Череповецкий государственный университет

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Descrierea universității

În iunie 1996, prin decretul primului președinte al Federației Ruse Boris Nikolayevich Elțin, Institutul Industrial de Stat Cherepovets și Institutul Pedagogic de Stat Cherepovets au fuzionat. Deci în regiunea Vologda a existat singura universitate clasică - Череповецкий государственный университет . Astăzi este cel mai mare centru științific, educațional și cultural.

Cherepovets University este membru al Asociației Eurasiatice a Universităților, care unește universități clasice de top din Rusia și din străinătate. Peste 6500 de studenți și absolvenți sunt educați aici, mai mult de cinci sute de profesori lucrează. Peste optzeci de doctori în științe și profesori, peste trei sute de candidați la științe - un astfel de potențial de personal este o garanție că studenții și studenții absolvenți primesc cunoștințe de la profesioniști, experți în domeniul lor. Sunt realizate evoluții științifice fundamentale și aplicate cu caracter tehnic, pedagogic, umanitar și științific natural.

Conform estimărilor șefilor serviciilor de resurse umane ale companiilor ruse de frunte, reprezentanți ai afacerilor și ai guvernului, Universitatea Cherepovets se numără printre cele mai bune 25 de instituții de învățământ din Rusia în clasament, bazate pe cererea și salariul absolvenților (studiu realizat de Centrul All-Russian pentru Studiul Opiniei Publice, 2008). Din 1996 până în 2011 Universitatea Cherepovets a pregătit peste 20.000 de specialiști calificați). Suntem mândri că absolvenții noștri lucrează cu succes nu numai în Cherepovets, ci și în multe regiuni ruse și țări ale lumii!

Suprafața totală a clădirilor în care este organizat procesul educațional depășește 80.000 de metri pătrați. m. Dormitoare, stadion propriu, peste 60 de laboratoare, 1800 de calculatoare, mai mult de jumătate de milion de copii de cărți și periodice în bibliotecă - toate acestea sunt despre ChSU modern.128659_brooke-cagle--uHVRvDr7pg-unsplash.jpg

12 motive pentru a studia la ChSU:

 • 1.127 locuri bugetare
 • 6 institute, peste 80 de domenii de pregătire pentru mai mult de 140 de programe educaționale
 • burse de până la 15.000 de ruble pe lună (mai mare decât media națională)
 • 3 clădiri, 1.200 de paturi în cămine
 • ChSU - singura universitate de sprijin din regiunea Vologda
 • strălucitoare, interesantă și plină de viață de student
 • facultate înalt calificată (peste 220 de medici și candidați la științe)
 • peste 26.000 de absolvenți de succes
 • 85% dintre absolvenții angajați pe an
 • peste 100 de întreprinderi partenere
 • Cherepovets - un oraș tânăr, în curs de dezvoltare dinamică128658_rsz_eliott-reyna-jcepn62owl4-unsplash.jpg

Locații

Cherepovets

Address
Prospekt Lunacharskogo, 5, Cherepovets, Vologodskaya oblast', Russia, 162600
Cherepovets, Regiunea Vologda, Rusia