Universiti Teknikal Malaysia Melaka UTeM

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Stabilită la 1 decembrie 2000 ca 1 Universitatea Tehnică din Malaezia Publică.

CAMPUSUL

Situat în orașul patrimoniul mondial UNESCO din Malacca Amplasat în termen de 766 de acri de facilități luxuriante plin de verdeață peisaj Oferind state-of-the-art în toate cele șapte facultăți.

ACADEMICS

ca Universitatea focus, UTeM are puncte forte în domenii tehnice - și anume Inginerie, IT și Management Technology. UTeM a cimentat o reputație de a fi o sursă de absolvenți de inginerie de înaltă calitate, cu capacitatea de a satisface cerințele industriilor de înaltă tehnologie. UTeM are, de asemenea, competențe de cercetare în domenii pe care le-a identificat ca fiind esențială pentru consolidarea unică în cadrul Universității și, de asemenea, contribuie la națiune, cum ar fi Green Technology, Ingineria sistemelor, interacțiunea om-tehnologie, și tehnologii emergente. Programele de inginerie UTeM sunt acreditate de Washington Accord. În plus față de programele de licență, UTeM oferă, de asemenea, master, doctorat si Programul de doctorat Inginerie.

UTeM admite nu numai studenții internaționali locale, dar, de asemenea, și acest lucru include studenți din Indonezia, Arabia Saudită, Ciad, Siria, Pakistan, Camerun, Bangladesh, Tanzania, India, Somalia, Singapore, Qatar, Palestina, Libia, Irak, Iran, Ghana, Franța, Yemen, Nigeria și Iordania.

FACULTĂȚI

  • Facultatea de Inginerie Electrica - Facultatea de Electronica si Inginerie Informatica - Facultatea de Inginerie Mecanica - Facultatea de Tehnologia Construcțiilor de Mașini - Facultatea de Tehnologia Informației și Comunicațiilor - Facultatea de Tehnologie Management și Technopreneurship.
  • Facultatea de Inginerie Tehnologie

UNIVERSITATEA-INDUSTRIE EFORTURI Collaborative

În mod specific atribuit de guvern de a colabora și de a lucra îndeaproape cu sectorul industrial.

Pentru a fi una dintre cele mai importante școli lumi anilor tehnice inovatoare, producerea de absolvenți care îndeplinesc cerințele actuale ale industriei și capabil să se ocupe de viitorul are nevoie, de asemenea. Pentru a se asigura că UTeM este în măsură să producă ingineri și tehnologi, care sunt punct de vedere tehnic competent, UTeM a investit în următoarele:

Centrul avansat de fabricație (AMC)

Instituit pentru a promova de înaltă tehnologie și facilități de producție de precizie în scopul Contract de cercetare și dezvoltare, producție de contract industriale și de formare la locul de muncă in-house.

CEO Masa rotundă

Colectarea si capetenii industriei, atât la nivel local și regional pentru a oferi consiliere UTeM inclusiv schimbul de experiență și furnizarea de feedback pentru a îmbunătăți academice programe, infrastructură și inserție profesională a absolvenților UTeM, precum și crearea de lideri antreprenoriale.

Mediul industrial Campus

Evoluțiile actuale din UTeM sunt axate pe crearea de centre de formare, care va satisface nevoile industriei, precum și furnizarea mediului industrial și expunerea la elevi.

EXCELENȚĂ ÎN CERCETARE CONCENTRATI ȘI INOVARE

UTeM a identificat critic zone de activitate care sunt cele mai importante pentru punctele forte unice ale universității. UTeM a ales Tehnologia de fabricație avansată (AMT) ca zona sa de nisa, ceea ce necesită un angajament sinergie al tuturor facultăților din UTeM și susținute de patru domenii de tracțiune, după cum urmează: - Tehnologia Green - Ingineria Sistemelor - Umane - Tehnologie Interacțiune - Tehnologie emergente

zonele de împingere UTeM sunt multidisciplinare în natură, care include și se bazează pe punctele forte ale facultăților existente, centre de cercetare, institute si laboratoare din cadrul universității.

Locații

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră