School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Scoala de Forma oferă un curs de design full-time de 3,5 ani, după care elevii să obțină o diplomă Bachelors de la Universitatea de Științe sociale și umaniste (SWPS).

Scoala de formular:

Cel mai bun program de studiu Poloniei, în conformitate cu Ministerul Științei și Învățământului Superior; o echipă excelentă și renumit de lectori; ateliere de lucru și studiouri moderne și bine echipate; o relație de cooperare superb cu mai multe companii poloneze și internaționale. Programul de studiu unic combină munca de proiect și o educație în umaniste care a fost dezvoltat de echipa noastră de experți condus Lidewij Edelkoort, președinte al Academiei Design din Eindhoven (1999-2008), director strategic și mentor al Școlii de Forma.

Școala de Forma este deschisă pentru toată lumea - tinkeri, analiști, programatori, oameni cu o dragoste pentru DIY - și vă va ajuta să se dezvolte, să suplimenteze, să îmbunătățească și să utilizeze abilitățile dumneavoastră și de interese.

Dacă doriți să influențeze schimbările din lume, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, și de a înțelege și a satisface nevoile de societatea de astăzi, atunci Școala de formular pentru tine.

Locații

Poznań

Address
School of Form,
Głogowska Street 18

60-734 Poznań, Voievodatul Lublin, Polonia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră