Vrije Universiteit Amsterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam este o universitate de cercetare de renume internațional înființată în 1880. Universitatea oferă peste 150 de programe predate în limba engleză la nivel de licență, masterat și doctorat la 23.000 de studenți din întreaga lume. Elevii și personalul de 130 de naționalități creează o comunitate academică dinamică internațională.

Universitatea este situată în orașul vibrant Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde limba engleză este a doua limbă vorbită. Campusul este înconjurat de unul dintre cele mai dinamice și mai rapide raioane de afaceri din Olanda, care găzduiește peste 700 de companii.

Cu mai mult de 24.000 de studenți, dintre care 3.300 sunt internaționali, universitatea efectuează cercetări de ultimă oră în probleme de importanță socială și științifică. Universitatea se distinge în cercetare și educație prin intermediul a patru teme interdisciplinare: sănătate umană și științe ale vieții, știință pentru durabilitate, lume conectată și guvernare pentru societate. În calitate de student, acest lucru vă va ajuta să priviți dincolo de granițele disciplinelor științifice și să căutați soluții tangibile pentru o lume mai bună. În plus, Vrije Universiteit Amsterdam consideră diversitatea, fie că este în cultură, convingere, naționalitate sau educație prealabilă, ca sursă de inovare și progres și, prin urmare, ca o forță specială.

Calitatea educației

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) are o reputație sterlină pentru calitatea excelentă a predării sale. Lucrați în grupuri relativ mici, în care se pune un accent deosebit pe interacțiune și pe o abordare personală. Predarea este bine organizată. Acest lucru se reflectă, de exemplu, în structura clară a programelor de studiu.

Lively Amsterdam

Universitatea este situată în orașul vibrant Amsterdam, unul dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrare de studenți din Olanda și unde limba engleză este a doua limbă vorbită. În calitate de student al Universității VU Amsterdam , veți beneficia de toate avantajele oferite de capitală. În mai puțin de cincisprezece minute vă aflați în centrul plin de viață al orașului Amsterdam, unde există numeroase magazine, locuri de divertisment, parcuri și cafenele de pavaj. Amsterdam este sigur și limba engleză este vorbită pe scară largă.

Supravegherea personală

VU Amsterdam dedică o atenție deosebită consilierii personale de studiu. Chiar la începutul cursului de studiu, veți fi prezentat consilierului de studiu al programului dvs. Această persoană vă va oferi sfaturi despre orice probleme pe care le-ați putea avea cu cursul dvs. de studiu și puteți răspunde la întrebări despre piața muncii.

Identitate unică

VU Amsterdam fost prima universitate din Olanda înființată de o persoană privată, fără intervenția bisericii sau a statului. Această moștenire este încă o parte din ceea ce suntem: VU reprezintă Vrije Universiteit, care se traduce literalmente ca "Universitatea Liberă". De la bun început, universitatea și-a stabilit propriile domenii de cercetare, și-a creat propriile programe de studii și a practicat propriile sale metode didactice.

Ușor accesibil

Vrije Universiteit Amsterdam este ușor accesibil cu mijloacele de transport în comun. Aeroportul Schiphol este la numai opt minute cu trenul. Stația de metrou Amsterdam Zuid se află la câțiva pași de Universitatea VU Amsterdam. Există, de asemenea, o conexiune rapidă cu tramvaiul spre Gara Centrală din Amsterdam sau la stația Amsterdam Sloterdijk, cu un timp de călătorie de doar șaisprezece minute. VU Amsterdam este, de asemenea, ușor de accesat cu mașina, fiind situat aproape de autostrada orbitală din Amsterdam.

campus universitar

Aproape toți studenții, personalul și programele noastre sunt situate în campus: un singur complex de clădiri din cartierul de afaceri din Amsterdam. În consecință, în cursul studiilor, este foarte ușor să vă familiarizați cu alte discipline.

Acreditare

Vrije Universiteit Amsterdam este pe deplin recunoscut de Ministerul Olandei de Educație ca universitate de cercetare. Toate programele de diplomă de la Universitatea VU Amsterdam sunt fie acreditate, fie în curs de acreditare de către NVAO, Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra. Acest organism a fost instituit prin tratatul internațional și garantează calitatea învățământului superior în Olanda și în Belgia vorbitor de limbă flamă prin acreditarea programelor de studii.

Tipuri de programe

VU Amsterdam oferă patru tipuri de programe:

  • Programe de licență (care conduc la BA / LLB / BSc)
  • Programe de masterat (care conduc la MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Programe de doctorat / doctorat (care conduc la doctorat / doctorat)
  • Studii în străinătate

burse de studiu

Prin bursa noastră proprie, programul VUFP, oferim studenților foarte motivați, cu rezultate excelente ale studiului, oportunitatea unică de a urma o diplomă de masterat cu sprijin financiar oferit de universitate. Bursa VUFP este o scutire de taxe de școlarizare. Programul de burse Olandeze (HSP) este destinat studenților din afara Spațiului Economic European (SEE) care doresc să urmeze un program de masterat în Olanda. VU Amsterdam îmbrățișează diversitatea ca o îmbogățire a predării, cercetării noastre și a contribuției noastre la societate. Această bursă este destinată în mod special studenților excelenți care contribuie la diversitatea din campusul nostru. Ca student internațional care intenționează să studieze la VU Amsterdam , puteți aplica pentru o varietate de granturi și burse. Informații detaliate despre burse și termenele limită pot fi găsite pe WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS SAU WWW.GRANTFINDER.NL.

Programul Fellowship VU

Programul Fellowship VU (VUFP) oferă studenților potențiali talentați ocazia unică de a-și urma o diplomă într-o selecție de programe de masterat de la Universitatea VU.

Organizare

VU Amsterdam este o universitate tradițională olandeză prezidată de un Consiliu Executiv (trei membri) și are 10 facultăți direct sub conducerea Comitetului Executiv. Fiecare facultate oferă una sau mai multe programe de licență și programe de masterat și efectuează cercetări. Ele sunt toate organizate în mod diferit, dar majoritatea au un consiliu, un personal central și mai multe departamente și școli postuniversitare. Universitatea are, de asemenea, o serie de departamente de servicii, dintre care Oficiul Internațional este unul, și există o serie de institute interdisciplinare de cercetare.

Privat sau public?

VU Amsterdam este una dintre cele 14 universități publice care sunt recunoscute de Ministerul Educației din Olanda și, prin urmare, este parțial finanțată de guvern. În cadrul sistemului olandez, guvernul subvenționează universitățile recunoscute pe baza numărului studenților și stabilește limite și linii directoare pentru taxele de școlarizare pe care aceste universități le pot percepe. Aceasta asigură accesul la o educație superioară de calitate pentru toți cetățenii olandezi, bogați sau săraci. VU Amsterdam salută solicitanții din toate mediile.

VU International Office Services

  • Viză / permis de ședere

Aflați dacă aveți nevoie de viză / permis de ședere și cum va fi aranjat acest lucru.

  • Cazare

Informații despre cazare la VU Amsterdam .

  • Înregistrarea la municipalitate

Când ați ajuns în Olanda, trebuie să vă înregistrați la municipiu. Aflați ce trebuie să faceți.

  • Activități de introducere

După sosire, numeroase activități introductive vor avea loc la VU Amsterdam .

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Health Masterat » Vedea Health Licenţă » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea Law LLM » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Bachelor in Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

VU Amsterdam este prima universitate din Europa continentală pentru a oferi un program complet de PPE aceasta dimensiune, la nivelul de licență. Veti beneficia de atmosfera noastră personală și interacțiunea cu profesorii nostri dedicate și inovative, dintre care mulți au experiență anterioară cursuri în programele PPE multidisciplinare din întreaga lume. Noi oferim un program de provocator, cu acces ușor la facilitățile universitare, rămânând în același timp aproape de centrul vibrant al orașului Amsterdam.

Perspectivele viitorul tau

O diplomă în filozofie, politică și economie poate deschide multe uși pentru tine. Indiferent dacă alegeți să-și continue studiile sau muta direct într-o carieră în lumea afacerilor sau politică, sau de a face ceva cu totul diferit, PPE va dota ca un lider cu cunoștințe interdisciplinare și aptitudinile necesare pentru a aborda problemele emergente ale secolului 21 . ... [-]


Bachelor in Psychology

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

În al doilea an, accentul se pune pe aprofundarea cunoștințelor dobândite în primul an. De exemplu, aceasta va include o introducere în neuropsihologie. În neuropsihologie studiați efectul afectării creierului asupra comportamentului oamenilor (de exemplu, agnosia, afazia, demența).

[-]

De licență în matematică

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program este unic în Țările de Jos datorită corelării puternice dintre matematica teoretică și cea aplicată. O cunoaștere aprofundată a matematicii fundamentale este necesară atât pentru noile teorii matematice pe care le dezvoltăm, cât și pentru aplicarea lor avansată. [+]

DE CE MATEMATICA DE STUDIU? Acest program este unic în Țările de Jos datorită corelării puternice dintre matematica teoretică și cea aplicată. O cunoaștere aprofundată a matematicii fundamentale este necesară atât pentru noile teorii matematice pe care le dezvoltăm, cât și pentru aplicarea lor avansată. În consecință, vă echipăm cu o fundamentare foarte solidă în matematica teoretică. În plus, veți vedea că este aplicată în practică în mai multe moduri. VU Amsterdam oferă, de asemenea, o pistă în matematică biomedicală. În această piesă veți lua subiecte în domeniul matematicii, precum și biologie, biomedicale și alte științe ale vieții. STRUCTURA PROGRAMULUI În programul de matematică veți afla despre toate subrețele importante din matematică, cum ar fi analiza, algebra, geometria și teoria probabilităților. Veți practica gândirea abstractă și veți descoperi cum să aplicați matematică fundamentală în situații practice, de exemplu în subiectele de Modelare, Programare și Statistică. Înainte de perioada de studiu 2 a primului an, veți decide dacă doriți să urmați calea generală sau calea biomedicală. În a doua jumătate a programului de licență veți alege un subiect de specializare. De asemenea, puteți alege să luați un minor într-un alt domeniu de studiu pentru un semestru. Cariera ta viitoare Șomajul este o raritate printre matematicieni: ei găsesc locuri de muncă în companii de tehnologie, bănci, ministere, spitale, consultanță, IT, cercetare științifică și educație. Cunoașterea matematicii fundamentale și aplicate ca matematician al UI vă va potrivi pentru o serie de locuri de muncă. Calea Biomedical Mathematics vă va face deosebit de atrăgătoare... [-]

Licențiat în Administrarea Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul IBA de la VU Amsterdam vă va oferi cunoștințele teoretice necesare pentru a reuși pe piață și vă va prezenta aplicația practică a disciplinei: Strategie, Marketing, Finanțe, Contabilitate, Organizație, Managementul Resurselor Umane, Logistică și Tehnologie. [+]

DEZVOLTEAZĂ O PERSPECTIVĂ INTEGRATĂ

Luăm o abordare cu adevărat integrată a pieței mondiale de astăzi. IBA combină un studiu cuprinzător al tuturor disciplinelor esențiale de afaceri într-un context cu adevărat internațional, cu un accent puternic pe oameni. Veți învăța să înțelegeți și să gestionați provocările interculturale pe scena afacerilor mondiale. Alături de o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii profesionale, veți dezvolta abilități academice și de cercetare puternice, precum și calitățile personale necesare unui cetățean mondial modern.

IBA este un program de trei ani predat în întregime în limba engleză. După înscriere, vă veți alătura unei comunități multiculturale de studenți, tutori și cercetători trași de pe toate continentele. În timp ce învățați să rezolvați provocările corporatiste și societale internaționale, obțineți o bază riguroasă în teoria afacerilor și în subiectele practice aflate în centrul administrației de afaceri, inclusiv strategia, marketingul, finanțele, contabilitatea, organizarea, resursele umane, logistica și tehnologia. Veți dezvolta, de asemenea, abilitățile dvs. sociale și cantitative, o parte importantă a setului de competențe personale esențiale pentru succesul în mediul de afaceri de astăzi.... [-]


Licențiat în Antropologie Culturală și Sociologie de Dezvoltare

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de licență în Antropologie culturală și sociologie de dezvoltare la VU este cel mai bun din Olanda. Veți explora lumi familiare și nefamiliare, departe și aproape de casă. Veți studia subiecte precum globalizarea, migrația, emanciparea și inegalitatea globală și locală și veți descoperi diferențele și asemănările dintre grupuri și societăți. [+]

Programul cel mai bine cotat în cadrul disciplinei proprii din Țările de Jos, în Keuzegids Universiteiten 2018. Keuzegids este o publicație independentă care compară și evaluează toate programele de studii universitare din Olanda de peste douăzeci de ani.

Faceți o diferență în lumea de astăzi și de mâine

Ce atrage alegătorii olandezi la populism? Cum se descurcă oamenii din Bangladesh cu efectele schimbărilor climatice? Cum se construiește identitatea etnică sau identitatea de gen în lume?

Antropologii pun în lumină problemele și provocările importante ale timpului nostru. Ei fac acest lucru privindu-se prin ochii oamenilor pe care îi studiază. Această abordare unică generează cunoștințe profunde despre grupuri de oameni. În multe cazuri, persoanele care sunt trecute cu vederea sau nu sunt bine înțelese.... [-]


Licențiat în artele liberale și științe (amsterdam colegiu universitar)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Ca un student la Amsterdam University College (ASC), veți învăța să analizeze problemele complexe din perspective diferite prin tragere pe diverse domenii academice de cunoștințe ... [+]

Arte si Stiinte Liberale: analiza problemelor complexe

Ca un student la Amsterdam University College (ASC), veți învăța să analizeze problemele complexe din perspective diferite prin tragere pe diverse domenii academice ale cunoașterii. Discuțiile începe cu "marile întrebări" în știință și societate și conduc la studiul aprofundat într-o gamă largă de discipline academice. Curriculum-ul oferă șase teme interdisciplinare: Energie, climatice și durabilitate; Viață, evoluție și Universul; Sănătate și bunăstare; Informare, comunicare, Cognition; Sisteme sociale; și a orașelor și culturi. Aceste teme pe care le va oferi o orientare solidă așa cum vă decide cu privire la dumneavoastră majore în domeniul științelor, științelor sociale sau umaniste. ... [-]


Licențiat în Business Analytics

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Analiza afacerilor la VU Amsterdam este știința care se ocupă de îmbunătățirea proceselor de afaceri prin utilizarea pe scară largă a datelor și metodelor la intersecția dintre matematică și informatică. [+]

Date reale, soluții reale

În lumea de astăzi bazată pe date, organizațiile au nevoie de o judecată specială și de o analiză clară pentru a se asigura că iau deciziile corecte. Business Analytics vă permite să valorificați puterea științei datelor, a datelor mari, a statisticii și a învățării în mașină pentru a optimiza rezultatele și pentru a atinge obiectivele strategice.

Abilitatea dvs. de a combina cunoștințele de la matematică, informatică și economie cu abilități foarte dezvoltate cantitative și de comunicare vă va face cheia succesului oricărei organizații. Conexiunile pe care le faceți și soluțiile pe care le creați vă permit să utilizați cât mai mult activele de date din lumea afacerilor și dincolo de ea.... [-]


Licențiat în Comunicare și Științe ale Informației (CSI): Limbă și Media

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Una dintre competențele cheie ale profesioniștilor în comunicare în aceste zile este să înțeleagă și să utilizeze cu succes relația dintre utilizarea mass-media și procesele de comunicare. Specializarea CIS Language and media este un program care oferă studenților o perspectivă asupra factorilor care, în contexte profesionale, influențează interacțiunea dintre mass-media, procesele de comunicare și limba. [+]

Medii vechi și noi într-o lume globalizată

În aceste zile, mediile sociale nu mai sunt folosite doar pentru scopul lor original, comunicarea personală, dar și angajate de întreprinderi în scopuri profesionale. Organizațiile folosesc Twitter pentru webcare, Skype sau Facetime pentru întâlniri și Whatsapp pentru conversații. Facebook este, de asemenea, folosit pentru crearea de comunități de afaceri. În specializarea Limbă și mass-media BA CIS veți învăța cum și de ce organizațiile aplică noi (și vechi) medii în interacțiunea dintre mediul de afaceri și între mediul de afaceri și consumator. De asemenea, veți descoperi modul în care aplicațiile noilor mijloace media influențează, modelează sau chiar definesc conținutul și caracteristicile lingvistice sau vizuale ale mesajelor schimbate. Tweets, de exemplu, au o limită de 140 de caractere, ceea ce afectează limba utilizată. De asemenea, o conversație față-în-față diferă de o conversație WhatsApp, ca urmare a mediului utilizat. Dar, de asemenea, funcționează și invers: caracteristicile textelor, imaginilor sau conversațiilor pot afecta ele însele alegerea pentru un anumit mediu. Programul nostru vă va oferi abilitățile necesare pentru a analiza diferite aspecte ale designului media și pentru a investiga eficacitatea alegerilor specifice. Ambele mijloace media noi și vechi sunt folosite într-o lume tot mai globalizată, iar comunicarea are loc din ce în ce mai mult într-un context internațional. O astfel de comunicare internațională nu implică numai limbi diferite, ci și culturi diferite, chiar și între țările vorbitoare de limba engleză. În plus, în întreaga lume se dezvoltă diferite soiuri de limba engleză, fiecare având propriile caracteristici. În setările... [-]


Licențiat în Comunicare și Științe ale Informației (CSI): Învățarea limbilor străine și predarea limbilor străine

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program pune capăt decalajului dintre ceea ce știu lingviștii despre învățarea limbilor străine și despre ce profesori de limbi străine experimentează în viața de zi cu zi. [+]

Una dintre competențele cheie ale profesioniștilor în comunicare în aceste zile este înțelegerea și utilizarea cu succes a relației dintre utilizarea mijloacelor de comunicare și procesele de comunicare. Programul nostru vă va oferi o perspectivă asupra factorilor care, în contexte profesionale, influențează interacțiunea dintre mass-media, procesele de comunicare și limba într-o lume globalizată. În cursurile noastre, veți studia fenomene noi în utilizarea mass-media și comunicarea internațională și va dezvolta o înțelegere teoretică aprofundată a comunicării.Medii vechi și noi într-o lume globalizată

În aceste zile, mediile sociale nu mai sunt folosite doar pentru scopul lor original, comunicarea personală, dar și angajate de întreprinderi în scopuri profesionale. Organizațiile folosesc Twitter pentru webcare, Skype sau Facetime pentru întâlniri și Whatsapp pentru conversații. Facebook este, de asemenea, folosit pentru crearea de comunități de afaceri. În specializarea Limbă și mass-media BA CIS veți învăța cum și de ce organizațiile aplică noi (și vechi) medii în interacțiunea dintre mediul de afaceri și între mediul de afaceri și consumator. De asemenea, veți descoperi modul în care aplicațiile noilor mijloace media influențează, modelează sau chiar definesc conținutul și caracteristicile lingvistice sau vizuale ale mesajelor schimbate. Tweets, de exemplu, au o limită de 140 de caractere, ceea ce afectează limba utilizată. De asemenea, o conversație față-în-față diferă de o conversație WhatsApp, ca urmare a mediului utilizat. Dar, de asemenea, funcționează și invers: caracteristicile textelor, imaginilor sau conversațiilor pot afecta ele însele alegerea pentru un anumit mediu. Programul nostru vă va oferi abilitățile necesare pentru a analiza diferite aspecte ale designului... [-]


Licențiat în Econometrie și Cercetare în Domeniul Operațiunilor

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Specializarea Econometrie și Știința Datelor vă va ajuta să dezvoltați o perspectivă integrată în analiza statistică a datelor și modelarea econometrică în scopul sprijinirii politicii și luării deciziilor în economie, finanțe și marketing. [+]

MATEMATICĂ, STATISTICĂ, ECONOMIE ȘI ȘTIINȚA COMPUTERULUI ESTE UN PROGRAM UNIC!

Aveți o minte analitică? Considerați că este o provocare interesantă de a traduce abstractizarea matematicii și a statisticilor în soluții pentru probleme reale? Aveți o natură practică și doriți să o utilizați pentru a rezolva marile probleme din societate? Dacă da, programul de licență în economie și operațiuni de cercetare ar putea fi potrivit pentru tine. Programul implică rezolvarea problemelor utilizând informații de la:

matematicăstatisticieconomieinformatică

În timpul programului, veți obține cunoștințe teoretice aprofundate de econometrie și de cercetare de operațiuni, precum și de a dezvolta abilități practice. Veți învăța să formulați și să analizați cantitativ întrebările din practica economică dezvoltând modele care pot fi folosite pentru interpretarea datelor, în special "date mari". Veți învăța, de asemenea, să dezvoltați software pentru a găsi soluția cea mai eficientă la problema la îndemână. De exemplu, puteți dezvolta un model care poate:... [-]


Licențiat în Filosofie

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Licențiat în Filosofie VU vă oferă un program complet de trei ani în filosofie. Programul acoperă domeniile istoriei filozofiei, filosofiei teoretice, eticii și filozofiei politice. [+]

De ce să studiezi filosofia? Licențiat în Filosofie VU vă oferă un program complet de trei ani în filosofie. Programul acoperă domeniile istoriei filozofiei, filosofiei teoretice, eticii și filozofiei politice. Ea include cursuri de etică, epistemologie, filosofie antică, filozofie medievală, filozofie modernă și contemporană, filosofia științei, logica, filosofia minții, filosofia arabă, filozofia politică, filozofia culturală și cursurile de text în clasicul filozofic. Elevii au evaluat licența ca program TOP. STRUCTURA PROGRAMULUI Programul include un major de douăzeci de cursuri în filosofie (120 CE); Un minor de cinci cursuri (30 de EC) într-un alt domeniu de studii sau o ședere în străinătate; Și un program de specializare (30 de EC), în funcție de alegerea elevului, care se referă la un profil specific. Profilurile includ: 1) Bazele filozofiei; 2) Filosofie, Sănătate și Științe; Și 3) Filozofia și economia. Teza de licență face parte din programul de profil. Cariera ta viitoare Cei mai mulți dintre studenții noștri continuă studiile cu unul dintre programele noastre interdisciplinare de doi ani de masterat în filosofie sau cu un master de cercetare în filosofie. Informații despre masterat în filosofie pot fi obținute aici. CERINȚE PRIVIND ADMITEREA SPECIFICĂ Informații detaliate despre cerințele de admitere pentru licență în filosofie pot fi obținute prin Birourile Internaționale. [-]

Licențiat în Informatică

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Știința informatică la VU Amsterdam este vorba despre interacțiunea noastră cu informațiile. Aceste informații pot varia de la orarele feroviare până la datele personale de îngrijire a sănătății sau jocurile virtuale noi. [+]

Informare interactivă

Știința informatică se referă la interacțiunea noastră cu informațiile. Aceste informații pot varia de la orarele feroviare până la datele personale de îngrijire a sănătății sau jocurile virtuale noi. Tehnologia informatică ne-a oferit o mulțime de noi oportunități, dar, din păcate, a creat și riscuri serioase. Licențiat în Informatică la VU Amsterdam se concentrează pe ambele aspecte, cu rețele și de securitate ca două subiecte majore în program.

În plus, VU oferă studenților singura specializare academică completă în domeniul ingineriei software din Amsterdam. Obțineți aptitudinile dvs. de la cercetători specializați în acest domeniu. În timpul burlacului, puteți opta pentru programarea profundă de profunzime. După licență puteți merge la piesa de masterat în Software Engineering și Green IT. Această pistă este unică datorită faptului că se concentrează pe învățarea dvs. cum să proiectăm software-ul și sistemele TIC bazate pe energie, făcând societatea noastră digitală mai durabilă.... [-]


Licențiat în inteligența artificială

Campus September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul de licență în inteligența artificială la VU Amsterdam are două piste: Sistemele Inteligente și Computerele Aware Social. Tu decizi care este cea mai bună opțiune pentru tine. Primul an este același pentru ambele piese, al doilea an împarte 40% din programele lor. Acest lucru înseamnă că puteți comuta foarte ușor! [+]

Despre

Inteligența artificială (AI) este peste tot acum, iar importanța ei va crește. Mass-media este plină de ea: AlphaGo, roboți, mașini fără șofer, etc. Noi folosim cu toții tehnologia AI în fiecare zi. Căutarea în Google, recomandări despre Netflix și Amazon, recunoașterea limbii cu Siri, traduceri de mașini, filtre de spam; toate acestea fac parte din viața noastră de zi cu zi. Știința și asistența medicală ar fi de neimaginat fără inteligența artificială în zilele noastre. Recunoașterea imaginilor, instrumentele de sprijin pentru diagnostic, modelele predictive și alte inovații furnizate de inteligența artificială sunt esențiale în toate domeniile societății. Ca disciplină academică, inteligența artificială deține viitorul și ar putea influența cariera viitoare. Studiind AI la Vrije Universiteit Amsterdam este calea spre succes. Programul de licență în inteligența artificială la VU Amsterdam are două piste: Sistemele Inteligente și Computerele Aware Social. Tu decizi care este cea mai bună opțiune pentru tine. Primul an este același pentru ambele piese, al doilea an împarte 40% din programele lor. Acest lucru înseamnă că puteți comuta foarte ușor!... [-]


Licențiat în Istorie: Istorie și Studii Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Programul Istorie: Istoria și Studiile Internaționale oferă o șansă unică studenților care doresc să înțeleagă modul în care societățile umane au fost interconectate de-a lungul istoriei de la antichitate până în prezent. Explicați conexiunile sociale, politice, economice și culturale dintr-o perspectivă internațională și globală. [+]

DE CE ESTE STUDIUL ISTORIE ȘI STUDII INTERNAȚIONALE?

Programul Istorie: Istoria și Studiile Internaționale oferă o șansă unică studenților care doresc să înțeleagă modul în care societățile umane au fost interconectate de-a lungul istoriei de la antichitate până în prezent. Explicați conexiunile sociale, politice, economice și culturale dintr-o perspectivă internațională și globală. Profesorii dvs. sunt experți într-o serie de zone geografice și vă oferă orientări intense în studiul dvs.

Cum s-au conectat societățile de-a lungul istoriei?Istorie: Istorie și studii internaționale la Vrije Universiteit Amsterdam este un program unic care combină abordări din istorie și științele sociale pentru a înțelege modul în care societățile au fost conectate de-a lungul istoriei. Programul oferă o combinație de cursuri de istorie, unități de limbi moderne și abilități de cercetare din domeniile istoriei globale și relațiilor internaționale. Acesta este predat de un personal puternic motivat, puternic angajat să predea excelența și experiența de învățare a studenților lor.Învățarea despre originea istorică a societății globaleCum a devenit democrația un standard global, în timp ce alte tipuri de guvernare sunt considerate "abateri"? Cum a influențat decolonizarea relația dintre Europa și Asia? Care sunt originile istorice ale inegalității globale și ale schimbărilor climatice? Istoria și Studiile Internaționale este o alegere excelentă pentru studenții interesați să învețe despre originea istorică a societății noastre globale dintr-o perspectivă interdisciplinară.O mare varietate de cursuri... [-]

Licențiat în literatură și societate: engleză

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Accentul acestui program de la VU din Amsterdam se află pe interacțiunile dintre literatură și societate, și literatura și cultura vizuală ... [+]

Interacțiunea dintre literatură și societate

Accentul programului nostru este pe interacțiunile dintre literatură și societate, și literatura și cultura vizuală. Veti citi opere britanice canonice și, de asemenea, explora romanele contemporane din diferite țări vorbitoare de limba engleză. În cadrul cursurilor noastre, vă va analiza aceste texte din două perspective de ultimă oră: literatura engleză într-o lume în schimbare, și literatura engleză într-o cultură vizuală.

Cum se literatura reacționează la schimbări majore în societate? Gândiți-vă la atacurile asupra turnurilor gemene și romanul extrem de puternic și incredibil de Close. În cursurile noastre vei descoperi modul în care literatura de asemenea, poate provoca schimbări sociale. Un exemplu celebru este cabina unchiului Tom, care a jucat un rol important în abolirea sclaviei. Literatura are puterea de a schimba moduri de a privi lumea cititorilor. Romanul 1984 a ridicat preocupările legate de supravegherea guvernului a cetățenilor săi. Cu alte cuvinte, literatura nu este poziționată la o elimina din societate, dar chiar centrul său. Studierea literaturii engleze, prin urmare, de asemenea, atrage după sine studierea evoluțiilor sociale majore din diferite țări vorbitoare de limba engleză. ... [-]


Licențiat în Știința Comunicării

Campus September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Cum se ocupă jurnaliștii de știrile false? De ce este atât de importantă îngrijirea web pentru companii? Sunt mass-media socială o dependență gravă, iar bunicii noștri vor vorbi cu roboții pentru cea mai mare parte a îngrijirii lor geriatrice? Cu știința comunicării la VU Amsterdam , veți obține cele mai recente cunoștințe despre problemele de comunicare relevante și actuale și veți învăța să adunați și să cercetați informații noi și să găsiți soluții creative pentru a rezolva aceste probleme. [+]

Studierea științei comunicării?

Cât de demn de încredere este știrea dacă toți cei care au vlog cred că sunt jurnaliști? Prietenii tăi sunt la fel de fericiți pe cât apar în contul lor Instagram? Ce influență au mass-media sociale asupra procesului decizional politic? În timpul programului de licență în știința comunicării la VU Amsterdam , veți studia modul în care evoluțiile recente au transformat peisajul mediatic pe cap.

La VU Amsterdam , veți desfășura o mulțime de cercetări în mod independent. Veți examina problemele reale cu care se confruntă organizațiile reale și căutați soluții fezabile. Prin urmare, nu veți dobândi doar cunoștințe despre comunicații, dar veți învăța, de asemenea, aptitudini importante cum ar fi cum să configurați un experiment și să analizați date. Ca student al acestui program de licență sunteți parte dintr-o clasă internațională cu studenți și profesori din diverse medii (naționale). Toate cursurile sunt predate în limba engleză și concepute din perspectivă internațională.... [-]


Licențiat în Științele Informației

Campus September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Toată lumea este online. Ca rezultat, organizațiile au tot mai multe oportunități de a genera și utiliza date, ceea ce este exact ceea ce veți învăța să faceți în programul Informatică (denumit anterior Informație, Multimedia și Management) la VU Amsterdam . De exemplu, acest lucru ar putea implica dezvoltarea și implementarea unui motor de căutare sau a unui site muzeal care să prezică ceea ce este interesat de vizitator. Ca student de științe informatice, veți studia noi aplicații și piețe și veți crea soluții inovatoare și ușor de utilizat. [+]

Despre

Toată lumea este online. Ca rezultat, organizațiile au tot mai multe oportunități de a genera și utiliza date, ceea ce este exact ceea ce veți învăța să faceți în programul Informatică (denumit anterior Informație, Multimedia și Management) la VU Amsterdam . De exemplu, acest lucru ar putea implica dezvoltarea și implementarea unui motor de căutare sau a unui site muzeal care să prezică ceea ce este interesat de vizitator. Ca student de științe informatice, veți studia noi aplicații și piețe și veți crea soluții inovatoare și ușor de utilizat. Va exista o mulțime de contacte cu lectorii și colegii dvs., deoarece veți lucra împreună la o serie de sarcini practice. Toți lectorii au o experiență de muncă considerabilă în sectoarele public și comercial, atât la nivel național, cât și internațional. Științele informației este un program dinamic, cu accent pe evoluțiile recente. Veți învăța atât abilități de comunicare, cât și abilități tehnice și - în special în cursul celui de-al treilea an - veți adopta o abordare mai practică, finalizând o sarcină serioasă pentru o organizație reprezentativă.... [-]


Licențiat în Științe Politice: Politică Globală

Campus September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Politicile globale se schimbă rapid, întrucât globalizarea face ca statele și oamenii să fie mai interconectați, dar și creează noi diviziuni. Trump pune "America în primul rând" retraind tratatele și amenințând războaiele comerciale, în timp ce China continuă să crească. Europa, care se confruntă cu propriul său val de politică populistă, se străduiește să-și redefinească poziția în această nouă tulburare globală. Cu Politica Globală, veți studia aceste provocări și probleme, vom analiza schimbările de putere care stau la baza și vom reflecta asupra posibilelor soluții. [+]

De ce să studiem știința politică: politicile globale?

Politicile globale se schimbă rapid, întrucât globalizarea face ca statele și oamenii să fie mai interconectați, dar și creează noi diviziuni. Trump pune "America în primul rând" retraind tratatele și amenințând războaiele comerciale, în timp ce China continuă să crească. Europa, care se confruntă cu propriul său val de politică populistă, se străduiește să-și redefinească poziția în această nouă tulburare globală. Cu Politica Globală, veți studia aceste provocări și probleme, vom analiza schimbările de putere care stau la baza și vom reflecta asupra posibilelor soluții.

CARIEREA VIITOAREI... [-]

Licență în societate

Campus Cu normă întreagă September 2019 Ţările de Jos Amsterdam

Legea în Societate Licențiat la Vrije Universiteit Amsterdam este unică - nu veți găsi legea predată în acest fel oriunde altundeva. În loc de abordarea tradițională a legislației publice, private și penale, acest program pornește de la probleme sociale reale și analizează modul în care pot fi aplicate perspective juridice diferite. [+]

Despre

Cum poate legea să deschidă calea pentru un viitor durabil? Și cum se folosește uneori legea pentru ao preveni? Este terorismul o problemă a dreptului penal internațional sau a dreptului internațional de securitate - sau ambele? Și care este responsabilitatea morală a avocatului în aceste cazuri?

Legea în Societate Licențiat la Vrije Universiteit Amsterdam este unică - nu veți găsi legea predată în acest fel oriunde altundeva. În loc de abordarea tradițională a legislației publice, private și penale, acest program pornește de la probleme sociale reale și analizează modul în care pot fi aplicate perspective juridice diferite. Folosind o abordare multidisciplinară cu o componentă puternică a științelor sociale și un accent intercultural, veți lucra în grupuri pentru a efectua cercetări empirice asupra cazurilor din lumea reală. Și veți ieși pregătiți să lucrați într-un mediu internațional - gândiți-vă la ONG-uri, ministere și mari firme de avocatură.... [-]


Contactează

VU University Amsterdam

Adresă, linia 1 Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
website http://www.vu.nl/en/programmes/index.asp
Telefon +31 20 598 9898