Tio University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vă interesează să aflați mai multe despre programul dvs. de interes? Acestea sunt următoarele zile deschise online:

 • Ospitalitate și turism - 19 noiembrie
 • Master în administrarea afacerilor - 10 decembrie

Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/ro/open-days/

Hotel, evenimente, turism și afaceri

Bine ați venit la Tio University of Applied Sciences . Tio îți oferă o educație personală, accelerată și excelentă și este un nume distins de mulți ani ca instituție de învățământ recunoscută. Programele de licență din Tio au fost printre cei mai buni din Olanda de ani buni și sunt pe locul 1 în diverse clasamente. Ce program vi se potrivește cel mai bine?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Descoperiți Tio și cursurile sale excelente de studiu

Faceți cunoștință cu conceptul unic Tio, studenții lui Tio, lectori și cursuri excelente de studiu

Bine ați venit la Tio, o universitate de științe aplicate unde vă veți simți ca acasă. Tio oferă o atmosferă minunată, opțiunea studierii accelerată și conceptul unic Tio. Elevii iubesc educația Tio la scară mică și personală.

Tio University of Applied Sciences oferă diplome de licență în domeniile:

 • Administratia hotelului
 • Management de evenimente
 • Turism
 • Afaceri

Tio University of Applied Sciences oferă un Master în Administrarea Afacerilor (MBA) în domeniul:

 • Management International
 • Ospitalitate
 • Management comercial

Tio în plumb

Tio reprezintă o educație intensivă, la scară redusă și de înaltă calitate și are o reputație excelentă ca un institut de învățământ renumit de mulți ani.

Cele mai bune programe de studiu din Olanda

Toate diplomele de licență ale Tio și cursurile de formare profesională au fost alese ca fiind cele mai bune în domeniile lor respective prin Ghidul pentru Învățământul Superior și Ghidul de Formare Profesională (Keuzegids Hbo en Mbo). "În primul rând, există Tio University of Applied Sciences privată Tio University of Applied Sciences , care are locații în cinci orașe. Elevii sunt foarte pozitivi în legătură cu această școală ", spune Ghidul pentru învățământul superior.

Tio oferă următoarele diplome de licență:

 • Cea mai bună școală din domeniul ospitalității
 • Cea mai bună diplomă de afaceri
 • Gradul cel mai bun de turism

Numărul 1 în consiliere

Faptul că Tio oferă studenților săi consiliere excelentă este clar din faptul că, de ani buni, Tio a ocupat poziția # 1 pe lista de clasare în ceea ce privește facilitarea studierii cu un handicap. În toate categoriile, Tio se înscrie peste media olandeză și obține, de asemenea, cel mai mare scor total. În afară de asta, Tio oferă studenților care doresc să exceleze o provocare mai mult decât suficientă cu un program special de onoruri.

De ce elevii aleg Tio

Vreți să știți de ce studenții au ales Tio? Aflați mai multe despre ce reprezintă Tio și de ce studenții iubesc Tio University of Applied Sciences și diferitele cursuri de studiu pe care le oferă.

 1. Scară mică și personală
 2. O mulțime de îndrumări
 3. Stimularea excelenței
 4. Studiu accelerat
 5. Studenții motivați
 6. Oportunități internaționale
 7. Educație privată pentru toată lumea
 8. Tio conduce calea
 9. Lectori din industrie
 10. Organizație națională

Nu poți veni la una dintre zilele noastre deschise în campusurile Tio? Nici o problema! Vă oferim posibilitatea de a participa la o zi deschisă online de pe scaunul vostru leneș. Stai liniștit și relaxează-te și îți vom spune totul despre io și posibilitățile sale pentru tine!

Puteți găsi zilele deschise online deschise aici .

De ce să alegeți un curs de studiu privat la Tio?

Sunteți curioși despre ce elemente suplimentare au stabilit un curs de studiu Tio în afară de alte programe de licență? Mai jos, puteți citi de ce studenții aleg educația la scară mică, personală și de înaltă calitate și cum puteți beneficia de abordarea noastră unică.

Tio University of Applied Sciences vă oferă posibilitatea de a studia accelerat într-un mediu plăcut și sigur. Sunteți înconjurați de studenți și de lectori motivați cu o experiență practică vastă în domeniul lor.

Tio University of Applied Sciences oferă atât cursuri de licență, cât și cursuri de formare profesională. Asta inseamna ca vei incepe sa studiezi in grupuri mici - circa unsprezece studenti pe curs, in medie, si vei primi o multime de atentie personala si de indrumare. Spre deosebire de educația subvenționată, Tio oferă studenților posibilitatea de a-și termina studiile în mai puțin timp. Iată o prezentare generală a diferitelor beneficii ale unei educații private, în comparație cu una subvenționată de guvern:

Educație la scară mică și personală

Lectorii învață grupuri mici și își cunosc studenții după nume. Acest lucru face posibilă orientarea personală.

Supraveghere extinse

Lectorii vă stimulează să aduceți cele mai bune lucruri în voi înșivă. Veți primi o supervizare și o îndrumare optimă pentru a învăța atât teoria, cât și practica.

Studiu accelerat

Tio oferă studii accelerate: diplome de licență în doar trei sau patru ani și cursuri de formare profesională într-unul sau doi ani. Deci, aveți gradul dvs. mai rapid, ceea ce vă permite să vă începeți cariera mai devreme sau puteți continua să studiați pentru o diplomă de masterat.

Lectori din industrie

Lectorii folosesc experiența lor în industrie pentru a crea legături între cunoștințele teoretice pe care le dobândiți și aplicațiile practice.

Excelenta

Fiecare curs de studiu Tio a primit note de top de către Ghidul pentru învățământ superior. Tio oferă, de exemplu, cea mai bună diplomă de școală hotelieră, cea mai bună stewardesă, turism și afaceri și cel mai bun curs de studii de economie comercială! Tio vrea să-i insufle aceluiași impuls către excelență în studenții săi. În plus, Tio are un program de onoare pentru studenții talentați care doresc să exceleze.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Alegerea între învățământul profesional superior sau universitatea de cercetare?

Nu ați decis încă între o diplomă de licență la o universitate de științe aplicate sau una la o universitate de cercetare? Mai jos, vom explica diferitele diferențe dintre o diplomă de licență și o diplomă universitară. Alegerea este a ta.

Licențiat Diplomă universitară
Învățarea pentru o profesie Învățarea de a efectua cercetări
Perspective clare de carieră Perspective neclar în carieră
O mulțime de ore de contact Mai puține ore de contact și mai mult studiu independent
În principal practic și cu un accent practic În principal teoretic
Punerea în practică a cunoștințelor Descoperirea și schimbul de cunoștințe noi
Aptitudini și atitudine față de poziție / profesie Aptitudini pentru cercetare și știință
Multe subiecte diferite Mai puțini subiecți, abordare mai aprofundată
Conținutul cursului răspândit Conținutul cursului este deseori concentrat, cu ritm mare
Orientare personală Mai puțin personal, află totul pentru tine
Învață ca parte a unui grup Concentrați-vă pe învățarea independentă
Prelegeri în clase (mici) Prelegeri în săli mari de cursuri
Stagii multiple și o teză finală Stagiu opțional / teză finală
Studenții sunt instruiți pentru o funcție / profesie Studenții sunt instruiți într-un domeniu de expertiză

Alegerea calității

Alegerea unui curs de studiu este importantă pentru viitorul dumneavoastră. Cum poți lua această decizie? Există instrumente pentru a afla dacă, de exemplu, vă uitați la o diplomă de licență de înaltă calitate. Studiekeuze123 este un site care vă permite să comparați cursurile de studiu și să vedeți cum studenții actuali își evaluează cursurile de studiu respective. Ghidul pentru învățământul superior publică în fiecare an o privire de ansamblu asupra celor mai bune cursuri de studiu din Olanda. Ambele instrumente vă pot ajuta să luați decizia corectă pentru viitorul dvs.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Verificarea alegerii studiului

Dacă doriți să fiți sigur că faceți alegerea potrivită, verificarea alegerii studiului Tio este perfectă pentru dvs. Pentru a afla dacă un curs de studiu este potrivit pentru dvs., puteți să vă înscrieți pentru un test de selecție non-obligatoriu al studiului de la Tio. Această verificare a alegerii studiului poate consta, de exemplu, la participarea la o zi deschisă sau la o zi de studiu, marcarea împreună cu un student Tio pentru o zi, desfășurarea unei întâlniri personale sau a unei consultări financiare. Odată ce ați fost acceptat la Tio, puteți fi convocat pentru o întâlnire fără caracter obligatoriu cu viitorul antrenor de studiu pentru a discuta despre alegerea studiului.

Dacă educația dvs. prealabilă nu se leagă insuficient de cursul de studiu pe care doriți să-l înscrieți, va fi programat un interviu de admisie și o evaluare. Pe baza rezultatului acestui interviu și a evaluării, puteți fi acceptat în cursul studiului.

Chiar și după 1 mai

Evaluarea testului de studiu de către Tio este disponibilă și după data de 1 mai. În timpul perioadelor de vacanță și în lunile de vară, Tio este deschisă în fiecare zi lucrătoare. Sunteți invitat să vă opriți și să-l cunoașteți pe Tio.

Locații

Amsterdam

Address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

1043 EA Amsterdam, Olanda de Nord, Ţările de Jos

Utrecht

Address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

3513 ER Utrecht, Utrecht, Ţările de Jos

Rotterdam

Address
Tio Rotterdam
Weena 457

3013 AL Rotterdam, Olanda de Sud, Ţările de Jos

Eindhoven

Address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

5611 EL Eindhoven, Brabantul de Nord, Ţările de Jos

Hengelo

Address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

7553 AB Hengelo, Overijssel, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră