Wageningen University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Wageningen University : explorarea potențialului naturii de a îmbunătăți calitatea vieții.

Wageningen University

Wageningen University este una dintre cele mai importante universități internaționale din domeniul sănătății alimentare și a mediului de viață. Studiind la Wageningen University vă garantează o educație de calitate superioară și un punct de referință internațional de calitate pe curriculum vitae. Aici, vă veți concentra asupra problemelor globale actuale și viitoare, care au o importanță crescândă atât pentru industrie, cât și pentru guvern. Sunteți asigurat îndrumări personale pe tot parcursul carierei studențești cu un raport profesor-student de 1: 7, care vă permite să profitați la maximum de toate opțiunile de studiu oferite.

Caracter internațional

Wageningen University are un caracter foarte internațional, cu 24% din corpul său student internațional provenind din 107 țări diferite. Este prima universitate olandeză care deține o acreditare internațională, dată de Organizația de Acreditare Olandeză-Flamanda (NVAO). Wageningen University este una dintre cele mai bune universități din lume în domeniul științelor vieții. Prin parteneriate cu numeroase companii și guverne naționale și internaționale, studenții Wageningen University universitățile Wageningen University nu se confruntă cu probleme în găsirea stagiilor, a provocărilor de muncă și a oportunităților de carieră din întreaga lume. Codul de conduită privind studenții internaționali în învățământul superior olandez a fost revizuit până la 1 martie 2013. Acest cod stabilește un standard minim pentru instituțiile de învățământ superior din Țările de Jos în relațiile cu studenții străini: www.wageningenuniversity.eu/whywageningen.

Campus

Cu o suprafață de 70.000 m2, campania Wageningen este egală cu mărimea a 11 terenuri de fotbal. Oferă facilități excelente pentru studenți și este un loc unde studenții, profesorii, cercetătorii și personalul din întreaga lume se reunesc și fac schimb de idei. Forumul este cea mai mare clădire a Wageningen University . Biblioteca principală este situată în Forum și este deschisă 14 ore pe zi. Datorită unei creșteri constante a corpului elevilor, o nouă clădire de educație, Orion, a fost construită și deschisă oficial în septembrie 2013. Există mai multe locuri în campus unde vă puteți relaxa și bucurați-vă de o băutură alături de colegii dumneavoastră ca "Grand Cafe "la Forum," Spotul "din Orion sau puteți lua masa la" Restaurantul viitorului ". În apropiere, centrul de sport "De Bongerd" oferă peste 60 de diferite sporturi, de la tenis, squash și ciclism interior la fotbal, rugby și atletism. Există mai multe asociații studențești și fiecare program de studiu are propria asociație de studiu care organizează o gamă largă de activități și servicii pentru studenți.

carcasă

Majoritatea studenților olandezi și internaționali de la Wageningen University locuiesc și în Wageningen. Idealis este cel mai mare furnizor de cazare pentru studenți din Wageningen și puteți aplica pentru una dintre unitățile de locuit pe care le dețin. De asemenea, puteți încerca să găsiți o cameră adecvată prin HousingDesk Wageningen sau una dintre organizațiile naționale care mediază locuințele în Olanda. Dacă sunteți un student internațional care intenționează să urmeze programul complet de studii de la Wageningen University , atunci aveți o garanție de pat. Aceasta înseamnă că Wageningen University vă garantează un loc unde să stați la sosire. Aceasta va fi o singură cameră de studenți care conține mobilier de bază și conexiune rapidă la internet. Pentru mai multe informații despre locuințe, vizitați www.wageningenuniversity.eu/housing. * Vă rugăm să rețineți că în anumite momente ale anului cererea pentru camere este foarte mare. Prin urmare, este posibil să vi se ofere locuințe temporare până când o cameră permanentă devine vacantă.

Zilele de introducere anuală

Zilele anuale de introducere (AID) sunt ținute înainte de începerea programelor de licență și sunt foarte recomandate tuturor noilor studenți. În timpul programului de prezentare, puteți să vă familiarizați cu Wageningen, colegii și universitatea: www.aidwageningen.nl.

Orașul Wageningen

Wageningen University este situată central în Olanda. Orașele Amsterdam, Rotterdam și Haga sunt la doar o oră de călătorie cu trenul de la stația Ede-Wageningen și de la Utrecht la numai 25 de minute. De la gara Ede-Wageningen până la Wageningen Campus se află o călătorie de 12 minute cu autobuzul. Wageningen este construit pe o scară de biciclete, ceea ce înseamnă că toate facilitățile universității și centrul orașului se află la o distanță de ciclism. Există clădiri istorice și moderne, studiouri înalte, opere de artă și grădini botanice, care toate contribuie la diversitatea orașului Wageningen. Mai mult de 8.000 de studenți studiază la Wageningen University și ei, reprezentând 20% din populație, transformă Wageningen într-un oraș universitar. Mulți studenți internaționali, profesori și cercetători contribuie la atmosfera internațională. Wageningen are o viață culturală și socială înfloritoare. Teatrele, cinematografele, cluburile studențești, barurile, viața de noapte și restaurantele creează eleganța unui oraș într-un frumos cadru rural. Liniile inundabile din râul Rin și Parcul Național Veluwe sunt ideale pentru cei care se bucură de natură, drumeții, alergări sau ciclism.

Structura programului

Wageningen University oferă 6 programe de predare în limba engleză, iar limba de predare este engleza. Toate programele de licență sunt cu normă întreagă, au o durată de trei ani și sunt alcătuite din 180 de credite ECTS. La Wageningen, anul universitar este împărțit în șase perioade. În fiecare perioadă, urmați unul sau două cursuri care sunt completate cu un examen. Prima, a doua și a treia perioadă și a patra, a cincea și a șasea perioadă se desfășoară în paralel cu semestrele europene, ceea ce înseamnă că vă puteți combina cursurile de la Wageningen cu cursuri de la alte universități, fără a se confrunta cu probleme de planificare. Primul an al programului de studii de licență cuprinde cursuri obligatorii. Al doilea an începe, de asemenea, cu cursuri obligatorii, dar aveți, de asemenea, mai multe cursuri elective care vă permit să vă specializați în programul dumneavoastră. Al treilea an cuprinde o teză minoră și o diplomă de licență.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea BSc-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BSc

Bachelor of Science în sol, apă și atmosferă

Campus 3 anii September 2019 Ţările de Jos Wageningen

În programul de licență Sol, Apă, Atmosferă învățați despre hidrologie, meteorologie, geografie și știința solului. V-ar plăcea să lucrați la soluții la problemele de mediu din perspectiva științei naturale? Apoi alăturați-vă programului de științe pământești Wageningen: solul, apa, atmosfera! [+]

Studiu de sol, apă, atmosferă

În programul de licență Sol, Apă, Atmosferă învățați despre hidrologie, meteorologie, geografie și știința solului. V-ar plăcea să lucrați la soluții la problemele de mediu din perspectiva științei naturale? Apoi alăturați-vă programului de științe pământești Wageningen: solul, apa, atmosfera!

Program

În timpul seminarului, solului, apei și atmosferei veți studia hidrologia, meteorologia, geografia fizică și știința solului. Învățați cum funcționează procesele naturale, de la sol până la atmosferă, și cum influențează și interacționează cu ele în timpul formării peisajelor noastre naturale. Folosiți o abordare a științelor naturale, cu cunoștințe din fizică, chimie și biologie, pentru a înțelege zona critică a pământului. Cunoștințele pe care le câștigi sunt într-un context vest-european, dar principiile învățate în acest program de știință Pământ Wageningen sunt aplicabile în întreaga lume.... [-]


Licențiat în Managementul Terenelor și Apelor Internaționale

Campus 3 anii September 2019 Ţările de Jos Wageningen

Programul de licență (BSc) în Managementul Terestru și Apă Internațional este un program de trei ani. O varietate de metode de predare sunt utilizate, de la prelegeri, tutoriale și învățare pe bază de calculatoare, până la lucrări practice și excursii atât în ​​Olanda, cât și în străinătate. Elevii lucrează adesea în grupuri mici pe anumite teme. Prin urmare, programul oferă cunoștințe practice, aplicate și fundamentale (teoretice). [+]

Bachelor's International Land and Water Management

Seceta, eroziunea, inundațiile și gestionarea deficitară a terenurilor și a apei reprezintă amenințări majore pentru producția alimentară în mari părți ale lumii. Programul BSc International Land and Water Management abordează aceste probleme. Elevii combină cunoștințe de inginerie, științe sociale și de mediu, studiază rolurile diferitelor părți interesate implicate și proiectează planuri de amenajare a teritoriului și managementul apei. Consecințele intervențiilor, cum ar fi baraje, terase sau sisteme de irigații asupra părților interesate relevante, sunt examinate în regiuni care acoperă întreaga lume: de la Thailanda până la Etiopia și de la Peru până la Țările de Jos.... [-]


Licențiat în Tehnologia Alimentară

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Wageningen

Licențiat în Tehnologia Alimentară este un program de trei ani full-time. Primul an include patru subiecte specifice tehnologiei alimentare, iar restul sunt subiecte esențiale în matematică, chimie, fizică și biologie. Al doilea an constă, în principal, în subiecte de specialitate în tehnologia alimentară. Al treilea an include un singur subiect obligatoriu, iar restul anului este alcătuit din electives și teza de doctorat. [+]

Tehnologia alimentară a licențiatului

Industria alimentară este cel mai mare sector de afaceri din lume. Cercetarea și dezvoltarea de noi produse este importantă pentru a menține o poziție competitivă eficientă și pentru a răspunde cererii consumatorilor. Studiul tehnologiilor alimentare este ceea ce furnizează cunoștințele pentru acest proces în curs de desfășurare.

Program

Licențiat în Tehnologia Alimentară este un program de trei ani full-time. Primul an include patru subiecte specifice tehnologiei alimentare, iar restul sunt subiecte esențiale în matematică, chimie, fizică și biologie. Al doilea an constă, în principal, în subiecte de specialitate în tehnologia alimentară. Al treilea an include un singur subiect obligatoriu, iar restul anului este alcătuit din electives și teza de doctorat.... [-]


Licențiat în turism

Campus 3 anii September 2019 Ţările de Jos Wageningen

Turismul este un program de învățământ engleza-predat oferit în comun de NHTV Breda și Wageningen University [+]

Bachelor of Science Tourism

Turismul este un program de învățământ engleza-predat oferit în comun de NHTV Breda și Wageningen University

Program

Turismul este un fenomen complex și multilateral. Ca atare, este important ca studenții să dezvolte o înțelegere largă a domeniului turismului. Curriculumul BSc pentru turism este conceput pentru a atinge acest obiectiv. În cursul programului, studenții se mută progresiv spre o mai mare independență educațională. Ghidul educațional se află la înălțimea acestuia în primul an și scade treptat în următorii doi ani. Primii doi ani ai programului au loc la NHTV din Breda. Al treilea an are loc la Wageningen. Cu toate acestea, majoritatea cursurilor (în toți cei trei ani) sunt co-învățați de instructori atât de la NHTV, cât și de la Wageningen University .... [-]


Licențiat în Știința Mediului

Campus 3 anii September 2019 Ţările de Jos Wageningen

Programul de licență în Științele Mediului este un program de trei ani și include 180 de credite ECTS (60 de credite pe an). Sistemul european de transfer de credite (ECTS) este un sistem internațional în care fiecare credit reprezintă aproximativ 28 de ore de studiu. Wageningen University [+]

Bachelor's Environmental Sciences

Cum să asigurăm un mediu de viață sănătos, cu șapte miliarde de oameni pe planeta noastră? Acesta este ceea ce este vorba despre programul de burse interdisciplinare al profesorilor de mediu. Puteți învăța cum să investigați problemele de mediu cum ar fi poluarea, schimbările climatice și epuizarea resurselor naturale dintr-o perspectivă naturală și socială și explorați soluții inovatoare durabile.

Program de licență Științe ale mediului

Programul de licență în Științele Mediului este un program de trei ani și include 180 de credite ECTS (60 de credite pe an). Sistemul european de transfer de credite (ECTS) este un sistem internațional în care fiecare credit reprezintă aproximativ 28 de ore de studiu. Wageningen University... [-]


Licențiat în Științe Animale

Campus Cu normă întreagă 3 anii September 2019 Ţările de Jos Wageningen

Programul de licență Animal Sciences vă stimulează să studiați și să explorați funcționarea biologică a animalelor în societatea noastră - animale pe care noi îi îngrijim și le păstrăm pentru hrană, ca animale de companie, pentru conservarea naturii sau pentru scopuri educaționale și recreative. Cum se pot adapta aceste animale la mediul lor și cum putem crea cele mai bune condiții pentru ele? Răspunsul la aceste întrebări necesită o înțelegere fundamentală a biologiei animalelor domestice și captive, precum și cunoștințele despre managementul și îngrijirea animalelor în societatea noastră. [+]

Bachelor's Animal Sciences

Programul de licență Animal Sciences vă stimulează să studiați și să explorați funcționarea biologică a animalelor în societatea noastră - animale pe care noi îi îngrijim și le păstrăm pentru hrană, ca animale de companie, pentru conservarea naturii sau pentru scopuri educaționale și recreative. Cum se pot adapta aceste animale la mediul lor și cum putem crea cele mai bune condiții pentru ele? Răspunsul la aceste întrebări necesită o înțelegere fundamentală a biologiei animalelor domestice și captive, precum și cunoștințele despre managementul și îngrijirea animalelor în societatea noastră.

Program

Programul de licență în științele animalelor este un program de trei ani cu normă întreagă. În primul an de orientare în științele animalelor și cursuri de cunoștințe de bază sunt esențiale. În al doilea an, elevii aleg una dintre cele două mari specializări. O mare parte a celui de-al treilea an constă în subiecte elective, precum și un proiect de cercetare individual.... [-]


Videoclipuri

Join our international community at Wageningen University

Studying at Wageningen University

Sports at Wageningen University

Contactează

Wageningen UR (University & Research centre)

Adresă, linia 1 Droevendaalsesteeg 2
6708 PB Wageningen, Gelderland, Ţările de Jos
website https://www.wur.nl/en.htm
Telefon +31 317 484848