Irkutsk State University Of Railway Engineering

Introducere

Citește Descrierea Oficială

Universitatea de Transport din Irkutsk - o instituție de învățământ superior, unul dintre principalele centre educaționale și de inginerie științifică din Siberia și Orientul Îndepărtat al Rusiei în domeniul transportului feroviar. Numele său complet este Instituția bugetară de stat federală pentru învățământul superior „Universitatea de transport din statul Irkutsk” ( IrGUPS ). Complexul universitar include universitatea principală din Irkutsk, patru filiale, trei colegii și două școli tehnice.

Universitatea formează specialiști în învățământul profesional superior și secundar pentru industria feroviară și alte ramuri ale economiei naționale în 32 de domenii ale învățământului profesional superior, 12 specialități ale învățământului profesional secundar.

În zilele noastre, Universitatea de Transport din Irkutsk este un complex științific și educațional modern, cu un centru de instruire, laborator și producție dezvoltat, care are toate condițiile pentru instruirea specialiștilor cu înaltă calificare în zona de transport.

Locații

Irkutsk

Address
Ulitsa Chernyshevskogo,15
664074 Irkutsk, Oblastul Irkutsk, Rusia

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră