Citește Descrierea Oficială

Scoala de Forma oferă un curs de design full-time de 3,5 ani, după care elevii să obțină o diplomă Bachelors de la Universitatea de Științe sociale și umaniste (SWPS).

Scoala de formular:

Cel mai bun program de studiu Poloniei, în conformitate cu Ministerul Științei și Învățământului Superior; o echipă excelentă și renumit de lectori; ateliere de lucru și studiouri moderne și bine echipate; o relație de cooperare superb cu mai multe companii poloneze și internaționale. Programul de studiu unic combină munca de proiect și o educație în umaniste care a fost dezvoltat de echipa noastră de experți condus Lidewij Edelkoort, președinte al Academiei Design din Eindhoven (1999-2008), director strategic și mentor al Școlii de Forma.

Școala de Forma este deschisă pentru toată lumea - tinkeri, analiști, programatori, oameni cu o dragoste pentru DIY - și vă va ajuta să se dezvolte, să suplimenteze, să îmbunătățească și să utilizeze abilitățile dumneavoastră și de interese.

Dacă doriți să influențeze schimbările din lume, pentru a îmbunătăți calitatea vieții oamenilor, și de a înțelege și a satisface nevoile de societatea de astăzi, atunci Școala de formular pentru tine.

Programe predate în:
  • Engleză
  • Lustrui

Această școală oferă și:

Licenţă

School of Form at the University of Social Sciences and Humanities - SWPS

Programul a fost desemnat cel mai bun program din Polonia în funcție de Ministerul Științei și Învățământului Superior, care a trebuit să pieptene printr-un mamut milion ... [+]

licență de proiectare De ce acest curs?

Programul de studiu in Design la Campus Poznan de la Universitatea de Științe sociale și umaniste (Școala de formă) a fost nominalizat cel mai bun program din Polonia în funcție de Ministerul Științei și Învățământului Superior, care a trebuit să pieptene printr-un mamut milion de nominalizați, în scopul de a găsi un câștigător.

Ministerul a subliniat caracterul interdisciplinar al programului și faptul că aceasta implică abordări moderne de educație și învață abilități practice care dau elevilor o pregătire completă pentru viitorul lor într-un mediu de lucru adevărat.

Ministerul a acordat 62 de specializări în 37 de instituții de învățământ superior, dintre care nouă au fost școli private. Departamente și facultăți câștigătoare au fost premiate subvenții de la 1 milioane PLN pentru a îmbunătăți în continuare de predare.... [-]

Polonia Poznań
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 - 4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Welcome to School of Form