Willem de Kooning Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Educație contemporană și de ultimă generație

Willem de Kooning Academy oferă cursuri de artă contemporană și de ultimă generație care completează practica internațională în schimbare. Lumea exterioară nu mai caută artistul autonom sau designerul grafic, ci mai degrabă oamenii care posedă o multitudine de talente și abilități și care privesc dincolo de granițele disciplinei lor inițiale. Aceștia „creează pionieri”. Viteza și complexitatea dezvoltărilor tehnologice influențează puternic practica profesională contemporană și viitoare. Studenții noștri vor lucra atât la nivel local, cât și la nivel internațional, cu profesioniști din diferite discipline, în medii deschise și virtuale.

Dezvoltare personala

Creăm un cadru în care vă puteți dezvolta și extinde interesele. Puteți alege diferite moduri de lucru, tipul de misiune care se potrivește stilului dvs. de învățare și cum să vă dezvoltați talentul. Întregul proces de învățare poate fi diferit pentru fiecare student, dar gradele obținute sunt egale. Veți participa la cursuri teoretice adecvate nivelului dvs. la momentul respectiv și veți face parte dintr-un program electiv. Este important să nu alegeți doar un anumit program de studiu - să spunem Design - și un major - să spunem Publicitate -, ci și un rol profesional și un context profesional cu un stagiu corespunzător și un program minor. Puteți, de asemenea, să participați la un program de onoruri și / sau să vă completați specializarea de absolvire alegând un program de schimb la o academie sau universitate din străinătate. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a adopta programul de educație al academiei în funcție de propriile preferințe și de dezvoltarea propriului talent.

Studiați coachingul în carieră

În timp ce WdKA student la WdKA , un antrenor de carieră de studiu vă va monitoriza progresul și vă va ajuta să faceți alegeri personale de studiu. Antrenorul dvs. de carieră de studiu vă va ajuta să vă pregătiți pentru viața dvs. de profesionist. Împreună vă veți decide alegerile și cursul pe care îl vor urma studiile.

Rotterdam Onderwijs Model (ROM)

Willem de Kooning Academy este unul dintre cele 14 institute ale Universității de Științe Aplicate din Rotterdam și lucrează cu modelul Roterdam Onderwijs (ROM - modelul de educație din Rotterdam). Acest model diferențiază între activități educaționale bazate pe cunoaștere, orientate pe practică și orientate pe elevi cq. scopuri și obiective.

Majori și practici

În plus față de specialitatea dvs., să presupunem Publicitate și dincolo sau Arte plastice, studiul dvs. va cuprinde și minori electivi. Puteți alege dintr-o gamă largă de subiecte și probleme contemporane. Vă va prezenta cele trei profiluri de absolvire: practici autonome, practici sociale și practici comerciale. Alegerea minorilor este limitată în primul dvs. an, dar pe măsură ce progresați, ei vor juca un rol din ce în ce mai mare în programul dvs. de studii. Astfel, veți studia atât în cadrul propriului subiect, cât și în cadrul practicilor. Veți lucra la sarcini reale și puteți câștiga experiență practică în timpul unui stagiu și schimb. În cele din urmă, veți compila propriul pachet larg de cunoștințe, abilități și specialități. Când absolviți, veți avea un corp unic de practică profesională care vă va face să ieșiți în evidență pe piața muncii, în sectorul creativ sau în lumea artei.

Cerere și admitere

Dacă sunteți interesat să urmați o diplomă de licență în Arte Plastice, Design, Artă Plastică și Formare a cadrelor didactice sau Managementul timpului liber la Willem de Kooning Academy , înscrieți-vă online înainte de 1 mai 2021, pentru procedura de admitere și înscrieți-vă la Studielink. Atât această cerere, cât și înregistrarea Studielink trebuie finalizate până cel târziu la 1 mai 2021. Pentru studenții din afara UE, termenul limită de înscriere este 1 martie 2021. Ești tu

  • talentat în artele vizuale?
  • independent și responsabil?
  • dedicat și motivat?
  • antreprenorial?

Apoi, vizitați una dintre Zilele noastre Deschise online (consultați site-ul nostru pentru date)

Lista de verificare a portofoliului

Ce: o selecție de 10-15 lucrări care au fost precedate de un proces creativ. De exemplu, desene, obiecte, fotografii, filme, jocuri, animații, modă (accesorii), mobilier, modele, desene, postere, campanii, picturi, artefacte utilizabile, și sculpturi. Puteți publica și prezenta toate acestea într-un dosar de portofoliu tradițional îngrijit, dar puteți utiliza și diferite metode: lucrarea 3D poate fi adusă într-o cutie (din carton), lucrarea digitală poate fi prezentată pe un laptop sau tabletă.

Vă rugăm să rețineți: în afară de aceste lucrări, vă rugăm să ne arătați alte lucruri pe care le-ați creat. Faceți o selecție atentă între cele două. În acest fel, putem evalua în ce măsură aveți o perspectivă asupra propriilor calități și a propriei lucrări. În zilele de admitere, vom căuta și vom evalua: - abilitățile voastre expresive și creative; - sentimentul tău pentru culoare, formă și material; - originalitate și inventivitate în opera ta. Portofoliul, schițele și alte lucrări pe care le aduceți trebuie să ne ofere aceste informații. Așadar, vă rugăm să verificați dacă vă arătați capacitatea și potențialul deplin, precum și o fascinație personală și specifică pentru majoritatea și preferințele preferate pentru (de exemplu) materiale, tehnici, teme și concepte.

Cum: Schițe, teste, încercări și experimente Aduceți caiete de schițe, colecții de idei, cărți de albume, suporturi cu invenții desenate pe spate, experimente materiale, prototipuri, modele la scară, tipărituri de testare și primele versiuni. Toate acestea pot fi legate de cele 10-15 lucrări menționate mai sus. Am dori să obținem informații despre procesul dvs. de proiectare și creare. Am dori să vedem cum ați ajuns să creați o versiune finală sau un design prin schițare, încercare, testare și experimentare mai întâi. Am dori să vedem că sunteți capabil să vă provocați și să vă explorați în continuare primele idei. Este important pentru noi să vedem: - puteți reflecta critic la munca dvs. și vă puteți provoca; - vezi și observi lumea din jurul tău și reacționezi la orice observi; - dacă și cum ești autodirecționat și auto-învățat și capabil să faci alegeri; - dacă și în ce mod ați creat potențial și puteți comunica prin imagini.

De ce: Chestionar online despre ambițiile și motivația dvs. După cererea dvs., vă vom trimite un cod de autentificare pentru un chestionar online. Am dori să aflăm mai multe despre alegerea dvs. de specialitate și ce credeți că vă puteți aștepta de la noi. Cine te inspiră? Ce ai vrea să înveți de la noi? Vă rugăm să imprimați chestionarul și să-l aduceți în timpul zilei de admitere. Vom discuta personal cu dvs. întrebările și ambițiile dvs.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră