Citește Descrierea Oficială

Din 1895 prestigiosul Institutul Culinară Le Cordon Bleu este recunoscut în întreaga lume pentru inovație în formarea profesioniștilor din domeniul de excelență pentru turism lume.

De atunci, LE Cordon Bleu a evoluat cu succes în industria turismului și ospitalitatea, astfel încât astăzi, după 115 ani, brand-ul nostru sa impus la nivel mondial ca un simbol de Inovare și excelență.

Nu este străin de ceea ce brand-ul nostru înseamnă, încă de la începuturile noastre de până acum ne-au fost dedicate îmbunătățirii și dezvoltării infrastructurii și calitatea noastră serviciilor pe care le oferim pentru unicul scop de a demonstra, în Peru și în lume, că absolvenții noștri , personalul și studenții sunt mărturia reale de excelență și inovație în performanțele lor profesionale; LE Cordon Bleu, deoarece PERU știu că depinde de noi pentru a face viziunea noastră misiune corporativă și realitate:

Vedere

Pentru a fi lider organizația în America Latină, în formarea de talent uman pentru dezvoltarea durabilă a industriei turismului.

misiune

Fiind extrem de competitivă pentru globale oameni din industria de turism, cu accent pe ospitalitate, produse alimentare, băuturi și alimente știință, prin aplicarea unor metode și tehnologii de vârf excelență orientat spre dezvoltarea durabilă.

Valori instituționale

EXCELENȚĂ: Depășirea așteptările clienților noștri în calitate, curtoazie și servicii.

INOVAȚIE: se aplică creativitatea pentru a crește valoarea a bunurilor și serviciilor oferite clienților noștri.

EFICIENȚĂ: Îndeplinirea sarcinilor și angajamentelor noastre la calitatea dreapta și cel mai bun timp.

ATENTIE: Abilitatea de a îndeplini angajamentele și să accepte consecințele.

DISCIPLINA: Faceți cunoștință cu activitățile noastre în stabilit cu procedurile și normele.

Programe predate în:
Spaniolă
În prezent, există programe de afisat

Vă rugăm să rafina căutare de mai sus, a verifica afară categoriile noastre populare de mai jos sau de a efectua o căutare de cuvinte cheie.


... or simply by choosing your degree: