Inter American University of Puerto Rico

Introducere

Citește Descrierea Oficială

,

, , , , , , , peste 50 de programe în limba spaniolă și engleză

Campus oferă Bayamón diplome de licență în Inginerie Industrială, Inginerie Electrică, Inginerie Mecanică și, toate cele trei acreditate de către Consiliul de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ațâța).

Aeroporturile mai regionale, precum și Aeroportul Internațional Luis Muñoz Marín oferă zboruri spre și dinspre cele mai importante orașe din Statele Unite ale Americii, America Latină, și Europa.

Beneficiile studierii în Puerto Rico

  • Un învățământ de calitate Sistemul educațional solid: INTER este licențiat de către Consiliul Învățământului din Puerto Rico, și acreditate de către statele Comisiei Mijlociu privind învățământul superior (MSCHE), care este aceeași asociație care deservește instituțiile de învățământ superior din Delaware, Districtul Columbia, Maryland, New Jersey, new York, Pennsylvania, Insulele Virgine, și altele.
Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Spaniolă

Vedea BBA-uri » Vedea BSc-uri » Vedea MSc-uri » Vedea MBA-uri »

Programe

Această școală oferă și:

BBA

Licențiat în dezvoltarea antreprenorială și managerială (BBA)

Online Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce + 9 mai mult

Programul de dezvoltare antreprenorială și managerială este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoașterea principiilor care guvernează dezvoltarea comercială a companiilor și a activităților lor de afaceri. [+]

Programul de dezvoltare antreprenorială și managerială este proiectat pentru a oferi studenților cu cunoașterea principiilor care guvernează dezvoltarea comercială a companiilor și a activităților lor de afaceri.

Bachelor in Business Administration Programul cu un major în dezvoltare antreprenorială și managerială urmărește să se pregătească profesioniști cu abilitățile și cunoștințele necesare pentru a explora o activitate independentă ca o alternativă fezabilă în cariera lor profesională sau pentru a ocupa o poziție ca un manager de afaceri.

Studentul este prezentat cu conceptele, principiile și practicile fundamentale ale diferitelor discipline care includ dezvoltarea și administrarea companiilor și entrepreneurialism, cum ar fi: management, entrepreneurialism, contabilitate, marketing, economie, finanțe, metode cantitative și resurse umane.... [-]


BSc

Licențiat în biologie (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Guayama San Juan San Germán Ponce + 8 mai mult

Bachelor of Science în Biologie are drept scop de a pregăti profesioniști capabile să înțeleagă procesele biologice, cu o abordare multidisciplinară. [+]

Bachelor of Science în Biologie are drept scop de a pregăti profesioniști capabile să înțeleagă procesele biologice, cu o abordare multidisciplinară.

Acesta oferă experiențe care îi vor ajuta să identifice, să analizeze și să rezolve problemele de ordin biologic, folosind metode științifice.

Programul promovează dezvoltarea de cunoștințe, abilități și atitudini de laborator pentru a practica cu responsabilitate etică, critică și creativă. Se pregătește pe studenți pentru forța de muncă sau să continue studiile postuniversitare.

[-]

Licențiat în biotehnologie (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Guayama Ponce + 5 mai mult

Bachelor of Science grad în Biotehnologie aspiră să dezvolte profesioniști cu competențe pentru a căuta soluții în problemele societății, prin aplicarea cunoștințelor și abilităților de Biotehnologie. Curriculum-ul include dezvoltarea de competențe pentru administrarea corespunzătoare a tehnologiilor moderne aplicate la viață în producția de bunuri de larg consum. [+]

Bachelor of Science grad în Biotehnologie aspiră să dezvolte profesioniști cu competențe pentru a căuta soluții în problemele societății, prin aplicarea cunoștințelor și abilităților de Biotehnologie.

Curriculum-ul include dezvoltarea de competențe pentru administrarea corespunzătoare a tehnologiilor moderne aplicate la viață în producția de bunuri de larg consum.

Programul promovează dezvoltarea responsabilă de luare a deciziilor cu privire la mediu, bioetica, sănătate și industrie. Absolvenții din acest program va fi capabil să lucreze în domeniul biotehnologiei sau în cercetare. Ele pot, de asemenea, aspiră să continue sau absolvent studii profesionale.... [-]


Licențiat în comunicare în producția de media (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Bachelor of Science în Comunicații în Media Production oferă o pregătire teoretică și practică a producției de conținut pentru mass-media. Domeniile de mass-media care sunt incluse sunt: ​​scris, fotografie, design grafic, sunet, video și pe Internet. [+]

Bachelor of Science în Comunicații în Media Production oferă o pregătire teoretică și practică a producției de conținut pentru mass-media.

Domeniile de mass-media care sunt incluse sunt: ​​scris, fotografie, design grafic, sunet, video și pe Internet.

Acest program încurajează antreprenoriatul și are un accent special în integrarea mass-media, în acord cu tendințele din industria de comunicare.

[-]

Licențiat în informatică (bs)

Online Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Bajadero Barranquitas Bayamón Fajardo Ponce San Juan San Germán + 8 mai mult

Programul oferă o pregătire teoretică și practică a urmărit dezvoltarea de profesioniști s-au axat pe stăpânirea cunoștințelor cu privire la domeniile tehnice și diversificate ale disciplinei. În plus, facilitează dezvoltarea abilităților de raționament logic, de analiză pentru rezolvarea problemelor, metodologii de programare și utilizarea instrumentelor asociate cu domeniul de calcul. [+]

Programul oferă o pregătire teoretică și practică a urmărit dezvoltarea de profesioniști s-au axat pe stăpânirea cunoștințelor cu privire la domeniile tehnice și diversificate ale disciplinei.

În plus, facilitează dezvoltarea abilităților de raționament logic, de analiză pentru rezolvarea problemelor, metodologii de programare și utilizarea instrumentelor asociate cu domeniul de calcul.

[-]

Licențiat în inginerie calculator (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Bachelor of Science în programul de Inginerie Informatică include proiectarea calculatoarelor și a sistemelor bazate pe computere. Acesta se concentrează în studiul de software și hardware și comunicarea și interacțiunea dintre ele. [+]

Bachelor of Science în programul de Inginerie Informatică include proiectarea calculatoarelor și a sistemelor bazate pe computere. Acesta se concentrează în studiul de software și hardware și comunicarea și interacțiunea dintre ele.

Programul include studiul și aplicarea teoriei, principiile și practicile de inginerie electrica si matematica pentru a rezolva problemele care implică proiectarea de computere, dispozitive și programe care interacționează cu utilizatorii și unii cu alții.

[-]

Licențiat în inginerie electrică (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Bachelor of Science ieri Programul în Inginerie Electrică include studiul și proiectarea sistemelor de producție și de transmitere și măsurarea semnalelor electrice. Acesta subliniază analiza, proiectarea, implementarea și testarea acestor sisteme. [+]

Bachelor of Science ieri Programul în Inginerie Electrică include studiul și proiectarea sistemelor de producție și de transmitere și măsurarea semnalelor electrice. Acesta subliniază analiza, proiectarea, implementarea și testarea acestor sisteme.

Curriculum-ul include patru submajors: Sisteme de comunicații; Sisteme de control; Sisteme electronice; și putere și sisteme de energie.

Programul de Inginerie Electrică este acreditat de către Comisia de Acreditare Ingineria Consiliului de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ațâța) "(www.abet.org).

[-]

Licențiat în inginerie industrială (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Bachelor of Science în Inginerie Industrială include studiul sistemelor compuse din oameni, materiale și echipamente. Accentul se pune proiectarea, îmbunătățirea și instalarea acestor sisteme în scopul creșterii productivității, profit și eficiență. [+]

Bachelor of Science în Inginerie Industrială include studiul sistemelor compuse din oameni, materiale și echipamente. Accentul se pune proiectarea, îmbunătățirea și instalarea acestor sisteme în scopul creșterii productivității, profit și eficiență.

Scopul acestui program este de a pregăti studenții pentru a practica de inginerie profesională.

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare Ingineria Consiliului de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ațâța) "(www.abet.org).

[-]

Licențiat în inginerie mecanică (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Programul de Bachelor of Science în Inginerie Mecanică include studiul de transformare a energiei într-o formă care să poată fi controlate și utilizate pentru producerea de bunuri și servicii. Accentul se pune analiza, proiectarea, instruirea și controlul echipamentelor, instrumentelor și sistemelor mecanice. [+]

Programul de Bachelor of Science în Inginerie Mecanică include studiul de transformare a energiei într-o formă care să poată fi controlate și utilizate pentru producerea de bunuri și servicii. Accentul se pune analiza, proiectarea, instruirea și controlul echipamentelor, instrumentelor și sistemelor mecanice.

Programul are drept scop de a pregăti studenții pentru a practica de inginerie mecanică la nivel profesional.

Acest program este acreditat de către Comisia de Acreditare Ingineria Consiliului de Acreditare pentru Inginerie și Tehnologie (ațâța) "(www.abet.org).

[-]

Licențiat în proiectarea și dezvoltarea de jocuri video (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Barranquitas Bayamón Fajardo + 2 mai mult

Bachelor of Science în Video Game Design și dezvoltare oferă studenților cu o bază teoretică și practică adecvată pentru lumea complexă și competitivă a industriei de jocuri video. [+]

Bachelor of Science în Video Game Design și dezvoltare oferă studenților cu o bază teoretică și practică adecvată pentru lumea complexă și competitivă a industriei de jocuri video.

Abilitățile și tehnicile învățate în acest program va ajuta pe elevi să proiecteze și să dezvolte instrumente (jocuri video) pentru a ajuta pe alții în diferite domenii ale vieții lor, cum ar fi educația, învățarea, sănătatea, coeziunea familiei, exprimarea artistică, precum și dobândirea conștiinței sociale.

În plus, elevii vor învăța să lucreze într-un mediu multidisciplinar în cazul în care acestea vor recunoaște importanța unei bune comunicări și munca în echipă. Ei vor învăța, de asemenea, să aprecieze, să recunoască și să înțeleagă munca și efortul tuturor membrilor echipei.... [-]


Licențiat în științe ale căilor respiratorii (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Bacalaureatul în științe Airway oferă un echilibru de cursuri în domeniile științei, tehnologiei și umaniste. Elevii pot alege una dintre cele două specializări descrise mai jos; în plus, ei pot alege unul dintre doi minori, un minor în științe căilor aeriene sau a unui minor în Commercial Pilot. [+]

Bacalaureatul în științe Airway oferă un echilibru de cursuri în domeniile științei, tehnologiei și umaniste. Elevii pot alege una dintre cele două specializări descrise mai jos; în plus, ei pot alege unul dintre doi minori, un minor în științe căilor aeriene sau a unui minor în Commercial Pilot.

Descrierea Majors Aeronavelor Sisteme de Management (Professional Pilot)

Acest lucru important este conceput pentru a pregăti piloții profesioniști cu abilități de background solid în teoria zborului, meteorologie și de securitate. Programul acoperă cerințele stabilite de către Administrația Federală a Aviației (FAA) pentru pregătirea studenților pentru a obține certificate pentru Private Pilot, cu un singur motor și multi-motor-pilot comercial, formarea pentru instrumente de zbor, precum si certificari pentru instructor de zbor inițial, Instructor de instrumente de zbor și multi-motor de zbor instructor.... [-]


Licențiat în științe marine (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Bayamón

Bachelor of Science în Stiinte Marine prezintă un curriculum interdisciplinar, care lucrează pe dezvoltarea cunoștințelor elevilor, aptitudinile și atitudinile fundamentale ale științelor marine, precum și aplicarea acestora la cercetarea științifică a mediului, la gestionarea resurselor marine, utilizarea responsabilă dintre acestea, precum și conservarea ecosistemelor marine și de coastă. [+]

Bachelor of Science în Stiinte Marine prezintă un curriculum interdisciplinar, care lucrează pe dezvoltarea cunoștințelor elevilor, aptitudinile și atitudinile fundamentale ale științelor marine, precum și aplicarea acestora la cercetarea științifică a mediului, la gestionarea resurselor marine, utilizarea responsabilă dintre acestea, precum și conservarea ecosistemelor marine și de coastă.

[-]

Licențiat în științe medico-legale (bs)

Campus Cu normă întreagă 4 anii January 2019 Puerto Rico Aguadilla Pueblo Barranquitas Bayamón Ponce + 3 mai mult

Programul criminalisticii prezintă un program interdisciplinar de studii care își propune să dezvolte în studenților cunoștințele și aptitudinile fundamentale necesare pentru aplicarea metodelor științifice utilizate pentru a contribui la descoperirea cauzelor, metoda și circumstanțele deceselor violente și alte infracțiuni. [+]

Programul criminalisticii prezintă un program interdisciplinar de studii care își propune să dezvolte în studenților cunoștințele și aptitudinile fundamentale necesare pentru aplicarea metodelor științifice utilizate pentru a contribui la descoperirea cauzelor, metoda și circumstanțele deceselor violente și alte infracțiuni.

Programul pune accentul pe tratarea probelor și se caracterizează prin combinația de cunoștințe în domeniul științelor naturale, științele medico-legale și criminalistică.

[-]

Contactează
Adresa locaţie
Recinto de Aguadilla,
Carr. 459 Int. 463
Bo. Corrales Sector Calero

Aguadilla Pueblo, Aguadilla, PR 00605 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Arecibo Campus, Av. Catalina Santiago Chico, Arecibo, 00612, Puerto Rico
Bajadero, Arecibo, PR 00612 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
89, 1 Cll Villa Universitaria, Aibonito, Barranquitas
Barranquitas, Barranquitas, PR 00705 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Recinto de Bayamón,
500 Carr. Dr. John Will Harris
Bayamón

Bayamón, Bayamón, PR 00957-6257 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Recinto de Fajardo,
Parque Batey Central carr 195, Fajardo

Fajardo, Fajardo, 00738 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Recinto de Guayama,
Bo. Machete, Carr. 744, Km 1.2 Guayama

Guayama, Guayama, 00784 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Recinto Metropolitano,
Carretera # 1 Calle Francisco Seín Río Piedras,

San Juan, San Juan, PR 00919 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Recinto de San Germán

Cll Comerio Luna, San Germán,

San Germán, San Germán, 00683 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Recinto de Ponce,
104 Turpeaux Ind Park, Mercedita, Ponce

Ponce, Ponce, 00715 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Escuela de Optometría,
500 John Will Harris

Bayamón, Bayamón, PR 00957 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Aviación,
Fernando Luis Ribas Dominicci Airport
Lot # 8 South Side

San Juan, San Juan, 00907 PR
Mass-Media Socială
Adresa locaţie
Universidad Interamericana
de Puerto Rico,
Facultad de Derecho
Urb. Industrial,
Calle Federico Costa #170
Hato Rey, Puerto Rico

San Juan, San Juan, PR
Mass-Media Socială