University of Groningen - Campus Fryslan

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea din Groningen oferă programe educaționale de cea mai bună calitate și de înaltă clasă pentru studenții de licență, masterat și doctorat din întreaga lume. Elevii de la Universitatea din Groningen contribuie la cercetarea inovatoare și relevante din punct de vedere social. Studenții noștri se simt ca acasă în orașul sigur și vibrant din Groningen.

Campus Fryslân este o facultate unică cu sediul în Leeuwarden. Unic, deoarece mai multe discipline sunt reprezentate în cadrul facultății noastre. Acest lucru permite studenților internaționali, doctoranților și cercetătorilor de talie mondială să abordeze întrebări științifice din perspective diferite. Ca facultate, suntem dedicați găsirii de soluții locale pentru provocările globale din lumea reală. Alătură-te nouă și descoperă diferitele tale viziuni!

Programe

Căutați o oportunitate de studiu academică la o universitate de top din Olanda? Cu peste 45 de programe de licență, dintre care unele au mai multe variante (piese) și peste 160 de programe de masterat, Universitatea din Groningen este locul de a fi. Și nu numai pentru dvs. - studenții și cadrele universitare vin la Universitatea din Groningen din toată lumea.

De ce să alegi Groningen?

Suntem o universitate de top 100

Universitatea din Groningen oferă programe educaționale de cea mai bună calitate. Oferim o mare varietate de programe interesante, foarte apreciate, care se clasează pe plan internațional. Ca student, veți primi o supervizare de înaltă calitate și veți avea multe programe de a alege. Ca elev elev exceptional și motivat, puteți să vă alăturați Colegiului nostru de Onoare pentru o provocare suplimentară.

Cercetarea noastră inovatoare

Groningen este printre primele universități de cercetare din Europa. Universitatea desfășoară cercetări fundamentale și relevante din punct de vedere social, construind punți între discipline. Cercetarea noastră se concentrează pe trei domenii principale de interes: Energia, îmbătrânirea sănătoasă și societatea durabilă. Cu aceste teme, Universitatea caută să pună capăt decalajului dintre știință și societate. Ca student, veți contribui la cercetarea noastră de vârf.

Niciodată un moment plictisitor

Groningen este un oraș student vibrant. Populația sa are cea mai mică medie de vârstă din Olanda; unul din patru locuitori este student. Elevii pot fi văzuți peste tot: studiați în parcul Noorderplantsoen, bucurându-vă de viața de noapte și lucrați cu diverse locuri de muncă cu fracțiune de normă. Groningen este, de asemenea, un oraș sigur și verde pentru a trăi, cu o zonă rurală liniștită, la o scurtă călătorie cu bicicleta. #NothingTopsGroningen

400 de ani de reputație

Universitatea din Groningen are o istorie bogată și o reputație excelentă. Mulți oameni foarte talentați dintr-o varietate de discipline au studiat sau au lucrat la universitate în cei 400 de ani de existență, printre care patru câștigători ai Premiului Nobel, prima femeie de la Universitatea din Olanda, prima feminină lector, primul astronaut olandez și primul președinte al Băncii Europene.

Este un oraș al culturii

Groningen găzduiește festivaluri unice, inclusiv Noorderzon, în parcul Noorderplantsoen și festivalul de muzică Eurosonic Noorderslag. Există numeroase muzee, cum ar fi Muzeul Groninger, cu expozițiile sale contemporane. Orașul Stadsschouwburg este de 133 de ani și este unul dintre cele mai vechi și mai frumoase teatre din Olanda. Multe teatre, cinematografe și locuri de performanță răspund tuturor gusturilor, indiferent dacă preferați să vizionați sau doriți să vă alăturați!

"De-a lungul burlacului meu, am descoperit oportunitățile culturale și vivacitatea pe care numai un oraș cu 25% din populația studenților le poate oferi"

Jeremy Dillman, licență. Student de psihologie

Dezvoltați-vă talentele

Groningen și universitatea sa oferă facilități pentru dezvoltare și talent. Ca student al nostru, veți putea să vă dezvoltați pe deplin abilitățile și să contribuiți la cercetare și societate. Profesorii și profesorii dvs. vor fi acolo pentru a vă ghida la fiecare pas. De asemenea, puteți vizita Centrul nostru de carieră pentru sfaturi. Groningen este locul unde trebuie să fiți după ce ați absolvit; puteți găsi un loc de muncă la universitate sau într-una dintre numeroasele companii din Orașul Talentului!

Călători în lume

Universitatea din Groningen are conexiuni internaționale puternice, ceea ce înseamnă că puteți petrece cu ușurință o parte din studiile dvs. în străinătate. Universitatea oferă, de asemenea, mai multe programe unice internaționale de masterat în colaborare cu alte mari universități europene. Groningen este situat în centrul Europei cu Paris, Londra și Copenhaga la doar câteva ore distanță. Împărtășește-ți călătoriile cu noi: #MyUGStory.

Faceți prieteni din întreaga lume

Universitatea noastră este cunoscută pentru comunitatea internațională mare. Mai mult de 4000 de studenți internaționali studiază anual în Groningen din peste 120 de țări. Mai mult de 180 de grade sunt predate în limba engleză. A trăi în Groningen fără a vorbi olandeză nu este o problemă; veți putea comanda mâncare, puteți cumpăra haine și chiar veți lua cursuri de sport în limba engleză. Rețeaua noastră de studenți Erasmus (ESN) este cea mai mare secțiune ESN din Europa care facilitează toți studenții internaționali din Groningen. ESN organizează aproximativ 150 de activități pe an, cum ar fi lecțiile de introducere pe săptămână și ciclism!

Încercați noi sporturi

Centrul nostru sportiv universitar ACLO este cel mai mare centru sportiv din Olanda. Fie ca vrei sa incerci o echipa, sa mergi la o clasa Zumba ocazionala sau sa incerci o alpinism, ACLO este locul unde vei fi. ACLO oferă peste 85 de sporturi diferite și susține 49 de cluburi sportive. În plus față de facilitățile noastre sportive, Universitatea oferă aranjamente speciale pentru sportivii de vârf pentru a-și adapta programul de studiu la programul lor sportiv.

#thecityisourcampus

Groningen este un oraș vibrant și tânăr, cu multe puncte hotspot. Puteți obține produse proaspete, carne și brânză trei zile pe săptămână la "Vismarkt" în mijlocul orașului. Mergeți la "Kijk in 't Jatstraat" alături de clădirea noastră Harmony pentru un prânz sănătos cu colegi. Îmi place să fac cumpărături? Vizitați Zwanestraat: cea mai bună stradă comercială din Olanda. Sau întâlniți-vă prietenii într-unul dintre numeroasele pub-uri din Groningen. Orașul Groningen este campusul tău!

Locații

Leeuwarden

Address
Wirdumerdijk,43
8911 CE Leeuwarden, Friesland, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră