University of Amsterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

University of Amsterdam

University of Amsterdam este un centru intelectual cu peste 30.000 de studenți, 3.000 de cercetători doctoranzi, 6.000 de personal și 100 de naționalități diferite. Misiunea noastră este de a educa liderii de mâine, de a efectua cercetări de ultimă oră și de a transpune rezultatele cercetării noastre în aplicații care pot aduce beneficii societății.

Din 1632

Tradiția academică deschisă, tolerantă și internațională a University of Amsterdam datează din 1632, când predecesorul său, Athenaeum Illustre, a fost fondat de doi academicieni proeminenți. De atunci, UvA a devenit o universitate internațională de cercetare de nivel mondial.

Universitatea de top 100

UvA se situează printre cele mai bune 20 de universități ale Europei și înregistrează în top 100 de clasamente mondiale, printre care Topul universităților din lume, clasamentul QS World University, clasamentul academic al universităților din lume (ShanghaiRanking) și CWTS Leiden Ranking.

Amsterdam

Credem că Amsterdam este un loc minunat de a trăi și de a lucra. Iata de ce:

  • Amsterdam este unul dintre cele mai bune locuri de trai din lume (Mercer's Quality Survey Survey 2017)
  • Amsterdam este al 4-lea cel mai bun oraș studențesc din Europa (clasa din 2020)
  • Amsterdam este al treilea în UE și al șaptelea la nivel mondial pentru atractivitatea noilor afaceri și talente (Global Power City Index 2017)
  • Amsterdam este cel mai sigur oraș din Europa și locul 6 cel mai sigur în lume (Indexul Orașelor Sigure 2017)
  • Orașul este, de asemenea, primul pentru competența engleză, al treilea pentru inovație și al șaselea pentru fericire. Aflați mai multe în Prezentarea generală a studiilor internaționale de la Amsterdam.

Peste 100 de naționalități

Cu peste 100 de naționalități reprezentate în rândul studenților și personalului nostru, UvA este cu adevărat internațională. Oferim 200 de programe de masterat predate în limba engleză și un număr tot mai mare de licență. Aproximativ 35% din angajați sunt internaționali. UvA este o universitate bilingvă la alegere. Atât limba olandeză cât și limba engleză sunt vorbite. Engleză este lingua franca pentru mulți oameni care lucrează în cercetare.

Universitatea de cercetare

UvA este o instituție de cercetare internațională care valorizează, promovează și recompensează cercetarea excelentă. UvA găzduiește 21 de institute de cercetare, organizația principală pentru 12 școli naționale de cercetare și un membru mândru al LERU, o rețea de universități de cercetare europene de prestigiu.

În ultimul deceniu, UvA a primit peste 100 de subvenții de la Consiliul European pentru Cercetare, mai mult decât orice altă universitate olandeză, și peste 400 de granturi din partea Organizației Olandeze pentru Cercetare Științifică.

Ca universitate de cercetare, programele noastre de studiu au un accent teoretic puternic și pregătesc studenții pentru cercetare. Fiecare student la UvA va avea ocazia de a învăța și de a efectua cercetări.

Universitatea universitară

UvA este cea mai mare universitate din Olanda, atât în ​​ceea ce privește numărul studenților, cât și alegerea programelor de studiu. Oferim zeci de programe de licență diferite și sute de programe de masterat, inclusiv masterat de cercetare, masterat dual și executive Master, într-o gamă largă de domenii. Elevii pot alege dintre științele umaniste, științele sociale și comportamentale, științele medicale, fizice și biologice și domenii interdisciplinare, cum ar fi logica și calculul, științele umane digitale și viitoarele studii de planetă.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea Programe de Licență » Vedea Health MSc » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Law LLM » Vedea Masterate » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BA

Bachelor of Arts în limba și cultura engleză

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Explorați bogatul, vibrant și diversificat patrimoniu literar, lingvistic și cultural al lumii vorbitoare de limbă engleză în acest program de licență engleza-predat. [+]

Explorați bogatul, vibrant și diversificat patrimoniu literar, lingvistic și cultural al lumii vorbitoare de limbă engleză în acest program de licență engleza-predat.

Lumea englezei

De la începuturile sale umile ca una dintre limbile britanice, engleza sa răspândit peste tot în lume și a apărut ca limbă internațională a științei, a presei, a politicii și a tehnologiei. Predat exclusiv în limba engleză, licența UvA în limba engleză și cultură vă permite să explorați și să vă aprofunda aprecierea literaturii și a lingvisticii lumii vorbitoare de limbă engleză.

În timp ce lucrați prin canonul tradițional și literatura mondială în limba engleză din întreaga lume, veți studia originile și dezvoltarea limbii, diversele lumi engleze precum australieni, sudafricani, indieni și singaporezi, precum și modul în care sunt percepuți și reprezentate în lumea literară și media.... [-]


Bachelor of Arts în lingvistică

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Limba este prezentă în toate aspectele vieții noastre de zi cu zi, iar capacitatea noastră de ao folosi face ca ființele umane să fie unice ca specie. În programul de licență în lingvistică, veți explora atât structura și dobândirea limbii, cât și diversitatea limbii din întreaga lume. [+]

Limba este prezentă în toate aspectele vieții noastre de zi cu zi, iar capacitatea noastră de ao folosi face ca ființele umane să fie unice ca specie. În programul de licență în lingvistică, veți explora atât structura și dobândirea limbii, cât și diversitatea limbii din întreaga lume.

Înțelegerea limbii

Lingvistica se concentrează pe capacitatea noastră unică de a folosi limba, ceva indispensabil în viața noastră de zi cu zi. În calitate de lingvist, sunteți interesați de modul în care este structurat limbajul și vorbirea, cum îl putem dobândi, cum poate fi afectat, cum este reprezentat în creier, cum funcționează în societate, cum tratăm 2, 3 sau 4 limbi în același timp și cum se schimbă. Toate aceste întrebări sunt abordate în acest program larg de licență în lingvistică.... [-]


Bachelor of Arts în media și informare

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Bachelor's in Media și Information este dedicată explorării culturii digitale și a formei omniprezente de informații de astăzi. Programul vă oferă abilitățile necesare pentru a se angaja cu teme contemporane, cum ar fi supravegherea, date mari, arhivarea digitală, jurnalismul cetățenilor și măsurarea vieții cotidiene. [+]

Bachelor's in Media și Information este dedicată explorării culturii digitale și a formei omniprezente de informații de astăzi. Programul vă oferă abilitățile necesare pentru a se angaja cu teme contemporane, cum ar fi supravegherea, date mari, arhivarea digitală, jurnalismul cetățenilor și măsurarea vieții cotidiene.

Media și informații în lumea digitală de astăzi

În viața lor privată și ca cetățeni sau profesioniști, oamenii produc în mod constant și folosesc informații. Viața contemporană este formată din tehnologii informaționale tot mai complexe și o economie de informație intensificată. Informația a devenit centrală pentru arte, umaniste, industrii creative, jurnalism, guvern și administrație. Mass-media și informații vă oferă instrumente conceptuale și practice avansate pentru a înțelege schimbările din cultură și societate, provocate de transformarea constantă a mass-mediei.... [-]


Licențiat în Arte Lingvistice în Semn

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În licența de licență în limbajul semnelor, veți explora limbajul semnelor, structura, achiziția și utilizarea acestora din perspectiva unui lingvist, în timp ce învață cel puțin o limbă de semnalizare. [+]

În licența de licență în limbajul semnelor, veți explora limbajul semnelor, structura, achiziția și utilizarea acestora din perspectiva unui lingvist, în timp ce învață cel puțin o limbă de semnalizare.

Lumea limbajului semnelor

Semnificația limbilor din întreaga lume demonstrează asemănări interesante, dar ele nu sunt înțelese reciproc și diferă semnificativ între ele. Interesant, multe dintre aceste diferențe reflectă variația, de asemenea, atestată în limbi vorbite. Achiziționarea limbajelor semnelor arată, de asemenea, asemănări și diferențe interesante cu achiziționarea de limbi vorbite. Licențele în limbajul semnelor vă învață principii și metode generale lingvistice și vă oferă o gamă largă de cursuri în limbajul semnelor care abordează aceste subiecte fascinante.... [-]


Licențiat în Arte în Analiză Literară și Culturală

Campus Cu normă întreagă Cu jumătate de normă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam + 1 mai mult

Diploma de licență în analiza literară și culturală subliniază perspectivele filosofice, politice și sociale asupra culturii. Programul este perfect potrivit studenților care au un interes activ și larg față de cultura contemporană, literatura și artele. [+]

Diploma de licență în analiza literară și culturală subliniază perspectivele filosofice, politice și sociale asupra culturii. Programul este perfect potrivit studenților care au un interes activ și larg față de cultura contemporană, literatura și artele.

Literatura, arta și cultura populară în context

Analiza literară și culturală vă oferă cunoștințele și abilitățile intelectuale pentru a interpreta și a reflecta asupra literaturii, artei și culturii populare. Centrala a programului este implicarea directă pe obiecte concrete - romane, filme, poezii, opere, seriale de televiziune, instalații de artă, site-uri web, spectacole și așa mai departe. Analiza detaliată a acestor obiecte este combinată cu abordări filosofice, politice și sociale pe scară largă ale culturii și ale artelor. În acest fel, programul vă permite să interpretați și să evaluați anumite texte, imagini și obiecte în legătură cu explorări filosofice și evoluții culturale mai mari.... [-]


Licențiat în Arte în Media și Cultură

Campus Cu normă întreagă 36 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de licență în Media și Cultură pune pe scena schimbătoare rapidă pe scena mondială peisajul media și pregătește elevii să se poziționeze mai critic în cadrul ei, pregătindu-i pentru o carieră în mass-media, la instituțiile culturale și în mediul academic. [+]

Programul de licență în Media și Cultură pune pe scena schimbătoare rapidă pe scena mondială peisajul media și pregătește elevii să se poziționeze mai critic în cadrul ei, pregătindu-i pentru o carieră în mass-media, la instituțiile culturale și în mediul academic.

Culturi media

Lumea în care trăim este profund mediată. Multe aspecte ale vieții noastre de zi cu zi sunt acum structurate și informate în mod fundamental de către mass-media, cum ar fi televiziunea, filmul și noile mijloace media - de la artă, politică, economie la amintirile noastre colective. Acest lucru sa schimbat semnificativ în ultimii ani datorită angajării noastre constante față de mass-media prin utilizarea de smartphone-uri, aplicații și platforme media sociale, inclusiv YouTube, Instagram, Facebook, Netflix, WeChat, Whatsapp și Snapchat. Suntem în permanență consumatori și implicați în filme de lung metraj, programe de televiziune, documentare și multe alte tipuri de "texte" audiovizuale. Necesitatea de a înțelege și de a analiza discursul audiovizual este, prin urmare, mai urgentă decât oricând - pe toate platformele media.... [-]


Licențiat în Arte în Studii Europene

Campus Cu normă întreagă 36 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Studiați Europa contemporană în toată diversitatea sa istorică și culturală. Acest program de licență de trei ani vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a angaja complexul prezent și viitor al Europei. [+]

Studiați Europa contemporană în toată diversitatea sa istorică și culturală. Acest program de licență de trei ani vă oferă cunoștințele și abilitățile necesare pentru a angaja complexul prezent și viitor al Europei.

Europa: imaginea mai mare

Europa este un continent cu o istorie lungă și turbulentă de schimb cultural, politic și economic. Licențiat în Studii Europene vă oferă o imagine de ansamblu asupra politicii, economiei și dreptului Uniunii Europene (UE), introducându-vă, de asemenea, în istoria, literatura și cultura Europei.

Predată în limba engleză, programul oferă o perspectivă largă, crucială pentru a face sens cu privire la provocările cu care se confruntă Europa în prezent. Îți dă cunoștințele și abilitățile pentru a aborda chestiuni europene contemporane, cum ar fi criza zonei euro, provocările societăților multiculturale și rolul UE în relațiile sale, de exemplu, cu statele postsocialiste.... [-]


BSc

Facultatea de Științe Politice

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În licența de licență în domeniul științelor politice, studiați problemele urgente cu care se confruntă lumea, inclusiv migrația și crizele economice, amenințările teroriste, creșterea populismului și xenofobiei și polarizarea în societate. În același timp, explorați și soluții posibile. [+]

În licența de licență în domeniul științelor politice, studiați problemele urgente cu care se confruntă lumea, inclusiv migrația și crizele economice, amenințările teroriste, creșterea populismului și xenofobiei și polarizarea în societate. În același timp, explorați și soluții posibile.

Politica este modul în care comunitățile își rezolvă diferențele și își ating obiectivele. Ca rezultat, politica este peste tot și la toate nivelurile de la nivel local la global. Programul oferă o orientare largă în relațiile internaționale, economie politică, politică publică și guvernare, politică comparativă și teorie politică. În al treilea an, vă puteți specializa prin alegerea cursurilor privind organizațiile internaționale, securitatea, conflictul, islamul și globalizarea și creșterea resurselor populare în Statele Unite și Europa sau concentrându-vă asupra unor regiuni precum America Latină și Asia. Deoarece puteți alege cursuri pentru 30 de credite ECTS în programul dvs., vă puteți înscrie într-un minor, cum ar fi Studii de conflicte, Sex și sexualitate și Studii Orientul Mijlociu. Totuși, puteți obține și aceste 30 de credite, studiind în străinătate sau învățând o limbă străină la UvA sau la o altă universitate olandeză.... [-]


Licențiat în Administrarea Afacerilor

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Te lupți pentru o carieră interesantă în afacerile internaționale? Apoi, veți dori să studiați Administrația Afacerilor din Amsterdam. Programul de trei ani BSc în Administrarea Afacerilor vă învață toate ins [+]

Te lupți pentru o carieră interesantă în afacerile internaționale? Apoi, veți dori să studiați Administrația Afacerilor din Amsterdam. Programul de trei ani BSc în Administrarea Afacerilor vă învață toate ins

Perspectiva internațională și domeniul de aplicare

Studiind la University of Amsterdam înseamnă să lucrezi împreună în echipe mici de colegi, dintre care mulți sunt din străinătate, și care primesc instruire din partea unor profesori cu un background la fel de divers. Veți putea colabora cu persoane din întreaga lume și vă veți simți confortabil într-un mediu internațional, ceea ce angajatorii sunt tot mai valoroși.

Cel mai bun loc de lansare pentru cariera ta... [-]

Licențiat în economie

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Câți oameni își părăsesc mașina acasă mai des atunci când cresc accizele pe combustibil? Care este efectul modificării ratei dobânzii de către banca centrală asupra creșterii și inflației? Acestea sunt problemele cu care se confruntă econometrii. [+]

Câți oameni își părăsesc mașina acasă mai des atunci când cresc accizele pe combustibil? Care este efectul modificării ratei dobânzii de către banca centrală asupra creșterii și inflației? Acestea sunt problemele cu care se confruntă econometrii. Captați realitățile econometrice în modelele matematice. Vreți să aflați cum această analiză se traduce în politica economică? Dacă da, ar trebui să studiezi econometrie în Amsterdam.

Econometrie la University of Amsterdam : Este pentru tine?Matematică într-unul dintre subiectele dvs. preferate. Învățați matematica la cel mai înalt nivel posibil și obțineți note bune pentru aceasta.Vedeți că lucrați pentru o companie multinațională, o bancă, Biroul Olandez al CBP pentru analiza politicii economice sau o consultanță.Îți place puzzle-uri numere, ești bun la gândirea abstractă și ai o capacitate analitică puternică.Obțineți note notabile în limba engleză (o mare parte din literatura academică din acest program este în limba engleză).Sunteți capabili să lucrați independent: știți cum să utilizați o bibliotecă! Inițiativa și curiozitatea sunt, de asemenea, de mare valoare.... [-]

Licențiat în economie și economie de afaceri

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cum construiești o economie prosperă? Ar trebui guvernele să reglementeze comportamentul băncilor? Ce conduce oamenii pentru a prefera recompensele pe termen scurt față de recompensele pe termen lung? Științele Economiei și Economiei de Afaceri sunt largi și infinit fascinante. Cum liderii de piață își consolidează pozițiile? De ce a părăsit Marea Britanie UE? De ce oamenii săraci mănâncă mai mult fast-food? Nu veți plictisi niciodată de învățare și de studiu atunci când alegeți programul de licență în economie și economie de afaceri. [+]

Cum construiești o economie prosperă? Ar trebui guvernele să reglementeze comportamentul băncilor? Ce conduce oamenii pentru a prefera recompensele pe termen scurt față de recompensele pe termen lung? Științele Economiei și Economiei de Afaceri sunt largi și infinit de fascinante. Cum liderii de piață își consolidează pozițiile? De ce a părăsit Marea Britanie UE? De ce oamenii săraci mănâncă mai mult fast-food? Nu veți plictisi niciodată de învățare și de studiu atunci când alegeți programul de licență în economie și economie de afaceri.

Programul de licență în economie și economie de afaceri vă oferă:

Perspectiva internațională și domeniul de aplicare... [-]


Licențiat în Științe Actuariale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

În cazul în care un fumător greu plătească mai mult pentru asigurarea de sănătate decât un non-fumător? Dar oamenii cu boli genetice - ar trebui să plătească mai mult? Actuariile estimează riscuri financiare complexe în ceea ce privește crizele financiare și economice, daunele cauzate de incendii sau cutremure, îmbătrânirea populației, mortalitatea etc. Deci, ești bun cu figuri și probleme complexe? Dacă da, Actuarial Science este cu siguranță programul pentru tine, iar Amsterdam este cu siguranta orasul pentru tine! [+]

În cazul în care un fumător greu plătească mai mult pentru asigurarea de sănătate decât un non-fumător? Dar oamenii cu boli genetice - ar trebui să plătească mai mult? Actuariile estimează riscuri financiare complexe în ceea ce privește crizele financiare și economice, daunele cauzate de incendii sau cutremure, îmbătrânirea populației, mortalitatea etc. Deci, ești bun cu figuri și probleme complexe? Dacă da, Actuarial Science este cu siguranță programul pentru tine, iar Amsterdam este cu siguranta orasul pentru tine!

Actuarial Science la University of Amsterdam : Este pentru tine?Matematica este unul dintre subiectele tale preferate. Învățați matematica la cel mai înalt nivel posibil și obțineți note bune pentru aceasta.Vedeți că lucrați ca un manager actuariat sau de risc pentru o companie de asigurări, consultanță, fond de pensii sau altă instituție financiară sau guvernamentală.Aveți o afinitate pentru numere, precum și pentru realitatea socială din spatele lor, sunteți un bun gânditor abstract și aveți abilități analitice puternice.Obțineți note mari în limba engleză.Sunteți capabili să lucrați independent: știți cum să utilizați o bibliotecă. Inițiativa și curiozitatea sunt, de asemenea, de mare valoare.... [-]

Licențiat în Științe ale Comunicării

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Rolul comunicării și mass-media în societate este tema centrală a licenței în știința comunicării. În acest program, veți studia conținutul, utilizarea și efectele comunicării și ale diferitelor forme de mass-media, de la radio și televiziune la ziare și pe internet. [+]

Societatea de comunicare

Comunicarea este mai mult decât o conversație. Dacă citiți un ziar, vizionați un documentar sau trimiteți un text prietenului dvs., sunteți implicat în comunicare. Comunicarea devine din ce în ce mai importantă.

Rolul comunicării și mass-media în societate este tema centrală a licenței în știința comunicării. În acest program, veți studia conținutul, utilizarea și efectele comunicării și ale diferitelor forme de mass-media, de la radio și televiziune la ziare și pe internet.

Unele dintre întrebările abordate în acest program sunt: ​​Cum influențează divertismentul viața tinerilor? Care este rolul mass-mediei și comunicării în participarea politică și cetățenie? Care sunt efectele comunicării în domeniul sănătății și ale reclamelor?... [-]


Licențiat în științe politice, psihologie, drept și economie (PPLE)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Nici o problemă majoră cu care se confruntă astăzi lumea - criza financiară globală, conflictul dintre identitatea națională și migrație, dezbaterea dintre securitate și confidențialitate - pot fi abordate fără a se baza pe subiecte de politică, psihologie, drept și economie. Doar Colegiul PPLE combină aceste patru discipline într-un program de licență. [+]

Nici o problemă majoră cu care se confruntă astăzi lumea - criza financiară globală, conflictul dintre identitatea națională și migrație, dezbaterea dintre securitate și confidențialitate - pot fi abordate fără a se baza pe subiecte de politică, psihologie, drept și economie. Doar Colegiul PPLE combină aceste patru discipline într-un program de licență.

De ce să studiezi PPLE?O varietate de discipline: acest program UvA este unic în OlandaUn număr limitat de studenți foarte motivați și talentațiUn program de studiu la scară mică și intensivăO comunitate de învățare cu un grup internațional dinamic al tinerilor interesați de rezolvarea provocărilor socialeUn program de dezvoltare a talentului incluzivSprijin și sfaturi de la un tutore personalO locație distinctă, convenabil situat în inima orașului AmsterdamPrimul an... [-]

Licențiat în științe psihologice

Campus Cu normă întreagă 36 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Ceva extraordinar se întâmplă copiilor în jurul vârstei de patru sau cinci ani. Ei își dau seama brusc că ceilalți oameni pot gândi altfel decât ei. De atunci, încep să se gândească la gândurile altor oameni. Ei devin psihologi amatori. Când alegeți să deveniți psiholog, faceți acest lucru cu un pas mai departe. Puteți începe să aplicați cunoștințe și metode științifice pentru a înțelege ceea ce gândesc, simt, doresc și fac ce fac alți oameni. [+]

Ceva extraordinar se întâmplă copiilor în jurul vârstei de patru sau cinci ani. Ei își dau seama brusc că ceilalți oameni pot gândi altfel decât ei. De atunci, încep să se gândească la gândurile altor oameni. Ei devin psihologi amatori. Când alegeți să deveniți psiholog, faceți acest lucru cu un pas mai departe. Puteți începe să aplicați cunoștințe și metode științifice pentru a înțelege ceea ce gândesc, simt, doresc și fac ce fac alți oameni.

Ce conduce o persoană?

Comportamentul uman pare adesea previzibil. Dar, la o inspecție mai atentă, se dovedește a fi mai puțin evidentă decât credeți. Poate fi înțeleasă vreodată comportamentul? Și poate - dacă este necesar - poate fi influențată? Aceste întrebări sunt explorate în programul de licență Psihologie. Acest program nu privește numai caracteristicile generale ale comportamentului uman, ci se concentrează în special pe diferențele dintre comportament. Întrebările care pot fi explorate includ:... [-]


Licențiat în științe sociologice

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Migranții și asimilațiile, experiențele divergente ale bolilor mintale, educația în funcție de mediul social, mișcările politice populiste, spațiul urban gentrificat, radicalizarea tinerilor vulnerabili etc. [+]

Migranții și asimilațiile, experiențele divergente ale bolilor mintale, educația în funcție de mediul social, mișcările politice populiste, spațiul urban gentrificat, radicalizarea tinerilor vulnerabili etc.

Acestea sunt câteva dintre problemele sociale și politice care ard lumina socială și dezbaterile parlamentare în întreaga Europă. Sociologii din Amsterdam se află în fruntea analizei sociale științifice a unor astfel de subiecte și multe altele. În calitate de sociologi, aplicăm teoriile critice și cercetarea empirică cu granulație fină pentru a deconstrui și provoca înțelegeri comune ale acestor probleme, permițând astfel idei inovatoare și soluții eficiente.... [-]


Licenţă

Licențiat în Arte și Științe Liberale (Colegiul Universitar din Amsterdam)

Campus Cu normă întreagă 36 luni September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Universitatea Amsterdam University (AUC) oferă un program de arte și științe liberale, care conduce la o diplomă comună de licență eliberată de University of Amsterdam (UvA) și Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. ASC se bazează pe modelul artelor și științelor liberale americane, studenții trăind și studiind împreună într-un campus internațional aflat la Amsterdam Science Park. Programul este predat în întregime în limba engleză, este la scară mică și selectivă și admite un maxim de 300 de elevi în fiecare an pe baza performanțelor și motivației lor academice. [+]

Universitatea Amsterdam University (AUC) oferă un program de arte și științe liberale, care conduce la o diplomă comună de licență eliberată de University of Amsterdam (UvA) și Vrije Universiteit (VU) Amsterdam. ASC se bazează pe modelul artelor și științelor liberale americane, studenții trăind și studiind împreună într-un campus internațional aflat la Amsterdam Science Park. Programul este predat în întregime în limba engleză, este la scară mică și selectivă și admite un maxim de 300 de elevi în fiecare an pe baza performanțelor și motivației lor academice.

Arte și științe artistice la ASC

Aveți interese largi, vă bucurați de discuții și dezbateri, cum ar fi să fiți provocați și să vă simțiți acasă într-un mediu internațional? AUC oferă o diplomă de licență (onoruri) în domeniul artelor și științelor liberale, predată în limba engleză și deschisă atât studenților olandezi cât și internaționali. În calitate de student la AUC, veți învăța să analizați aspecte complexe din diferite perspective, folosind diferite domenii academice de cunoaștere. Discuțiile încep cu "întrebările mari" din știință și societate și duc la aprofundarea studiilor într-o gamă largă de discipline academice.... [-]


Videoclipuri

UvA International

Contactează

University of Amsterdam

Adresă, linia 1 University of Amsterdam (UvA) Roetersstraat 31
1018 WB Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
website http://www.uva.nl/en/education/education.html
Telefon +31(0)20-5258080