Newton College

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Prin abordarea sa pionieră în studiul managementului, Newton College este cu un pas înaintea altor universități și îi oferă studenților un avantaj față de colegii lor antreprenoriale.

În ultimii cinci ani, Newton College a fost de patru ori instituția privată de învățământ universitar privat cu cea mai bună calitate din Republica Cehă . Acesta este situat în frumoasa capitală istorică din Praga, fiind acreditat de Ministerul Educației, Tineretului și Sportului din Republica Cehă, iar diplomele pe care le acordă sunt recunoscute automat în toate țările UE.

10 1 Motive pentru a studia la Newton College

  1. Newton College este un mediu foarte inspirator. Școala inspiră și îi motivează pe elevi să își atingă obiectivele, să caute noi perspective și noi modalități de rezolvare a problemelor. De asemenea, învață cum să dezvolte creativitatea și gândirea critică.
  2. Școala oferă programe de studii moderne și atractive de afaceri aplicate. Toate programele au același studiu de bază în economie, management și psihologie. În opinia noastră, acesta este cel mai bun amestec pentru fiecare manager modern.
  3. Absolvenții Colegiului nu primesc doar diploma, ei primesc, de asemenea, certificate valoroase. Studenții care își completează studiile primesc, de asemenea, un certificat care confirmă finalizarea stagiilor practice și pregătirea managerilor. Aceste certificate oferă un mare avantaj pe piața muncii față de colegii absolvenților noștri din alte colegii.
  4. Abordare personală. Newton College nu este o școală la scară largă. Aici, nimeni nu este doar un număr pe o listă. Fiecare student este un individ, iar personalul colegiului respectă acest lucru și îl reflectă în abordarea sa față de studenți.
  5. Profesorii sunt lectori de vârf cu experiență practică în afaceri. Facultatea de la Newton College include, de exemplu, viceguvernatorul Băncii Naționale a Cehiei prof. Vladimír Tomšík, unul dintre cei mai buni antrenori cehi Ing. Milan Bobek, MSc. și multe altele. De asemenea, școala invită frecvent membrii bine-cunoscuți ai mediului de afaceri și management al Cehiei.
  6. Posibilitatea de a participa la activitățile Newton College . Newton College colaborează îndeaproape cu studenții săi, care astfel au ocazia să se implice în conducerea școlii și să facă parte din schimbările școlare.
  7. Studiul este strâns legat de practică. Newton College nu se referă la memorarea faptelor și definițiilor fără a fi nevoie să înțelegeți rădăcinile lucrurilor. Toate cunoștințele și abilitățile dobândite sunt imediat aplicabile în viața de zi cu zi.
  8. Contacte. În timpul studiilor, puteți obține o mulțime de contacte valoroase, de exemplu, colegii de clasă, profesori și oameni proeminenți în mediul de afaceri ceh.
  9. Newton College este singura școală care oferă o educație pe mai multe niveluri. Elevii pot alege din programele de studii acreditate, cursurile de instruire în management și instruirea individuală furnizate de membrii facultății.
  10. Merită burse. Calitatea unei școli se reflectă cel mai bine în calitatea absolvenților săi. Newton College , prin urmare, se străduiește să-și motiveze studenții cu burse de merit valoroase.

Locații

Praga

Address
Václavské náměstí 11
110 00 Praga, Praga, Republica Cehă

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră