Baltic Humanitarian Institute

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Institutul Umanitar Baltică (BGI) - O instituție de învățământ modernă, implementează cele mai înalte programelor, educație profesională postuniversitară și suplimentare.

institutie statutul confirmat prin licența de Serviciul federal de supraveghere al Educației și Științei. Prezența acreditare de stat permite instituției de a emite diplome de stat pentru absolvenți.

Institutul Baltic Umanitar (BGI) - este o instituție de învățământ privat, care, standardelor educaționale de stat corespunzătoare, Pregătește specialiști în domeniul superior prima, a doua, postuniversitare, precum și de educație profesională suplimentară.

Departamente ale Institutului:

Facultatea de Economie și Management; Facultatea de Drept; Facultatea de Psihologie; Cea de a doua învățământului superior; Facultatea de educație suplimentară.

principalul sarcină BGI este o problemă competitiv, profesionist profesioniști competenți care posedă nivel excelent de cunoștințe practice și științifice. Pentru a atinge acest obiectiv, maxim Institutul îmbunătățit în beneficiul elevilor lor.

BGI Institutul pregătește specialiști în domenii precum economie, administrare și gestionare municipale și publice.

Lucrările de institut cadre didactice cu înaltă calificare și practicieni, Care ne permite să garanteze o formare de înaltă calitate.

În momentul de față, Institutul Baltic de Științe Umaniste din St. Petersburg a dezvoltat un material de bază și tehnice, care ne permite să rezolve toate problemele de pregătire a studenților la nivelul actual, o clase de computere speciale și alte clase special amenajate și o bibliotecă, care conține cele mai recente manuale și reviste științifice.

Competițiile institutului în fiecare an, precum și conferințele care să permită studenților să dezvolte și să îmbunătățească cunoștințele și abilitățile lor. O altă caracteristică a BGI este disponibilitatea de formare pre-universitar și formarea continuă, care include: cursuri de dezvoltare profesională, de formare, de pregătire pentru examen, în special cursurile de examen si examen. Având în vedere aceste caracteristici ale instituției de învățământ superior, un solicitant sau student va fi mult mai ușor să treacă examenul de stat și te test și puterea ta în direcția aleasă.

Institutul BGI dezvoltă tot timpul, deschiderea noua specialitate de prestigiu, care vă permite să dezvolte cooperarea cu partenerii de Vest pe un nivel superior. Acest lucru permite absolvenților să pregătire practică BGI în străinătate și de a primi certificatul internațional, care va fi în cerere, în specialistul piața forței de muncă.

Educația în Institutul Umanitar Baltică

La BGI, următoarele forme de învățământ:

zile; part-time; corespondență; posibilitatea de formare pentru curriculum individuală.

Având în vedere această diversitate de forme de instruire în cadrul Institutului Umanitar Baltică, toată lumea poate alege pe cel care i se potrivește cel mai bine, precum și de a combina studiul și munca, dacă este necesar.

Studenții care nu vorbesc limba rusă, să se înscrie la cursuri / programe vor fi acordate un curs introductiv de un an de limba rusă.

Studenții care nu vorbesc limba rusă va fi prevăzut cu un curs introductiv un an, în limba rusă, înainte de înscrierea în cursuri de gradul / programelor.

Locații

Saint Petersburg

Baltic Humanitarian Institute

Address
пр. Стачек, д. 72, лит.А ст.м. “Кировский завод” (рядом с метро)
198188 Saint Petersburg, Sankt-Peterburg, Rusia
Număr de telefon
+8 800 770 03 80

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră