Citește Descrierea Oficială

Kozminski University , înființată în 1993, este o instituție privată a învățământului superior cu drepturi academice complete. Universitatea a obținut acreditări poloneze și internaționale, precum și rezultate excelente în clasamentele educaționale globale și naționale, ceea ce demonstrează calitatea înaltă a programelor și serviciilor sale. Datorită acestor calități, diplomele KU însuși au devenit râvnite. Oferta universității include diverse licențe, masterat, MBA, precum și doctorat. programe. Toate acestea sunt oferite și în limba engleză.

Începând cu anul 2009, Kozminski University este clasificată în clasamentele educaționale de prestigiu oferite de clasamentele "Financial Times" - Business School Rankings, care includ cele mai bune universități din întreaga lume. Mai mult, în ultimii 17 ani consecutivi, ocupă primul loc în toate universitățile private din clasamentele educaționale publicate de Perspektywy, Rzeczpospolita și WPROST. Kozminski University a primit, de asemenea, o distincție deosebită de la Comitetul Național de Acreditare în ceea ce privește programele de management, administrație și drept.

Kozminski University deține trei acreditări internaționale: EQUIS, AMBA și AACSB. Doar în jur de 70 de școli de afaceri din întreaga lume dețin toate cele trei acreditări. Acreditarea AACSB este acordată unor astfel de universități de prestigiu, cum ar fi Yale și Harvard.

KU are dreptul de a acorda diplome de doctorat în următoarele discipline: management, economie, finanțe, sociologie și drept. Ca singura instituție privată de învățământ superior din Polonia, are puterea de a autoriza un doctorat mai înalt. (gradul de habilitare) în disciplina de management, drept și economie. De asemenea, în cadrul așa-numitei evaluări parametrice a unităților de cercetare din domeniul economiei, Kozminski University mândrește cu cel mai înalt clasament în prima categorie.

Oferta educationala cuprinde managementul in poloneza si engleza, managementul in medii virtuale (in poloneza si engleza), finante si contabilitate (in poloneza si engleza), economie - piete internationale, drept, administratie, precum si stiinte sociale in management: afaceri și sociologie și psihologie în management. Începând cu anul universitar 2016/2017, universitatea a creat un program de lege de elită numit "Lege și Finanțe".

Kozminski University colaborează în programe de cercetare și de schimb cu peste 200 de instituții de prestigiu din întreaga lume. Toți studenții universitari și absolvenți pot alege acele universități de prestigiu ca destinații pentru schimbul lor internațional.

Misiunea noastră

Suntem în favoarea flerului nostru antreprenorial, a relațiilor noastre corporative, a potențialului nostru de cercetare și a internaționalizării noastre pentru a face o diferență în afaceri, drept și societate.

Nava de navigație într-o mare deschisă în logo-ul nostru este un simbol al aventurii, deschiderea spre noi orizonturi, munca creativă în echipă și conducerea și posibilitățile nelimitate.

De ce să alegeți Kozminski University ?

Prestigiu

 • Cea mai bună școală de afaceri din Europa Centrală și de Est, în conformitate cu "Financial Times".
 • Cea mai bună universitate de afaceri / economică din Polonia, în funcție de clasamentul Fundației pentru Educație "Perspektywy".
 • Cea mai bună instituție privată de învățământ superior din Polonia, conform clasamentului Fundației pentru Educație "Perspektywy".
 • Alianța strategică cu prima școală de afaceri din Europa ESCP Europe.

Calitatea înaltă a educației

 • "Triple Crown" - 3 acreditări internaționale: EQUIS, AACSB și AMBA.
 • Acreditarea CEAMAN IQA - acordată de Asociația de Dezvoltare a Managementului din Europa Centrală și de Est.
 • Distincții de la Comitetul Național de Acreditare în ceea ce privește Finanțele

Internaționalizarea

 • Una dintre cele mai internaționalizate universități din Polonia, potrivit clasamentului Fundației pentru Educație "Perspektywy".
 • Programe de studiu în limba engleză la toate nivelurile: licențiat, absolvent, postuniversitar și doctorat
 • Programe de diplomă dublă cu parteneri internaționali.
 • Lectori străini și studenți din peste 75 de țări.
 • Studenții și programele de schimb de personal cu peste 200 de parteneri pe 6 continente.

Orientat către afaceri

 • Programe de studiu realizate împreună cu angajatorii (de exemplu, Citibank, Accenture).
 • Stagii și ucenici în companii poloneze și străine.
 • Întâlniri și conferințe cu practicieni.
 • Lectori cu experiență practică.
 • Kozminski Venture Lab - program de accelerare pentru studenți și absolvenți.

Educație evaluată de angajatori

 • Numărul 1 în clasamentul "Wprost" al universităților private apreciate de angajatori.
 • Programe actualizate și adaptate nevoilor pieței.

Drepturi academice complete

 • Drepturile de acordare a doctoranzilor în cinci discipline: Management, Economie, Finanțe, Sociologie și Drept.
 • Drepturile de acordare a titlului de doctorat senior grade (habilitare) în 3 discipline.
 • Numeroase proiecte de cercetare.

Viața studenților

 • 19 cluburi științifice.
 • Călătorii educaționale.
 • Evenimente culturale și sociale.
 • Tabere de vară și de iarnă.
 • KOZMINALIA - Ziua Universității.
 • 13 secțiuni sportive.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Kozminski University

Programul de trei ani de licență în management (echivalent cu o diplomă BSc sau o diplomă BComm) este conceput pentru studenții care sunt interesați în urmărirea carierei ... [+]

Programul de trei ani de licență în management (echivalent cu o diplomă BSc sau o diplomă BComm) este conceput pentru studenții care sunt interesați în urmărirea carierei manageriale și antreprenoriale atât în companiile interne cât și internaționale.Realizat în limba engleză, programul este format din șase semestre. Obiectivul său este de a oferi studenților o bază solidă în management, finanțe, contabilitate, managementul resurselor umane și alte domenii legate de afaceri într-un cadru real.Ghidat de studenții noștri capabili să dobândească cunoștințe cuprinzătoare, abilități practice și instrumente analitice necesare pentru a stabili o întreprindere de succes sau pentru a îndeplini în mod eficient un manager.Programul include un stagiu profesional și permite studenților să aleagă o specializare în Antreprenoriat, Marketing sau Management Internațional. Fiecare specializare oferă participanților săi capacitatea de a dobândi o cunoaștere mai profundă și de a regla abilitățile în domenii specifice de management necesare pentru a face față cu succes numeroaselor provocări atunci când urmăresc o carieră profesională internațională.Ce câștigi din studiile taleAbilități practice și instrumente analitice necesare creării unei noi afaceri.Abilități și cunoștințe antreprenoriale necesare pentru a profita de oportunitățile disponibile și pentru a aborda problemele dezvoltării afacerilor.Cunoștințe și abilități necesare pentru a deveni un lider antreprenorial în diferite organizații (profit și non-profit).Cunoștințe privind specificul unei afaceri de familie și procesele de succesiune.Gândire creativă și abilități de rezolvare a problemelor.Cunoștințe practice privind planificarea și desfășurarea activităților de marketing în diferite organizații.Cunoștințe practice despre cum să dezvolte strategii de succes pentru atingerea obiectivelor de marketing.Competențe și competențe în utilizarea instrumentelor de... [-]
Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kozminski University

Specializarea Management Financiar, pe studiile noastre de licență în finanțe și contabilitate, este un program de trei ani, desfășurat în limba engleză, care pregătește ... [+]

Specializarea Management Financiar, pe studiile noastre de licență în finanțe și contabilitate, este un program de trei ani, desfășurat în limba engleză, care pregătește studenții pentru a lucra în finanțe corporative și contabilitate. Cunoștințele și abilitățile acestora sunt dezvoltate intensiv, precum și abilitățile de rezolvare a problemelor și de luare a deciziilor, deoarece se concentrează pe formularea, implementarea și monitorizarea strategiei și politicii de afaceri.

Scopul programului este de a produce profesioniști competenți din punct de vedere tehnic, cu înalte standarde etice și un bun sens comercial. Curriculum-ul programului combină beneficiile contabilității tradiționale cu o gamă largă de subiecte de afaceri care reflectă nevoile și responsabilitățile extinse ale profesioniștilor din domeniul financiar, permițând studenților să facă față provocărilor unui mediu economic global în continuă schimbare. Absolvenții programului de licență se pot aștepta să aibă cea mai largă gamă posibilă de oportunități de carieră în toate domeniile de afaceri.... [-]

Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Kozminski University

Programul de Management și Inteligență Artificială în Societatea Digitală este o specializare a programului Bachelor în Management. Programul este o combinație rară, dar ... [+]

Programul de Management și Inteligență Artificială în Societatea Digitală este o specializare a programului Bachelor în Management.Programul este o combinație rară, dar foarte necesară, de cunoștințe de management inteligent cu abilități de programare și analiză a datelor .Studiile vizează educarea tot mai multor manageri solicitați pe piața muncii, care au în același timp:abilitati in afacericunoașterea noilor tehnologii și impactul acestora asupra societățiicunoașterea metodelor de cercetare cantitative și calitativecompetențe de programare (programare în mai multe limbi - Python, Java)În plus, elevii vor învăța instrumentele pentru analiza multidimensională a proceselor de digitalizare și vor dobândi abilitățile necesare pentru identificarea, achiziționarea, stocarea și analizarea datelor cu un volum mare (Big Data).Elevii au ocazia să se familiarizeze cu teorii care dau o înțelegere mai profundă a revoluției tehnologice în curs și a schimbărilor sociale și de afaceri conexe.În timpul studiilor este implementat un modul de inteligență artificială , datorită căruia studenții dobândesc abilități în domeniul programării și învățării mecanice, precum și a utilizării lor în afaceri.Începând cu al doilea semestru, studenții vor lucra în grup la un proiect de lansare sau implementare, sub supravegherea specialiștilor KU.În timpul studiilor, elevii obțin un certificat care precizează că au absolvit un curs de programare Python și un certificat de obținere a unui curs de bază în învățarea mașinilor .Programul oferă o mulțime de libertate în dezvoltarea intereselor studenților oferind cursuri elective care vizează aprofundarea intereselor acestora.Studiile se desfășoară numai în regim full-time.Ce câștigi din studiile taleTeorii în domeniul managementului.Inteligența artificială și învățarea în mașină.Management de proiect.Inovații în... [-]
Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

How to choose a business school?

Success starts at Kozminski - Lucie Borne from France

Success starts at Kozminski - Daniel Stein from Germany

Success starts at Kozminski - Artem Kovtun from Ukraine

Kozminski University
Address
Kozminski University 57/59 Jagiellońska St.
03-301 Warsaw, Masovian Voivodeship, Polonia
Website
Număr de telefon
+48 22 519 21 00