Citește Descrierea Oficială

Universitatea de științe sociale și umaniste

Noi credem în persoanelor care apreciază auto-dezvoltare și doresc să facă visele lor sa devina realitate. Ele ne dau Motivația pentru îmbunătățirea continuă astfel încât să putem oferi educație și cercetare la cel mai înalt nivel. Lectori noastre bine calificați place extinderea cunoștințelor lor și schimbul de o cu tinerii. Noi facem tot posibilul pentru a oferi studenților noștri, cu o mediu și resurse să-și îndeplinească lor curiozitatea intelectuală, își dezvolte talentul și urmări interesele lor.

Ofertă

Peste 15 000 de studenți sunt înscriși în programe de gradul interdisciplinare. Va oferim programe fara frecventa universitare și postuniversitare în psihologie, Limbi Moderne, Studii Culturale, Jurnalism și Comunicare Socială, Sociologie, Drept, Securitate Internă, Relații Internaționale, de administrație și Design full-time și. SWPS este singura universitate privată din Polonia, care a fost acordat dreptul de a acorda grade de post-doctorat în Psihologie și Studii culturale și grade de doctorat în Psihologie, Sociologie, Studii culturale și Legea.

Oferta noastra include, de asemenea, o gamă largă de programe de non-grade ca traininguri week-end și numeroase scheme de instruire personalizate. Organizam cicluri de manifestări științifice și culturale care sunt deschise publicului. Valorile noastre instituției dezbateri considerabile și discuții fructuoase, Și de aceea ne-gazdă de multe ori oameni de stiinta recunoscut mondial, artiști cunoscuți și reprezentanți ai mass-media. Cei care doresc să stăpânească competența lor limbă sunt mai mult decât binevenit să se alăture Engleză Școala pregătitoare și poloneză Școala pregătitoare, Programele care le dau o oportunitate de a îmbunătăți limba engleză și poloneză lor sub supravegherea cadrelor didactice cu înaltă calificare.

Cursurile noastre sunt o combinație de în clasa activități și studiu individual. Porțiuni nou dobândite de cunoștințe pot fi practicate prin intermediul universității modernă platformă de e-learning.

Studii Internaționale

Studentii nostri au posibilitatea de a extinde orizonturile prin faptul că nu numai decurge cunoștințe de la persoane proeminente, dar, de asemenea, de a merge în străinătate în cadrul programelor de schimb pe care le oferim. Am rula programe de schimb cu instituții situate în Europa, Turcia, Asia și America.

La inima Europei

Polonia se află în Europa Centrală. Ea poduri Occidentul cu Orientul, iar la nord cu sud și poate fi ușor de atins de la fiecare parte a globului.

Campus nostru principal este situat în Varșovia, centrul comercial și academic din țară și regiune. Este o extrem oraș trepidant și în rapidă dezvoltare. Acesta oferă oportunități nelimitate de a studia, de muncă și se bucură de viață. Este, de asemenea cel mai oras multicultural din regiune.

Faceti o decizie conștientă și se aplică SWPS azi! Va asteptam cu drag!

Programe predate în:
Engleză
Lustrui

Această școală oferă și:

Licenţă

University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Psihologia este o disciplină al cărei scop este de a înțelege și de a îmbunătăți funcționarea indivizi, grupuri, și societăți în ansamblu. ... [+]

Licențiat în Psihologie

Psihologia este o disciplină al cărei scop este de a înțelege și îmbunătăți funcționare de indivizi, grupuri, și societăți în ansamblu. Unii psihologi se ocupe de diagnostic și tratament de probleme de sanatate mintala, dar cunoștințe psihologice și aptitudinile necesare într-o serie de profesii care se ocupă cu diverse provocări legate de minte și comportamentul uman. Cu alte cuvinte, absolvenții de psihologie poate continua cariera într-o varietate de domenii, inclusiv educație, mass-media, cercetare de piata, marketing si publicitate, asistență medicală, de afaceri, sau IT cercetare și proiectare.

Pentru Cine?

Psihologia va fi interesant pentru toți cei care se curios modul în care oamenii gândesc, ce simt, și cum reacționează în diferite situații. Un program de licență în Psihologie include cursuri în domenii fundamentale ale câmpului și-l expune pe elevi la principiile de bază în domeniul științelor umaniste, științe sociale și științe naturale. Un program de licență în Psihologie este îndreptată pentru toată lumea care vrea să urmeze o ocupație legată de om și nu să devină în mod necesar un psiholog în viitor. Dacă sunteți interesat în mod special în psihologie clinică sau psihologie ocupațională / lucru ar trebui să ia în considerare adoptarea full-time 5 ani Programul de Master pentru a obține competențele necesare.... [-]

Polonia Warsaw
Octombrie 2019
Engleză
La zi
6 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

University of Social Sciences and Humanities (SWPS)