Minin University

Introducere

Citește Descrierea Oficială

universitate

Nijni Novgorod Universitatea Pedagogică de Stat numit după Kozma minin (Universitatea Mininsky) - instituția cu tradiții bogate: Institutul profesorilor a fost fondată în acest oraș, în 1911, trei sferturi din profesori din regiunea Nijni Novgorod - absolvenții noștri. In plus, printre studenții noștri - psihologi și lingviști, ingineri și manageri, artiști și designeri.

Universitatea de azi Mininsky dezvoltat în mod activ pentru a îndeplini cerințele moderne și standardele educaționale, pentru a satisface nevoile indivizilor în procesul de învățare pe tot parcursul vieții, pentru a răspunde la problemele actuale ale dezvoltării sociale și naționale. Ne dăm seama proiecte ambițioase: construirea unui sistem cuprinzător de asigurare a calității educației, deschiderea de noi domenii și programe de formare, informatizarea universității. Cooperarea internațională: În prezent, Universitatea are studenți din 27 de țări.

Împreună cu alte instituții de învățământ și centre de cercetare, organizații și agenții non-guvernamentale, suntem în mod activ de gestionare a implicat activități de cercetare (în principal, în domeniul pedagogiei, management educațional, aplicat psihologia, filozofia) să depună eforturi pentru a fi un centru de educație a conștiinței civice și de a genera inițiative sociale.

Facem tot posibilul pentru a îmbunătăți regional și sistemul național de învățământ, pentru a deveni parte a procesului educațional internațional, pentru a pregăti un nou tip de profesor care el însuși și societate, identitate înțelege, capabilă să asigure dezvoltarea individului pe tot parcursul vieții.

Locații

Nizhny Novgorod

Minin University

Address
ul. Ulyanova, 1
Nizhny Novgorod, Obliga Nizhny Novgorod, Rusia
Număr de telefon
+7 831 436-01-94

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră