Ovidius University Of Constanta

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Ovidius University Of Constanta (UOC) este o instituție publică de învățământ superior înființată în 1961, care a devenit o universitate multidisciplinară în 1990, cu programe de licență, masterat și doctorat, o acreditare de calitate recunoscută de instituții naționale și internaționale cu înaltă încredere.118663_IMG_3323.JPG

Domeniile de învățământ acoperite de cele 16 facultăți se referă la științe economice, arte, drept și științe administrative, matematică și informatică, științe aplicate, inginerie civilă și mecanică, teologie, psihologie și științele educației, istoria și științele politice, limbile străine, stomatologie, farmacie, agricultură și biologie.

În prezent, UOC are 94 de programe de licență, 88 de programe universitare, 7 școli de doctorat și 38 de programe postuniversitare. Are aproape 15.000 de studenți și peste 1.000 de cadre didactice și administrative. De asemenea, are peste 1.100 de studenți internaționali, dintre care aproximativ 28% dintre statele UE și Spațiul Economic European.

Locații

Constanța

Address
Aleea Universitatii Nr 1, Campus, Corp B, Camera P 24
900470 Constanța, Jud. Constanța, România

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră