Școli de Afaceri în Saint Lucia

Cel Mai Bun Școli & Universități în Saint Lucia 2019

Pe această pagină puteți căuta pentru universități, colegii și școli de afaceri care oferă diplome de licență în Sfânta Lucia. Veți găsi cu ușurință toate informațiile despre universitățile clasat de top din Sfânta Lucia aici. Faceți clic pe "Citește mai mult " pentru o descriere detaliată a universității și o imagine de ansamblu a programelor de licență oferite.

Găsi universități de licență în Sfânta Lucia și naviga prin programele lor de licență pentru a găsi cele care vi se potrivesc cel mai bine. Obține toate informatiile despre diferitele opțiuni de studiu de licență în Sfânta Lucia și compara taxele de școlarizare și lungimea de studiu. Puteți economisi timp și universitățile de contact în Sfânta Lucia direct: completați "informatii gratuite Cerere de " forma, care vă va pune în contact cu biroul de admitere.

Începe căutarea pentru educatia ta viitoarea imediat!

1 Rezultate din Sfânta Lucia

International American University - College of Medicine

Sfânta Lucia Rodney Bay Statele Unite ale Americii Dallas Baltimore August 2019

Founded in 2003, International American University is located in the heart of the Caribbean Islands, in the southern district, Vieux Fort, St. Lucia, West Indies. The University is chartered and authorized by the government of St Lucia to confer various undergraduate and postgraduate degrees including the Doctor of Medicine (M.D.) degree. We offer a state-of-the-art curriculum in medical education, using the latest technology and teaching methods, based on the U.S. model… [+] and is delivered by a team of expert faculty. Every medical school has its own unique characteristics, a distinct personality and goals for the future. Our mission is to provide quality medical education to capable and highly motivated individuals who want to pursue a career in medicine. [-]