Castelo Branco University of Applied Sciences

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Castelo Branco Institutul Politehnic (IPCB) este o instituție publică de învățământ superior, a cărui cultură se caracterizează prin bogăția diversității și unicitatea fiecărui propriu una dintre cele șase școli care sunt Utilaje agricole, arte aplicate, Educație, Management, Sănătate și Tehnologie.

Cursurile predate la IPCB combina pregătire practică și tehnică puternică cu cadrele teoretice la cel mai înalt nivel științific, pregătirea de profesioniști competente. Școlile IPCB au facilități de înaltă calitate și echipamente și sportive excelente și facilități culturale. Cadrele didactice se dovedește a fi de competență științifică, tehnică și pedagogică mare.

Dezvoltarea IPCB, se bazează pe piloni clar identificate în nevoia sa de un nivel ridicat de calitate și de a fi recunoscut pe plan internațional. În plus față de adoptarea standardelor Asociația Europeană pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA) și recomandările Asociației Universităților Europene (EUA), Branco Institutul Politehnic Castelo are Sistemului de Management al Calitatii certificat ISO 9001: 2008. În ciuda rezultatelor obținute, este important ca aceste niveluri ale cererii sunt consolidate și vizibile în misiunea instituției, deoarece aceasta este singura modalitate de a se asigura că provocările IPCB și teste fiecare dintre noi în mod individual și întreaga comunitate academică colectiv: lectori, studenți, personalului nedidactic și agenți externi.

Disponibilitatea unei game largi de oportunități de studiu, legături puternice cu lumea afacerilor, lumi educaționale, sociale și culturale, a strânsă coordonare noastră cu piața forței de muncă, transferul de cunoștințe și tehnologie și strategia de internaționalizare, garantează absolvenții noștri un cuprinzător formare prin achiziționarea și dezvoltarea de competențe științifice și tehnice, lingvistice, culturale și relaționale, pregătind astfel să răspundă competitive la cerințele unei piețe a muncii fără frontiere, dar, de asemenea, oferindu-le cu cerințele crearea și dezvoltarea ei înșiși, prin încurajarea creativității și a spiritului antreprenorial . Furnizarea de programe de învățare pe tot parcursul vieții, de asemenea, permite pentru cei care sunt deja titulari de învățământ superior sau care se află deja pe piața forței de muncă, adaptarea necesară la noi provocări și noi cerințe.

Știm amploarea provocărilor și suntem pe deplin conștienți de rolul și responsabilitatea IPCB în viitor și dezvoltare a regiunii țării. Dar ne asumăm această condiție și angajamentul de a conduce acest proiect servire cunoștințe și poporul.

Bine ați venit la Institutul Politehnic Castelo Branco!

Locații

Castelo Branco

Address

Castelo Branco, Districtul Castelo Branco, Portugalia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Programe

Această școală oferă și: