Citește Descrierea Oficială

Contemporane și de tăiere educație margine

O Willem de Kooning Academy oferă cursuri de margine de artă contemporană și de tăiere care se completează în schimbare, în practica internațională. Lumea exterioară nu mai este în căutarea pentru artist autonom sau designer grafic, ci mai degrabă pentru persoanele care posedă o multitudine de talente și abilități și care privesc dincolo de granițele disciplinei lor originale. Acestea sunt "pionieri crearea". Viteza și complexitatea evoluțiilor tehnologice influențează puternic practicii profesionale contemporane și viitoare. Studenții noștri vor lucra atât la nivel local, cât și la nivel internațional, cu profesioniști din diferite discipline în medii deschise și virtuale.

Dezvoltare personala

Noi cream setarea in care se pot dezvolta și extinde interesele dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a alege diferite moduri de lucru, tipul de atribuire care se potrivește stilului tău de învățare și de modul în care să se dezvolte talentul. Întregul proces de învățare poate fi diferit pentru fiecare elev în parte, dar gradele pe care le câștigi sunt egale. Veti participa la cursuri de teorie, care sunt potrivite pentru nivelul la momentul și vei face parte dintr-un program de elective. Este important să nu alegeți doar un program de studiu special - să zicem Design - si un important - să zicem publicitate - dar, de asemenea, un rol profesional și un context profesional, cu un stagiu corespunzător și un program de minor.

Puteți introduce, de asemenea, un program de onoruri și / sau de a finaliza specializarea absolvire prin alegerea unui program de schimb de la o academie sau universitate din străinătate. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a adapta programul de educație al Academiei în funcție de preferințele și la dezvoltarea propriului talent.

Studiu de coaching de cariera

În timp ce un student la WdKA, un antrenor de cariera de studiu va monitoriza progresul și a vă ajuta să facă alegeri personale de studiu. antrenorul cariera de studiu va ajuta să vă pregătiți pentru viața ta ca un profesionist. Împreună vă va decide alegerile și cursul pe care studiile vor lua.

Rotterdams Oderwijs Model (ROM)

O Willem de Kooning Academy este una dintre cele 14 institute ale Universității din Rotterdam de Stiinte Aplicate si lucreaza cu Oderwijs Modelul Rotterdams (ROM - model de educație Rotterdam). Acest model face diferența între bazate pe cunoaștere, activități educaționale bazate pe student practica condus și cq. Scopuri și obiective.

Majors și practici

Pe partea de sus a dumneavoastră majore, să zicem publicitate sau Fine Art, studiul va cuprinde, de asemenea, minori elective. Puteți alege dintr-o gamă largă de subiecte contemporane și probleme. Acesta vă va prezenta la cele trei profiluri de absolvire: autonome practici, practici sociale și a practicilor comerciale. Alegerea minorilor este limitată în primul an, dar pe măsură ce progresul ei vor juca un rol tot mai mare în programul de gradul.

Astfel, se va studia atât în ​​cadrul propriei subiect și în cadrul practicilor. Vei lucra la misiuni reale și pot câștiga experiență practică în timpul unui stagiu și de schimb.

În cele din urmă, vă va compila propriul pachet larg de cunoștințe, abilități și specialități. Atunci când vei absolvi, vei avea un corp unic de practică profesională, care va face să iasă în evidență pe piața forței de muncă, în sectorul creativ sau în lumea artei.

APLICAREA ȘI ADMITEREA

În cazul în care sunteți interesat de a lua o licență în Fine Art, Design Fine Art & Design Formarea profesorilor sau pentru petrecerea timpului liber Managementul la Willem de Kooning Academy, Înregistrați online înainte de 1 mai 2018 pentru procedura de admitere și înregistrați-vă la Studielink. Atât această aplicație, cât și înregistrarea Studielink trebuie să fie finalizată cel târziu până la 1 mai 2018. Pentru studenții din afara UE, termenul de înregistrare este 1 martie 2018.

Tu esti …

  • talentat în artele vizuale?
  • independent și responsabil?
  • dedicat și motivat?
  • antreprenoriale?

Apoi, vizitați una dintre zilele noastre deschise pe 11 noiembrie 2017 și 10 februarie 2018 - și aduceți-vă portofoliul! - și să solicitați admiterea.

Lista de verificare a portofoliului

Ce

O selecție de 10-15 de lucrări care au fost precedate de un proces creativ

De exemplu: desene, obiecte, fotografii, filme, jocuri, animatii, fashion (accesorii), mobilier, modele, desene, postere, campanii, picturi, artefacte utilizabile și sculpturi. Puteți să publicați și să prezinte toate acestea într-un dosar de portofoliu tradițional îngrijite, dar puteți folosi, de asemenea, diferite metode: de lucru 3D pot fi aduse într-o cutie (carton), digital de lucru poate fi prezentat pe un laptop sau tabletă.

Vă rugăm să rețineți: în afară de aceste lucrări, vă rugăm să ne arătați câteva alte lucruri create. A face o selecție atentă între cele două. În acest fel, putem evalua în ce măsură ai o perspectivă în propriile calități și propria muncă.

În zilele de admitere, vom căuta și va evalua: - abilitățile expresive și creative; - Sentimentul de culoare, formă și materiale; - Originalitate si inventivitate în munca ta.

Portofoliul dvs., schițele și alte lucrări pe care le aduce, este necesar să ne dea aceste informații. Așa că, vă rugăm să verificați dacă vă arăta atât capacitatea completă și potențial, precum și fascinația personală și specifică pentru dumneavoastră majore preferat și preferințele pentru (de exemplu) materiale, tehnici, teme și concepte.

Cum

Schițele, teste, încercați-out și experimente, colecții aduce sketchbooks de idei, albume, roller-coastere cu invențiile desenate pe spate, experimente materiale, prototipuri, machete, printuri de testare și primele versiuni. Toate acestea pot fi legate de 10-15 lucrările menționate mai sus.

Ne-ar dori să obțină informații în design-ul și procesul de creare. Ne-ar dori să vadă cum ați ajuns să creați o versiune finală sau de design prin schite, încercând, testarea și experimentarea mai întâi. Ne-ar dori să vadă că sunteți în stare să vă provocare și să exploreze în continuare primele idei. Este important pentru noi să vedem: - se poate reflecta critic asupra muncii dumneavoastră și provocare-te; - Vezi și observa lumea din jurul tău și să reacționeze la orice observați; - În cazul în care și modul în care sunt auto-regie și auto-învățare și în măsură să facă alegeri; - Dacă și în ce mod au potențialul de a crea și pot comunica prin imagini.

De ce

chestionar on-line despre ambițiile și motivația dumneavoastră După cererea dumneavoastră, vă vom trimite un cod de autentificare pentru un chestionar on-line. Ne-ar dori să știe mai multe despre alegerea dvs. majore și ceea ce credeți că puteți aștepta de la noi. Cine te inspiră? Ce ați dori să învețe de la noi? Vă rugăm să tipăriți chestionarul și aduceți-l cu tine în timpul zilei de admitere. Vom discuta cu dumneavoastră personal întrebări și ambițiile tale.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Olandeză

Această școală oferă și:

Licenţă

Willem de Kooning Academy

media audiovizuale joacă un rol major în furnizarea de informații, educație și divertisment. În departamentul nostru veți învăța să dezvolte imagini și sunet. Vei invata ... [+]

Dimensiunile operaționale și artistice merg mână în mână

Mijloacele audiovizuale joacă un rol-cheie în furnizarea de informații, în educație și în divertisment. Principalul design al audiovizualului te învață să proiectezi imagini și sunet. Veți învăța tehnici audio și de cameră, tehnici software, metode de producție și dezvoltare de concepte.

Tutorii noștri au o pregătire teoretică și profesională solidă: Sunt cercetători, editori de scenarii, designeri audio-vizuale, designeri de mișcare, designeri interactive, artiști vizați, editori și tehnicieni de cameră sau audio.

Este de așteptat ca elevul să aibă un nivel de cunoștințe de bază în domeniul designului audio-vizual și al imaginilor, precum și un interes în povestiri. Elevii sunt așteptați să exploreze și să-și asume riscuri, să accepte (și chiar să îmbrățișeze) eșecul. Veți învăța să reflectați asupra propriei dvs. lucrări și a colegilor dumneavoastră. ... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Termenul "animație" este derivat din cuvântul latin "Anima", ceea ce înseamnă "suflet". Astfel, "animație" înseamnă literal "pentru a incita, pentru a aduce la viață". tr ... [+]

Departamentul nostru ANIMATIE Se concentrează intensiv asupra aplicabilității și dezvoltării conceptului, pe lângă dezvoltarea meșteșugului și abilităților studenților.

Animația se întâlnește în filme, seriale de televiziune, jocuri, realitate augmentată, realitate virtuală, aplicații / aplicații interactive, reclame, simulări și filme informative. Există, de asemenea, o mare varietate de formate, de la animații tradiționale 2D și tehnici 3D de calculator la stop-motion și animație digitală cut-out. Animația combină tehnologia cu narațiunile. Animația a fost posibilă prin progresele tehnologice din secolele al XIX-lea și începutul secolului al XX-lea, când iluzioniștii au devenit filme. Forma de artă continuă să fie influențată de evoluțiile tehnologice. De asemenea, animația are o influență profundă asupra modului în care societățile funcționează și comunică. Animatorul care este conștient de aceste evoluții evolutive cunoaște, de asemenea, viitorul profesiei și, poate cel mai important, este în acord cu evoluțiile relevante din societate.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

designeri doresc să comunice. Ei doresc sa dea forma informațiilor în cuvinte și imagini, și spune o poveste unui anumit public, prin diverse mijloace. Ei au design ident ... [+]

Ca designer grafic, vă conectați fascinația și observațiile dvs. la cele ale clienților, ale altor designeri și ale publicului.

Graphic Design educă o nouă generație de designeri care sunt angajați, critici, curioși și capabili să se ocupe de public și clienți dintr-o poziție artistică și independentă. Educăm factorii care, explorând responsabilitatea și puterea designului grafic, sunt capabili să se raporteze la problemele sociale, culturale, politice, comerciale și tehnologice din societatea contemporană.

designeri doresc să comunice. Faceți formă informației în cuvinte și imagini și spuneți o poveste unei anumite audiențe prin diverse mijloace de comunicare. Identificați identitatea și interacționați cu utilizatorii. Ca designer grafic, vă conectați fascinația și observațiile dvs. la cele ale clienților, ale altor designeri și ale publicului. Vrei să ai o prezență oriunde este nevoie de comunicare.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

În desenele lor, designerii de moda lucreze de la o viziune creativă și critică a evoluțiilor actuale ale modei și a societății. Moda este despre comunicare vizuală: Cum ... [+]

Un tur Designul departamentului de modă Veți învăța cum să aplicați cunoștințele și artizanatul dvs. pentru a anticipa tendințele modei și pentru a împinge granițele.

Designerii de modă lucrează din perspectiva unei viziuni creative și critice a evoluțiilor contemporane în modă și societate. Ca student al Designului de modă, veți învăța să Să definească și să descopere tendințele și să răspundă nevoilor pieței consumatorilor. Veți lucra într-un curriculum bazat pe proiecte pe articole de îmbrăcăminte, colecții și prezentări.

Designerii de modă lucrează din perspectiva unei viziuni creative și critice a evoluțiilor contemporane în modă și societate. Moda este, de asemenea, despre comunicarea vizuală: cum comunicați desenele dvs. prin diferite medii?... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Veti dezvolta intr-un designer, care este specializată în crearea de imagini aplicate și vizuale. Ilustratie devine din ce în ce mai vizibilă în cultura noastră de comuni ... [+]

Credem că, prin adoptarea diversității, suntem în măsură să creăm un mediu flexibil în care elevii își pot descoperi direcția proprie.

Elevii departamentului Illustration la Academia Willem de Kooning (WdKA) învață să lucreze și să studieze împreună ca o comunitate. În cadrul acestei comunități, departamentul încurajează în mod activ o gamă largă de oportunități de învățare, posibile prin contribuții din partea unor persoane de diferite domenii și prin diverse abordări de ilustrare.

Ne propunem să evităm constrângerea studenților în anumite ramuri ale ilustrației. Credem că, prin adoptarea diversității, suntem în măsură să creăm un mediu flexibil în care elevii își pot descoperi direcția proprie. Accentul în cadrul departamentului se referă la trei domenii specifice ale profesiei: ilustrație narativă, informativă și ilustrativă. ... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Stil de viata ocupa un loc important pe piata comerciala a modei si de interior, dar piața este mult mai diversă. Arta si cultura, nutriție și sănătate, mass-media și pol ... [+]

Stilul de transformare a stilului de viață

Ne îndreptăm acum spre o perioadă de transformări ulterioare care vor avea un impact profund asupra vieții noastre, la nivel personal, social și economic.

Cum sunt stilurile de viata influentate de natura dinamica a societatilor de astazi? Care este impactul inovării asupra vieții noastre de zi cu zi? Putem schimba stilurile de viață astfel încât să se poată confrunta mai bine cu provocările viitorului?

Stilul de viață Studenții ar trebui să fie inovativi, vizionari și hotărâți.

Elevii se familiarizează cu metode precum gândirea viitoare, gândirea de proiectare și povestirea și învață să aplice aceste metode în cercetarea lor. Veți dezvolta abilități esențiale precum gândirea conceptuală și abilitatea de a formula și dezvolta o viziune și de a învăța cum să aplicați aceste abilități în procesul de proiectare.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Vă dezvolta talentul artistic prin formare multi-fațetat în toate aspectele profesiei: cercetarea aplicată artistică, dezvoltare conceptuală, abilități tehnice, comunicar ... [+]

Teoria artei, cercetarea și experimentarea joacă un rol proeminent în cadrul programului dvs. de studiu

Arta există într-o rețea de referințe încrucișate: artistul se reflectă asupra lumii în ansamblu. În cadrul programului de studii de artă plastică, veți învăța să definiți și să redefiniți ce este arta - sau poate fi - în relație cu societatea. Veți dezvolta talentul artistic printr-o pregătire versatilă în toate aspectele profesiei: cercetarea artistică aplicată, dezvoltarea conceptului, abilitățile "de a face", comunicarea și prezentarea muncii dvs., precum și aptitudinile antreprenoriale specifice domeniului artelor . În acest fel veți deveni un pionier de creație, lucrați pe propriile dvs. proiecte de cercetare vizuală auto-direcționate.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Orașe, clădiri, interioare. Acestea au influențe majore asupra modul în care ne experimenta lumea noastră. În proiectarea spațială, ne uităm la mediul urban și în spațiil ... [+]

Designul spațial este o disciplină care combină creativ conștiința culturală și artistică, angajarea socială, responsabilitatea economică și înțelegerea tehnică.

Orașele, clădirile, interioarele: toate acestea au un impact enorm asupra modului în care trăim lumea. În ceea ce privește designul spațial, considerăm mediul urban, precum și spațiile interioare și exterioare la scară mică și mare. Este o disciplină care combină creativ conștiința culturală și artistică, angajarea socială, responsabilitatea economică și înțelegerea tehnică.

Veți învăța să vă ocupați de sarcinile și situațiile complexe cu care se confruntă societatea contemporană. Veți învăța să dezvoltați o viziune personală și să implementați în mod concret această viziune în cadrul unei practici de proiectare. Metoda de predare se concentrează pe proiecte care abordează teme contemporane precum durabilitatea, identitatea și repopularea clădirilor. Proiectele din anii precedenți au inclus un "muzeu instant", un magazin pilot pentru o nouă marcă, un hotel de lungă durată într-o zonă industrială din Rotterdam, un teatru multicultural într-o biserică din districtul Zuidwijk din Rotterdam și utilizarea creativă a spațiilor goale în Centrul orașului Rotterdam.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Designul de produs este vorba despre examinarea în mod constant relația dintre produsele și utilizatorii lor. Există tot felul de produse și ei sunt peste tot, de la pur ... [+]

Aplicarea pe scară largă a noilor metode de distribuție și producție oferă noi oportunități majore pentru designerii de produse de astăzi.

Designul produsului este de a examina în permanență relația dintre utilizator și produs. Există tot felul de produse și sunt peste tot; De la cei pur funcționali la cei care fac o declarație sau spun o poveste. Aplicarea pe scară largă a noilor metode de distribuție și producție oferă noi oportunități majore pentru designerii de produse de astăzi.

Designul de produs este vorba despre examinarea în mod constant relația dintre produsele și utilizatorii lor. Există tot felul de produse și ele sunt peste tot, de la cele pur funcționale la cele care fac o declarație. În centrul său, design-ul produsului vizează chestionarea și redefinirea a ceea ce există deja. Acesta este motivul pentru care designerii de produse dezvoltă înțelesul și se gândesc la aspect.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Veti dezvolta intr-un specialist imagine, care - în mod individual de dvs. și sub semnul întrebării - folosește fotografia ca un instrument pentru a portretiza o lume în ... [+]

Veți deveni un specialist în imagine care folosește fotografie și alte mijloace media pentru a-și exprima viziunea proprie asupra realității în moduri provocatoare și personale.

Studierea fotografiei înseamnă dezvoltarea de noi moduri de a gândi și de a vedea. Relaționați cu lumea prin imagini (fotografice) și, ca fotograf profesionist, trebuie să știți cum să faceți față acestui mediu puternic. Care este viziunea dvs. personală în ceea ce privește fotografia, ca mediu și formă de artă?

Veți deveni un specialist în imagine care, în modul lor individual și interogatoriu, folosește fotografia ca instrument de portretizare a lumii în căi provocatoare de gândire și provocatoare. Relaționați-vă cu lumea prin imagini, aplicându-vă cunoștințele despre proprietățile mediului de fotografie. Imaginile fotografice au propriul lor caracter distinctiv, oferă oportunități specifice și ocupă o poziție specială în cultura vizuală contemporană. În calitate de fotograf, aveți, de asemenea, cunoștințe despre limbajul și semnificațiile generale ale imaginilor, pe care le puteți aplica pentru propriile scopuri.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Willem de Kooning Academy

Willem de Kooning Academy este singura academie de arta din Olanda, care are un major în publicitate. WdKA vă va învăța să fie un all-rounder, cu o poftă de mâncare conce ... [+]

Academia Willem de Kooning este singura academie de artă din Olanda, care oferă un public major.

Fancy o cariera in publicitate si gandire creativa? Alege Academia Willem de Kooning din Rotterdam! Studenții noștri, tutorii și absolvenții au atins în mod obișnuit lumina reflectoarelor, câștigând premii și nominalizări internaționale. Veți învăța să deveniți o publicitate globală sau o creație conceptuală, un punct de plecare între creațiile interdisciplinare și clienți. Aveți o viziune puternică, pasiune și conducere și sunteți întotdeauna pe minge cu cele mai recente știri, artă, branduri și tendințe. Aveți un talent pentru comunicare și strategii media și o cunoaștere a posibilităților tehnice creative.... [-]

Ţările de Jos Rotterdam
Contactează şcoala
Engleză
La zi
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

How would you describe 'the vibe' at school?

What was the admission process like?

Willem de Kooning Academy; it's yours!