WSB University in Gdansk

Introducere

Citește Descrierea Oficială

WSB University in Gdansk ocupă de studenții săi. Infrastructura adecvată influențează pozitiv confortul studiului. Am pregătit pentru dvs. laboratoare moderne de învățare cu echipament și software de înaltă clasă și spațiu pentru învățare și relaxare. În plus, clădirile sunt prietenoase pentru persoanele cu handicap. Este o plăcere pură să studiezi într-un astfel de loc.

Locuri prietenoase

Următoarele facilități sunt la dispoziția dvs. în clădiri:

  • O sală de judecată: adaptată pentru facultățile de drept, a fost pregătită o sală de judecată specială pentru desfășurarea procedurilor de ședință în cazul în care au loc cursuri de simulare relevante.
  • Laboratorul foto - Laboratorul propriu al Universității este utilizat de studenții de design grafic și multimedia pentru a-și forma abilitățile practice. Laboratorul este echipat cu iluminare profesională, camere video, fundaluri schimbabile pentru fotografie și o cameră video.
  • Sala de lucru liniștită și vocală: în bibliotecă există două încăperi care pot fi rezervate de către studenți pentru a le oferi spațiu pentru a lucra în grupuri în cadrul unui proiect, de exemplu, în timp ce simultan pot folosi resursele bibliotecii.
  • Zona studențească - patru camere dotate cu canapele confortabile, mese, mașini de cafea și un televizor. Camerele oferă spațiu pentru odihnă sau pentru a învăța în pauze între clase.
  • Zone verzi cu bănci, hamace, case de lemn, locuri de învățare, relaxare, mâncare, vorbire și socializare.

Practicitatea este prioritatea noastră

WSB University in Gdansk este o școală care în mare parte oferă cursuri practice. Aceasta este una dintre trăsăturile noastre distinctive. Ca singurele din regiune, oferim cursuri într-un sistem dublu, ceea ce înseamnă că aproximativ 50% din subiecții dintr-o specialitate dată la studii de fracțiune de normă se referă la clasele executate la sediul partenerului nostru de afaceri. Din acest motiv, elevii noștri dobândesc cunoștințe practice, precum și abilități pe care le vor putea utiliza în cariera profesională, în viitor. Clasele sunt conduse de profesori-practicieni în care teoria este confruntată cu cazuri reale. Elevii pot primi, de asemenea, răspunsuri la întrebările care abordează aspecte practice ale profesiei pe care o studiază.

WSB asistă și la inițierea unei cariere profesionale. În fiecare an, Biroul de carieră oferă peste 1000 de practici profesionale, stagii și oferte de muncă în companii cu profiluri variate de activitate. Acesta este motivul pentru care studenții pot utiliza practic cunoștințele dobândite în timpul studiilor și pot câștiga venituri suplimentare.

Departamentul Relații Internaționale

Departamentul de Relații Internaționale de la WSB University in Gdansk este foarte activ nu numai în achiziționarea zilnică de studenți străini, ci și în a le ajuta să se adapteze la școală. Departamentul organizează cursuri de limbi străine, zile de adaptare, ateliere culturale și ajută la găsirea locurilor de cazare.

Deoarece există diverși cetățeni care lucrează în cadrul Departamentului, inclusiv nepalezi, ucraineni și polonezi, suntem capabili să înțelegem studenții noștri străini și să le oferim serviciile de care au nevoie.

STUDIU PENTRU CEL MAI MICI ȘI SE APLICĂ PENTRU STUDIUL COFINANȚAT UE NOASTRĂ!

https://www.wsb.pl/english/co-financed-studies

Locații

Gdańsk

Address
aleja Grunwaldzka 238a,
80-266 Gdańsk, Voievodatul Pomeranian, Polonia