor academice. Descoperă-ți și dezvoltă-ți talentele și abilitățile prin educație și pentru servirea umanității.

Facultatea de Afaceri

Introducerea flexibilității în programele educaționale ale KCN promovează profunzimea academică și îmbunătățește, de asemenea, lățimea intelectuală, care în final oferă individului cunoștințe adecvate. Programele de certificare KCN pot fi realizate într-o perioadă scurtă de 2 săptămâni până la 6 luni, în funcție de natura și conținutul cursului. Programele de diplomă au de obicei o durată de la 9 luni la 1 an (aproximativ 2 perioade semestriale). Programele de licență durează până la 3 ani pentru a fi finalizate. În situații rare, studenții își puteau finaliza programele în 4 ani.

KCN oferă următoarele programe în Business

 • Certificat Social Media
 • Diploma de marketing
 • BS Management
 • BS Business Administration
 • BS Contabilitate
 • BS Finance
 • BA Relații internaționale
 • BA Media Communications

ACCA Conturile de calificare profesională

Oferim cursuri de contabilitate ACCA. Obținerea unei calificări de contabilitate ACCA vă face un contabil global. În prezent, ACCA are 503.000 de studenți în 179 de țări din lume. Cu alte cuvinte, ACCA este cel mai recunoscut și credibil program de contabilitate profesională din lume.

Calificările inițiale pentru a urma cursuri de contabilitate ACCA;

 1. Persoanele fără experiență și calificările necesare pot începe cu cursurile de fundație (A se explica mai departe atunci când vă contactați administrația)
 2. Cei cu 3 niveluri GCE și 2 niveluri A în 5 discipline separate, inclusiv matematică și engleză sau echivalentul lor. În plus, este nevoie de 3 ani de experiență profesională pentru a finaliza 13 examene (dacă nu se acordă derogări) care ar putea dura până la 3 sau 4 ani pentru a fi realizate.

Beneficii:

 1. Deveniți membru al ACCA
 2. Flexibilitate în studierea programului
 3. Calificarea este recunoscută la nivel global
 4. ACCA UK este întotdeauna gata să ofere sprijin atunci când este necesar
 5. Numai plata pentru examenele înregistrate

Pentru mai multe detalii despre calificarea contabilă ACCA, contactați KCN.

Faceți clic aici pentru a aplica:

https://www.kbbcnetherlands.org/programmes-of-study-faculty-of-theology/admission/

Locații

Haga

Address
Erasmusweg 8C, 2532 CP
Haga, Olanda de Sud, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe