Vrije Universiteit Amsterdam

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea Vrije din Amsterdam

Amsterdam este Vrije Universiteit o universitate de cercetare de renume international fondat în 1880. Universitatea oferă peste 120 de programe de limba engleză predate la Bachelor, nivel de master și de doctorat. Studenții și personalul de 78 de naționalități creează o comunitate academică internațională dinamică. Cu mai mult de 23.000 de studenți, dintre care 3000 sunt internaționale, universitatea desfășoară cercetări de ultimă oră în probleme cu importanță socială și științifică. Universitatea se distinge în cercetare și educație prin intermediul a patru teme interdisciplinare: sănătatea umană și pentru Life Sciences, Știință pentru dezvoltare durabilă, Connected Mondiale și Guvernare pentru societate.

Calitatea educației

Vrije Universiteit Amsterdam (UV) are o reputație sterlină pentru calitatea fină a predării sale. Lucrezi în grupuri relativ mici, în care accentul este pus pe considerabilă interacțiune și o abordare personală. Învățătura este bine organizat. Acest lucru se reflectă, de exemplu, în structura clară a programelor de studii.

Lively Amsterdam

Universitatea este situat în orașul vibrant de la Amsterdam, una dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrație de studenți din Olanda și unde engleza este a doua limbă vorbită. Ca un student al VU din Amsterdam, vă stau să beneficieze de toate avantajele oferite de capital. În doar peste cincisprezece minute se află în centrul plin de viață al orașului Amsterdam, în cazul în care se afla numeroase magazine, locuri de divertisment cafenele, parcuri, și pavaj. Amsterdam este sigură și limba engleză este vorbită.

Supravegherea personală

VU Amsterdam acordă o atenție specială sfaturi de studiu personal. Chiar la începutul curs de studiu, va fi introdus la consilierul de studiu programul tău. Această persoană va oferi sfaturi cu privire la orice probleme pe care le-ar putea avea cu cursul de studiu, și să răspundă întrebărilor legate de piața forței de muncă.

Unic de identificare

VU Amsterdam a fost prima universitate din Țările de Jos a stabilit de către o persoană privată, fără nici o interferență din partea bisericii sau a statului. Acest patrimoniu este încă foarte mult parte din ceea ce suntem: VU standuri pentru Vrije Universiteit, care se traduce literal ca "Universitatea Liberă." De la bun început, universitatea a stabilit propriile zone de cercetare, a creat propriile sale programe de studii și practică propriile metode didactice.

Ușor accesibil

Vrije Universiteit din Amsterdam este ușor accesibil cu mijloacele de transport public. Aeroportul Schiphol este la numai opt minute de mers cu trenul. Amsterdam Zuid Station este la câțiva pași de Universitatea VU Amsterdam. Există, de asemenea, o conexiune de tramvai rapid la Gara Centrală din Amsterdam sau din Amsterdam Sloterdijk Station, cu un timp de călătorie de doar șaisprezece minute. VU Amsterdam, este, de asemenea, ușor accesibil cu mașina, fiind situat în apropiere de autostradă orbitale Amsterdam.

University Campus

Aproape toate dintre studenții noștri, personal și programe se află în campus: un singur complex de clădiri în cartierul de afaceri din Amsterdam. În consecință, în cursul studiilor, este foarte ușor să vă familiarizați cu alte discipline.

Acreditare

Vrije Universiteit Amsterdam este pe deplin recunoscut de către Ministerul olandez al Educației ca o universitate de cercetare. Toate programele de studii de la Universitatea VU Amsterdam sunt fie acreditate de către sau în curs de a fi acreditat de către NVAO, Organizația de Acreditare din Olanda și Flandra. Acest organism a fost instituit prin tratat internațional și garantează calitatea învățământului superior în Țările de Jos și flamandă vorbitoare de Belgia prin acreditarea programelor de studiu.

Tipuri de programe

VU Amsterdam oferă patru tipuri de programe:

  • Programele universitare de licență (ceea ce duce la BA / LLB / BSc)
  • Programe de masterat (ceea ce duce la AM / LLM / MSc / MPhil)
  • Programele de doctorat / doctorat (conducând la doctorat / doctorat)
  • Programe de non-grade (de studiu în străinătate și de schimb / Scoala de Vara)

Burse de studiu

Un număr de programe de burse pentru studenții de master există internaționale.

VU Programul de burse

Programul de burse VU (VUFP) oferă studenților talentați potențiali oportunitatea unică de a urmări un grad într-o selecție de programe de masterat de la Universitatea VU.

Organizare

VU Amsterdam este o universitate tradițională olandeză condusă de un consiliu executiv (trei membri), și are 10 facultăți direct în cadrul Comitetului executiv. Fiecare facultate oferă unul sau mai multe diplomă de licență și programe de masterat și desfășoară activități de cercetare. Acestea sunt toate organizate în mod diferit, dar cele mai multe au un consiliu, un personal central și mai multe departamente și școli absolvent. Universitatea are, de asemenea, o serie de departamente de servicii, din care Oficiul International este unul, și există un număr de institute de cercetare interdisciplinare.

Privată sau publică?

VU Amsterdam este una dintre cele 14 universități publice, care sunt recunoscute de către Ministerul olandez al Educației și este, prin urmare, parțial finanțate de guvern. În cadrul sistemului olandez, guvernul subvenționează universități recunoscute pe baza numerelor de student și, de asemenea, stabilește limite și orientări pentru taxele de școlarizare care aceste universități sunt permise pentru a încărca. Acest lucru asigură accesul la învățământul superior de calitate pentru toți cetățenii olandezi, bogați sau săraci. VU Amsterdam salută solicitanții din toate mediile.

VU International Services Birotica

  • Visa / permis de ședere

Aflați dacă aveți nevoie de o viză / permis de ședere și cum acest lucru va fi amenajat.

  • Cazare

Informații despre cazare la VU din Amsterdam.

  • Înregistrare la municipalitatea

Când au ajuns în Țările de Jos trebuie să vă înregistrați cu municipalitatea. Aflați ce trebuie să faceți.

  • Activități Introducere

După sosirea ta, numeroase activități introductive vor avea loc la VU din Amsterdam.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Masterat » Vedea Licenţă » Vedea MBA-uri 1-an » Vedea MA-uri » Vedea MSc-uri » Vedea LLM » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Bachelor in Cultural Anthropology and Development Sociology

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

Limba de predare: engleză

Programul pe scurt

Sala de clasă internațională

Studiu la Vrije Universiteit Amsterdam

Amsterdam este Vrije Universiteit o universitate de cercetare de renume international fondat în 1880.

Universitatea este situat în orașul vibrant de la Amsterdam, una dintre cele mai multiculturale orașe din lume, cu cea mai mare concentrație de studenți din Olanda și unde engleza este a doua limbă vorbită. Campusul este înconjurat de unul dintre cele mai dinamice și mai rapide raioane de afaceri din Olanda, care găzduiește peste 700 de companii. ... [-]


Bachelor in Philosophy, Politics and Economics (PPE)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

VU Amsterdam este prima universitate din Europa continentală pentru a oferi un program complet de PPE aceasta dimensiune, la nivelul de licență. Veti beneficia de atmosfera noastră personală și interacțiunea cu profesorii nostri dedicate și inovative, dintre care mulți au experiență anterioară cursuri în programele PPE multidisciplinare din întreaga lume. Noi oferim un program de provocator, cu acces ușor la facilitățile universitare, rămânând în același timp aproape de centrul vibrant al orașului Amsterdam.

Perspectivele viitorul tau

O diplomă în filozofie, politică și economie poate deschide multe uși pentru tine. Indiferent dacă alegeți să-și continue studiile sau muta direct într-o carieră în lumea afacerilor sau politică, sau de a face ceva cu totul diferit, PPE va dota ca un lider cu cunoștințe interdisciplinare și aptitudinile necesare pentru a aborda problemele emergente ale secolului 21 . ... [-]


Bachelor in Psychology

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

[+]

În al doilea an, accentul se pune pe aprofundarea cunoștințelor dobândite în primul an. De exemplu, aceasta va include o introducere în neuropsihologie. În neuropsihologie studiați efectul afectării creierului asupra comportamentului oamenilor (de exemplu, agnosia, afazia, demența).

[-]

De Licență în Informatică

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Computer Science la VU Amsterdam, este vorba de interacțiunea noastră cu informații. Informațiile respective pot varia de la ... [+]

Informatică: Interacțiunea Informații

Computer Science este totul despre interacțiunea noastră cu informații. Informațiile respective pot varia de la calendare feroviare la datele cu caracter personal de îngrijire a sănătății sau a unor noi jocuri virtuale interesante. Tehnologia de calculator ne-a dat o multitudine de noi oportunități, dar, din păcate, le-a creat, de asemenea, riscuri grave. De licență în informatică la VU din Amsterdam se concentrează pe ambele aspecte, cu rețelele și de securitate ca cele două teme majore în cadrul programului.

Deschiderea și transparența pe care le prețuim în Țările de Jos sunt reflectate în sistemul nostru educațional. Vei primi o educație pro-activă și provocatoare, și ușile lectorilor noștri sunt mereu deschise pentru orice întrebări ați putea avea. lectori noastre combină predarea cu cercetarea de nivel superior. Ele mențin și relații solide cu diverse firme din domeniu, iar proiectele la care va lucra pe timpul programului dumneavoastră sunt adesea organizate în colaborare cu astfel de companii.... [-]


De Licență în Matematică

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program este unic în Țările de Jos datorită corelării puternice dintre matematica teoretică și cea aplicată. O cunoaștere aprofundată a matematicii fundamentale este necesară atât pentru noile teorii matematice pe care le dezvoltăm, cât și pentru aplicarea lor avansată. [+]

DE CE MATEMATICA DE STUDIU? Acest program este unic în Țările de Jos datorită corelării puternice dintre matematica teoretică și cea aplicată. O cunoaștere aprofundată a matematicii fundamentale este necesară atât pentru noile teorii matematice pe care le dezvoltăm, cât și pentru aplicarea lor avansată. În consecință, vă echipăm cu o fundamentare foarte solidă în matematica teoretică. În plus, veți vedea că este aplicată în practică în mai multe moduri. VU Amsterdam oferă, de asemenea, o pistă în matematică biomedicală. În această piesă veți lua subiecte în domeniul matematicii, precum și biologie, biomedicale și alte științe ale vieții. STRUCTURA PROGRAMULUI În programul de matematică veți afla despre toate subrețele importante din matematică, cum ar fi analiza, algebra, geometria și teoria probabilităților. Veți practica gândirea abstractă și veți descoperi cum să aplicați matematică fundamentală în situații practice, de exemplu în subiectele de Modelare, Programare și Statistică. Înainte de perioada de studiu 2 a primului an, veți decide dacă doriți să urmați calea generală sau calea biomedicală. În a doua jumătate a programului de licență veți alege un subiect de specializare. De asemenea, puteți alege să luați un minor într-un alt domeniu de studiu pentru un semestru. Cariera ta viitoare Șomajul este o raritate printre matematicieni: ei găsesc locuri de muncă în companii de tehnologie, bănci, ministere, spitale, consultanță, IT, cercetare științifică și educație. Cunoașterea matematicii fundamentale și aplicate ca matematician al UI vă va potrivi pentru o serie de locuri de muncă. Calea Biomedical Mathematics vă va face deosebit de atrăgătoare... [-]

Licențiat în Administrarea Afacerilor Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul IBA de la VU Amsterdam vă va oferi cunoștințele teoretice necesare pentru a reuși pe piață și vă va prezenta aplicația practică a disciplinei: Strategie, Marketing, Finanțe, Contabilitate, Organizație, Managementul Resurselor Umane, Logistică și Tehnologie. [+]

DEZVOLTEAZĂ O PERSPECTIVĂ INTEGRATĂ

Luăm o abordare cu adevărat integrată a pieței mondiale de astăzi. IBA combină un studiu cuprinzător al tuturor disciplinelor esențiale de afaceri într-un context cu adevărat internațional, cu un accent puternic pe oameni. Veți învăța să înțelegeți și să gestionați provocările interculturale pe scena afacerilor mondiale. Alături de o înțelegere aprofundată a teoriei și practicii profesionale, veți dezvolta abilități academice și de cercetare puternice, precum și calitățile personale necesare unui cetățean mondial modern.

IBA este un program de trei ani predat în întregime în limba engleză. După înscriere, vă veți alătura unei comunități multiculturale de studenți, tutori și cercetători trași de pe toate continentele. În timp ce învățați să rezolvați provocările corporatiste și societale internaționale, obțineți o bază riguroasă în teoria afacerilor și în subiectele practice aflate în centrul administrației de afaceri, inclusiv strategia, marketingul, finanțele, contabilitatea, organizarea, resursele umane, logistica și tehnologia. Veți dezvolta, de asemenea, abilitățile dvs. sociale și cantitative, o parte importantă a setului de competențe personale esențiale pentru succesul în mediul de afaceri de astăzi.... [-]


Licențiat în Analiză în Afaceri

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Analytics de afaceri la VU Amsterdam este știința care se ocupă cu îmbunătățirea proceselor de afaceri prin utilizarea pe scară largă a datelor ... [+]

Analytics de afaceri: O combinație unică de discipline

Business Analytics este știința care se ocupă cu îmbunătățirea proceselor de afaceri prin utilizarea pe scară largă a datelor și a metodelor de la intersecția de matematică și informatică. Cantitatea de date la întreprinderi explodează, în timp ce procesele de afaceri și strategiile companiei sunt din ce în ce mai complexe. Aceasta conduce la o cerere enormă de date determinate și soluții bine fundamentate matematic.

Business Analytics este un program multidisciplinar în cazul în care ai învățat să înțeleagă procesele și transformarea datelor mari în decizii reale. Programul oferă o combinație unică de discipline științifice de matematică, informatică și administrarea afacerilor. În plus față de dezvoltarea ta academică, vei evolua, de asemenea, abilități practice. Cariera ta profesională începe aici, în orașul vibrant de la Amsterdam. ... [-]


Licențiat în Artele Liberale și științe (amsterdam Colegiu Universitar)

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Ca un student la Amsterdam University College (ASC), veți învăța să analizeze problemele complexe din perspective diferite prin tragere pe diverse domenii academice de cunoștințe ... [+]

Arte si Stiinte Liberale: analiza problemelor complexe

Ca un student la Amsterdam University College (ASC), veți învăța să analizeze problemele complexe din perspective diferite prin tragere pe diverse domenii academice ale cunoașterii. Discuțiile începe cu "marile întrebări" în știință și societate și conduc la studiul aprofundat într-o gamă largă de discipline academice. Curriculum-ul oferă șase teme interdisciplinare: Energie, climatice și durabilitate; Viață, evoluție și Universul; Sănătate și bunăstare; Informare, comunicare, Cognition; Sisteme sociale; și a orașelor și culturi. Aceste teme pe care le va oferi o orientare solidă așa cum vă decide cu privire la dumneavoastră majore în domeniul științelor, științelor sociale sau umaniste. ... [-]


Licențiat în Econometrie și Cercetare în Domeniul Operațiunilor

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Specializarea Econometrie și Știința Datelor vă va ajuta să dezvoltați o perspectivă integrată în analiza statistică a datelor și modelarea econometrică în scopul sprijinirii politicii și luării deciziilor în economie, finanțe și marketing. [+]

MATEMATICĂ, STATISTICĂ, ECONOMIE ȘI ȘTIINȚA COMPUTERULUI ESTE UN PROGRAM UNIC!

Aveți o minte analitică? Considerați că este o provocare interesantă de a traduce abstractizarea matematicii și a statisticilor în soluții pentru probleme reale? Aveți o natură practică și doriți să o utilizați pentru a rezolva marile probleme din societate? Dacă da, programul de licență în economie și operațiuni de cercetare ar putea fi potrivit pentru tine. Programul implică rezolvarea problemelor utilizând informații de la:

matematicăstatisticieconomieinformatică

În timpul programului, veți obține cunoștințe teoretice aprofundate de econometrie și de cercetare de operațiuni, precum și de a dezvolta abilități practice. Veți învăța să formulați și să analizați cantitativ întrebările din practica economică dezvoltând modele care pot fi folosite pentru interpretarea datelor, în special "date mari". Veți învăța, de asemenea, să dezvoltați software pentru a găsi soluția cea mai eficientă la problema la îndemână. De exemplu, puteți dezvolta un model care poate:... [-]


Licențiat în Filosofie

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Licențiat în Filosofie VU vă oferă un program complet de trei ani în filosofie. Programul acoperă domeniile istoriei filozofiei, filosofiei teoretice, eticii și filozofiei politice. [+]

De ce să studiezi filosofia? Licențiat în Filosofie VU vă oferă un program complet de trei ani în filosofie. Programul acoperă domeniile istoriei filozofiei, filosofiei teoretice, eticii și filozofiei politice. Ea include cursuri de etică, epistemologie, filosofie antică, filozofie medievală, filozofie modernă și contemporană, filosofia științei, logica, filosofia minții, filosofia arabă, filozofia politică, filozofia culturală și cursurile de text în clasicul filozofic. Elevii au evaluat licența ca program TOP. STRUCTURA PROGRAMULUI Programul include un major de douăzeci de cursuri în filosofie (120 CE); Un minor de cinci cursuri (30 de EC) într-un alt domeniu de studii sau o ședere în străinătate; Și un program de specializare (30 de EC), în funcție de alegerea elevului, care se referă la un profil specific. Profilurile includ: 1) Bazele filozofiei; 2) Filosofie, Sănătate și Științe; Și 3) Filozofia și economia. Teza de licență face parte din programul de profil. Cariera ta viitoare Cei mai mulți dintre studenții noștri continuă studiile cu unul dintre programele noastre interdisciplinare de doi ani de masterat în filosofie sau cu un master de cercetare în filosofie. Informații despre masterat în filosofie pot fi obținute aici. CERINȚE PRIVIND ADMITEREA SPECIFICĂ Informații detaliate despre cerințele de admitere pentru licență în filosofie pot fi obținute prin Birourile Internaționale. [-]

Licențiat în Literatură și Societate: Engleză

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Accentul acestui program de la VU din Amsterdam se află pe interacțiunile dintre literatură și societate, și literatura și cultura vizuală ... [+]

Interacțiunea dintre literatură și societate

Accentul programului nostru este pe interacțiunile dintre literatură și societate, și literatura și cultura vizuală. Veti citi opere britanice canonice și, de asemenea, explora romanele contemporane din diferite țări vorbitoare de limba engleză. În cadrul cursurilor noastre, vă va analiza aceste texte din două perspective de ultimă oră: literatura engleză într-o lume în schimbare, și literatura engleză într-o cultură vizuală.

Cum se literatura reacționează la schimbări majore în societate? Gândiți-vă la atacurile asupra turnurilor gemene și romanul extrem de puternic și incredibil de Close. În cursurile noastre vei descoperi modul în care literatura de asemenea, poate provoca schimbări sociale. Un exemplu celebru este cabina unchiului Tom, care a jucat un rol important în abolirea sclaviei. Literatura are puterea de a schimba moduri de a privi lumea cititorilor. Romanul 1984 a ridicat preocupările legate de supravegherea guvernului a cetățenilor săi. Cu alte cuvinte, literatura nu este poziționată la o elimina din societate, dar chiar centrul său. Studierea literaturii engleze, prin urmare, de asemenea, atrage după sine studierea evoluțiilor sociale majore din diferite țări vorbitoare de limba engleză. ... [-]


Licență în Comunicare și științe Ale Informației (cis): Limbă și Media

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Una dintre competențele cheie ale profesioniștilor din domeniul comunicării în zilele noastre este înțelegerea și utilizarea cu succes a relației dintre utilizarea mijloacelor media și procesele de comunicare. Specializarea CIS Language and media este un program care oferă studenților o perspectivă asupra factorilor care, în contexte profesionale, influențează interacțiunea dintre mass-media, procesele de comunicare și limba. [+]

DE CE LIMBA DE STUDIU SI MEDIA? Una dintre competențele cheie ale profesioniștilor din domeniul comunicării în zilele noastre este înțelegerea și utilizarea cu succes a relației dintre utilizarea mijloacelor media și procesele de comunicare. Specializarea CIS Language and media este un program care oferă studenților o perspectivă asupra factorilor care, în contexte profesionale, influențează interacțiunea dintre mass-media, procesele de comunicare și limba. Studiul fenomenelor noi în utilizarea mijloacelor de comunicare în masă și în comunicarea internațională oferă programului o caracteristică de ultimă oră, contra unei coloane vertebrate a teoriilor și metodologiilor general acceptate. STRUCTURA PROGRAMULUI În limba și mass-media specializată în CIS, veți învăța să înțelegeți cum și de ce organizațiile aplică noi (și vechi) medii în interacțiunea dintre mediul de afaceri și între mediul de afaceri și consumator. Programul vă oferă o înțelegere profundă a modului în care aplicațiile noilor mijloace media (de exemplu, webcare pe Twitter, întâlniri prin Skype sau Facetime, conversații pe WhatsApp) influențează, modelează sau chiar definesc conținutul și caracteristicile lingvistice sau vizuale ale mesajelor schimbate . De asemenea, vă oferă abilitățile de a analiza designul media și de a investiga eficacitatea acestuia. Deoarece mass-media noi și vechi sunt folosite într-o lume din ce în ce mai globalizată, iar comunicarea este din ce în ce mai internațională, programul se concentrează și pe rolul limbii engleze ca limbă lingua în comunicarea internațională și vă oferă o perspectivă valoroasă asupra oportunităților și provocărilor interculturale comunicare. Cariera ta viitoare Sunteți în măsură să consilieze companiile cu privire la... [-]

Licență în Comunicare și științe Ale Informației (cis): învățarea Limbilor Străine și Predarea Limbilor Străine

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Acest program pune capăt decalajului dintre ceea ce știu lingviștii despre învățarea limbilor străine și despre ce profesori de limbă se confruntă în viața de zi cu zi. [+]

De ce învățați limba de învățare și predarea limbii? Acest program pune capăt decalajului dintre ceea ce știu lingviștii despre învățarea limbilor străine și despre ce profesori de limbă se află în viața de zi cu zi. Scopul nostru este de a explica de ce anumite aspecte ale limbajului sunt extrem de greu de învățat, în timp ce altele nu sunt și cum diferă acestea pentru diferitele grupuri de elevi (cum ar fi copiii cu dislexie și copiii cu tulburări auditive sau cu dizabilități de comunicare). Apoi folosim aceste informații pentru a analiza critic materialele de predare și evaluare și pentru a dezvolta și investiga noi metode și intervenții lingvistice. STRUCTURA PROGRAMULUI În specializarea CIS, învățarea limbilor străine și predarea limbilor străine veți învăța să înțelegeți și să abordați problemele din lumea reală legate de limbă și educație, cum ar fi cum să evaluați competențele lingvistice, cum să recunoașteți modelele tipice și atipice în dezvoltarea limbajului monolingv și bilingv și cum să învățați Engleză sau olandeză ca a doua limbă. Programul oferă studenților o bază teoretică largă, reflectând stadiul actual al tehnicii privind structura limbajului, modul în care limbajul interacționează cu cunoașterea, ce fel de factori determină achiziția limbii la copii și adulți și modul în care predarea limbilor străine poate influența limba maternă și străină Învățarea limbilor. Acest program poate fi combinat cu mai mulți minori, cum ar fi limbile străine (spaniolă, portugheză, marocană, română, arabă, franceză, germană), creier și minte, istorie și cultură europeană și umanistică digitală. Cariera... [-]

Licență în Istorie: Istorie și Studii Internaționale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2018 Ţările de Jos Amsterdam

Programul Istorie: Istoria și Studiile Internaționale oferă o șansă unică studenților care doresc să înțeleagă modul în care societățile umane au fost interconectate de-a lungul istoriei de la antichitate până în prezent. Explicați conexiunile sociale, politice, economice și culturale dintr-o perspectivă internațională și globală. [+]

DE CE ESTE STUDIUL ȘI STUDII INTERNAȚIONALE? Programul Istorie: Istoria și Studiile Internaționale oferă o șansă unică studenților care doresc să înțeleagă modul în care societățile umane au fost interconectate de-a lungul istoriei de la antichitate până în prezent. Explicați conexiunile sociale, politice, economice și culturale dintr-o perspectivă internațională și globală. Profesorii dvs. sunt experți într-o serie de zone geografice și vă oferă orientări intense în studiul dumneavoastră. STRUCTURA PROGRAMULUI Istoria și studiile internaționale este un program BA de trei ani. În anul 1 elevii urmează cursuri pe teme europene, asiatice, americane și africane pe parcursul istoriei. Veți fi prezentat disciplinei istoriei globale, vă veți dezvolta abilitățile de cercetare și veți învăța să reflectați asupra unor aspecte precum democrația și autoritarismul, inegalitatea globală și schimbările climatice. Din anul 1, vă pregătim, de asemenea, abilitățile în limba engleză. În anul 2 studenții urmează cursuri obligatorii privind istoria și teoria, relațiile internaționale, economia politică globală și metodologia istorică. Elevilor li se oferă, de asemenea, o serie de electives cu privire la istoria unei anumite zone sau probleme. În cele din urmă, elevii aleg două unități ale limbajului modern. În anul 3 puteți studia un semestru în străinătate, faceți un stagiu sau completați un minor. În al doilea semestru, urmați cursuri de relații internaționale, luați o opțiune și vă scrieți teza de doctorat. CERINȚE PRIVIND ADMITEREA SPECIFICĂ Pentru a fi admisibile, candidații trebuie să aibă o diplomă școlară olandeză preuniversitară (VWO) sau o diplomă preuniversitară echivalentă (de exemplu diploma germană Abitur sau o... [-]

Videoclipuri

Why study at VU

VU University Amsterdam International Master Programs

Contactează

VU University Amsterdam

Adresă, linia 1 Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Ţările de Jos
website http://www.vu.nl/en/programmes/index.asp
Telefon +31 20 598 9898