Financial University under the Government of the Russian Federation

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Instituția educațională federală a învățământului superior finanțată de stat "Universitatea Financiară din cadrul Guvernului Federației Ruse" este una dintre cele mai vechi instituții de învățământ superior din Rusia, unde experți financiari, experți în probleme financiare, economiști, experți IT, matematicieni, sociologi și politicieni sunt instruiți.

Universitatea a parcurs un drum lung. A evoluat dintr-un institut și dintr-o academie de formare specializată în finanțe și banci într-un centru major de cercetare și educație. Astăzi cuprinde 14 facultăți cu sediul în Moscova și 6 facultăți cu sediul în secțiile universitare, 60 de secții de învățământ, 3 departamente de învățământ superior, 10 departamente de colaborare formate în colaborare cu angajatorii și 86 de departamente cu sediul în filialele Universității, 10 institute, Institutul de Programe de Corespondență și Educație Deschisă, Institutul pentru Proiecte de Dezvoltare, Institutul de Programe pe Termen scurt, 4 institute care oferă programe de educație continuă, 3 institute de cercetare, 3 școli superioare, 4 centre de cercetare și educație, 2 laboratoare de cercetare educațională și 2 laboratoare educaționale 2 colegii. Există 29 de filiale universitare (inclusiv 14 filiale care oferă programe de învățământ superior, 4 filiale care oferă programe de învățământ superior și programe postliceale și 11 filiale care oferă programe de formare postliceală).

Universitatea financiară este una dintre cele mai importante instituții de învățământ superior din Rusia. Acesta a oferit 12 programe de licență cu 28 de concentrații; 11 programe de masterat cu peste 50 de concentrații; 9 programe de formare postliceala, 10 programe MVA si 108 programe avansate de instruire si dezvoltare profesionala.

Competiția pentru locurile de studenți la universitate este destul de acerbă, deoarece Universitatea asigură furnizarea de înaltă calitate, iar absolvenții universității au perspective bune de angajare și oportunități de dezvoltare profesională după absolvire.

Universitatea Financiară a implementat și îmbunătățește schema de formare pe baza disponibilității diferitelor căi de învățare și moduri de educație continuă. Sistemul include programe postliceale de formare, precum și programe de licență, masterat și de specialitate.

Calitatea ofertei oferite de universitate este larg recunoscută și se datorează personalului didactic cu înaltă calificare angajat. Începând cu 1 ianuarie 2016, există 1.545 de cadre didactice cu sediul la Moscova, dintre care 1.214 titularii de diplome academice. Numărul include 340 de doctori în științe și 874 de doctoranzi. Există 815 de cadre didactice care au titluri academice (inclusiv 237 de profesori, 560 de profesori asociați și 18 de cercetători seniori).

Noi tehnologii de învățare

Universitatea a început să introducă astfel de moduri și metode de învățare induse de Procesul Bologna în procesul de învățare ca modele de curriculum bazate pe module (care ar trebui să înlocuiască modelele curriculare liniare), grupuri de învățare mobile și un sistem de îndrumare. Profesorii și experții în vizită oferă prelegeri (incl. prelegerile în limba engleză oferite de profesorii de la universități din străinătate). Sistemul de clasificare a elevilor a fost îmbunătățit. Sunt utilizate noi tehnici de predare (studii de caz, jocuri de afaceri și strategii bazate pe roluri, sarcini de rezolvare a problemelor etc.); e-cărți și materiale didactice, CD-uri, programe de tehnologie multimedia (firme de formare (un program de contabilitate, un program în asigurări)), se formează e-biblioteci în diferite departamente, un laborator virtual din cadrul Departamentului de Gestiune Financiară este operațional; tehnologiile de testare a computerului sunt utilizate pentru testare.

Sistemul bazat pe TIC este utilizat în modul de învățare la distanță atunci când se pregătesc studenții de programe avansate de formare.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză

Vedea Programe de Licență » Vedea Masterate »

Programe

Această școală oferă și:

Licenţă

Licențiat în Finanțe Internaționale

Campus Cu normă întreagă 4 anii September 2018 Rusia Moscow

Facultatea de Finanțe Internațională (MFF) oferă cursuri de pregătire pentru burlaci și masterat în domeniul pregătirii "Economie". După finalizarea cursului, elevii primesc o diplomă de stat a Universității de Finanțe din cadrul Guvernului Federației Ruse și au de asemenea posibilitatea de a obține o diplomă de la una dintre prestigioasele universități partenere occidentale. [+]

Facultatea de Finanțe Internațională (MFF) oferă cursuri de pregătire pentru burlaci și masterat în domeniul pregătirii "Economie". După finalizarea cursului, elevii primesc o diplomă de stat a Universității de Finanțe din cadrul Guvernului Federației Ruse și au de asemenea posibilitatea de a obține o diplomă de la una dintre prestigioasele universități partenere occidentale.

IFP pregătește studenți ai facultății de lucru profesional în diviziile financiare și economice ale organizațiilor din diverse industrii și forme de proprietate, în organele de stat în posturi care necesită o educație economică superioară de bază. Absolventul facultății va putea desfășura activități analitice, organizaționale (administrative) și educative (didactice) în următoarele domenii ale economiei: piețe funcționale, fluxuri financiare și de informare, procese de producție și cercetare desfășurate la întreprinderi (firme) a oricărei forme de proprietate, în organizații educaționale, de cercetare și alte organizații, precum și în cadrul guvernului.... [-]


Contactează

Adresă, linia 1 125993, Moscow, Leningradsky Prospekt, 49
125993 Moscow, Moskva, Rusia