University Institute of Maia - ISMAI

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ne face plăcere să vă prezentăm Institutul Universitar din Maia - ISMAI și sperăm că veți alege Institutul nostru Universitar.

La ISMAI, veți găsi nu numai o educație remarcabilă, ci și un campus universitar mare și modern, cu facilități excelente de transport, care includ stația de metrou ISMAI, lângă institutul nostru universitar.

Atmosfera din campus este definită de tehnologie de ultimă generație și de o relație strânsă, aproape de familie, cu studenții.

Calitatea programelor de studii ISMAI este recunoscută la nivel național și internațional.

Toate cursurile sunt acreditate de Agenția Portugheză pentru Evaluare și Acreditare a Învățământului Superior și sunt predate de personal academic înalt calificat. Numărul profesorilor care dețin o diplomă de doctorat este cu mult peste numărul cerut de lege.

ISMAI este deschis 24 de ore pe zi, 365 de zile pe an.

Studenții ISMAI beneficiază de asistență personalizată din partea prorectorului nostru pentru relații internaționale și a biroului pentru relații internaționale, care este întotdeauna disponibil pentru a oferi sprijinul de care au nevoie pentru a facilita integrarea lor în comunitatea academică.

Locații

Maia

Address
Avenida Carlos de Oliveira Campos
4475-690 Maia, Districtul Porto, Portugalia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră