Citește Descrierea Oficială

Studenții TUIASI au acces la studii tehnice de ultimă oră, universitatea fiind una dintre cele mai bune din țară și din Europa de Est. Profesori mari, cursuri relevante și laboratoare noi vă așteaptă.
Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" din Iași are cea mai veche tradiție în domeniul învățământului ingineresc din România. De la înființare, TUIASI a acordat prioritate cercetării, abordării interdisciplinare, inovării, predării și, în ultimele două decenii, internaționalizarea. Scopul nostru principal de a dezvolta "tehnologia pentru oamenii din jurul nostru" a fost întotdeauna în centrul activităților de cercetare, predare și transfer tehnologic ale TUIASI . Acest obiectiv ne-a făcut să construim continuu și să dezvoltăm universitatea. Acum are aproximativ 13.000 de studenți, 23 de centre de cercetare și excelență și 8 echipe de cercetare și laboratoare de cercetare acreditate. TUIASI a semnat peste 303 de acorduri Erasmus cu 25 de țări, astfel că vă veți întâlni cu oameni din întreaga lume. Știați că biblioteca Universității este una dintre cele mai frumoase biblioteci din lume, care concurează cu colegii de la Biblioteca Trinity College din Dublin și Biblioteca Națională a Franței?
Universitatea este centrată în jurul nevoilor educaționale ale studenților, îmbunătățind în mod constant facilitățile și programele sale pentru a satisface cerințele în continuă schimbare în domeniul muncii. TUIASI are legături strânse cu întreprinderile naționale și internaționale, companii mari precum Microsoft, Delphi, Continental, Amazon și mulți alții au fost studenți și absolvenți ai Universității Tehnice, adesea terminând ca stagiari sau angajați.
facultăţi
 • Facultatea de Automatică și Calculatoare
 • "Cristofor Simionescu" Facultatea de Inginerie Chimica si Protectia Mediului
 • Facultatea de Construcții și Servicii de Construcții
 • Facultatea de Fabricarea Mașini și Managementul Industrial
 • Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației
 • Facultatea de Inginerie Electrica
 • Facultatea de Hidrotehnică, Geodezie și Ingineria Mediului
 • Facultatea de Inginerie Mecanică
 • Facultatea de Științe și Ingineria Materialelor
 • Facultatea de Arhitectură "GM Cantacuzino"
 • Facultatea de Design Industrial și Managementul Afacerilor

Miezul TUIASI - comunitatea sa

Universitatea este o comunitate foarte strânsă. Studenții, personalul administrativ și cadrele didactice se întâlnesc în mod regulat și lucrează împreună la proiecte comune - construirea de mașini de curse sau restabilirea unei mărci de mașini din România - ARO - construirea unor structuri interesante și distractive, cum ar fi o clădire tipică din spaghete sau un pom de Crăciun alcătuită din forme 3D diferite și care unește forțe pentru a concura în provocările matematice și de inginerie internaționale, venind acasă în fiecare an cu medalii de aur, bronz și argint.
Această colaborare se extinde la campus - există întâlniri săptămânale cu studenții care trăiesc în campus pentru a-și îmbunătăți stilul de viață și cazarea. La cererea studenților, au fost construite două săli de cursuri noi, dotate cu conexiune rapidă la internet și deschise târziu în noapte, precum și două stații de spălare pe tot parcursul zilei. În ultimii ani, personalul campusului lucra la sisteme inteligente de parcare pentru biciclete și a revigorat zonele verzi în și în jurul campusului.
Există 13 asociații studențești la TUIASI - BEST, AIESEC și una pentru fiecare dintre cele 11 facultăți - dedicate promovării drepturilor studenților, învățării extrașcolare și non-formale și, bineînțeles, având o mulțime de distracție. Aceste organizații dețin adesea o varietate de evenimente culturale și profesionale, cum ar fi ateliere, spectacole, excursii și competiții sportive.
Facilităţi
Ne străduim în permanență să construim o atmosferă prietenoasă, confortabilă și sigură, astfel încât studenții TUIASI au la dispoziție o gamă largă de facilități la standarde excelente. În campus, care este unul dintre cele mai mari campusuri universitare din România, veți găsi săli de reședință moderne, o nouă cantină cu prețuri accesibile, un centru de consiliere unde studenții sunt bineveniți să se bucure de experiențe noi prin dezvoltarea personală, programe profesionale și voluntare dezvoltate de Universitatea, facilități sportive cu tarife speciale pentru studenți și servicii gratuite de spălătorie pentru studenții TUIASI .
Bibliotecă
Înființată ca bibliotecă de referință și cercetare tehnică, Biblioteca TUIASI are o bibliotecă centrală și șase filiale. Este recunoscută ca fiind una dintre cele mai frumoase din lume și integrează noile tehnologii în învățarea și cercetarea tradițională.
Biblioteca are aproximativ un milion de volume arhivate în conformitate cu practicile internaționale de catalogare și indexare și sprijină predarea și cercetarea într-o gamă largă de discipline în inginerie și tehnologie, știință, economie și drept.
Cazare si cantina
Ca majoritatea studenților români care vin din diferite regiuni ale țării și mulți studenți străini, ați putea alege să locuiți în campus. Cazare universitar înseamnă 21 cămine în Campusul Studențesc "Tudor Vladimirescu", cu 8.000 de locuri. De asemenea, există o cantină nouă și modernă, unde puteți mânca mâncăruri gustoase la prețuri ieftine.
Serviciu de sănătate
Serviciul de sănătate pentru studenți (Policlinica Studențească) oferă studenților o gamă completă de servicii medicale și se află în campus. Toți studenții internaționali au acces la consultații gratuite de la medici și la spital.
Oraș, campus și viața studenților
Veți studia în Iași, inima Moldovei și unul dintre cele mai aglomerate și mai vibrante orașe din România. Locuri minunate, mâncăruri locale gustoase și o viață de noapte extraordinară pe care o veți îndrăgi instantaneu. Vei trăi în "Tudor Vladimirescu", un campus de 8.000 de studenți, care este ca un mic oraș din oraș. În campus aveți tot ce aveți nevoie: cantină cu mâncare mare și incredibil de ieftină, sală de gimnastică modernă, terenuri de joc, cafenele, baruri, cluburi, vă numiți! Cimitirele sunt la câțiva pași de Iulius Mall (magazine, restaurante, cinema 3D etc.) și cel mai nou centru comercial și comercial al orașului, Palas.
Apropo, știați că România are cea mai bună viteză de internet în Europa? Ea este pe primul loc pe continent și pe locul 10 în lume. Rămâneți în legătură cu prietenul și familia și nu pierdeți niciodată un post pe Facebook, o imagine Instagram sau un tweet în timpul campusului.
Relaxare și sport
Viața ca student TUIASI nu are legătură doar cu munca, cursurile și cercetarea. Promovăm o experiență de viață sănătoasă prin facilități sportive și de agrement, oferind două săli de sport, șase terenuri de joacă, centru de fitness și aerobic, precum și un loc unde puteți juca fotbal, volei și baschet.
Programe predate în:
Engleză
Română

Această școală oferă și:

Licenţă

Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Există o cerere în creștere de absolvenți de construcții din întreaga lume. Cei care dețin o diplomă de licență în inginerie civilă de la TUIASI sunt capabili să îndeplin ... [+]

Există o cerere în creștere de absolvenți de construcții din întreaga lume. Absolvenții care dețin o diplomă de licență în inginerie civilă de la Universitatea Tehnică "Gheorghe Asachi" sunt capabili să realizeze sarcini în procesul de proiectare și construire a construcțiilor civile, industriale și agricole atât în proiecte de investiții noi, cât și în reabilitarea structurilor existente.

Programul este acreditat de Agenția Română pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ARACIS) - membru cu drepturi depline al Asociației Europene pentru Asigurarea Calității în Învățământul Superior (ENQA) din septembrie 2009 - și este înregistrat în Registrul European de Asigurare a Calității pentru Învățământul Superior Educație (EQAR).... [-]

România Iași
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Programul de Design Industrial pregătește studenții / inginerii de viitor pentru o carieră în industria modei și a industriei textile. ... [+]

Programul de Design Industrial pregătește studenții / inginerii de viitor pentru o carieră în industria modei și a industriei textile. Scopul acestui program este de a instrui ingineri cu abilități, abilități și atitudini potrivite pentru a găsi soluții la problemele asociate cu produsele, procesele și serviciile, cum ar fi proiectarea, dezvoltarea și gestionarea sistemelor integrate (oameni, materiale, echipamente și informații specifice îmbrăcăminte și industria textilă.

Acest program introduce studenților / tinerilor ingineri la tehnicile de producție și practicile de afaceri necesare pentru implementarea unor sisteme competitive de fabricație pentru piața globală de astăzi. Studentul va dobândi cunoștințe și abilități în domeniul științelor de bază împreună cu metode moderne de inginerie pentru proiectarea și dezvoltarea produselor textile inovatoare, precum și utilizarea software-ului CAD / CAM 2D și 3D specializat pentru îmbrăcăminte și textile și piele pentru a traduce concepte textile în produse comercializabile, să prezică și să evalueze calitatea produsului și utilitatea acestuia în viața clientului.... [-]

România Iași
Contactează şcoala
Engleză
La zi
4 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Gheorghe Asachi Technical University Of Iasi

Acest program este organizat de Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia Informației din Iași, România. Programul se concentrează asupra tehnologiilor și ... [+]

Tehnologii și sisteme de telecomunicații

Facultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologii Informaționale

Departamentul de Telecomunicații și Tehnologii Informaționale

Pe scurtFacultatea de Electronică, Telecomunicații și Tehnologia InformațieiDomeniul de studiu: Inginerie electronică, Telecomunicații și Tehnologii InformaționaleDenumirea programului de studii universitare: Tehnologii și sisteme de telecomunicații.Limba de predare: Acest program de studiu este oferit în limba engleză.Tipul de studii (cu normă întreagă, cu normă redusă, învățământ la distanță): Cu normă întreagăDurata standard a studiilor (în ani)Numărul de credite ECTS (pe semestru și pe durata studiilor): 30 credite / semestru, 240 credite în totalCalendar calendaristic (datele de începere și terminare a cursurilor): 1 octombrie - 30 iunie. Extins până la 30 septembrie pentru reexaminări.Prezentare generală a programului... [-]
România Iași
Contactează şcoala
Engleză
La zi
8 semestre
Campus
Citiți mai multe în limba engleză

Your future starts here!

Location address
Bulevardul Profesor Dimitrie Mangeron 67
Iași, Iași County, 700050 RO