Citește Descrierea Oficială

Serviciu Student / activități: Facultatea organizează conferințe, expoziții și evenimente culturale internaționale, în cazul în care elevii pot participa, participa și expune lucrările.

În fiecare an, Facultatea invită arhitecți străini de renume, arhitecti si designeri romani in curs de dezvoltare pentru prelegeri și conferințe publice, și promovează munca elevilor și cercetare, prin expoziții, evenimente culturale, prezentari si discutii cu autoritatile locale, incestors și publicul larg în sine.

Elevii program de schimb: publicării în programul de schimb de studenți ERASMUS, Facultatea oferă pentru mobilitatea studenților pentru unul sau două semestre. Din universități partenere de prestigiu sunt: ​​Izmir Ekonomi Universitesi, Universitatea din Sassari, Kavala Institutul de Atena, Universitatea Aristotel din Salonic, Universidad Catolica de San Antonio de Murcia.

Cercetare Student: sesiuni științifice atât în ​​teren, cât și în străinătate, precum și o gamă largă de ateliere de lucru de o săptămână au loc în fiecare an, ca parte a programului de școlarizare: Scenarii urbane, design experimental, tehnici de restaurare pe site-ul, de cercetare istorică. Activități de cercetare și de atelier Inregistrat implica ambii parteneri locali și internaționali (I2a Institutul internațional de arhitectură în Morcote, Elveția, parteneri ERASMUS).

Facilități pentru studenți: campus cu cămine studențești, restaurant, club, terenuri de sport, sali de studio, laboratoare, biblioteci de specialitate. Elevii și profesorii au acces gratuit la Biblioteca Națională Română, și acces gratuit on-line la baze de date internaționale, cu posibilitatea de a intra comunitățile de cercetare și publicarea munca lor.

Setare: Facultatea de Arhitectură, un monument arhitectural, este situat în centrul orașului istoric al Bucurestiului, la o plimbare de 5 minute de transport public se oprește (autobuz, troleibuz, tramvai și stația de metrou). Teatrul Național, Teatrul de Comedie, Teatrul Odeon, Centrul Național Militar, Muzeul National de Istorie, Palatul Sutu, Cinemateca sunt în imediata sa apropiere, providin pentru studenți un mediu cultural bogat.

Programe predate în:
Engleză

Această școală oferă și:

Licenţă

Spiru Haret University

Design arhitectural I, design arhitectural al II-lea, Studiu de forma și compoziția I, Studiul de formă ... [+]

Curriculum Anul 1

A. Discipline obligatorii

Proiectare de arhitectura I - Proiectare de arhitectura II - Studiu de forma și compoziția I - Studiu de formă și compoziție II - Matematica I - Mecanică și Rezistența materialelor Ingineria I - constructii si finisaje I - constructii si finisaje II - Teoria Arhitectura si constructii Programe I - Teoria arhitecturii și Programe de constructii II - Universal Istoria de Arte și Arhitectură I - Geometrie descriptivă I - Perspectiva I - proiectare arhitecturală asistată de calculator I - asistată de calculator de design arhitectural II - limbi moderne (curs practic) - Limbi moderne (curs practic) - Educație fizică și Sport - Practică ... [-]
România Bucharest
Contactează şcoala
Engleză
La zi
6 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Promovare Facultatea de Arhitectura, Universitatea Spiru Haret

Reţeta succesului la Facultatea de Arhitectură USH