Willem de Kooning Academy

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Contemporane și de tăiere educație margine

O Willem de Kooning Academy oferă cursuri de margine de artă contemporană și de tăiere care se completează în schimbare, în practica internațională. Lumea exterioară nu mai este în căutarea pentru artist autonom sau designer grafic, ci mai degrabă pentru persoanele care posedă o multitudine de talente și abilități și care privesc dincolo de granițele disciplinei lor originale. Acestea sunt "pionieri crearea". Viteza și complexitatea evoluțiilor tehnologice influențează puternic practicii profesionale contemporane și viitoare. Studenții noștri vor lucra atât la nivel local, cât și la nivel internațional, cu profesioniști din diferite discipline în medii deschise și virtuale.

Dezvoltare personala

Noi cream setarea in care se pot dezvolta și extinde interesele dumneavoastră. Aveți posibilitatea de a alege diferite moduri de lucru, tipul de atribuire care se potrivește stilului tău de învățare și de modul în care să se dezvolte talentul. Întregul proces de învățare poate fi diferit pentru fiecare elev în parte, dar gradele pe care le câștigi sunt egale. Veti participa la cursuri de teorie, care sunt potrivite pentru nivelul la momentul și vei face parte dintr-un program de elective. Este important să nu alegeți doar un program de studiu special - să zicem Design - si un important - să zicem publicitate - dar, de asemenea, un rol profesional și un context profesional, cu un stagiu corespunzător și un program de minor.

Puteți introduce, de asemenea, un program de onoruri și / sau de a finaliza specializarea absolvire prin alegerea unui program de schimb de la o academie sau universitate din străinătate. Acest lucru vă oferă posibilitatea de a adapta programul de educație al Academiei în funcție de preferințele și la dezvoltarea propriului talent.

Studiu de coaching de cariera

În timp ce un student la WdKA, un antrenor de cariera de studiu va monitoriza progresul și a vă ajuta să facă alegeri personale de studiu. antrenorul cariera de studiu va ajuta să vă pregătiți pentru viața ta ca un profesionist. Împreună vă va decide alegerile și cursul pe care studiile vor lua.

Rotterdams Oderwijs Model (ROM)

O Willem de Kooning Academy este una dintre cele 14 institute ale Universității din Rotterdam de Stiinte Aplicate si lucreaza cu Oderwijs Modelul Rotterdams (ROM - model de educație Rotterdam). Acest model face diferența între bazate pe cunoaștere, activități educaționale bazate pe student practica condus și cq. Scopuri și obiective.

Majors și practici

Pe partea de sus a dumneavoastră majore, să zicem publicitate sau Fine Art, studiul va cuprinde, de asemenea, minori elective. Puteți alege dintr-o gamă largă de subiecte contemporane și probleme. Acesta vă va prezenta la cele trei profiluri de absolvire: autonome practici, practici sociale și a practicilor comerciale. Alegerea minorilor este limitată în primul an, dar pe măsură ce progresul ei vor juca un rol tot mai mare în programul de gradul.

Astfel, se va studia atât în ​​cadrul propriei subiect și în cadrul practicilor. Vei lucra la misiuni reale și pot câștiga experiență practică în timpul unui stagiu și de schimb.

În cele din urmă, vă va compila propriul pachet larg de cunoștințe, abilități și specialități. Atunci când vei absolvi, vei avea un corp unic de practică profesională, care va face să iasă în evidență pe piața forței de muncă, în sectorul creativ sau în lumea artei.

APLICAREA ȘI ADMITEREA

În cazul în care sunteți interesat de a lua o licență în Fine Art, Design Fine Art & Design Formarea profesorilor sau pentru petrecerea timpului liber Managementul la Willem de Kooning Academy, Înregistrați online înainte de 1 mai 2018 pentru procedura de admitere și înregistrați-vă la Studielink. Atât această aplicație, cât și înregistrarea Studielink trebuie să fie finalizată cel târziu până la 1 mai 2018. Pentru studenții din afara UE, termenul de înregistrare este 1 martie 2018.

Tu esti …

  • talentat în artele vizuale?
  • independent și responsabil?
  • dedicat și motivat?
  • antreprenoriale?

Apoi, vizitați una dintre zilele noastre deschise pe 11 noiembrie 2017 și 10 februarie 2018 - și aduceți-vă portofoliul! - și să solicitați admiterea.

Lista de verificare a portofoliului

Ce

O selecție de 10-15 de lucrări care au fost precedate de un proces creativ

De exemplu: desene, obiecte, fotografii, filme, jocuri, animatii, fashion (accesorii), mobilier, modele, desene, postere, campanii, picturi, artefacte utilizabile și sculpturi. Puteți să publicați și să prezinte toate acestea într-un dosar de portofoliu tradițional îngrijite, dar puteți folosi, de asemenea, diferite metode: de lucru 3D pot fi aduse într-o cutie (carton), digital de lucru poate fi prezentat pe un laptop sau tabletă.

Vă rugăm să rețineți: în afară de aceste lucrări, vă rugăm să ne arătați câteva alte lucruri create. A face o selecție atentă între cele două. În acest fel, putem evalua în ce măsură ai o perspectivă în propriile calități și propria muncă.

În zilele de admitere, vom căuta și va evalua: - abilitățile expresive și creative; - Sentimentul de culoare, formă și materiale; - Originalitate si inventivitate în munca ta.

Portofoliul dvs., schițele și alte lucrări pe care le aduce, este necesar să ne dea aceste informații. Așa că, vă rugăm să verificați dacă vă arăta atât capacitatea completă și potențial, precum și fascinația personală și specifică pentru dumneavoastră majore preferat și preferințele pentru (de exemplu) materiale, tehnici, teme și concepte.

Cum

Schițele, teste, încercați-out și experimente, colecții aduce sketchbooks de idei, albume, roller-coastere cu invențiile desenate pe spate, experimente materiale, prototipuri, machete, printuri de testare și primele versiuni. Toate acestea pot fi legate de 10-15 lucrările menționate mai sus.

Ne-ar dori să obțină informații în design-ul și procesul de creare. Ne-ar dori să vadă cum ați ajuns să creați o versiune finală sau de design prin schite, încercând, testarea și experimentarea mai întâi. Ne-ar dori să vadă că sunteți în stare să vă provocare și să exploreze în continuare primele idei. Este important pentru noi să vedem: - se poate reflecta critic asupra muncii dumneavoastră și provocare-te; - Vezi și observa lumea din jurul tău și să reacționeze la orice observați; - În cazul în care și modul în care sunt auto-regie și auto-învățare și în măsură să facă alegeri; - Dacă și în ce mod au potențialul de a crea și pot comunica prin imagini.

De ce

chestionar on-line despre ambițiile și motivația dumneavoastră După cererea dumneavoastră, vă vom trimite un cod de autentificare pentru un chestionar on-line. Ne-ar dori să știe mai multe despre alegerea dvs. majore și ceea ce credeți că puteți aștepta de la noi. Cine te inspiră? Ce ați dori să învețe de la noi? Vă rugăm să tipăriți chestionarul și aduceți-l cu tine în timpul zilei de admitere. Vom discuta cu dumneavoastră personal întrebări și ambițiile tale.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră