Citește Descrierea Oficială

 • Peste 17 000 de studenți
 • Mai mult de 780 de profesori universitari
 • Peste 73 000 de absolvenți
 • Mai mult de 300 de studenți străini în fiecare an universitar
 • Prima lecție la Universitatea a fost dată în februarie 1947.

Facilităţi

Universitatea dispune de 31 de premise pentru predare, cercetare, administrare și scopuri sociale. Clasele se desfășoară în săli de curs și săli de exerciții, în laboratoare informatice, chimice și tehnologice. Camerele sunt echipate cu asistenți audio-vizuali moderni. Unele camere dispun de facilități care permit transmisii directe și activități de teleconferință.

Wrocław University of Economics în clasamentul național și internațional

Universitatea de Economie din Wrocław se situează printre școlile economice superioare din învățământul superior din Polonia, un important centru de educație, știință și cercetare. Activitățile sale vizează menținerea și consolidarea poziției Universității la nivel regional, național, european și internațional, îmbunătățirea avantajului competitiv și modelarea imaginii unei instituții moderne, deschisă și prietenoasă angajaților, studenților și mediului. Universitatea noastră este pe deplin autorizată să furnizeze o pregătire academică în domeniul științelor economice și de management.
Universitatea de Economie din Wrocław este o instituție publică de învățământ superior care se află pe primul loc în sondajele naționale.
 • În cel mai popular clasament al școlilor de învățământ superior din Polonia în 2015 pregătit de Fundația Educațională "Perspectives" ("Perspectives"), Universitatea noastră a fost plasată pe locul 4 printre universitățile economice și pe locul 33 printre universitățile poloneze cu diferite profiluri educaționale, și privat (clasamentul a inclus 187 de școli poloneze de învățământ superior). Potențialul nostru educațional, eficiența științifică, precum și condițiile de predare au fost deosebit de bine poziționate.
 • Conform clasamentului întocmit de revista săptămânală "Wprost" , formată din aviz, Universitatea noastră a fost plasată pe locul 12 în 2015 printre toate instituțiile de învățământ superior din Polonia.
 • Potrivit unei alte reviste săptămânale, "Polityka" , în 2015 Universitatea de Economie din Wrocław a fost clasată pe locul 2 printre universitățile economice și pe locul 54 printre universitățile poloneze de învățământ superior evaluate. În decurs de un an, indicele nostru H a crescut de la 24 la 28.
 • Conform clasamentului Web al școlilor de afaceri, Universitatea noastră a fost plasată pe locul 19 printre școlile economice din lume și pe locul 10 printre școlile europene.
 • Potrivit raportului Ministerului Științei și al Învățământului Superior din anul 2015/2016, Universitatea noastră a fost plasată printre primele universități economice alese în Polonia (menținerea poziției de lider din 2009).
În fiecare an, peste 8000 de candidați caută admitere la Universitatea noastră, un număr care depășește cu mult capacitatea noastră actuală. Ar putea fi de remarcat, de asemenea, că 43% dintre candidații noștri provin din afara regiunii din regiunea Silezia Inferioară, în mod clar în favoarea părerii că Universitatea noastră este o marcă recunoscută la nivel național de calitate în educație.
În ediția din 2016 a clasamentului celor mai bune școli de învățământ superior general din Polonia (publicată de revista "Wiadomości Turystyczne"), Facultatea de Economie, Management și Turism a ocupat prima poziție în secțiunea Turism.
Alte clasamente confirmă poziția bine stabilită a Universității noastre. În 2016, "Casa
Universitatea din Wrocław a ocupat locul 5 în 2015 într-un concurs național GMC. Global Management Challenge este cel mai mare test global al capabilităților strategice de management, bazat pe simulări numerice avansate ale mediului de afaceri. Ediția poloneză a concursului GMC este prezentată anual de sute de echipe de management (atât profesioniști în afaceri, cât și studenți), care se luptă reciproc pentru a gestiona o companie virtuală într-un mediu de testare. Din totalul de 270 de echipe care se vor califica pentru cea de-a 15-a editie a GMC Polonia, 15 au fost reprezentanti ai comunitatii studentesti WUE.
Universitatea, prin strategia de internaționalizare, precum și a activităților de promovare și îmbunătățirea calității educației, este constant prezentă și vizibilă în mediul internațional. Suntem o universitate de parteneriat pentru multe universități europene și globale (inclusiv cele din SUA, Rusia, China sau Malaezia). Suntem parte la numeroase parteneriate strategice care depind de cooperarea internațională a entităților educaționale (Germania, Franța, Slovacia, Republica Cehă sau Finlanda).
Universitatea noastră este, de asemenea, o școală de alegere pentru mulți studenți străini care vizitează țara noastră în cadrul programului Erasmus. În anul 2015, Universitatea noastră a admis un total de 294 de studenți vizitați, care au participat la o selecție de peste 120 de cursuri de studiu în limbi străine. De asemenea, am găzduit 19 tutori universitari - reprezentanți ai universităților partenere - oferind studenților noștri aprox. 60 de ore de pregătire academică. Studenții străini sunt din ce în ce mai înclinați să participe la oferta noastră de trei școli de vară, deoarece proiectele le oferă o șansă de a combina studiul de economie și informatică cu cunoștințe practice despre orașul nostru și țara noastră.
Absolvenții Wroclaw University of Economics sunt cele mai bune mărci de realizare. Comunitatea este, de asemenea, activă în furnizarea de feedback cu privire la cerințele și așteptările pieței.
Unitățile noastre organizaționale dedicate țin evidența dezvoltării profesionale a absolvenților noștri și prezintă rapoarte periodice despre constatările lor. Rapoartele sugerează că absolvenții noștri sunt bine pregătiți pentru a face față provocărilor pieței muncii moderne:
• 76% au găsit un loc de muncă în decurs de 3 luni de la absolvire
• 75% sunt angajați în domeniul lor de expertiză
• 84% raportează că sunt mulțumiți de misiunile lor profesionale
• 85% sunt angajați în companii
• 7% își desfășoară propriile afaceri
Universitatea de Economie din Wrocław conduce o serie de activități și inițiative în cadrul cooperării cu absolvenții, care reprezintă un avantaj deosebit pentru universitate. În acest scop, a fost creat Biroul Alumni al Universității Economice din Wrocław. Obiectivul Oficiului este de a dezvolta și de a întări relațiile cu absolvenții și de a contribui la integrarea lor în comunitate, ceea ce demonstrează în mod viu că membrii comunității contribuie în mod semnificativ la dezvoltarea orașului, a regiunii și a țării.

Acreditările naționale și internaționale obținute de WUE

Toate facultățile Wroclaw University of Economics au fost evaluate și obținute acreditarea pozitivă a Comitetului polonez de acreditare în următorii ani (Comitetul polonez de acreditare este un organism de experți care evaluează calitatea educației în universitățile poloneze):
 • 2010 - acreditarea programului pentru Facultatea de Inginerie si Economie;
 • 2010 - acreditarea programului pentru Facultatea de Economie, Management și Turism din Jelenia Gora;
 • 2013 - acreditare instituțională pentru Facultatea de Management, Sisteme Informatice și Finanțe;
 • 2014 - acreditarea instituțională a Facultății de Științe Economice.
În prezent, suntem în curs de obținere a acreditării pentru Facultatea de Inginerie și Economie.
Unul dintre elementele strategiei de internaționalizare este obținerea acreditărilor internaționale care acoperă întreaga instituție. Până acum s-au obținut acreditări internaționale pentru programe de predare specifice. Universitatea a obținut o acreditare ACCA (Asociația Chartered Certified Accountants) pentru programul de licență pentru finanțe și contabilitate cu specializarea Contabilitate și Audit, precum și pentru masterat în Finanțe și Contabilitate cu specializarea Contabilitate Internațională. Acreditarea ACCA a fost acordată, de asemenea, studiilor postuniversitare în finanțe și contabilitate. Studenții programului ACCA acreditat, în cadrul unui curs standard de studii, promovează cursurile și examenele acreditate din standardul ACCA, ceea ce le permite să fie scutite de la o parte din examenele ACCA (Fundamentals level). Aceiași studenți care finalizează programul ACCA acreditat la Facultatea de Management, Sisteme Informatice și Finanțe din cadrul studiilor de licență în finanțe vor beneficia de 6 exonerări de la examenele ACCA (F1-F3, F5, F7, F9), în timp ce elevii din studiile de masterat în finanțe va avea dreptul la 4 scutiri de la examenele ACCA (F1-F3, F6). Aceiași studenți care au absolvit specializarea Contabilitate și Audit ca parte a studiilor primului ciclu la Facultatea de Management, Sisteme Informatice și Finanțe cu disciplina acreditată Impozite în contabilitate vor avea dreptul la 5 scutiri de la examenele ACCA (F1-F4, F6 ). Cei care absolvesă cu specializarea Management Internațional ca parte a studiilor de ciclu secund vor avea dreptul la șapte excepții de la examenele ACCA (F1-F5, F7-F8).
În 2015, programele de licență în finanțe și studii de masterat în finanțe au obținut o acreditare EPAS, ceea ce ne face singura universitate din Polonia care oferă două programe cu această prestigioasă acreditare. EPAS este un sistem internațional de acreditare acordat de Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management EFMD. Aceasta confirmă calitatea înaltă a programelor noastre, garantând tuturor studenților noștri o recunoaștere internațională a diplomelor lor. Standardele și criteriile EPAS se aplică tuturor aspectelor studiilor și garantează cele mai înalte modele de curriculum internaționale și metode de predare, precum și asigurarea și controlul calității acesteia. Acreditarea subliniază unicitatea noastră, eficacitatea în afara pregătirii practice pentru a-și exercita profesia, precum și un nivel ridicat de cooperare cu afacerile și internaționalizarea. În prezent, numai 97 dintre cele mai bune programe din mii în întreaga lume are acest semn de cea mai înaltă calitate.
Programele noastre de studii de licență în finanțe și studii de masterat în finanțe sunt singurele din Polonia și unul dintre puținele programe din Europa în limba engleză, bazate pe cooperarea cu Institutul Chartered of Accountants Management (CIMA). Programul oferă studenților noștri o oportunitate unică de a obține un certificat sau o diplomă CIMA (certificat în contabilitate de afaceri la nivel de licență și diplomă în contabilitatea de management la nivel de master), ca parte a cursului lor regulat de studii.
În plus, Universitatea oferă studenților noștri o șansă de a se califica pentru certificatul de prestigiu și avansate profesionist al Chartered Financial Analyst (CFA), un standard recunoscut internațional de calitate pentru analiștii financiari și specialiștii în managementul portofoliilor de investiții. În decembrie 2009, Universitatea a semnat un acord de parteneriat cu Institutul CFA și a devenit prima și singura liceu din Europa Centrală pentru a oferi participarea la două programe legate de CFA la Facultatea de Management, Tehnologia Informației și Finanțe: Studii de licență în finanțe și Masterat în finanțe - ca pregătire pentru examenele de certificare formale. De asemenea, oferim soluții pentru acoperirea parțială a taxelor de examinare CFA pentru studenții noștri.
Programe predate în:
 • Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Wroclaw University of Economics

Managerul de mâine este o persoană care funcționează cu succes într-un mediu internațional complex. Necesitatea este de a combina cunoașterea tehnologiilor avansate cu co ... [+]

Prezentare generală

Managerul de mâine este o persoană care funcționează cu succes într-un mediu internațional complex. Necesitatea este de a combina cunoașterea tehnologiilor avansate cu construirea de relații interpersonale cu parteneri din alte culturi. Pentru a răspunde așteptărilor, am proiectat studii unice, pe deplin în limba engleză, la universitatea renumită. Oferim atât studii universitare de licență, cât și programe postuniversitare (masterat).

Studenti internationali

În fiecare an, observăm un interes crescut în studiile noastre de către candidații din străinătate. În prezent, găzduim studenți din Germania, Japonia, Ucraina, Belarus, Letonia și Azerbaidjan.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wroclaw University of Economics

Studiile de licență în finanțe sunt singurul program din Polonia care are acreditări EPAS, pentru studii obișnuite de licență. ... [+]

De ce noi?

Studiile de licență în finanțe sunt singurul program din Polonia care are acreditări EPAS, pentru studii obișnuite de licență. EPAS este un sistem internațional de acreditare a programelor dezvoltat de Fundația Europeană pentru Dezvoltare Management (EFMD). Aceasta confirmă calitatea superioară a programului nostru, garantând tuturor studenților noștri o recunoaștere internațională a diplomelor. Standardele și criteriile EPAS acoperă toate aspectele legate de furnizarea de programe, inclusiv cele mai înalte standarde internaționale de proiectare și livrare a programelor și asigurarea calității. Acesta subliniază unicitatea noastră, relevanța practică a programului nostru, precum și cultura corporativă ridicată și internaționalizarea. În prezent, cele mai bune 97 de programe de la mii de oameni din întreaga lume au această marcă de cea mai bună calitate.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wroclaw University of Economics

Nevoia de inițiere a studiilor de licență în domeniul informaticii de afaceri (BI) se datorează unei cereri profunde de piață atât în ​​mediul academic, cât și în practic ... [+]

Prezentare generală

Nevoia de inițiere a studiilor de licență în domeniul informaticii de afaceri (BI) se datorează unei cereri profunde de piață atât în ​​mediul academic, cât și în practică. Acesta este primul program BI din Polonia și al șaselea în Europa Centrală. Acesta respectă pe deplin cerințele Procesului de la Bologna.

Programul BI este conceput pentru a produce absolvenți echipați pentru a funcționa în poziții de informatică la nivel de bază, cu o bază solidă pentru creșterea carierei în continuare. Și astfel, un absolvent de BI va fi familiarizat cu modele de rezolvare a problemelor, tehnici și abordări; gândirea critică și conceptele și tehnicile de creativitate; standarde de conducere; coduri de conduită profesională; juridice și de reglementare.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wroclaw University of Economics

BBM este un program de licență pentru studii de management. Este un program de studiu de conducere predat în limba engleză care se concentrează pe toate aspectele majore ... [+]

Licențiat în Managementul Afacerilor (BBM)

BBM este un program de licență pentru studii de management. Este un program de studiu de conducere predat în limba engleză care se concentrează pe toate aspectele majore ale afacerii și managementului. Cursurile într-un program BBM oferă studenților o înțelegere diversă a practicilor de management în afaceri. Programul gradului BBM este organizat pentru a oferi o imagine de ansamblu asupra operațiunilor de afaceri și a mediului de afaceri.

Programul vizează dezvoltarea studenților cu abilități umane, tehnice și conceptuale eficiente, precum și cunoașterea completă a domeniilor funcționale principale ale managementului. Acest program ajută la dezvoltarea studenților ca manageri angajați, responsabili, etici și activi; perfecționând abilitățile lor latente, spulzind curiozitatea lor, dezvoltând calități de conducere și abilitatea de a influența și de a schimba organizația și societatea în ansamblu într-o manieră pozitivă și semnificativă; permițându-le astfel să ajungă la vârful potențialului lor.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Wroclaw University of Economics

Studiile de licență în management și marketing reprezintă o specializare în limba engleză destinată studenților interesați de dobândirea de cunoștințe, aptitudini și comp ... [+]

Informații de bază:Full-time program de licență în management și marketingCoordonator: dr. Anna Witek-Crabb (email: Anna.Witek@ue.wroc.pl)Durata studiilor: 6 semestre (3 ani)Limba de predare: englezăCerințe preliminare: eligibilitatea de a studia la nivel universitar, competențe lingvisticeDocument de diplomă după finalizare: titlul polonez de "licencjat"Descrierea programului

Studiile de licență în management și marketing reprezintă o specializare în limba engleză destinată studenților interesați de dobândirea de cunoștințe, aptitudini și competențe care sunt esențiale pentru gestionarea organizațiilor de afaceri pe piață. Programul de studiu le permite să cunoască procesele de afaceri esențiale pentru gestionarea reușită a organizației contemporane și înțelegerea aprofundată a funcției de marketing. Acesta acoperă toate cursurile de bază în domeniul managementului și marketingului, care sunt oferite de alte universități de renume din Polonia și din străinătate. Posibilitatea de a studia în limba engleză oferă studenților posibilitatea suplimentară de a-și pregăti vocabularul de afaceri, de a-și îmbunătăți abilitățile profesionale și de a se pregăti să candideze pentru un loc de muncă în companii și instituții poloneze sau străine care operează la nivel internațional sau global.... [-]

Polonia Wrocław
Octombrie 2019
Engleză
La zi
3 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză