Citește Descrierea Oficială

Vă interesează să aflați mai multe despre programul dvs. de interes? Acestea sunt următoarele zile deschise online:

 • Antreprenoriat și organizații comerciale - 30 octombrie
 • Managementul afacerilor internaționale - 13 noiembrie
 • Hotel and Event Management - 4 decembrie

Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/ro/open-days/

Hotel, eveniment, turism

Bine ați venit la Tio University of Applied Sciences . Tio vă oferă o educație personală, accelerată și excelentă și a fost un nume distins de mulți ani ca o instituție educațională recunoscută. Programele de licență ale lui Tio se numără printre cele mai bune din Olanda de ani de zile și sunt clasate pe locul întâi în clasamente diferite. Care program ti se potriveste cel mai bine?

28814_Tio-location_Amsterdam.jpg

Descoperiți Tio și cursurile sale excelente de studiu

Faceți cunoștință cu conceptul unic Tio, studenții lui Tio, lectori și cursuri excelente de studiu

Bine ați venit la Tio, o universitate de științe aplicate unde vă veți simți ca acasă. Tio oferă o atmosferă minunată, opțiunea studierii accelerată și conceptul unic Tio. Elevii iubesc educația Tio la scară mică și personală.

Tio University of Applied Sciences oferă diplome de licență în domeniile:

 • Administratia hotelului
 • Management de evenimente
 • Turism
 • Afaceri

Tio în plumb

Tio reprezintă o educație intensivă, la scară redusă și de înaltă calitate și are o reputație excelentă ca un institut de învățământ renumit de mulți ani.

Cele mai bune programe de studii din Olanda

Toate diplomele de licență ale Tio și cursurile de formare profesională au fost alese ca fiind cele mai bune în domeniile lor respective prin Ghidul pentru Învățământul Superior și Ghidul de Formare Profesională (Keuzegids Hbo en Mbo). "În primul rând, există Tio University of Applied Sciences privată Tio University of Applied Sciences , care are locații în cinci orașe. Elevii sunt foarte pozitivi în legătură cu această școală ", spune Ghidul pentru învățământul superior.

Tio oferă următoarele diplome de licență:

 • Cea mai bună școală din domeniul ospitalității
 • Cea mai bună diplomă de afaceri
 • Gradul cel mai bun de turism

Numărul 1 în consiliere

Faptul că Tio oferă studenților săi o consiliere excelentă este clar din faptul că, de ani de zile, Tio a ocupat locul 1 pe lista de clasament în ceea ce privește facilitarea studierii cu dizabilități. În toate categoriile, scorul Tio depășește media olandeză și atinge cel mai mare scor total. În afară de aceasta, Tio oferă studenților care doresc să exceleze mai mult decât provocarea cu un program special de onoare.

De ce elevii aleg Tio

Vreți să știți de ce studenții au ales Tio? Aflați mai multe despre ce reprezintă Tio și de ce studenții iubesc Tio University of Applied Sciences și diferitele cursuri de studiu pe care le oferă.

 1. Scară mică și personală
 2. O mulțime de îndrumări
 3. Stimularea excelenței
 4. Studiu accelerat
 5. Studenții motivați
 6. Oportunități internaționale
 7. Educație privată pentru toată lumea
 8. Tio conduce calea
 9. Lectori din industrie
 10. Organizație națională

Nu pot veni la una din zilele noastre deschise la campusurile Tio? Nici o problema! Vă oferim posibilitatea de a participa la o zi deschisă online de la scaunul tău leneș. Stai liniștit

Puteți găsi zilele deschise online deschise aici .

De ce să alegeți un curs de studiu privat la Tio?

Sunteți curioși despre ce extras a stabilit un curs de studiu Tio în afară de alte programe de gradul? Mai jos, puteți citi de ce elevii aleg educația Tio pe scară mică, personală și de înaltă calitate și cum puteți beneficia și de abordarea noastră unică.

Tio University of Applied Sciences vă oferă posibilitatea de a studia accelerat într-un mediu plăcut și sigur. Sunteți înconjurați de studenți și de lectori motivați cu o experiență practică vastă în domeniul lor.

Tio University of Applied Sciences oferă atât cursuri de licență, cât și cursuri de formare profesională. Asta inseamna ca vei incepe sa studiezi in grupuri mici - circa unsprezece studenti pe curs, in medie, si vei primi o multime de atentie personala si de indrumare. Spre deosebire de educația subvenționată, Tio oferă studenților posibilitatea de a-și termina studiile în mai puțin timp. Iată o prezentare generală a diferitelor beneficii ale unei educații private, în comparație cu una subvenționată de guvern:

Educație la scară mică și personală

Lectorii învață grupuri mici și își cunosc studenții după nume. Acest lucru face posibilă orientarea personală.

Supraveghere extinse

Lectorii vă stimulează să aduceți cele mai bune lucruri în voi înșivă. Veți primi o supervizare și o îndrumare optimă pentru a învăța atât teoria, cât și practica.

Studiu accelerat

Tio oferă studii accelerate: diplome de licență în doar trei sau patru ani și cursuri de formare profesională într-unul sau doi ani. Deci, aveți gradul dvs. mai rapid, ceea ce vă permite să vă începeți cariera mai devreme sau puteți continua să studiați pentru o diplomă de masterat.

Lectori din industrie

Lectorii folosesc experiența lor în industrie pentru a crea legături între cunoștințele teoretice pe care le dobândiți și aplicațiile practice.

Excelenta

Fiecare curs de studiu Tio a fost premiat de Ghidul pentru Învățământul Superior. Tio oferă, de exemplu, cea mai bună diplomă de școală hotelieră, cea mai bună stewardesă, diplomele de turism și de afaceri și cel mai bun curs de studii Economie Comercială! Tio dorește să incite aceeași învățătură către excelență în studenții săi. În plus, Tio are un program de onoare pentru studenții talentați care doresc să exceleze.

28816_Tio-Utrecht.jpg

Alegerea între învățământul profesional superior sau universitatea de cercetare?

Nu ați decis încă între o diplomă de licență la o universitate de științe aplicate sau una la o universitate de cercetare? Mai jos, vom explica diferitele diferențe dintre o diplomă de licență și o diplomă universitară. Alegerea este a ta.

Licențiat Diplomă universitară
Învățarea pentru o profesie Învățarea de a efectua cercetări
Perspective clare de carieră Perspective neclar în carieră
O mulțime de ore de contact Mai puține ore de contact și mai mult studiu independent
În principal practic și cu un accent practic În principal teoretic
Punerea în practică a cunoștințelor Descoperirea și schimbul de cunoștințe noi
Aptitudini și atitudine față de poziție / profesie Aptitudini pentru cercetare și știință
Multe subiecte diferite Mai puțini subiecți, abordare mai aprofundată
Conținutul cursului răspândit Conținutul cursului este deseori concentrat, cu ritm mare
Orientare personală Mai puțin personal, află totul pentru tine
Învață ca parte a unui grup Concentrați-vă pe învățarea independentă
Prelegeri în clase (mici) Prelegeri în săli mari de cursuri
Stagii multiple și o teză finală Stagiu opțional / teză finală
Studenții sunt instruiți pentru o funcție / profesie Studenții sunt instruiți într-un domeniu de expertiză

Alegerea calității

Alegerea unui curs de studiu este importantă pentru viitorul dumneavoastră. Cum poți lua această decizie? Există instrumente pentru a afla dacă, de exemplu, vă uitați la o diplomă de licență de înaltă calitate. Studiekeuze123 este un site care vă permite să comparați cursurile de studiu și să vedeți cum studenții actuali își evaluează cursurile de studiu respective. Ghidul pentru învățământul superior publică în fiecare an o privire de ansamblu asupra celor mai bune cursuri de studiu din Olanda. Ambele instrumente vă pot ajuta să luați decizia corectă pentru viitorul dvs.

28813_Tio-Keukenhof.jpg

Verificarea alegerii studiului

Dacă doriți să fiți sigur că faceți alegerea potrivită, verificarea alegerii studiului Tio este perfectă pentru dvs. Pentru a afla dacă un curs de studiu este potrivit pentru dvs., puteți să vă înscrieți pentru un test de selecție non-obligatoriu al studiului de la Tio. Această verificare a alegerii studiului poate consta, de exemplu, la participarea la o zi deschisă sau la o zi de studiu, marcarea împreună cu un student Tio pentru o zi, desfășurarea unei întâlniri personale sau a unei consultări financiare. Odată ce ați fost acceptat la Tio, puteți fi convocat pentru o întâlnire fără caracter obligatoriu cu viitorul antrenor de studiu pentru a discuta despre alegerea studiului.

Dacă educația dvs. prealabilă nu se leagă insuficient de cursul de studiu pe care doriți să-l înscrieți, va fi programat un interviu de admisie și o evaluare. Pe baza rezultatului acestui interviu și a evaluării, puteți fi acceptat în cursul studiului.

Chiar și după 1 mai

Evaluarea testului de studiu de către Tio este disponibilă și după data de 1 mai. În timpul perioadelor de vacanță și în lunile de vară, Tio este deschisă în fiecare zi lucrătoare. Sunteți invitat să vă opriți și să-l cunoașteți pe Tio.

Programe predate în:
 • Engleză
 • Olandeză

Această școală oferă și:

BA

Tio University of Applied Sciences

Bine ați venit în lumea de top hoteluri, restaurante stele, festivaluri și evenimente sportive. Sectorul ospitalitatii te cauta! După finalizarea studiilor de licență pen ... [+]

Următoarea zi deschisă online va fi pe 4 decembrie

Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/ro/open-days/

Bine ați venit în lumea hotelurilor de vârf, a restaurantelor de stele, a festivalurilor și a evenimentelor sportive. Sectorul ospitalitatii te cauta! După absolvirea studiilor de licență pentru hoteluri și evenimente, veți putea crea o experiență perfectă pentru oaspeții dvs., chiar și online. Veți transforma orice ședere și eveniment într-un succes. Puteți lucra, de exemplu, ca manager de hotel, manager de eveniment, mâncare

Este acest program de licență potrivit pentru dvs.?

Programul de bacalaureat Tio's Hotel & Event Management vă oferă cele mai bune din cele două lumi: un grad tradițional de management al hotelului, combinat cu aspecte legate de managementul evenimentului. Te recunoști în următoarea descriere? Tu esti:... [-]

Ţările de Jos Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză,Olandeză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Tio University of Applied Sciences

Dubai, Botswana, New York, Veneția; întreaga lume se află la picioarele voastre. Industria călătoriilor vă caută! După ce ați obținut diploma de licență pentru management ... [+]

Următoarea zi deschisă online va fi pe 3 octombrie

Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/ro/open-days/

Dubai, Botswana, New York, Veneția; întreaga lume se află la picioarele voastre. Industria călătoriilor vă caută! După ce ați obținut diploma de licență pentru managementul turismului internațional, veți vinde lumea online și offline. Proiectați excursii, achiziționați la tarife aspre și stabiliți contacte în întreaga lume.

Este posibil să lucrați ca, de exemplu, un manager de produs, un manager de eveniment, un consilier de călătorie sau un comerciant local. De asemenea, puteți începe propria afacere.

Este acest program de licență potrivit pentru dvs.?... [-]
Ţările de Jos Amsterdam Utrecht Eindhoven Rotterdam Hengelo  + 2 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză,Olandeză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BBA

Tio University of Applied Sciences

Un viitor glorios: închideți o înțelegere cu o organizație americană și studiați posibilitățile de a face afaceri în Asia. Lumea afacerilor te caută! După finalizarea dip ... [+]

Următoarea zi deschisă online va fi pe 13 noiembrie

Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/ro/open-days/

Un viitor glorios: închideți o înțelegere cu o organizație americană și studiați posibilitățile de a face afaceri în Asia. Lumea afacerilor te caută! După finalizarea diplomelor de licență pentru managementul afacerilor internaționale, veți excela la stabilirea contactelor internaționale și crearea de oportunități proprii. Acest program de licență vă aduce un pas mai aproape de succesul internațional.

S-ar putea, de exemplu, să lucrați ca un manager de cont, un manager financiar sau un director de vânzări sau de district. De asemenea, puteți începe propria afacere.... [-]

Ţările de Jos Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză,Olandeză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

BSc

Tio University of Applied Sciences

Aflați trucurile profesiei de marketing (online). Lumea de marketing te caută! După obținerea diplomei de licență pentru Antreprenoriat și Organizații în Comerț, știți cu ... [+]

Următoarea zi deschisă online va fi pe 26 octombrie Puteți găsi mai multe informații la href = "https://www.tio.nl/en/open-days/

Aflați trucurile profesiei de marketing (online). Lumea de marketing te caută! După obținerea diplomei de licență pentru Antreprenoriat și Organizații în Comerț, știți cum să oferiți un impuls vânzărilor online și offline, atât în IMM-uri, cât și pentru o multinațională.

S-ar putea, de exemplu, să lucrați ca administrator de cont, marketer online, consultant în comunicare sau manager de vânzări. Sau începeți propria afacere online!

Andreas Klassen / Unsplash

Este acest program de licență potrivit pentru dvs.?... [-]
Ţările de Jos Amsterdam Utrecht Rotterdam Eindhoven Hengelo  + 2 Mai mult
Ianuarie 2020
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Projects @ Tio University

Internships all over the world

Career opportunities after studying at Tio

Visiting Tio Utrecht

Visiting Tio Amsterdam

Location address
Tio Amsterdam
Tempelhofstraat 5

Amsterdam, Olanda de Nord, 1043 EA NL
Social Media
Location address
Tio Utrecht
Oudenoord 2

Utrecht, Utrecht, 3513 ER NL
Location address
Tio Rotterdam
Weena 457

Rotterdam, Olanda de Sud, 3013 AL NL
Location address
Tio Eindhoven
Begijnenhof 8-12

Eindhoven, Brabantul de Nord, 5611 EL NL
Location address
Tio Hengelo
Julianalaan 9

Hengelo, Overijssel, 7553 AB NL