Citește Descrierea Oficială

Poloneză japonez-Academia de Tehnologia Informației (Fost Institutul Polonez-japonez a Tehnologiei Informatiei) este una dintre cele mai Cele mai bune instituții non-statale de învățământ superior din Polonia, de multe ori lăudat de către angajatori, studenți și mass-media. Ea a fost fondată în anul 1994, pe baza unui acord bilateral între guvernele Poloniei și Japoniei. Se pune un accent deosebit pe curriculum-ului, care este revizuit și actualizat pentru a îndeplini cerințele pieței muncii, standardelor academice acceptate pe scară largă, atât Polonia și europene, progresele în informatică și aplicațiile sale în mod continuu. PJAIT are dreptul de a acorda licență, inginer, masterat și doctorat în domeniul științei și artei. Ca una din cele patru universitati private, conferă un grad de doctorat.

Oferta educationala include studii în Informatică, Information Management, Artă și Design, design interior si Cultura japoneză.

Facultatea de informatică este un lider incontestabil pe piața educațională din Polonia. Am pus un accent deosebit pe care au un curriculum de înaltă calitate relevante pentru nevoile pieței, precum și pe predarea cu utilizarea de stat-of-the-art tehnologii.

Facultatea de Managemen Informațiit ofera studii moderne, inginer, care combină cunoștințele de management cu cunoștințele de tehnologia informației. Artă și Design Profilul de studiu permite dobândirea de cunoștințe necesare pentru crearea de opere multimedia caracterizate prin utilizarea de tehnologii avansate, precum și dezvoltarea competențelor cuiva artistice. Absolvenții sunt utilizatori competenți ai instrumentelor informatice și posedă cunoștințe de arte grafice.

Design Interior este un domeniu interdisciplinar de studiu care oferă cunoștințe aprofundate, conștientizare și competențe în crearea mediului uman. Facultatea de Cultura japoneză ofera studii de cultură, cu accent special pe cultura și arta de Orientul Îndepărtat și studiu detaliat al limbii japoneze.

PJAIT se concentrează pe abilități practice. Datorită că studenții și absolvenții noștri nu au probleme în a găsi un loc de muncă. Sunt bine echipate pentru a lucra în multe domenii în care cunoștințele practice de IT este condiția. PJAIT are specialiști restante, cercetătorii și profesorii universitari din Polonia și din alte țări, precum și.

Elevii de la toate facultățile pot folosi facilități excelente, cum ar fi IT modernă și laboratoare de design grafic. PJAIT organizează, de asemenea, numeroase întâlniri cu oameni de știință, artiști, Reprezentanții companiilor IT și viitorii angajatori. PJAIT sprijina elevii cercetare și a intereselor științifice. Există numeroase grupuri de interes special și cluburi sportive. În acorduri de cooperare, PJAIT studenți și cadre didactice pot lua parte la programele de schimb valutar. PJAIT are schimburi intre colegii în cadrul programului LLP Erasmus cu 31 de universități (de exemplu, Japonia, Marea Britanie, Germania, Spania, Italia). Școala oferă o sistem extins de burse. Studenții sunt obligați să participe la un program de internship și cele mai bune dintre ele au posibilitatea de a obține o destinație de plasare cu companii de recunoscute pe plan internațional. Studiile efectuate la PJAIT garantează locuri de muncă interesante și bine plătite în viitor. Ele sunt o investiție în viitor succesul profesional.

Campusul Școlar este situat în centrul de la Varșovia și cuprinde o bibliotecă cu o sală de lectură, dormitor, o librărie, un bar și propria casă editorială.

Nu ezitati alături de noi!

Programe predate în:
  • Engleză

Această școală oferă și:

BA

Polish-Japanese Academy of Information Technology

Departamentul de New Media Art a fost lansat în 2004. În primul rând ca un BA, acum, timp de trei ani, am avut, de asemenea, studii de nivel masterat. Programul, unic în ... [+]

Departamentul de New Media Art a fost lansat în 2004. În primul rând ca un BA, acum, timp de trei ani, am avut, de asemenea, studii de nivel masterat. Programul, unic în Polonia, consolidează tradițiile de artă poloneze și noile tehnologii. Studenții sunt angajate în explorarea interdisciplinare și trans-disciplinare în domeniul artelor digitale. Curriculum-ul permite studenților să investigheze abordari inovatoare pentru teorie și practică contemporane, și încurajează atât anchetă individuale și de colaborare la nivel înalt. Zone actuale de cercetare în cadrul departamentului, include noi forme de comunicare vizuală care utilizează interfețe de detectare și fizice, jocuri experimentale, realitate augmentată, grafică în mișcare, medii hibride de arhitectura / mass-media, sculptura articulat digital și medii sensibile. ... [-]

Polonia Varşovia
Contactează şcoala
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză