Miguel Torga Institute of Higher Education (ISMT)

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Cine suntem noi?

Una dintre cele mai vechi instituții universitare de învățământ superior privat din Portugalia , cu o existență de peste șapte decenii. Servim unsprezece cursuri ale ciclului 1 (absolvire) în asistență socială, psihologie, jurnalism informație, comunicare de afaceri, informatică cu afaceri, științe informatice, multimedia, design de comunicare, management, managementul resurselor umane și contabilitate și audit.

121099_EdificiosISMTbanner_1185x350_a.jpg

În ceea ce privește cursurile celui de-al doilea ciclu (masterat) este autorizată funcționarea următoarelor: Psihologie Clinică (cu trei ramuri de specializare), Managementul resurselor umane și comportament organizațional, Psihologie socială a sănătății, Asistență socială, Gerontologie socială, Administrare rețea și informatică Sisteme (în parteneriat cu ISPGAYA). Pe lângă aceste cursuri, ISMT oferă și cursuri postuniversitare (diplomă non-academică), dincolo de formarea scurtă realizată în cadrul Prime Training Center (rezultatul parteneriatului dintre Institut și PROFIFORMA, Consulting and Training Office, Ltd.), care include, printre altele, cursuri de formare a cadrelor didactice.

ISMT, în cadrul Protocoalelor de cooperare, cooperează în studii de doctorat, cum ar fi cursul de doctorat. în Psihologie (în acord cu Universitatea din Extremadura - Spania). De asemenea, suntem un institut de pregătire acreditat de DGERT (Direcția generală pentru ocuparea forței de muncă și relații de muncă) și Consiliul unității de formare științifică și pedagogică.

Câți suntem?

Aproximativ 30 de angajați și 100 de lectori / colaboratori și aproape 1400 de studenți , ceea ce constituie un corp de facultate și studenți care este creativ, inovator și critic.

121097_interiores.jpg

Cum suntem noi?

Solicitant în construcția prezentului și nerăbdător pentru viitor.

De ce suntem?

Pentru că vrem să contribuim la crearea unei mase critice și vrem să fundamentăm un proiect de predare inovatoare. Și pentru că noul mileniu se bazează pe calitatea care este marele nostru pariu. Suntem siguri că ISMT este locul în care viitorul a început deja. Directorul Carlos Amaral Dias

Locații

Coimbra

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)

Address
Largo da Cruz de Celas, 1

3000-132 Coimbra, Districtul Coimbra, Portugalia
Număr de telefon
+351 239 488 030

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră