AHE - The University of Humanities and Economics

Introducere

Citește Descrierea Oficială

istorie

O Universitatea de Științe Umaniste și Economie din Lodz a fost înființat în 1993. Este cea mai mare instituție non-publice de învățământ superior din Polonia. În 2007, Universitatea a câștigat dreptul de a acorda doctorate în următoarele subiecte: lingvistică în departamentul de umaniste, tehnologiei informației în departamentul de științe tehnice și a artelor vizuale în departamentul de arte plastice. În 2009, Universitatea a obținut statutul de distins al Academiei.

Educație și metode noi

Universitatea are peste 20 de facultăți și oferă o gamă largă de discipline, inclusiv 4 cursuri în limba engleză. Elevii pot alege să studieze oricare din peste 100 de cursuri. Planurile de învățământ ale cursurilor sunt actualizate în mod constant în funcție de cerințele pieței. În conformitate cu cerințele standardelor europene educaționale ale AHE din Lodz implementează o nouă paradigmă a educației, care se caracterizează prin: metode noi, un conținut nou, noi cadre didactice.

Una dintre caracteristicile cele mai distinctive ale Universității de Științe Umane și Economie este faptul că fiecare elev beneficiază de o abordare individuală a nevoilor de învățare. Aceasta ajută la rezolvarea sarcinilor și problemelor cu care se confruntă cu în mod creativ și inovator. Pentru fiecare an de studiu folosim metoda de proiecte și ateliere de lucru, prin care elevii își dezvoltă competențele lor, și modelează atitudinile necesare pentru a reuși în viață și carieră. Datorită noului model de studenți de educație, de asemenea, să dezvolte personalitatea. Pe parcursul studiilor sunt efectuate ateliere, care sporesc abilitățile în comunicare, rezolvarea conflictelor, cooperarea sau negocierea. Cele mai bune proiecte sunt acordate în patru categorii: proiecte în domeniul antreprenoriatului, proiect pro-social, proiectul sa concentrat pe dezvoltarea personală, și proiect artistic.

personal didactic nou

Acest nou program educațional putem realiza doar datorită entuziasmului și angajamentul tineri personalului care lucrează în AHE Lodz. Ei realizează clase prin metoda de proiect și ateliere de lucru. Ei lucrează cu antreprenori, pregăti proiecte preluate din practica vieții economice, sociale și culturale. Printre proiectele organizate de elevii pot fi găsite numeroase expoziții, concerte, conferințe educaționale, evenimente culturale, spectacole de dans sau de organizații de caritate. Succesul acestor proiecte rezultat recomandări pozitive ale antreprenorilor. Elevii din munca lor proiect rezolvă probleme reale și, astfel, a crea propriul portofoliu care să confirme competențele dobândite.

centru universitar și mediu

Universitatea de Științe Umane și Economie din Lodz se află în locurile de fabrică din secolul al 19-lea. În cele bine conservate, restaurate pereți cu o atmosferă unică industrială sunt organizate evenimente educaționale, culturale și de afaceri. studenții și profesorii noștri au la dispoziție un săli de curs bine echipate, o bibliotecă, calculator și multimedia laboratoare, un studio de radio, studiouri de televiziune, ateliere științifice și galerii expoziționale. Există, de asemenea, o cantină.

O Universitatea Virtuală Poloneză (Polski Uniwersytet Wirtualny) face parte din AHE. Platforma educațională PUW oferă oportunități de a obține calificări fără a avea nevoie de navetist și perturbarea sarcinilor de zi cu zi sau a angajamentelor familiale.

AHE este o academie de tehnologii moderne, oferind o editura echipata profesional, studio de televiziune, policlinică și casa de imprimare precum și cea mai mare, între școlile non-publice din regiune, biblioteca cu acces liber. Suntem prima și singura școală din Polonia, care oferă o specializare în sisteme Mainframe - virtualizare, tranzacție, de conversie în masă etc.

Peste 20 de ani de experiență

Anul 2013 a fost excepțional, pentru că Universitatea a fost sarbatoreste aniversarea a XX. Aceste două decenii au permis Universitatea de Științe Umane și Economie din Lodz devenit una dintre cele mai mari universitati private din Polonia.

Locații

Łódź

AHE - The University of Humanities and Economics

Address
Akademia Humanistyczno-Ekonomiczna w Łodzi
(University of Humanities and Economics in Lodz)
ul. Sterlinga 26

90-212 Łódź, Voievodatul Polonia Mare, Polonia
Număr de telefon
+48 800 080 888

Programe

Această școală oferă și: