Windesheim University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Științe Aplicate cu cea mai mare valoare
Windesheim este una dintre universitățile de top din Olanda ale științelor aplicate, cu numeroase programe de licență de top. Cu peste 25.000 de studenți full-time și part-time, Windesheim este una dintre cele mai mari universități de științe aplicate din Olanda.
Windesheim este o comunitate dinamică care aduce oameni împreună pentru a face schimb de cunoștințe și expertiză. Încercăm să educăm studenții care sunt profesioniști de înaltă calificare pregătiți să intre pe piața internațională a muncii. În acest scop, investim în mod constant în inovarea educațională și dezvoltarea studenților.


Windesheim are o populație studențească în creștere și este foarte apreciată de studenți, experți și angajatori. Cele două studii principale independente anuale privind sectorul învățământului superior din Țările de Jos, "Elsevier" și "Ghidul de selecție a învățământului superior", ne clasifică în primele trei ani deja de mai mulți ani la rând. Unul dintre factorii noștri de succes este abordarea noastră personală: studenții lucrează în grupuri mici și fiecare talent este important. Lectorii nu sunt doar profesori, ci și antrenori. Ele îi provoacă pe elevi să reflecteze, să gândească critic și să obțină cele mai bune rezultate din ele însele. Suntem orientați către o educație personalizată care să răspundă cerințelor elevilor noștri, ale pieței muncii și ale societății în general. Pietrele de temelie ale abordării noastre includ învățarea bazată pe competențe și un plan de dezvoltare personală pentru fiecare student.

Abordarea inovatoare și antreprenorială a lui Windesheim și colaborarea strânsă cu întreprinderile și instituțiile fac din cunoștințele noastre imediat aplicabile. Obținerea experienței practice prin stagii este o parte integrantă a programelor noastre de studiu.

Facilități pentru studenți
Windesheim este o comunitate de învățare vibrantă. În tot campusul din Zwolle, unde vor rămâne majoritatea studenților internaționali, există zone de studiu privat și de lucru în grup. Oferim studenților noștri facilități de ultimă oră, inclusiv consiliere pentru studenți, un centru media, intranet cu informații și știri, un mediu virtual de învățare, camere pentru calculatoare, un centru audio-vizual pentru împrumuturi de laptop-uri și echipamente AV, copiator și un magazin care vând articole de birou, dulciuri și cadouri. Studenții noștri sunt impresionați de facilitățile noastre sportive din campus: avem săli de sport, săli de fitness, un dojo pentru karate și judo, săli de fotbal de interior, o piscină încălzită și un perete de cățărare. În campusul nostru, avem restaurante care oferă mâncăruri și băuturi proaspete. Mai mult decât atât, avem o cafenea sportivă și propriul Grand Café oferind cafeaua Starbucks foarte apreciată. Un curs de limba olandeză este oferit tuturor studenților internaționali, astfel încât aceștia să poată învăța despre limba și obiceiurile olandeze. Și pentru cei care vor să facă o experiență olandeză cu bicicleta, avem și un magazin de reparații biciclete pe campus.


Cazare
Windesheim oferă locuințe studenților străini în reședințe de studenți aproape de campus și în centrul orașului, unde studenții pot trăi și studia împreună. Lucrăm în parteneriat cu o asociație independentă de locuințe specializată în locuințe pentru studenți, care oferă camere adecvate la prețuri rezonabile.


Despre Zwolle

Windesheim are sediul în Zwolle, un oraș plin de viață și primitoare, la doar o oră de mers cu mașina de la Amsterdam, Utrecht și Groningen, la prețuri rezonabile pentru cheltuielile de locuit. Aproximativ 30.000 de studenți studiază în Zwolle, la una dintre cele patru universități de Științe Aplicate. Pe lângă un frumos centru istoric, orașul are o mulțime de parcuri (cu adevărat plăcute pentru picnic!), Plus cafenele atmosferice și locuri de mâncare. Zwolle este, de asemenea, un loc minunat pentru a face cumpărături, cu toate magazinele mari de lanț și o mulțime de buticuri independente. Este, de asemenea, un oraș sigur: odată ce ați învățat cum să călătoriți cu bicicleta, este ușor să vă deplasați. Viața studenților din Zwolle este concentrată în și în jurul centrului orașului, care este plin de cafenele și restaurante atractive. Zwolle are o mulțime de activități culturale, inclusiv festivaluri muzicale și culturale, spectacole de teatru, filme și muzee. Zwolle este de asemenea renumit pentru Festivalul său anual de Eliberare (acces liber), ritmul

burse de studiu
Din păcate, Windesheim nu oferă burse.

Locații

Zwolle

Address
Windesheim University of Applied Sciences
Campus 2

8017 CA Zwolle, Overijssel, Ţările de Jos

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră